Zakelijke Mediation

Al 1700+ bezoekers bijgestaan in de zoektocht naar zakelijke mediation

zakelijke mediation

Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een betaalbare lokale mediator. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over zakelijke mediation.

Vraag 3 vrijblijvende offertes aan en vergelijk zakelijke mediation kosten

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Erfenis zo geregeld

7 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Eveline van der Laan

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

2 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Linda Kuiper

Arbeidsconflict behendig aangepakt

6 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Hendrika de Bruijn

Snelle offerte

29 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Niels van Loon

Mediatorkaart is top!

30 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sander Evers

Van problemen snel naar oplossingen

27 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Karin Hoekstra

Kwetsbare afwikkeling super besloten

2 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Matthijs Mulder

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

1 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Sabrina Janssen

Geen kant kiezen

27 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Robin Bakker

Meelevend en vriendelijk

25 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Dennis Scholten

Fijn!

26 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Patricia de Haan

Onenigheid met dochter opgelost

23 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Renate Verbeek

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

24 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Antonius van der Laan

Lang leve google

27 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elisabeth Martens

snelle service

21 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Daniëlle Smit

Lastige tijd afgerond

18 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Anita Hermans

Eindelijk ruzie opgelost

17 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Jacobus van der Laan

Ondanks afstand bekwaam geholpen

23 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Marc van de Velden

Echtscheiding met zilveren randje

18 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Annemieke van de Berg

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

19 april 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Leonie van den Broek

Direct afgehandeld!

18 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Linda Vink

Een schouderklopje krijgen

17 april 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Pieter Martens

Een lintje krijgen

15 april 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Alexander Smit

zeer rap geholpen

11 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Hanneke van Dongen

Erfenis zo afgehandeld

14 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Ramona Koster

Snelle match via mediatorkaart.nl

13 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Suzanne de Ruiter

Ruzie met medewerker opgelost

14 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Miranda Post

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

9 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Irene Kuiper

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

9 april 2020

- Irene van Leeuwen

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

8 april 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Marinus de Haan

Betrokken en sympathiek

6 april 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Chantal Molenaar

Meer gekregen dan verwacht

5 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Anne Sanders

Goed geregeld De reden was simpelweg niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

4 april 2020

- Iris Jacobs

Perfecte tip

7 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marloes van der Meer

Prettige service

8 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Maarten Willemsen

Van problemen vlot naar oplossingen

6 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Evelien van den Bosch

Vakkundig en snel

31 maart 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Martin de Leeuw

Gewoon goed

4 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Bram van de Pol

Verwachtingen overtroffen

2 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Dennis van den Broek

Begeleiding bij (tiener)dochter

3 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Angela van Doorn

Geen kant kiezen

11 maart 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Susanne van de Velden

Arbeidsconflict kundig opgelost

21 februari 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Erwin van der Meer

Het plan was degelijk

11 februari 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Hendrika Maas

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

16 januari 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp oprecht neutraal. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Christian de Jong

Vaak bereikbaar

17 december 2019

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel besloten zo.

- Danny Hermans

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

19 maart 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Ivo van der Heijden

Ideale website

26 februari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sabrina Maas

Hulp bij uit elkaar gaan

8 februari 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Mariska Molenaar

Ervaren mediator

10 januari 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Alexander van Vliet

Gewoon goed

25 december 2019

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Jacoba van Wijk

Positieve ervaring

28 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marinus de Vries

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Mariska Kok

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Franciscus Bosman

Google is je grootste vriend

30 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris Sanders

De perfecte match

30 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jasper Mol

Voortreffelijke match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Cindy van de Ven

erg snel

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Maarten de Haan

niet verwacht zo betaalbaar

26 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ellen van de Pol

Snelle offerte

20 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Michel van der Laan

Snelle match via mediatorkaart.nl

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Elisabeth Schouten

snel geholpen

18 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Marianne Willems

Forum bood hulp

23 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Brenda Veenstra

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nancy Huisman

Fijne service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Sabine Verbeek

Eindelijk een goede site gevonden

18 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Hendrika Driessen

Lang leve google

20 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin Boer

Ideale website

18 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bas Smit

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Lisette Jansen

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Renate Schouten

Geen linkedin nodig

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- René van der Linden

Eindelijk een goede site gevonden

15 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Dirk Peeters

Prettige service

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- René de Haan

Lang leve google

9 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke Groen

Positieve ervaring

28 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Cornelis de Vries

aangename service

5 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Elizabeth Kramer

Snelle offerte

24 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Angelique Smeets

Mediatorkaart werkt erg fijn

20 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Sandra de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

16 februari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Esther Maas

Ideale website

15 februari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Lisette Bakker

Duidelijke website

13 februari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Kirsten Boer

Via linkedin niet hetzelfde

10 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne Hendriks

Lang leve google

19 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Frank Molenaar

Werkt goed dit

11 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Paul Brouwer

aangename service

5 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Astrid de Bruijn

Ideale website

1 mei 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sanne Groen

Vlugge offerte

12 maart 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Willem Meijer

Prettige service

22 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Deborah de Jonge

Perfecte tip

10 februari 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Elisabeth van Leeuwen

Dit werkt fijn

14 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Franciscus Peters

Lang leve google

1 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Peter Verhoeven

Waarom zakelijke mediation

Het kan voorkomen dat je tijdens je loopbaan terecht komt in een zakelijk conflict. Dit is niet iets wat wenselijk is, vaak is het nu eenmaal niet optimaal voor de onderlinge relaties tussen mensen. De meeste mensen willen dan ook zo snel mogelijk van dit zakelijk conflict afkomen. Het zoeken naar een mediator is dan ook een erg goede stap, deze zal tussenbeide komen om een oplossing te vinden. Wij laten je in dit artikel zien wat nu precies de beste manier is waarop je op zoek kunt gaan naar iemand voor zakelijke mediation.

Wanneer kiezen voor zakelijke mediation

Je vraagt je misschien af wanneer je op het moment bent aangekomen dat het verstandig is om te kiezen voor zakelijke mediation. De mediator zal de persoon zijn die een zakelijk conflict probeert te verhelpen. Zo zal hij niet alleen zorgen voor een compromis tussen de partijen. Maar hij zorgt er voor dat iedereen elkaar niet in de haren vliegt bij het opstellen van deze compromis. Vrijwel iedereen krijgt wel eens een keer een zakelijk conflict, het is een kwestie van tijd. Ook kleinere ondernemingen en zelfstandigen zullen zelfs wel eens een keer een onderling geschil krijgen tussen werknemer en werkgever. De mediator zal dan ook een adviserende rol spelen bij het verhelpen van een zakelijk conflict. Denk aan de manier waarop hij met beide partijen om de tafel zal gaan zitten om tot een oplossing te komen. Zakelijke mediation is de beste manier om ervoor te zorgen dat verdere escalatie te allen tijde zal worden voorkomen. Het is de meest eenvoudige manier om er een punt achter te zetten.

Je kunt het dus als volgt samenvatten: heb je ruzie met je baas of met een werknemer en wil je dit oplossen dan moet je op zoek gaan naar iemand voor zakelijke mediation. Dit zullen dus de conflicten zijn die dusdanig hoog zijn opgelopen dat men niet meer normaal met elkaar om de tafel kan zitten., dankzij de mediator zal dit een stuk makkelijker worden.

Op zoek naar zakelijke mediation

Als je de stap maakt om een mediator in te schakelen dan kunnen we jou nog enkele tips meegeven. Zo is het belangrijk om te kijken wat voor soort uitkomst je voor ogen hebt voor het oplossen van het conflict. Zet voor jezelf uiteen of je nu precies een bepaalde uitkomst in gedachten hebt of dat je er alles aan wilt doen om verdere escalatie te voorkomen. Een mediation sessie zal ervoor zorgen dat beide partijen genoegdoening zullen halen uit de oplossing die er gemaakt gaat worden. De mediator die zich in het specifiek richt op de zakelijke conflict bekijkt ook hoe hij de partijen zo kan benaderen dat zij na het conflict weer gewoon verder met elkaar kunnen. Vaak zal de mediator een partij zijn met een hoge mate van kennis, een goed einde brengen aan een zakelijk conflict is zo een stuk makkelijker.

Als je op zoek gaat naar een zakelijk mediator dan is het handig om rekening te houden met de mate van expertise van de betreffende mediator. Bekijk dus goed of de mediator die jij op het oog hebt wel een specialisatie heeft in zakelijke conflicten. Een reguliere mediator zal je ook altijd wel bij kunnen staan, maar wat extra kennis is wel prettig om te hebben. Door dit goed na te vragen kan je uitkomen bij een mediation zakelijk conflict die ideaal past bij wat je in gedachten hebt. De specifieke kennis zorgt ervoor dat de mediator de beste persoon is die je kan helpen.

Voordelen van zakelijke mediation

Wat zijn de voordelen wanneer je gebruik maakt van zakelijke mediation? Dit zijn er echt ontzettend veel, laten we er eens een paar voorbeelden bijhalen. Op de eerste plaats is het zo dat het conflict snel en effectief zal kunnen worden beëindigd. Hoe is dit mogelijk? De mediator weet precies hoe je in een onderhandeling zal moeten gaan om tot een onderlinge overeenkomst te komen. Van het benaderen van de mensen tot aan het inplannen van bijeenkomsten. Alles zal gedaan worden door de ervaren mediator, hierdoor is het zakelijk conflict al snel iets van het verleden!

Daarnaast is het zo dat je door middel van een mediator flink veel problemen kunt voorkomen als het aankomt op het verhelpen van een zakelijk conflict. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat de mediator alles weet van onderlinge relaties. Misschien lijkt dit enigszins overbodig maar dit is het niet, het is vaak zo dat mensen het elkaar lastig maken door zich zeer defensief op te stellen bij de gesprekken. De mediator is er om tot een gewenste oplossing te komen.

Een mediator benaderen – handige tips

Wanneer je op zoek bent naar een mediator die jouw zakelijke conflict kan verhelpen zal je echt even de volgende tips moeten doornemen wil je tot het best mogelijke resultaat komen. Eerst zal je moeten kijken of het inderdaad zo is dat je wel een mediator nodig hebt. Wanneer het maar een klein conflict is kan je ook altijd proberen om er onderling zelf uit te komen. Voor de grotere bedrijven is het eerder handig om een mediator te benaderen dan bij de kleine. De band tussen de werkgever en de werknemer is nu eenmaal minder sterk dan bij een klein bedrijf. Voor de mensen die grote conflicten hebben die ze echt niet op kunnen lossen is het zoeken van een mediator altijd een goede stap. Een conflict is nooit prettig binnen het bedrijf. Als je contact hebt opgenomen is het belangrijk dat je stilstaat bij de mediator zelf. Door vragen te stellen zal je een beeld kunnen krijgen van de mediator die je voor je hebt . Deze informatie is meestal wel op te vragen bij de betreffende kantoren, wees dus niet bang om vragen te stellen. Met deze informatie en met onze 3 offertes kun je snel aan de slag om jouw zakelijk conflict te verhelpen.

Een professioneel mediator vinden door middel van een offerte

Mocht je de aanvraag voor een offerte willen versturen dan raden wij aan om altijd duidelijk te zijn in de aard van het zakelijk conflict. De mediator zal dan kunnen kijken welke mensen binnen hun kantoor zijn jou kunnen helpen tijdens de besprekingen. Op die manier weet je zeker dat je uitkomt bij een mediator die precies weet wat hij of zij doet. Nu heb je alles wat je nodig hebt om de mensen voor zakelijke mediation te gaan vergelijken. Er zijn heel wat verschillende mediators te vinden in ons land die je kunt inschakelen, door middel van onze 3 offertes is het vinden van een mediator in de buurt een stuk eenvoudiger als voorheen. Een mediation arbeidsconflict zoeken hoeft echt niet zo moeilijk te zijn.

Een mediator – professioneel en ervaren

Het benaderen van een mediator is niet meer iets wat moeilijk hoeft te zijn, tenminste niet wanneer je onze tips weet toe te passen. Door middel van de mediator kan elk zakelijk conflict tot een einde komen zonder dat het verder zal escaleren Met de bovenstaande tips kun ook jij een punt zetten achter het conflict. Gebruik vandaag nog onze gratis service door 3 vrijblijvende offertes aan te vragen via bovenstaand formulier om in contact te komen met de beste mediator voor jouw zakelijke conflict!

Veel gestelde vragen over zakelijke mediation

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem, je betaalt namelijk per sessie. Afhankelijk van het aantal sessies kun je aan je vorige mediator vragen of hij/zij jouw dossier kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nederland. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie mediators waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!