Snel Scheiden

Al 1700+ bezoekers geholpen om snel scheiden een werkelijkheid te maken

snel scheiden

Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een betaalbare lokale mediator. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over snel scheiden.

Vind direct een betaalbare mediator uit jouw regio

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Boven verwachting

2 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Ingrid Smits

Gevonden via forum

2 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Wilhelmina Molenaar

Profi en snel geregeld

6 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Gerardus van der Meulen

Positieve ervaring

5 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Nicolaas Peters

Werkt goed dit

1 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Susanne Postma

Betrokken en aardig

1 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Lisette de Leeuw

Hulp bij uit elkaar gaan

27 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Hendrika Smits

Forum bood hulp

2 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Dave de Lange

Verwachtingen overtroffen

28 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Martin Meijer

Niet duur

26 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Karin de Koning

Heel positief

25 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Robin de Groot

Begeleiding bij (tiener)dochter

28 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Remco Hendriks

Scheiding met zilveren randje

27 april 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- David de Jonge

Ideale tip

22 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hendrik Willems

Vlugge offerte

23 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Kevin van Doorn

Ondanks afstand professioneel geholpen

22 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Marloes de Vries

Boven verwachting

19 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Caroline Hofman

Eindelijk rustigere tijden

18 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Sanne de Wit

Eindelijk onenigheid opgelost

17 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Caroline Prins

Oprecht chapeau

15 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Inge Evers

Eindelijk ruzie opgelost

20 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Ingrid Wolters

Boven verwachting

13 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Richard Vink

Begeleiding bij (tiener)dochter

13 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Janneke de Koning

Zeer verrast

17 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Kevin Groen

Oprecht chapeau

10 april 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Wilhelmina Groen

Heel positief

12 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Simon van Dam

Vechtscheiding voorkomen!

14 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Adriaan de Haan

Hulp bij uit elkaar gaan

10 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Nicole Smit

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

11 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Dave de Groot

Meer ontvangen dan bedacht

10 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Bart Verbeek

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

7 april 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sabrina van den Broek

De familie is weer een familie

5 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Susanne de Vries

De familie is weer een familie

9 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Patricia Smeets

snel geholpen

4 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Manon de Jong

Goed contact

7 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ingrid Jansen

Persoonlijk afgestemd advies

4 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Koen Visser

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

1 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Deborah Vink

Erfenis eerlijk verdeeld

3 april 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Elizabeth Sanders

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

2 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Kim van der Heijden

Pijnlijke tijd afgesloten

2 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Maarten Kok

Niet enkel voor werknemers

20 maart 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Monique Hermans

Goed afgehandeld

3 maart 2020

De aanleiding was overigens niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Marinus Bosman

Betrokken en aardig

11 februari 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Marcel de Haan

Dichter naar elkaar gekomen

13 januari 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Angelique de Koning

Vlug in contact

21 december 2019

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Kim Evers

Niet alleen voor werknemers

22 maart 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Astrid de Vries

Heel positief

16 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Pascal Scholten

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

1 februari 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Rutger Verhoeven

De familie is weer een familie

18 januari 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Judith de Bruijn

Lastige tijd afgesloten

30 december 2019

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Erik Dekker

Fijn!

3 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jeffrey Koster

aangename service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Claudia Evers

Geen linkedin nodig

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika Sanders

Snelle offerte

29 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Tom Blom

Mediatorkaart werkt erg fijn

31 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Nathalie Hendriks

Heel positief

28 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ilse de Vos

Mediatorkaart werkt erg fijn

25 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Rogier van den Bosch

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus van der Meulen

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Kelly van Vliet

snel geholpen

19 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Tim Jacobs

zeer rap geholpen

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Nicolaas Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Judith de Lange

Zeer verrast

19 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Elizabeth van Dam

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

21 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Vanessa Jansen

Eindelijk een fijne site

16 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ingrid de Graaf

Via forum hier terechtgekomen

14 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Laura van der Meulen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martinus Huisman

erg betaalbaar

13 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra van der Linden

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

15 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Arie Jansen

Heel positief

15 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marjolein Hermans

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Barbara Evers

Fijne service

11 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Karin van de Berg

erg snel

12 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Cornelia van de Veen

Goed contact

27 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Claudia Prins

erg snel

4 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Adriaan Vos

Fijne service

24 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Brenda Willems

aangename service

26 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Erwin Willems

Super service

17 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sjoerd Kramer

Ideale tip

17 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sander Visser

Via forum hier terechtgekomen

6 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Gerardus Jacobs

Eindelijk een goede site gevonden

10 februari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Rob de Wit

Werkt goed dit

12 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Brenda van Beek

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

4 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Melanie van Leeuwen

Zeer verrast

29 april 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Johannes de Groot

niet verwacht zo betaalbaar

15 maart 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Catharina Martens

Goede werking van de website

26 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Charlotte van den Heuvel

Vlugge offerte

3 februari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacoba van de Brink

erg snel

22 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Bas van de Wal

Perfecte tip

8 januari 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barry Koster

Duidelijke website

16 december 2018

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Diana van Loon

Snel scheiden via een mediator

Vandaag de dag zijn er vele mensen die in een scheiding terecht komen. Dit is natuurlijk nooit een leuke periode om mee te maken, maar soms is het echte het beste wat je kunt doen. De meeste mensen willen wel snel van elkaar weg om er een punt achter te zetten, zonder dat het een vechtscheiding wordt. Het zoeken naar een mediator is dan ook een erg goede keuze voor de mensen die snel scheiden willen, deze zal zorgen dat de scheiding kan plaatsvinden zonder dat je elkaar uitgespeeld en in de haren vliegt. We laten je in dit artikel zien waar je aan moet denken bij het snel scheiden door middel van een mediator.

Wanneer contact opnemen met een mediator

Het is mogelijk dat je op een bepaald punt bent beland in de scheidingsprocedure en het verstandig is om er een mediator bij te roepen. De mediator is er dan ook voor je als je tot een bepaalde soort oplossing wilt komen. Zo kan hij er onder andere voor zorgen dat er een echtscheidingsconvenant zal worden opgezet. De mediator zorgt er voor dat iedereen zijn of haar zegje kan doen in het gehele proces. Er zijn een hoop mensen die gaan scheiden vandaag de dag, dankzij een mediator is het mogelijk om snel te scheiden zonder ruzie te krijgen. Dankzij een mediator zul je samen met je partner op een beschaafde manier tot een gewenste uitkomst kunnen komen. Er is namelijk een boel wat geregeld zal moeten worden bij een scheiding. Voor jouzelf en eventueel je kinderen is het een stuk fijner als alles op een goede manier ten einde komt. Bij een echtscheidingsadvocaat is het namelijk toch al snel een soort vijandige strijd.

Eigenlijk is het als volgt samen te vatten: als je op een manier snel wilt scheiden waarmee je elkaar nog wel op een vriendelijke manier wilt kunnen benaderen is een mediator de beste keuze. Dit is dus voornamelijk voor de mensen die wel snel willen scheiden maar die hierbij geen afbreuk willen doen aan de kwaliteit van het scheidingsproces.

Een mediator inschakelen om snel te scheiden

Wil je inderdaad een scheiding regelen met de hulp van een mediator dan hebben we hier voor jou nog een aantal tips. Zo is het belangrijk om wel voor ogen te hebben waar je uit wilt komen met je huidige partner. Denk dus bijvoorbeeld na over het verdelen van het bezit of aan de regelingen voor de kinderen. Een mediation sessie kan ervoor zorgen dat beide partijen toch nog met een goed gevolg de relatie achter zich kunnen laten. De mediator die zich in het specifiek richt op de familierechtelijke zaken zal gaan kijken hoe alles geregeld zal moeten worden na de scheiding. Dit advies is natuurlijk wel zo prettig, het is namelijk niet meer nodig om alles zelf te moeten doen.

Wanneer je gaat zoeken naar een geschikte mediator dan raden wij dus aan om te kiezen voor degene die zich richt op de scheidingszaken en familiezaken. Bekijk dus goed of de mediator die jij op het oog hebt wel gericht is op deze sector. Een mediator zal altijd wel een goede keuze zijn, maar het beste resultaat is alleen te behalen bij een gespecialiseerde partij. Door dit goed na te vragen is het opstellen van het echtscheidingsconvenant bijvoorbeeld al een stuk makkelijker. Via bovenstaand formulier kunnen wij jou met gemak koppelen aan een gespecialiseerde scheidingsmediator uit jouw regio.

Scheiding regelen middels scheidingsmediation

Laten we eens gaan kijken wat je kunt zien als de voordelen voor het inschakelen van een mediator voor een scheiding . Het is namelijk nog altijd een erg goede stap die je kunt maken wanneer je de relatie tot een einde wilt brengen. Het is ten eerste zo dat de scheiding regelen sneller en makkelijker zal kunnen plaatsvinden, dit is natuurlijk wel het doel toch? De mediator weet precies wat er nodig is om jullie samen te laten overleggen om tot een overeenkomst te komen. Van de manier waarop er gesproken moet worden tot aan tips bij het opstellen. Het zal op deze manier een stuk vriendelijker verlopen tijdens de gesprekken, hierdoor is het makkelijker om tot een oplossing te komen.

Daar komt natuurlijk ook nog eens bij dat je bij een mediator wel zal zorgen voor een vlotte procedure. Hierdoor zal je voorkomen dat het een erg lang proces zal zijn, voor de kinderen is dit een groot voordeel. Zo zal de scheidingsmediator bekijken wat belangrijk is voor beide partijen en hij zal luisteren naar beide kanten. Dat is dan ook een goede reden om te kiezen voor de mediator voor een snelle scheiding. Je wilt namelijk voorkomen dat de scheiding een proces is waar je erg lang over doet.

Een mediator benaderen – enkele tips

Wanneer je op zoek gaat naar een mediator die je kan bijstaan tijdens het proces van een scheiding zal je echt even de volgende tips moeten doornemen als je er het beste uit wilt halen wat maar mogelijk is. Kijk goed of het inderdaad verstandig is om een mediator in te schakelen of dat er in jullie geval toch beter contact met een echtscheidingsadvocaat moet zijn. Dit zal een beetje afhankelijk zijn van de onderlinge situatie en van de omstandigheden. Mocht je nog wel met elkaar om de tafel kunnen zitten en wil je allebei scheiden dan is de mediator echt de beste keuze. Door samen te overleggen en door elkaars standpunten in te zien is het mogelijk om snel en met een goed gevoel een punt achter de relatie te zetten. Een mediator voor een snelle scheiding is hier dan ook de beste keuze voor.

Op zoek naar een mediator

Wij raden aan wanneer je via onze website drie offertes aanvraagt altijd duidelijk te zijn en om echt uiteen te zetten wat voor soort relatie je hebt en vooral wat je verwacht als uitkomst van het gehele proces. Op die manier zal je zeker weten dat je uitkomt bij een mediator die wel gericht is op jouw situatie. Het is namelijk wel handig als je ook daadwerkelijk te maken hebt met een mediator die hier kennis van heeft. Er zijn heel veel verschillende mediators te vinden in jouw buurt die gericht zijn op deze speciale vorm van mediation. Door middel van onze 3 offertes zal je binnen no time uitkomen bij de mediator die je kan helpen. Een punt zetten achter de relatie hoeft zo niet enorm vervelend te zijn!

Een mediator – professioneel advies

Veel mensen stellen zichzelf de vraag: “wat zijn de kosten om snel te scheiden?”. Deze vraag is niet bepaald eenvoudig om te voorzien van een antwoord, dit hangt namelijk echt sterk van jouw situatie. Gelukkig is het mogelijk om hier toch een antwoord op te krijgen. Dankzij het aanvragen van 3 offertes via bovenstaand formulier zie je gelijk de kosten die erbij komen kijken en kun je deze vrijblijvende offertes op je gemak vergelijken. Een scheiding is normaal gesproken toch wel heftig om mee te maken, maar dankzij onze aangesloten scheidingsmediators is het niet meer zo moeilijk om snel te scheiden van jouw huidige partner.

Veel gestelde vragen over snel scheiden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem, je betaalt namelijk per sessie. Afhankelijk van het aantal sessies kun je aan je vorige mediator vragen of hij/zij jouw dossier kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nederland. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie mediators waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!