Echtscheiding Aanvragen

Al 1700+ bezoekers bijgestaan bij de echtscheiding aanvragen

echtscheiding aanvragen

Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een betaalbare lokale mediator. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over echtscheiding aanvragen.

Echtscheiding aanvragen middels mediation via 3 vrijblijvende offertes

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 38 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Lang leve google

13 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom Sanders

betaalbaarder dan ik dacht

10 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruud Bosman

Mediatorkaart werkt erg fijn

5 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Sanne de Bruin

Positieve ervaring

29 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Hanneke Jacobs

erg betaalbaar

2 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha van de Berg

Lang leve google

23 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse Schipper

Mediatorkaart werkt erg fijn

26 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Petrus Martens

Zeer verrast

20 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Nancy Scholten

Prettige service

17 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Tessa Vermeulen

erg snel

7 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Elisabeth van de Brink

Eindelijk een goede site gevonden

12 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jan van der Linden

Aangenaam verrast

11 juni 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Patricia de Bruijn

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier Smeets

Voortreffelijke match

30 april 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Christian Kuijpers

snelle service

20 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Irene de Vos

Goed contact

24 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Brenda de Boer

Goede werking van de website

23 februari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Esther Blom

snel geholpen

15 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jeffrey Vos

Vlugge offerte

6 januari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Martinus Schouten

Goed contact

15 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Paulus Groen

Echtscheiding aanvragen via een mediator

Er zijn steeds meer mensen die in een scheiding terecht komen. Dit is natuurlijk niet wat je in gedachten had ten tijde van jouw trouwdag, maar soms kan het gewoon echt niet meer. De meeste mensen willen dan ook snel en simpel van elkaar weg, zonder dat het een vechtscheiding wordt. Het zoeken naar een mediator is een goede manier om dit resultaat te bereiken, deze zal zorgen dat de scheiding kan plaatsvinden zonder dat het bij het bespreken een grote scheldpartij wordt. Wij laten je in dit artikel zien waar je aan moet denken bij een scheiding aanvragen door middel van een mediator.

Wanneer op zoek gaan naar mediator

Je zal misschien wel zijn aangekomen op een punt binnen de scheidingsprocedure dat het verstandig is om er een mediator bij te halen. De mediator zal de persoon zijn die de beide partijen helpt om samen tot een gewenste uitkomst te komen. Zo zal hij niet alleen zorgen dat er bijvoorbeeld een echtscheidingsconvenant zal worden opgezet, maar hij zorgt er voor dat iedereen elkaar niet in de haren vliegt bij het bespreken van deze uitkomst. Er zijn veel mensen die scheiden tegenwoordig, dankzij een mediator zal dit op een beschaafde en niet al te vijandige manier kunnen gebeuren. Tijdens een mediation sessie zal je samen met je aanstaande ex man of vrouw om de tafel gaan zitten om te kijken wat er allemaal zal gebeuren. Er komt immers een hoop kijken bij een scheiding, het opstellen van een echtscheidingsconvenant zal een goede stap zijn in dit proces. Voor de kinderen is dit ook een stuk prettiger, bij een echtscheidingsadvocaat zal het namelijk een stuk harder aan toegaan dan bij een mediator.

Eigenlijk kan je het ook wel zo zien: als je op een manier een echtscheiding aanvragen wilt waarmee je elkaar nog wel op een vriendelijke manier zal benaderen is een mediator de beste optie. Dit is dus voornamelijk de mensen die wel willen scheiden maar die nog wel met elkaar om de tafel kunnen zitten voor een oplossing.

Scheiding aanvragen

Wil je inderdaad gaan scheiden met tussenkomst van een mediator dan kunnen we jou nog enkele tips meegeven. Zo is het belangrijk om duidelijk te hebben wat voor een uitkomst je voor ogen hebt. Denk dus bijvoorbeeld na over hoe je de bezittingen wilt verdelen, het huis, de huisdieren, of hoe kinderzaken geregeld worden. Een mediation sessie zal ervoor zorgen dat beide partijen genoegdoening behalen door het opstellen van bijvoorbeeld een echtscheidingsconvenant. De mediator die zich in het specifiek richt op de familierechtelijke zaken bekijkt hoe er op een effectieve manier kan worden gekeken naar bijvoorbeeld de kinderen. Dit advies maakt het een stuk eenvoudiger om een oplossing te maken die voor zowel de man als voor de vrouw geschikt is.

Als je op zoek gaat naar een mediator dan raden wij aan om speciaal te kijken naar de mediator die zich richt op de scheidingszaken en familiezaken. Bekijk dus goed of de mediator die jij op het oog hebt wel gericht is op deze sector. Een mediator kan je altijd wel helpen, maar het beste resultaat krijg je alleen door een gespecialiseerde partij te benaderen. Door dit goed na te vragen is het opstellen van het echtscheidingsconvenant niet meer een hele opgaaf.

Voordelen van echtscheiding mediation

Laten we eens kijken wat nu de specifieke voordelen zijn van het betrekken van een mediator bij jouw echtscheiding. Het is namelijk echt een van de beste keuzes die men maar kan maken ten tijde van de scheiding. Op de eerste plaats is het zo dat de scheiding sneller en makkelijker zal kunnen plaatsvinden, is dit niet optimaal? De mediator weet precies wat er nodig is om jullie samen te laten overleggen om tot een overeenkomst te komen. Van de manier waarop er gesproken moet worden tot aan tips bij het opstellen. Alles loopt op een rustige en vriendelijke manier, hierdoor zal het een stuk sneller gaan dan bij een slaande ruzie waarbij een echtscheidingsadvocaat alles voor jou regelt.

Daar komt natuurlijk ook nog eens bij dat je bij een mediator aan het juiste adres bent voor een kalm gesprek. Hierdoor zal je voorkomen dat de scheiding zeer vervelend zal zijn, voor de kinderen is dit een groot voordeel. Zo zal hij bekijken wat belangrijk is voor beide partijen en zal hij luisteren naar beide kanten. Dit is echt het grootste voordeel van het inschakelen van een mediator. Je wilt namelijk voorkomen dat de scheiding een proces is waar de kinderen last van zullen hebben.

Een echtscheidingsmediator benaderen – handige tips

Wanneer je op zoek gaat naar een mediator die je kan bijstaan tijdens het proces van een scheiding zal je echt even de volgende tips moeten doornemen als je er het beste uit wilt halen. Kijk goed of het inderdaad verstandig is om een mediator in te schakelen of dat jij in jouw geval toch beter een echtscheidingsadvocaat kunt contacteren. Het zal allemaal afhangen van de instelling die je hebt ten tijde van de besprekingen. Wanneer je nog wel gewoon met elkaar om de tafel kunt zitten is het inschakelen van een mediator een erg goede keuze. Door samen te overleggen en door elkaars standpunten in te zien is het mogelijk om snel een punt achter de relatie te zetten zonder dat de kinderen hier last van zullen hebben. Het is voor gezinnen met kinderen namelijk al helemaal erg om te moeten scheiden, het is belangrijk dat je er als ouders alles aan doen om hen niet met teveel zorgen op te zadelen. Een mediator voor een echtscheiding is hier dan ook de perfecte oplossing voor.

Een echtscheidingsmediator vinden door middel van drie offertes

Wij raden aan om ten tijde van het versturen van de aanvraag van de offerte altijd duidelijk te zijn en om echt uiteen te zetten waar de relatie staat. Geef ook aan wat je verwacht als uitkomst van het gehele proces. De mediator zal dan kunnen kijken welke mensen binnen hun kantoor zijn jou kunnen helpen tijdens de besprekingen. Op die manier weet je zeker dat je uitkomt bij een die wel gericht is op jouw situatie. Het is namelijk wel zo prettig als je alleen maar in gesprek komt met een mediator die speciaal gericht is op de scheidingszaken en familiezaken. Nu heb je alles wat je nodig hebt om de hulp bij je echtscheiding te gaan vergelijken. Er zijn heel wat verschillende mediators in Nederland die gericht zijn op deze speciale vorm van mediation, door middel van onze 3 offertes is het vinden van een mediator in de regio iets wat vrijwel geen tijd in beslag zal nemen. Dankzij een ervaren mediator kun je zonder al te veel zorgen een echtscheiding aanvragen.

Een mediator – professioneel en ervaren

Het benaderen van een mediator is niet meer iets wat moeilijk hoeft te zijn, tenminste niet wanneer je onze tips weet toe te passen. Door middel van de mediator kan elk zakelijk conflict tot een einde komen zonder dat het verder zal escaleren Met de bovenstaande tips kun ook jij een punt zetten achter het conflict. Gebruik vandaag nog onze gratis service door 3 vrijblijvende offertes aan te vragen via bovenstaand formulier om in contact te komen met de beste mediator voor jouw zakelijke conflict!

Echtscheiding aanvragen – professioneel advies

Veel mensen vragen zich af: “wat kost een scheiding aanvragen?”. Deze vraag is geheel afhankelijk van de situatie, je regio, en je wensen. Gelukkig hebben wij een oplossing voor je, dankzij Mediatorkaart kun je gratis 3 offertes aanvragen waardoor kan ook jij gelijk de ‘mediator kosten scheiding’ kunt inzien. Een scheiding aanvragen is een heftige periode, maar dankzij ons zal je niet meer een echtscheidingsadvocaat nodig hebben maar kan je het oplossen met mediation. Vul bovenstaand formulier in en je zult drie vrijblijvende offertes ontvangen van mediators die gespecialiseerd zijn in jouw situatie en werkzaam zijn in jouw regio.

Veel gestelde vragen over echtscheiding aanvragen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem, je betaalt namelijk per sessie. Afhankelijk van het aantal sessies kun je aan je vorige mediator vragen of hij/zij jouw dossier kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nederland. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie mediators waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!