Kosten Mediator

Al 1700+ bezoekers inzicht gegeven in mediator kosten

✓ Lokale mediators
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
kosten mediator

Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een betaalbare lokale mediator. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over kosten mediator.

Kom achter jouw mediator kosten via 3 vrijblijvende offertes (lokaal)

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Gelukkig nu onenigheid opgelost

7 september 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Joris Groen

Scheidingmet een lichtpuntje.

6 september 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Tamara Schouten

Scheidingmet een lichtpuntje.

27 augustus 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Robin Vink

zeer rap geholpen

26 augustus 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Renate van de Brink

zeer rap geholpen

26 augustus 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Tessa van den Heuvel

Hulp bij uit elkaar gaan

26 augustus 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Hanneke de Vos

Conflict met werknemer opgelost

16 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Jacoba Timmermans

Op maat afgestemd advies

15 augustus 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Hanneke Hoekstra

Verwachtingen overtroffen

7 augustus 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Martijn van de Veen

betaalbaarder dan ik dacht

9 augustus 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Raymond van der Linden

Eindelijk conflict opgelost

2 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Patricia van Leeuwen

Veelal bereikbaar

31 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Prettig hoe gauw dit ging.

- Rutger van de Berg

aangename service

26 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Inge Kuijpers

Meer gekregen dan bedacht

26 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Kim Dijkstra

De familie is opnieuw een familie

28 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Bianca Willemsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

28 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Robertus van Dam

Persoonlijke benadering

27 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Bart Dijkstra

Nalatenschap zo geregeld

23 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Michael van der Linden

Een schouderklopje verdiend

24 juli 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Karin Kramer

vlot en makkelijk

21 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Cornelis Hendriks

Professioneel en vlug

20 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Nathalie van Dam

Profi en snel geregeld

18 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Anita Wolters

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marieke Koning

Snelle offerte

14 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Vanessa Molenaar

Dichter naar elkaar gekomen

15 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Anne de Leeuw

Ruzie met werknemer opgelost

12 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Marloes van de Veen

Gewoon goed

16 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Eric Post

Gelukkig nu van mijn baas af

13 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Jacoba van der Horst

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

14 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Barry van der Linden

Fijn!

9 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Martijn de Lange

Nalatenschap zo geregeld

9 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Sylvia Visser

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

10 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Cornelia Mulder

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

7 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Vanessa Kok

Voortreffelijke match

7 juli 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sharon van Beek

Niets meer te doen met mijn werk!

4 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Annemieke van Vliet

Vaak bereikbaar

6 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel geregeld zo.

- Marianne van Doorn

Dit werkt fijn

2 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kirsten de Jong

Oprecht fijn

6 juli 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Mark Janssen

Heel positief

7 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Björn Smeets

Arbeidsconflict kundig opgelost

5 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Danny van Dijk

De perfecte match

1 juli 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Caroline Kok

Ideale match

29 juni 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kevin Molenaar

Erfenis eerlijk verdeeld

4 juli 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Christian Koster

Het idee uit de mediation helpt enorm

29 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Matthijs van Dijk

Werkt goed dit

26 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrik Bakker

Ruzie met werknemer opgelost

29 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Cornelis van Wijk

Een lintje verdiend

24 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Martijn de Groot

Vechtscheiding voorkomen!

28 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Patrick Visser

Google is je grootste vriend

22 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan de Ruiter

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

26 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Johanna van Dongen

betaalbaarder dan ik dacht

25 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kelly Jacobs

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nancy Willems

Moeilijke tijd afgerond

22 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Michael van de Ven

Snelle match via mediatorkaart.nl

19 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Matthijs Visser

De mediator was verstandig!

22 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Guido Verbeek

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

17 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Adriaan Gerritsen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

14 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Inge de Leeuw

niet verwacht zo betaalbaar

16 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Raymond Jansen

Vlugge offerte

12 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Steven Dekker

Super service

11 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Maurice van de Pol

Menselijke aanpak

11 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Danny Smeets

Gevonden via forum

13 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Klaas Bosch

Vlugge offerte

7 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Frank van den Bosch

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

6 juni 2020

- Ronald Maas

Gelukkig nu rustigere tijden

5 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Monique Bos

Geen kant verkiezen

5 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Jasper van Dam

Vlug in contact

9 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel geregeld zo.

- Ronald Kramer

Geen kant verkiezen

8 juni 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Nienke van der Linden

betaalbaar en professioneel

5 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Laura Bos

Gewoon prima

2 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Bianca Jansen

Niet alleen voor personeel

7 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Elisabeth de Haan

Gevoelige kwestie fijn geregeld

3 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Cindy Blom

aangename service

31 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Maurice van Wijk

De familie is opnieuw een familie

2 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Albert Jacobs

Na lang onrustig nu rust

31 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Nicolaas Vink

Goed contact

31 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Chantal van de Velden

Pijnlijke tijd afgerond

30 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Dirk Hendriks

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kim Postma

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

31 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Diana de Vries

Eindelijk ruzie opgelost

25 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Tessa Peters

Prijs viel mee!

30 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jacob Jansen

Goed contact

24 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Renate van den Heuvel

Snelle offerte

26 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Steven van der Meulen

Nalatenschap zo geregeld

22 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Charlotte Bakker

niet verwacht zo betaalbaar

27 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith Prins

Een schouderklopje verdiend

22 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Sjoerd Hermans

Arbeidsconflict behendig opgelost

21 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Martinus van den Broek

Werkt lekker!

19 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sharon van de Brink

Erfenis zo geregeld

18 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Michiel van de Ven

Ondanks afstand professioneel geholpen

21 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Jan van Dongen

Meer gekregen dan verwacht

17 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Danny van de Pol

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

21 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Femke Kuiper

aangename service

13 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Sylvia van de Pol

Forum bood hulp

18 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Matthijs van der Meer

Een lintje verdiend

15 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marc Kuiper

Verstandig geregeld

14 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Maartje Kuijpers

Fijn afgehandeld

16 mei 2020

De reden was logischerwijs niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Anne Jacobs

Eindelijk een fijne site

8 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Johan Willemsen

Dichter naar elkaar gekomen

7 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Kim de Leeuw

Fijne service

10 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ingrid Postma

snelle service

8 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Petrus Mulder

Vechtscheiding voorkomen!

7 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marije Jonker

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

9 mei 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Michael van der Laan

Goed geregeld

9 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Monique Vink

Fijn!

9 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joris Driessen

Hulp bij uit elkaar gaan

4 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Hendrika de Wit

Positieve ervaring

6 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ramona Kuiper

Vakkundig en snel

7 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Inge van der Linden

erg betaalbaar

3 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Antonius Visser

Dit werkt fijn

3 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kirsten Hofman

Content

28 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Wouter Scholten

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

30 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Koen Jacobs

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

27 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Judith van der Linden

Gewoon prima

26 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Pieter Huisman

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

28 april 2020

Zeer lieve ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Arie de Boer

Goede werking van de website

24 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Björn Smit

Tevreden

24 april 2020

Content zoals verwacht.

- Marije Meijer

Niet prijzig

23 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Suzanne Mulder

erg betaalbaar

20 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander van de Wal

Fijne service

22 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Robert Smit

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

25 april 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Martine Vos

Uiteindelijk van mijn baas af

18 april 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Tamara de Graaf

Betrokken en sympathiek

19 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Bastiaan van de Ven

Conflict met personeelslid opgelost

17 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Rutger Bosman

Persoonlijke benadering

21 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Kevin Bosch

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

18 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Adriana Smit

Direct opgelost!

14 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maria van de Brink

Niet enkel voor werknemers

14 april 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Anne Koning

Prettige service

11 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Evelien Hoekstra

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

16 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Chantal de Graaf

Via forum hier terechtgekomen

15 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Simone Driessen

Geen testament, wel netjes verdeeld

16 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Gerardus Bosman

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

10 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Ingrid van Dongen

Meer gekregen dan bedacht

10 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Tamara van der Meer

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

9 april 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Hendrik de Haan

Nalatenschap zo geregeld

6 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Angela de Lange

Erfenis eerlijk gedeeld

7 april 2020

Fijne hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Roy de Vos

Vechtscheiding voorkomen!

5 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Koen van der Meer

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Mariska Kok

snelle service

4 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jeffrey Mol

Gewoon fijn

3 april 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Martinus de Wit

Nalatenschap eerlijk gedeeld

31 maart 2020

Lieve ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Michel Bosch

Begeleiding bij (tiener)dochter

31 maart 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Melanie Prins

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

5 april 2020

Zeer lieve ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Barbara Peters

Meer ontvangen dan verwacht

3 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Natascha Bakker

Tevreden

13 maart 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Klaas van der Meer

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

29 februari 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Simone Prins

Na lang turbulent nu ontspanning

7 februari 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Jasper Koning

Het idee van de mediation helpt echt

18 januari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Tom van Dijk

Betrokken en sympathiek

25 december 2019

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Melanie Koster

Het idee uit de mediation helpt enorm

18 maart 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Judith Koster

Heel positief

18 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jan van Dijk

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

7 februari 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Astrid Smeets

Dikwijls bereikbaar

16 januari 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Sjoerd Peeters

De familie is opnieuw een familie

27 december 2019

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sabine de Haan

niet verwacht zo betaalbaar

1 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thijs Scholten

betaalbaarder dan ik dacht

31 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bram de Wit

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Joyce Bakker

Google is je grootste vriend

1 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith Hoekstra

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

26 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Pieter van der Laan

Ideale tip

23 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Simon de Bruin

Via Via maar dan beter

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly van der Horst

Forum bood hulp

24 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Gerrit Jonker

Ideale website

20 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anita Janssen

Fijne service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Petra Vos

Positieve ervaring

19 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Dirk Evers

Aangenaam verrast

18 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Charlotte de Bruin

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jolanda Smits

Forum bood hulp

20 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Leonie Wolters

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Adriana Dekker

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maurice Bos

snel geholpen

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Kirsten Wolters

Snelle match via mediatorkaart.nl

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Franciscus Bosch

Eindelijk een goede site gevonden

14 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ruben van Veen

Geen linkedin nodig

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn Smits

Goed contact

10 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Christian Brouwer

Perfecte tip

11 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marcel Post

Snelle offerte

9 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Arjan Blom

Zeer verrast

5 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Bram van der Laan

aangename service

29 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Erwin van Dijk

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

27 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sabine Vos

Goed contact

22 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Charlotte de Vries

Snelle offerte

16 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Renate Bakker

Perfecte website

16 februari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Annemieke Maas

Vlugge offerte

7 februari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Monique Hofman

Ideale website

8 februari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Kirsten van de Velde

Duidelijke website

27 april 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Janneke Molenaar

Vlugge offerte

18 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Martine Wolters

betaalbaar en professioneel

6 maart 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra Scholten

Eindelijk een fijne site

20 februari 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maaike van de Velde

Super service

24 februari 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nicolaas de Bruijn

Via linkedin niet hetzelfde

7 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelia van de Brink

Perfecte tip

12 januari 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Barbara van de Brink

betaalbaar en professioneel

12 januari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter Kok

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 december 2018

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerardus de Leeuw

Mediator kosten inzien

Het oplossen van een zakelijk conflict, relationeel conflict of familie conflict zal zeer eenvoudig zijn dankzij een goede mediator. Je moet er nu eenmaal wel een oplossing hebben voor het lopende conflict. Wanneer je geen actie onderneemt zal het geschil alleen maar verder uit de hand lopen. Door een mediator te zoeken zal dit gehele process een stuk prettiger verlopen. De mediator is namelijk dé persoon die ervoor zorgt dat partijen met elkaar kunnen door een deur kunnen tijdens de zoektocht naar een oplossing. Een mediator zorgt er daarnaast voor dat beide partijen met een goed gevoel het conflict achter zich kunnen laten. Laten we eens kijken wat de kosten mediator zijn en daarnaast een antwoord op de vraag: wat kost een mediator bij echtscheiding?

Wanneer een mediator zoeken?

Je zult je mogelijk afvragen wanneer het nu eigenlijk een goed moment is om een mediator in te schakelen. Om deze vraag te beantwoorden is het van belang om eerst te kijken wat nu de taken zijn die een mediator op zich zal nemen. De naam zegt het al wel, het is de persoon die zich richt op mediation. Mediation is eigenlijk een buitengerechtelijke vorm van geschillenbeslechting, er komt dan ook geen rechter aan te pas bij het onderhandelen. De mediator zal je laten zien wat er nodig is voor een compromis, het is dan ook de persoon die je advies zal geven omtrent het geschil. Voor alle soorten conflicten is dit de uitgelezen persoon die je kan helpen. Via onze website koppelen we jou aan 3 mediators waardoor je kunt vergelijken op mediator kosten. Vul bovenstaand formulier in en krijg direct inzicht in de mediator kosten in diverse categorieën.

Ook voor een onderneming kan het belangrijk zijn om een mediator in te schakelen. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat er diverse soorten arbeidsconflicten kunnen ontstaan tussen jou en een werknemer binnen het bedrijf. Alle soorten bedrijven krijgen wel eens te maken met een conflict, advies op maat is dan wel zo prettig. Ook particulieren en normale burgers hebben dankzij een mediator een eenvoudige oplossing om van hun geschillen af te zijn. Enkele bekende soorten conflicten die ontstaan: ruzies over de erfgrens, geschillen in familieverband of discussies over het loon.

Ik zoek een mediator – Verschil met een advocaat

Het is van belang dat je wel het verschil weet tussen een advocaat en een mediator. Veel mensen denken dat beide partijen eigenlijk hetzelfde doen, ze zullen je toch helpen winnen? Dit is natuurlijk niet waar. De advocaat is er namelijk in het verband met de cliënt. Deze zal dus altijd alles door de ogen van de cliënt bekijken. Door deze partijdigheid zal je echter niet altijd ver kunnen komen als je het niet wilt laten uitlopen op een rechtszaak. De mediator daarentegen is er voor beide partijen, hierdoor is de sfeer een stuk minder gespannen. Iedereen kan zijn zegje doen en er wordt samen naar een oplossing gezocht voor het geschil. Over het algemeen zijn de kosten voor een mediator ook een stuk minder hoog dan wanneer er aan beide kanten een advocaat moet worden ingeschakeld. Uurtarief mediator is over het algemeen een stuk lager, en daarnaast betaal je maar voor 1 persoon.

Vergelijk de laagste mediator kosten

Jij zoekt dus ook een mediator voor jouw conflict? Waarom moet je er nu een inschakelen? We kunnen veel redenen geven waarom het vergelijken van de kosten mediator een goede keuze is. Wat kost een mediator bij echtscheiding bijvoorbeeld? Wanneer je op zoek gaat naar een betrouwbaar kantoor met een snelle service is het mogelijk om zo een prijs te krijgen dat binnen je budget past. Door bovenstaand formulier in te vullen zal je precies de kosten kunnen inzien. Mediatorkaart heeft alleen aangesloten mediators met een goede reputatie. De mediator weet hoe je een gesprek in goede banen laat lopen, hierdoor is het conflict snel achter de rug.

Uurtarief mediator – waar moet je aan denken?

In de meeste gevallen moet je voor het inschakelen van een mediator rekening houden met een bepaald uurtarief. Dit uurtarief zal uiteraard afhangen van de soort persoon die men wilt inschakelen voor het geschil. Vaak is het zo dat je uitkomt bij een uurtarief van rond de €150 euro. Dit is natuurlijk vrij veel geld, het is echter niet voor niks. In dit voorbeeld zijn we wel uitgegaan van het standaard uurloon van een gemiddelde mediator. Het hangt namelijk af van de mate van expertise die er voor jouw specifieke geval nodig is. Een mediator die echt ontzettend veel ervaring en kennis heeft op bijvoorbeeld het gebied van arbeidsconflicten zal vaak al een uurtarief hebben van rond de €200, dit is nog net even wat meer. Als je graag in contact wilt komen met een goedkope mediator dan raden wij aan om iemand te zoeken die nog niet zolang bezig is. Deze zijn vaak een stuk goedkoper dan de mensen die al lang werken als mediator. Je zou dus kunnen kiezen voor een beginner. Hierdoor zal je meer ruimte hebben om te zakken in de prijzen. Via onze website kun je echter tot wel 60% besparen omdat er drie mediators zullen concurreren voor jouw opdracht.

Dan is er ook nog altijd een alternatief, het is namelijk ook mogelijk om een bepaalde totaalprijs af te spreken met de mediator voor het bijstaan van bepaalde soorten conflicten. Zo bijvoorbeeld mogelijk om een prijs af te spreken voor mediation kosten echtscheiding of scheiding, de meeste mediators bieden deze optie. Het voordeel is dat de prijzen hiervoor net even wat lager liggen dan gemiddeld. Door middel van de vaste kosten kun je flink wat besparen. Wij raden aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offerte service, je kunt dan gelijk zien welke kantoren dit voor je kunnen doen. Al is het natuurlijk ook mogelijk om zelf even rond te zoeken naar de beschikbare mediators.

Kosten mediator vergelijken – tips voor het zoeken

Wanneer je op zoek gaat naar een mediator dan hebben wij hier een paar tips voor je. Als eerste is het van belang dat je bekijk wat voor specifieke soort mediator er handig zal zijn voor jouw conflict. Zo zijn er speciale mediators die gericht zijn op bijvoorbeeld echtscheidingen of die zijn gespecialiseerd in zakelijke conflicten. Bepaal dan ook of jij wilt dat er een compromis wordt opgesteld en of je hier speciale overeenkomsten voor wilt laten maken.

Wat kost mediation – drie offertes

In de aanvraag voor de offerte is het belangrijk dat je altijd duidelijk bent in het soort conflict waar jij je in bevindt. Wanneer je specifiek bent zal het aanzienlijk makkelijker zijn om uit te komen bij de mediator die precies weet hoe hij of zij de zaak aan zal moeten pakken. Bespreek wat voor soort uitkomst je voor ogen hebt en leg voor hoe het nu eigenlijk zit. Dit kan namelijk allemaal van belang zijn voor de gesprekken met de andere partij, hierdoor ligt een oplossing echt in het verschiet.

Na deze stap zal je er klaar voor zijn om een kennismakingsgesprek te maken met de mediator die je hebt gevonden. Voor de meeste mensen is dit echt een cruciale stap, het gesprek zal je de persoon laten zien achter de offerte. Middels het gesprek kan men zien of de mediator iemand is die je graag wilt benaderen voor het oplossen van het geschil. Vraag tijdens het kennismakingsgesprek wat hij of zij kan doen om het conflict ten einde te brengen. Vraag tevens wat de kosten mediator zijn voor het betreffende conflict. Voor je het weet kan je een punt zetten achter het hele gebeuren.

Begeef je niet langer in twijfel, kom achter de mediator kosten voor jouw specifieke situatie middels bovenstaand formulier. Onze service is volledig gratis en de offertes die je ontvangt zijn 100% vrijblijvend. Maak op je gemak je keuze terwijl je inzicht hebt in de kosten.

Veel gestelde vragen over kosten mediator

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem, je betaalt namelijk per sessie. Afhankelijk van het aantal sessies kun je aan je vorige mediator vragen of hij/zij jouw dossier kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nederland. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie mediators waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!