Arbeidsconflict

Al 1700+ bezoekers geholpen aan mediation voor hun arbeidsconflict

arbeidsconflict

Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een betaalbare lokale mediator. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over arbeidsconflict.

Vind direct een betaalbare mediator uit jouw regio
1 Jouw regio
2 Jouw opdracht
3 Ontvang offertes
  • *Wij matchen je met 5 pro's uit jouw regio.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 30 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Google is je grootste vriend

17 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kelly Mulder

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

9 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Robin van den Bosch

betaalbaar en professioneel

30 september 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 5 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia Blom

Eindelijk een goede site gevonden

22 september 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Gerardus van Beek

Forum bood hulp

13 september 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jasper Veenstra

Gevonden via forum

6 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Janneke van Wijk

Mediatorkaart is top!

4 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jeroen van den Bosch

Fijne service

22 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Wilhelmina Scholten

erg betaalbaar

20 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 5 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marco Jonker

aangename service

11 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Elisabeth Bos

Geen linkedin nodig

8 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marijke Molenaar

Gevonden via forum

31 juli 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Mirjam van de Wal

Via linkedin niet hetzelfde

25 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Boer

Mediatorkaart is top!

14 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Maaike Evers

snel geholpen

6 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marcel van Wijk

Aangenaam verrast

26 april 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marc de Ruiter

Werkt goed dit

18 april 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Leonie Molenaar

Prettige service

19 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Natascha Willems

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 maart 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Simone van de Berg

Goed contact

27 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mark de Wit

Snelle offerte

5 februari 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Edwin Schipper

Super service

5 januari 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marjolein Mol

Lang leve google

15 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn Boer

snelle service

1 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Thomas Brouwer

Arbeidsconflict verhelpen

Elk jaar zijn er weer een hoop mensen die door omstandigheden in een bepaald soort arbeidsconflict terecht komen. Dit is natuurlijk niet bepaald prettig en wenselijk, vaak wil je namelijk geen ruzie krijgen met jouw baas of werknemer. De meeste mensen willen het werk dan ook nog gewoon met plezier doen alleen kunnen zij dit niet door het arbeidsconflict. Het zoeken naar een mediator is vaak de beste oplossing, deze zal tussenbeide komen om een oplossing te vinden. Wij laten je in dit artikel stap voor stap zien waar je op moet letten bij het zoeken van een mediator voor het verhelpen van een arbeidsconflict.

Voor wie is een arbeidsconflict mediator bedoeld?

Je zult je misschien wel afvragen af op welk moment je er baat bij zou hebben om een mediator in te schakelen. De mediator zal de persoon zijn die aan de slag gaat om een bepaald arbeidsconflict op te lossen. Zo zal hij niet alleen zorgen voor een compromis tussen de partijen, maar zo zal het mediationkantoor je ook helpen om verdere escalatie van het probleem te voorkomen. Vrijwel iedereen krijgt hier ooit mee te maken, of je het nu leuk vindt of niet. De kleinere ondernemingen en zelfstandigen zullen zelfs wel eens een keer een onderling geschil krijgen tussen werknemer en baas. De mediation arbeidsconflict zal dan ook een adviserende rol spelen voor het oplossen van geschillen. Het is de beste manier om ervoor te zorgen dat dit arbeidsconflict geen gevaarlijke vormen aan gaat nemen. Het zou zonde zijn om het geschil te eindigen met ontslag.

Zie het dus ook wel als volgt: heb je ruzie met je baas of met een werknemer en wil je dit oplossen dan is het benaderen van een mediator een goede keuze. Dit zullen dus de conflicten zijn die dusdanig hoog zijn opgelopen dat het niet meer mogelijk is om hier onderling uit te komen, Dankzij een mediator ben je voorzien van het beste bijstand die er maar te vinden is.

Ik ben op zoek naar arbeidsconflict mediation

Als je de stap maakt om op zoek te gaan naar mediation arbeidsconflict dan kunnen wij enkele tips meegeven. Zo is het belangrijk om te bekijken welke uitkomst je graag zou willen zien voor het arbeidsconflict. Zet voor jezelf uiteen of je nu een bepaalde uitkomst in gedachten hebt of dat je er alles aan wilt doen om verdere escalatie te voorkomen. Een mediation arbeidsconflict kan veel doen, denk bijvoorbeeld het opstellen van bepaalde overeenkomsten ter naleving van de afgesproken compromissen. De mediator die zich in het specifiek richt tot arbeidsconflicten zal zich gaan richten op de onderlinge verhoudingen en relaties tussen werknemer en werkgever. Vaak zal de mediator een partij zijn met een hoge mate van kennis, dit zorgt er dan ook voor dat je bij een mediator terecht kan om alle problemen tot een goed einde te brengen.

Wanneer je op zoek gaat naar een mediator dan is het verstandig om rekening te houden met de mate van expertise van de persoon. Bekijk dus goed of de mediator die jij op het oog hebt wel een specialisatie heeft in arbeidsconflicten. Een reguliere mediator kan je ook wel helpen, maar wat extra kennis is nooit verkeerd. Door dit goed na te vragen kan je uitkomen bij een mediation arbeidsconflict die perfect aan zal sluiten bij jouw wensen. De specifieke kennis zal ervoor zorgen dat de keuze voor een mediator zeer goed zal zijn.

Voordelen van een arbeidsconflict mediator

Wat zijn nu precies de voordelen van een mediator ten opzichte van het zelf proberen op te lossen? Dit zijn er toch wel een aantal, we zullen je een paar voorbeelden ter illustratie laten zien. Op de eerste plaats zal je dankzij de mediator zeer effectief te werk kunnen gaan. Hoe dit kan? De mediator weet precies hoe je in een onderhandeling moet gaan om onderling tot het gewenste resultaat te komen. Van het benaderen van de mensen tot aan het inplannen van bijeenkomsten. Dit gebeurt allemaal door het mediation arbeidsconflict, hierdoor weet je zeker dat het conflict snel achter de rug zal zijn.

Tevens is het zo dat je door middel van een mediator flink veel problemen kunt voorkomen als het aankomt op het oplossen van het conflict. Dit komt door het feit dat mediator je kan adviseren over hoe je met elkaar om moet gaan tijdens de conflictbemiddeling. Dit lijkt misschien een beetje raar maar dit is het niet, het is vaak zo dat mensen het elkaar veel te moeilijk maken door agressief in een conflict te staan.

Een mediator benaderen – handige tips

Wanneer je op zoek bent naar een mediator die aansluit bij het soort conflict wat jij ondervindt binnen het bedrijf is het handig om onze tips even goed door te nemen. Eerst zal je moeten kijken of je inderdaad baat hebt bij mediation. Wanneer het maar een klein conflict is zal het altijd handiger zijn om zelf te proberen om het op te lossen. Voor de grotere bedrijven is het eerder handig om een mediator te benaderen dan bij de kleine bedrijven. Dit heeft te maken met de onderlinge band tussen de mensen, bij een klein bedrijf is deze vaak sterker. Voor de mensen die grote conflicten hebben die ze echt niet op kunnen lossen is het benaderen van een mediator echt een noodzaak. Een conflict is nu eenmaal niet prettig om te ondervinden. Als je dit gedaan hebt zal je moeten kijken naar de mediator zelf. Door vragen te stellen zie je gelijk wat voor soort mediator het is en wat hun onderscheid van de andere mediators in de regio. Deze informatie is vrijwel altijd op te vragen, het mediation arbeidsconflict vind het vaak geen enkel probleem om informatie te geven. Op basis van deze informatie zal je een keuze kunnen maken.

Een professionele arbeidsconflict mediator vinden door middel van 5 offerte

Wanneer je een aanvraag de deur uit doet dan zal je wel goed moeten aangeven welke oplossing je eigenlijk voor ogen hebt voor het arbeidsconflict. De mediator zal dan kunnen kijken welke mensen binnen hun kantoor jullie het beste kunnen helpen tijdens de besprekingen. Dit zijn uiteraard de mensen die qua specialisaties geheel aansluiten bij het soort conflict wat je ondervindt. Nu ben je helemaal klaar om het probleem op te laten lossen door het advies van een mediator. Er zijn er een hoop te vinden in de regio, door middel van onze 5 offertes zal je altijd uitkomen bij de mediator in de buurt. Een mediation arbeidsconflict vinden is dus zo gepiept! Je hoeft alleen bovenstaand formulier in te vullen.

Arbeidsconflict verhelpen – de beste mediator

Het benaderen van een mediator is iets wat een hoop problemen kan doen voorkomen, dit is hopelijk duidelijk na het lezen van dit artikel. Door middel van de mediator zal het mogelijk zijn om een arbeidsconflict op te lossen zonder verdere escalatie. Met de bovenstaande tips is het vinden van een mediator toch even iets makkelijker dan voorheen. Dankzij onze 5 offertes zal je vandaag nog in contact kunnen komen met een mediator die oog heeft voor het arbeidsconflict waar jij je in bevindt.

Veel gestelde vragen over een Arbeidsconflict

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem, je betaalt namelijk per sessie. Afhankelijk van het aantal sessies kun je aan je vorige mediator vragen of hij/zij jouw dossier kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nederland. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en vijf mediators waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!