Echtscheiding Aanvragen

Al 1700+ bezoekers bijgestaan bij de echtscheiding aanvragen

✓ Lokale mediators
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
echtscheiding aanvragen

Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een betaalbare lokale mediator. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over echtscheiding aanvragen.

Echtscheiding aanvragen middels mediation via 3 vrijblijvende offertes

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

5 september 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Adriaan van der Meulen

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

8 september 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Christian Huisman

Na lang turbulent nu rust

29 augustus 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Saskia de Graaf

Goed contact

31 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Nancy de Graaf

Goede werking van de website

22 augustus 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Eric Verbeek

Persoonlijke aanpak

21 augustus 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Marjolein van Dongen

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

20 augustus 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Robert Hermans

Hulp bij (tiener)dochter

13 augustus 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Jacoba van de Ven

Echtscheiding met zilveren randje

11 augustus 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Robin Post

Super service

6 augustus 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Judith Smit

Ook voor werkgevers

2 augustus 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Marianne Gerritsen

Persoonlijke benadering

4 augustus 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Albert Meijer

Dit werkt fijn

25 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Miranda Gerritsen

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

25 juli 2020

- Robin van der Meer

Eindelijk van mijn baas af

25 juli 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Maurice Willems

Aangenaam verrast

26 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Willem Mol

Vaak bereikbaar

23 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Wendy van Dijk

Niet duur

22 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Evelien Blom

Onenigheid met dochter opgelost

25 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Esther de Boer

erg snel

17 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Dennis Driessen

Echt chapeau

17 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Michiel Verhoeven

Uiteindelijk van mijn baas af

17 juli 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Jacqueline Bakker

Eindelijk een goede site gevonden

17 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Wilhelmina de Vries

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

14 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Wouter Kuijpers

Pijnlijke periode afgerond

19 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Alexander Hofman

Moeilijke periode afgesloten

12 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Pieter Bosman

Dikwijls bereikbaar

15 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Janneke van de Berg

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

14 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Judith Smit

Aangenaam verrast

15 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Wilhelmina Boer

Dé tip

11 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maarten Boer

Begeleiding bij (tiener)dochter

12 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Martine Verbeek

Niks meer te maken met mijn werk!

12 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Nicolaas de Vries

Niet duur

13 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Roel van de Velde

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Esther Smits

Het idee uit de mediation helpt echt

10 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Adrianus van de Velde

Niet duur

6 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Steven Smits

Perfecte tip

5 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Natascha de Groot

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

8 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Pascal van de Velden

Perfecte tip

8 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tom Visser

Geen kant kiezen

2 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Marieke Bosman

Goed contact

4 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sjoerd de Bruijn

Google is je grootste vriend

28 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Peter van Doorn

De familie is weer een familie

30 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Martine Smits

Vlot opgelost!

30 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Catharina Smeets

Perfecte website

29 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Brenda Smit

Boven verwachting

26 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Nicolaas de Koning

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

29 juni 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Jacoba de Wit

Kwetsbare afhandeling super geregeld

25 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Nicole Blom

Fijn!

23 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Barry Scholten

Goed geregeld

25 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Leonie de Ruiter

Fijn!

22 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Johanna de Bruijn

Forum bood hulp

25 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Franciscus Prins

Simpel en snel

24 juni 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Marloes Maas

Dé tip

21 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sander de Groot

Snel geregeld

15 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Jacqueline de Groot

Ondanks de emoties netjes gedeeld

14 juni 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Dave van den Heuvel

Geen kant verkiezen

20 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Sjoerd Dijkstra

Gevonden via forum

17 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Johannes Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

17 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Simon Timmermans

Forum bood hulp

13 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Yvonne van der Horst

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

10 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Pieter de Ruiter

Ideale website

15 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marinus Huisman

Mediatorkaart is top!

8 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Sanne Bosch

Van problemen vlot naar oplossingen

10 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Jeffrey Verbeek

Dichter naar elkaar gekomen

12 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Simone Schipper

Ervaren mediator

8 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Daniëlle van Dongen

Scheiding met zilveren randje

7 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Adriana Martens

Tevreden

8 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Marieke van der Horst

Ideale website

4 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrik van den Broek

Begeleiding bij (tiener)dochter

1 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Sjoerd van der Horst

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

5 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Peter van de Pol

Vlot opgelost!

6 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Rob Jansen

Voortreffelijke match

31 mei 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marleen Verhoeven

Uit elkaar met een lichtpuntje.

30 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Kim Groen

Vakkundig en snel

28 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Femke Kramer

Google is je grootste vriend

2 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen Jacobs

Ruzie met medewerker opgelost

1 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Linda van de Ven

Heel positief

28 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Renate Peters

Geoefend mediator

29 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Marijke de Bruin

Content

24 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Gerardus Mol

Erfenis eerlijk verdeeld

23 mei 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Antonius Schipper

Via forum hier terechtgekomen

28 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Rob van Dijk

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Franciscus Koster

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

22 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Kelly Dijkstra

vlot en makkelijk

26 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Barbara Schouten

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

19 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Monique Smits

Betrokken en sympathiek

23 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Tessa van den Bosch

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

23 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Martinus Postma

Dichter naar elkaar gekomen

18 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Cornelis van de Brink

Na lang onrustig nu ontspanning

16 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Ilona Hendriks

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

20 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- David de Jonge

Gewoon goed

16 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Sanne van de Brink

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemarie de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

12 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Robert de Ruiter

Echt chapeau

13 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marc de Jonge

Snel afgehandeld

10 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Linda Willems

Begeleiding bij (tiener)dochter

11 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Adriana Bosman

Via forum hier terechtgekomen

10 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- David Vermeulen

Geen kant kiezen

8 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Thijs de Vos

Ideale tip

8 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Gerardus van de Velden

Super service

13 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Michael Schipper

Niet alleen voor werknemers

12 mei 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Jacob Groen

Oprecht fijn

10 mei 2020

Absoluut super! Dank!

- Tim de Vos

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

5 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Simone de Haan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein de Jong

Kwetsbare afhandeling top geregeld

6 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Jan Bakker

Perfecte tip

7 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Elisabeth Bosch

Vechtscheiding voorkomen!

5 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Hendrikus de Ruiter

Goed contact

6 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Bram de Vries

erg betaalbaar

5 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy Kramer

Erfenis eerlijk gedeeld

29 april 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Jacob van de Ven

Erfenis zo afgehandeld

3 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Cornelis de Lange

Via forum hier terechtgekomen

30 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Kim van Leeuwen

Uiteindelijk van mijn baas af

27 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Evelien van Wijk

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

26 april 2020

Zeer prettige ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super tevreden.

- Esther Visser

Aangenaam verrast

28 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marco Bos

Geen kant verkiezen

23 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Ronald Kok

Eindelijk onenigheid opgelost

27 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Frank Vermeulen

Heel positief

25 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Johan de Bruin

Goed contact

21 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruud Blom

Goed geregeld

20 april 2020

De reden was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Robert de Lange

Niet prijzig

22 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Antonius Vink

Conflict met medewerker opgelost

16 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Martinus Meijer

Verwachtingen overtroffen

16 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Jasper van de Brink

Ook voor werkgevers

20 april 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Linda van de Ven

Gelukkig nu conflict opgelost

19 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Ellen Koster

De mediator was verstandig!

20 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Frank van de Velden

Geoefend mediator

14 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Wendy Brouwer

Goede werking van de website

17 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martine Koning

Niet duur

12 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Maartje van de Velden

Gevonden via forum

16 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Patrick Sanders

Conflict met medewerker opgelost

13 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Tessa Schouten

Dichter naar elkaar toegegroeid

15 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Saskia Jacobs

Eindelijk rustigere tijden

9 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Paul de Jong

vlot geregeld

9 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Willem Scholten

Menselijke aanpak

10 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Ruben Bos

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

10 april 2020

Zeer lieve ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Dennis van den Broek

Goed geregeld

4 april 2020

De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Adrianus van den Bosch

Forum bood hulp

3 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Maartje Jonker

Gevonden via forum

2 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Adriaan Jacobs

Scheidingmet een lichtpuntje.

8 april 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Eva van der Meer

Nalatenschap eerlijk gedeeld

31 maart 2020

Prettige hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Ivo van der Meer

Meelevend en vriendelijk

1 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Natascha van de Brink

Persoonlijk afgestemd advies

31 maart 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Linda Martens

Vechtscheiding voorkomen!

1 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Paulus Bos

Eindelijk van mijn leidinggevende af

18 maart 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Martinus van Dijk

Onenigheid met dochter opgelost

21 februari 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Linda Post

Ook voor werkgevers

2 februari 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Mirjam Schipper

Eindelijk conflict opgelost

15 januari 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Judith van Dam

Vechtscheiding voorkomen!

29 december 2019

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Natasja Janssen

Echt rechtvaardig

10 maart 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Kirsten van der Meulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacob de Jong

Profi en snel geregeld

1 februari 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Patricia van de Wal

Gewoon fijn

16 januari 2020

Dikke prima! Dank!

- Catharina van der Horst

Snel opgelost!

19 december 2019

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Astrid de Lange

Google is je grootste vriend

3 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus Groen

Snelle offerte

27 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Cornelia Bos

Fijn!

29 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Wilhelmina Koster

vlot en makkelijk

27 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Adrianus Smits

Zeer verrast

28 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Anna van de Velden

Erg tevreden

26 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Hendrikus Hoekstra

Forum bood hulp

28 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Sharon Martens

Dit werkt fijn

23 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michiel van der Meer

Snelle offerte

22 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Martine Huisman

Forum bood hulp

22 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Niels Hermans

Dit werkt fijn

21 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Eva Peeters

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bianca de Vries

Mediatorkaart werkt erg fijn

19 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Judith Timmermans

Eindelijk een goede site gevonden

17 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Mark Kramer

aangename service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Deborah Jansen

Ideale website

15 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jeroen Molenaar

Zeer verrast

19 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tom van der Meer

Dé tip

16 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ronald Jonker

Lang leve google

14 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Frank van de Velde

Ideale tip

14 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Peter Hofman

Lang leve google

13 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom Sanders

betaalbaarder dan ik dacht

10 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruud Bosman

Mediatorkaart werkt erg fijn

5 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Sanne de Bruin

Positieve ervaring

29 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Hanneke Jacobs

erg betaalbaar

2 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha van de Berg

Lang leve google

23 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse Schipper

Mediatorkaart werkt erg fijn

26 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Petrus Martens

Zeer verrast

20 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Nancy Scholten

Prettige service

17 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Tessa Vermeulen

erg snel

7 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Elisabeth van de Brink

Eindelijk een goede site gevonden

12 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jan van der Linden

Aangenaam verrast

11 juni 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Patricia de Bruijn

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier Smeets

Voortreffelijke match

30 april 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Christian Kuijpers

snelle service

20 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Irene de Vos

Goed contact

24 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Brenda de Boer

Goede werking van de website

23 februari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Esther Blom

snel geholpen

15 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jeffrey Vos

Vlugge offerte

6 januari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Martinus Schouten

Goed contact

15 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Paulus Groen

Echtscheiding aanvragen via een mediator

Er zijn steeds meer mensen die in een scheiding terecht komen. Dit is natuurlijk niet wat je in gedachten had ten tijde van jouw trouwdag, maar soms kan het gewoon echt niet meer. De meeste mensen willen dan ook snel en simpel van elkaar weg, zonder dat het een vechtscheiding wordt. Het zoeken naar een mediator is een goede manier om dit resultaat te bereiken, deze zal zorgen dat de scheiding kan plaatsvinden zonder dat het bij het bespreken een grote scheldpartij wordt. Wij laten je in dit artikel zien waar je aan moet denken bij een scheiding aanvragen door middel van een mediator.

Wanneer op zoek gaan naar mediator

Je zal misschien wel zijn aangekomen op een punt binnen de scheidingsprocedure dat het verstandig is om er een mediator bij te halen. De mediator zal de persoon zijn die de beide partijen helpt om samen tot een gewenste uitkomst te komen. Zo zal hij niet alleen zorgen dat er bijvoorbeeld een echtscheidingsconvenant zal worden opgezet, maar hij zorgt er voor dat iedereen elkaar niet in de haren vliegt bij het bespreken van deze uitkomst. Er zijn veel mensen die scheiden tegenwoordig, dankzij een mediator zal dit op een beschaafde en niet al te vijandige manier kunnen gebeuren. Tijdens een mediation sessie zal je samen met je aanstaande ex man of vrouw om de tafel gaan zitten om te kijken wat er allemaal zal gebeuren. Er komt immers een hoop kijken bij een scheiding, het opstellen van een echtscheidingsconvenant zal een goede stap zijn in dit proces. Voor de kinderen is dit ook een stuk prettiger, bij een echtscheidingsadvocaat zal het namelijk een stuk harder aan toegaan dan bij een mediator.

Eigenlijk kan je het ook wel zo zien: als je op een manier een echtscheiding aanvragen wilt waarmee je elkaar nog wel op een vriendelijke manier zal benaderen is een mediator de beste optie. Dit is dus voornamelijk de mensen die wel willen scheiden maar die nog wel met elkaar om de tafel kunnen zitten voor een oplossing.

Scheiding aanvragen

Wil je inderdaad gaan scheiden met tussenkomst van een mediator dan kunnen we jou nog enkele tips meegeven. Zo is het belangrijk om duidelijk te hebben wat voor een uitkomst je voor ogen hebt. Denk dus bijvoorbeeld na over hoe je de bezittingen wilt verdelen, het huis, de huisdieren, of hoe kinderzaken geregeld worden. Een mediation sessie zal ervoor zorgen dat beide partijen genoegdoening behalen door het opstellen van bijvoorbeeld een echtscheidingsconvenant. De mediator die zich in het specifiek richt op de familierechtelijke zaken bekijkt hoe er op een effectieve manier kan worden gekeken naar bijvoorbeeld de kinderen. Dit advies maakt het een stuk eenvoudiger om een oplossing te maken die voor zowel de man als voor de vrouw geschikt is.

Als je op zoek gaat naar een mediator dan raden wij aan om speciaal te kijken naar de mediator die zich richt op de scheidingszaken en familiezaken. Bekijk dus goed of de mediator die jij op het oog hebt wel gericht is op deze sector. Een mediator kan je altijd wel helpen, maar het beste resultaat krijg je alleen door een gespecialiseerde partij te benaderen. Door dit goed na te vragen is het opstellen van het echtscheidingsconvenant niet meer een hele opgaaf.

Voordelen van echtscheiding mediation

Laten we eens kijken wat nu de specifieke voordelen zijn van het betrekken van een mediator bij jouw echtscheiding. Het is namelijk echt een van de beste keuzes die men maar kan maken ten tijde van de scheiding. Op de eerste plaats is het zo dat de scheiding sneller en makkelijker zal kunnen plaatsvinden, is dit niet optimaal? De mediator weet precies wat er nodig is om jullie samen te laten overleggen om tot een overeenkomst te komen. Van de manier waarop er gesproken moet worden tot aan tips bij het opstellen. Alles loopt op een rustige en vriendelijke manier, hierdoor zal het een stuk sneller gaan dan bij een slaande ruzie waarbij een echtscheidingsadvocaat alles voor jou regelt.

Daar komt natuurlijk ook nog eens bij dat je bij een mediator aan het juiste adres bent voor een kalm gesprek. Hierdoor zal je voorkomen dat de scheiding zeer vervelend zal zijn, voor de kinderen is dit een groot voordeel. Zo zal hij bekijken wat belangrijk is voor beide partijen en zal hij luisteren naar beide kanten. Dit is echt het grootste voordeel van het inschakelen van een mediator. Je wilt namelijk voorkomen dat de scheiding een proces is waar de kinderen last van zullen hebben.

Een echtscheidingsmediator benaderen – handige tips

Wanneer je op zoek gaat naar een mediator die je kan bijstaan tijdens het proces van een scheiding zal je echt even de volgende tips moeten doornemen als je er het beste uit wilt halen. Kijk goed of het inderdaad verstandig is om een mediator in te schakelen of dat jij in jouw geval toch beter een echtscheidingsadvocaat kunt contacteren. Het zal allemaal afhangen van de instelling die je hebt ten tijde van de besprekingen. Wanneer je nog wel gewoon met elkaar om de tafel kunt zitten is het inschakelen van een mediator een erg goede keuze. Door samen te overleggen en door elkaars standpunten in te zien is het mogelijk om snel een punt achter de relatie te zetten zonder dat de kinderen hier last van zullen hebben. Het is voor gezinnen met kinderen namelijk al helemaal erg om te moeten scheiden, het is belangrijk dat je er als ouders alles aan doen om hen niet met teveel zorgen op te zadelen. Een mediator voor een echtscheiding is hier dan ook de perfecte oplossing voor.

Een echtscheidingsmediator vinden door middel van drie offertes

Wij raden aan om ten tijde van het versturen van de aanvraag van de offerte altijd duidelijk te zijn en om echt uiteen te zetten waar de relatie staat. Geef ook aan wat je verwacht als uitkomst van het gehele proces. De mediator zal dan kunnen kijken welke mensen binnen hun kantoor zijn jou kunnen helpen tijdens de besprekingen. Op die manier weet je zeker dat je uitkomt bij een die wel gericht is op jouw situatie. Het is namelijk wel zo prettig als je alleen maar in gesprek komt met een mediator die speciaal gericht is op de scheidingszaken en familiezaken. Nu heb je alles wat je nodig hebt om de hulp bij je echtscheiding te gaan vergelijken. Er zijn heel wat verschillende mediators in Nederland die gericht zijn op deze speciale vorm van mediation, door middel van onze 3 offertes is het vinden van een mediator in de regio iets wat vrijwel geen tijd in beslag zal nemen. Dankzij een ervaren mediator kun je zonder al te veel zorgen een echtscheiding aanvragen.

Een mediator – professioneel en ervaren

Het benaderen van een mediator is niet meer iets wat moeilijk hoeft te zijn, tenminste niet wanneer je onze tips weet toe te passen. Door middel van de mediator kan elk zakelijk conflict tot een einde komen zonder dat het verder zal escaleren Met de bovenstaande tips kun ook jij een punt zetten achter het conflict. Gebruik vandaag nog onze gratis service door 3 vrijblijvende offertes aan te vragen via bovenstaand formulier om in contact te komen met de beste mediator voor jouw zakelijke conflict!

Echtscheiding aanvragen – professioneel advies

Veel mensen vragen zich af: “wat kost een scheiding aanvragen?”. Deze vraag is geheel afhankelijk van de situatie, je regio, en je wensen. Gelukkig hebben wij een oplossing voor je, dankzij Mediatorkaart kun je gratis 3 offertes aanvragen waardoor kan ook jij gelijk de ‘mediator kosten scheiding’ kunt inzien. Een scheiding aanvragen is een heftige periode, maar dankzij ons zal je niet meer een echtscheidingsadvocaat nodig hebben maar kan je het oplossen met mediation. Vul bovenstaand formulier in en je zult drie vrijblijvende offertes ontvangen van mediators die gespecialiseerd zijn in jouw situatie en werkzaam zijn in jouw regio.

Veel gestelde vragen over echtscheiding aanvragen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem, je betaalt namelijk per sessie. Afhankelijk van het aantal sessies kun je aan je vorige mediator vragen of hij/zij jouw dossier kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nederland. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie mediators waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!