Snel Scheiden

Al 1700+ bezoekers geholpen om snel scheiden een werkelijkheid te maken

✓ Lokale mediators
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vind direct een betaalbare mediator uit jouw regio
Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een betaalbare lokale mediator. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over snel scheiden.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Vechtscheiding voorkomen!

18 oktober 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Rob Peters

Eindelijk rustigere tijden

11 oktober 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Monique van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

4 oktober 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Pascal Smits

Perfecte website

26 september 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Gerrit van der Linden

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

11 september 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Jacoba van der Meulen

Tevreden

13 september 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Ramona Willems

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

9 september 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Annemarie van de Brink

Vlot opgelost!

2 september 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Anita van den Broek

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

27 augustus 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Johannes van der Laan

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Snel scheiden via een mediator

Vandaag de dag zijn er vele mensen die in een scheiding terecht komen. Dit is natuurlijk nooit een leuke periode om mee te maken, maar soms is het echte het beste wat je kunt doen. De meeste mensen willen wel snel van elkaar weg om er een punt achter te zetten, zonder dat het een vechtscheiding wordt. Het zoeken naar een mediator is dan ook een erg goede keuze voor de mensen die snel scheiden willen, deze zal zorgen dat de scheiding kan plaatsvinden zonder dat je elkaar uitgespeeld en in de haren vliegt. We laten je in dit artikel zien waar je aan moet denken bij het snel scheiden door middel van een mediator.

Wanneer contact opnemen met een mediator

Het is mogelijk dat je op een bepaald punt bent beland in de scheidingsprocedure en het verstandig is om er een mediator bij te roepen. De mediator is er dan ook voor je als je tot een bepaalde soort oplossing wilt komen. Zo kan hij er onder andere voor zorgen dat er een echtscheidingsconvenant zal worden opgezet. De mediator zorgt er voor dat iedereen zijn of haar zegje kan doen in het gehele proces. Er zijn een hoop mensen die gaan scheiden vandaag de dag, dankzij een mediator is het mogelijk om snel te scheiden zonder ruzie te krijgen. Dankzij een mediator zul je samen met je partner op een beschaafde manier tot een gewenste uitkomst kunnen komen. Er is namelijk een boel wat geregeld zal moeten worden bij een scheiding. Voor jouzelf en eventueel je kinderen is het een stuk fijner als alles op een goede manier ten einde komt. Bij een echtscheidingsadvocaat is het namelijk toch al snel een soort vijandige strijd.

Eigenlijk is het als volgt samen te vatten: als je op een manier snel wilt scheiden waarmee je elkaar nog wel op een vriendelijke manier wilt kunnen benaderen is een mediator de beste keuze. Dit is dus voornamelijk voor de mensen die wel snel willen scheiden maar die hierbij geen afbreuk willen doen aan de kwaliteit van het scheidingsproces.

Een mediator inschakelen om snel te scheiden

Wil je inderdaad een scheiding regelen met de hulp van een mediator dan hebben we hier voor jou nog een aantal tips. Zo is het belangrijk om wel voor ogen te hebben waar je uit wilt komen met je huidige partner. Denk dus bijvoorbeeld na over het verdelen van het bezit of aan de regelingen voor de kinderen. Een mediation sessie kan ervoor zorgen dat beide partijen toch nog met een goed gevolg de relatie achter zich kunnen laten. De mediator die zich in het specifiek richt op de familierechtelijke zaken zal gaan kijken hoe alles geregeld zal moeten worden na de scheiding. Dit advies is natuurlijk wel zo prettig, het is namelijk niet meer nodig om alles zelf te moeten doen.

Wanneer je gaat zoeken naar een geschikte mediator dan raden wij dus aan om te kiezen voor degene die zich richt op de scheidingszaken en familiezaken. Bekijk dus goed of de mediator die jij op het oog hebt wel gericht is op deze sector. Een mediator zal altijd wel een goede keuze zijn, maar het beste resultaat is alleen te behalen bij een gespecialiseerde partij. Door dit goed na te vragen is het opstellen van het echtscheidingsconvenant bijvoorbeeld al een stuk makkelijker. Via bovenstaand formulier kunnen wij jou met gemak koppelen aan een gespecialiseerde scheidingsmediator uit jouw regio.

Scheiding regelen middels scheidingsmediation

Laten we eens gaan kijken wat je kunt zien als de voordelen voor het inschakelen van een mediator voor een scheiding . Het is namelijk nog altijd een erg goede stap die je kunt maken wanneer je de relatie tot een einde wilt brengen. Het is ten eerste zo dat de scheiding regelen sneller en makkelijker zal kunnen plaatsvinden, dit is natuurlijk wel het doel toch? De mediator weet precies wat er nodig is om jullie samen te laten overleggen om tot een overeenkomst te komen. Van de manier waarop er gesproken moet worden tot aan tips bij het opstellen. Het zal op deze manier een stuk vriendelijker verlopen tijdens de gesprekken, hierdoor is het makkelijker om tot een oplossing te komen.

Daar komt natuurlijk ook nog eens bij dat je bij een mediator wel zal zorgen voor een vlotte procedure. Hierdoor zal je voorkomen dat het een erg lang proces zal zijn, voor de kinderen is dit een groot voordeel. Zo zal de scheidingsmediator bekijken wat belangrijk is voor beide partijen en hij zal luisteren naar beide kanten. Dat is dan ook een goede reden om te kiezen voor de mediator voor een snelle scheiding. Je wilt namelijk voorkomen dat de scheiding een proces is waar je erg lang over doet.

Snel scheiden? Laat ons je helpen!

Een mediator benaderen – enkele tips

Wanneer je op zoek gaat naar een mediator die je kan bijstaan tijdens het proces van een scheiding zal je echt even de volgende tips moeten doornemen als je er het beste uit wilt halen wat maar mogelijk is. Kijk goed of het inderdaad verstandig is om een mediator in te schakelen of dat er in jullie geval toch beter contact met een echtscheidingsadvocaat moet zijn. Dit zal een beetje afhankelijk zijn van de onderlinge situatie en van de omstandigheden. Mocht je nog wel met elkaar om de tafel kunnen zitten en wil je allebei scheiden dan is de mediator echt de beste keuze. Door samen te overleggen en door elkaars standpunten in te zien is het mogelijk om snel en met een goed gevoel een punt achter de relatie te zetten. Een mediator voor een snelle scheiding is hier dan ook de beste keuze voor.

Op zoek naar een mediator

Wij raden aan wanneer je via onze website drie offertes aanvraagt altijd duidelijk te zijn en om echt uiteen te zetten wat voor soort relatie je hebt en vooral wat je verwacht als uitkomst van het gehele proces. Op die manier zal je zeker weten dat je uitkomt bij een mediator die wel gericht is op jouw situatie. Het is namelijk wel handig als je ook daadwerkelijk te maken hebt met een mediator die hier kennis van heeft. Er zijn heel veel verschillende mediators te vinden in jouw buurt die gericht zijn op deze speciale vorm van mediation. Door middel van onze 3 offertes zal je binnen no time uitkomen bij de mediator die je kan helpen. Een punt zetten achter de relatie hoeft zo niet enorm vervelend te zijn!

Een mediator – professioneel advies

Veel mensen stellen zichzelf de vraag: “wat zijn de kosten om snel te scheiden?”. Deze vraag is niet bepaald eenvoudig om te voorzien van een antwoord, dit hangt namelijk echt sterk van jouw situatie. Gelukkig is het mogelijk om hier toch een antwoord op te krijgen. Dankzij het aanvragen van 3 offertes via bovenstaand formulier zie je gelijk de kosten die erbij komen kijken en kun je deze vrijblijvende offertes op je gemak vergelijken. Een scheiding is normaal gesproken toch wel heftig om mee te maken, maar dankzij onze aangesloten scheidingsmediators is het niet meer zo moeilijk om snel te scheiden van jouw huidige partner.

Ontvang direct vrijblijvende offertes van mediators

Veel gestelde vragen over snel scheiden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem, je betaalt namelijk per sessie. Afhankelijk van het aantal sessies kun je aan je vorige mediator vragen of hij/zij jouw dossier kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nederland. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie mediators waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!