Snel Scheiden

Al 1700+ bezoekers geholpen om snel scheiden een werkelijkheid te maken

snel scheiden

Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een betaalbare lokale mediator. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over snel scheiden.

Vind direct een betaalbare mediator uit jouw regio

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 27 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Forum bood hulp

12 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Cornelis van den Bosch

Dé tip

7 januari 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ramona Smeets

Via forum hier terechtgekomen

2 januari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Laura de Lange

Werkt goed dit

12 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Cornelis Huisman

Via forum hier terechtgekomen

1 december 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Thijs Timmermans

Perfecte website

5 december 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rob Huisman

Positieve ervaring

21 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Paul van de Veen

Dit werkt fijn

27 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Paul Jonker

Werkt goed dit

12 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Brenda van Beek

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

4 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Melanie van Leeuwen

Zeer verrast

29 april 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Johannes de Groot

niet verwacht zo betaalbaar

15 maart 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 5 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Catharina Martens

Goede werking van de website

26 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Charlotte van den Heuvel

Vlugge offerte

3 februari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacoba van de Brink

erg snel

22 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Bas van de Wal

Perfecte tip

8 januari 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barry Koster

Duidelijke website

16 december 2018

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Diana van Loon

Snel scheiden via een mediator

Vandaag de dag zijn er vele mensen die in een scheiding terecht komen. Dit is natuurlijk nooit een leuke periode om mee te maken, maar soms is het echte het beste wat je kunt doen. De meeste mensen willen wel snel van elkaar weg om er een punt achter te zetten, zonder dat het een vechtscheiding wordt. Het zoeken naar een mediator is dan ook een erg goede keuze voor de mensen die snel scheiden willen, deze zal zorgen dat de scheiding kan plaatsvinden zonder dat je elkaar uitgespeeld en in de haren vliegt. We laten je in dit artikel zien waar je aan moet denken bij het snel scheiden door middel van een mediator.

Wanneer contact opnemen met een mediator

Het is mogelijk dat je op een bepaald punt bent beland in de scheidingsprocedure en het verstandig is om er een mediator bij te roepen. De mediator is er dan ook voor je als je tot een bepaalde soort oplossing wilt komen. Zo kan hij er onder andere voor zorgen dat er een echtscheidingsconvenant zal worden opgezet. De mediator zorgt er voor dat iedereen zijn of haar zegje kan doen in het gehele proces. Er zijn een hoop mensen die gaan scheiden vandaag de dag, dankzij een mediator is het mogelijk om snel te scheiden zonder ruzie te krijgen. Dankzij een mediator zul je samen met je partner op een beschaafde manier tot een gewenste uitkomst kunnen komen. Er is namelijk een boel wat geregeld zal moeten worden bij een scheiding. Voor jouzelf en eventueel je kinderen is het een stuk fijner als alles op een goede manier ten einde komt. Bij een echtscheidingsadvocaat is het namelijk toch al snel een soort vijandige strijd.

Eigenlijk is het als volgt samen te vatten: als je op een manier snel wilt scheiden waarmee je elkaar nog wel op een vriendelijke manier wilt kunnen benaderen is een mediator de beste keuze. Dit is dus voornamelijk voor de mensen die wel snel willen scheiden maar die hierbij geen afbreuk willen doen aan de kwaliteit van het scheidingsproces.

Een mediator inschakelen om snel te scheiden

Wil je inderdaad een scheiding regelen met de hulp van een mediator dan hebben we hier voor jou nog een aantal tips. Zo is het belangrijk om wel voor ogen te hebben waar je uit wilt komen met je huidige partner. Denk dus bijvoorbeeld na over het verdelen van het bezit of aan de regelingen voor de kinderen. Een mediation sessie kan ervoor zorgen dat beide partijen toch nog met een goed gevolg de relatie achter zich kunnen laten. De mediator die zich in het specifiek richt op de familierechtelijke zaken zal gaan kijken hoe alles geregeld zal moeten worden na de scheiding. Dit advies is natuurlijk wel zo prettig, het is namelijk niet meer nodig om alles zelf te moeten doen.

Wanneer je gaat zoeken naar een geschikte mediator dan raden wij dus aan om te kiezen voor degene die zich richt op de scheidingszaken en familiezaken. Bekijk dus goed of de mediator die jij op het oog hebt wel gericht is op deze sector. Een mediator zal altijd wel een goede keuze zijn, maar het beste resultaat is alleen te behalen bij een gespecialiseerde partij. Door dit goed na te vragen is het opstellen van het echtscheidingsconvenant bijvoorbeeld al een stuk makkelijker. Via bovenstaand formulier kunnen wij jou met gemak koppelen aan een gespecialiseerde scheidingsmediator uit jouw regio.

Scheiding regelen middels scheidingsmediation

Laten we eens gaan kijken wat je kunt zien als de voordelen voor het inschakelen van een mediator voor een scheiding . Het is namelijk nog altijd een erg goede stap die je kunt maken wanneer je de relatie tot een einde wilt brengen. Het is ten eerste zo dat de scheiding regelen sneller en makkelijker zal kunnen plaatsvinden, dit is natuurlijk wel het doel toch? De mediator weet precies wat er nodig is om jullie samen te laten overleggen om tot een overeenkomst te komen. Van de manier waarop er gesproken moet worden tot aan tips bij het opstellen. Het zal op deze manier een stuk vriendelijker verlopen tijdens de gesprekken, hierdoor is het makkelijker om tot een oplossing te komen.

Daar komt natuurlijk ook nog eens bij dat je bij een mediator wel zal zorgen voor een vlotte procedure. Hierdoor zal je voorkomen dat het een erg lang proces zal zijn, voor de kinderen is dit een groot voordeel. Zo zal de scheidingsmediator bekijken wat belangrijk is voor beide partijen en hij zal luisteren naar beide kanten. Dat is dan ook een goede reden om te kiezen voor de mediator voor een snelle scheiding. Je wilt namelijk voorkomen dat de scheiding een proces is waar je erg lang over doet.

Een mediator benaderen – enkele tips

Wanneer je op zoek gaat naar een mediator die je kan bijstaan tijdens het proces van een scheiding zal je echt even de volgende tips moeten doornemen als je er het beste uit wilt halen wat maar mogelijk is. Kijk goed of het inderdaad verstandig is om een mediator in te schakelen of dat er in jullie geval toch beter contact met een echtscheidingsadvocaat moet zijn. Dit zal een beetje afhankelijk zijn van de onderlinge situatie en van de omstandigheden. Mocht je nog wel met elkaar om de tafel kunnen zitten en wil je allebei scheiden dan is de mediator echt de beste keuze. Door samen te overleggen en door elkaars standpunten in te zien is het mogelijk om snel en met een goed gevoel een punt achter de relatie te zetten. Een mediator voor een snelle scheiding is hier dan ook de beste keuze voor.

Op zoek naar een mediator

Wij raden aan wanneer je via onze website vijf offertes aanvraagt altijd duidelijk te zijn en om echt uiteen te zetten wat voor soort relatie je hebt en vooral wat je verwacht als uitkomst van het gehele proces. Op die manier zal je zeker weten dat je uitkomt bij een mediator die wel gericht is op jouw situatie. Het is namelijk wel handig als je ook daadwerkelijk te maken hebt met een mediator die hier kennis van heeft. Er zijn heel veel verschillende mediators te vinden in jouw buurt die gericht zijn op deze speciale vorm van mediation. Door middel van onze 5 offertes zal je binnen no time uitkomen bij de mediator die je kan helpen. Een punt zetten achter de relatie hoeft zo niet enorm vervelend te zijn!

Een mediator – professioneel advies

Veel mensen stellen zichzelf de vraag: “wat zijn de kosten om snel te scheiden?”. Deze vraag is niet bepaald eenvoudig om te voorzien van een antwoord, dit hangt namelijk echt sterk van jouw situatie. Gelukkig is het mogelijk om hier toch een antwoord op te krijgen. Dankzij het aanvragen van 5 offertes via bovenstaand formulier zie je gelijk de kosten die erbij komen kijken en kun je deze vrijblijvende offertes op je gemak vergelijken. Een scheiding is normaal gesproken toch wel heftig om mee te maken, maar dankzij onze aangesloten scheidingsmediators is het niet meer zo moeilijk om snel te scheiden van jouw huidige partner.

Veel gestelde vragen over snel scheiden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem, je betaalt namelijk per sessie. Afhankelijk van het aantal sessies kun je aan je vorige mediator vragen of hij/zij jouw dossier kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nederland. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en vijf mediators waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!