Verdeling Erfenis

Al 1700+ personen bij hun verdeling erfenis ondersteund middels top mediation

✓ Lokale mediators
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
verdeling erfenis

Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een betaalbare lokale mediator. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over verdeling erfenis.

Vergelijk gratis 3 mediators gespecialiseerd in erfenis verdeling

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Vechtscheiding voorkomen!

8 september 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Christian van Veen

Geoefend mediator

6 september 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Kim Gerritsen

Niks meer te doen met mijn werkgever!

29 augustus 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Ramona van Vliet

Mediatorkaart werkt erg fijn

29 augustus 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Pieter Kuijpers

Lang leve google

27 augustus 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marinus Koster

Oprecht chapeau

23 augustus 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Stefan Mol

Content

14 augustus 2020

Content zoals verwacht.

- Elisabeth van der Linden

Meer gekregen dan bedacht

19 augustus 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Robertus Wolters

Gevoelige kwestie goed geregeld

10 augustus 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Willem de Vries

Mediatorkaart werkt erg fijn

10 augustus 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Dennis Willemsen

Erfenis zo afgehandeld

1 augustus 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Stefan van der Heijden

Oprecht objectief

29 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Melanie Peeters

Gevonden via forum

30 juli 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Charlotte Boer

Eindelijk conflict opgelost

26 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Sanne Bos

Onenigheid met dochter opgelost

25 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Vincent Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

26 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robertus Martens

Gelukkig nu rustigere tijden

23 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Ivo Bosch

Ondanks afstand professioneel geholpen

25 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Ruud van de Veen

Het idee was degelijk

25 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Inge Schouten

Goed contact

20 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anne Huisman

Ook voor werkgevers

16 juli 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Marinus Huisman

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

18 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Mariska Scholten

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Lisette Kramer

Ideale match

14 juli 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Roy Kramer

Vakkundig en snel

17 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Kelly van de Brink

Eindelijk ruzie opgelost

14 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Wouter van Beek

Vakkundig en vlug

16 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Ruud de Koning

Hulp bij uit elkaar gaan

12 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Jasper Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

16 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke van de Velde

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Mirjam Willems

Betrokken en sympathiek

13 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Ruud Smeets

Vaak bereikbaar

12 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Joyce Veenstra

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

8 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Jacob de Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eric Vink

Gelukkig nu conflict opgelost

7 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Marije Timmermans

Niet alleen voor personeel

9 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een werknemer. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Peter Boer

Heel positief

8 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Linda Veenstra

Ook voor werkgevers

2 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een werknemer. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Melanie Kuipers

Erg tevreden

6 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Chantal Wolters

Professioneel en vlug

1 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Monique van de Berg

Snelle offerte

1 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Christian Willems

Goed contact

28 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kelly Kok

Professioneel en vlug

27 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Dirk de Bruin

Niet alleen voor personeel

2 juli 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Vincent van de Velde

Ideale match

30 juni 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Albert Koning

Ruzie met werknemer opgelost

23 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Niels Schouten

Ervaren mediator

25 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Björn Peeters

Niet duur

28 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Yvonne Koster

Gevonden via forum

24 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Yvonne Willemsen

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

23 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Jasper Postma

Voortreffelijke match

21 juni 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maaike Peeters

niet verwacht zo betaalbaar

19 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke de Lange

Een lintje krijgen

18 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Kelly de Koning

erg betaalbaar

17 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika Willemsen

Verstandig geregeld

15 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Martijn Jacobs

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

21 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Bram de Groot

Echt chapeau

15 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Klaas Hermans

niet verwacht zo betaalbaar

11 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus de Graaf

Fijn!

15 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Brenda de Bruijn

Perfecte tip

10 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Charlotte Hoekstra

Hulp bij (tiener)dochter

9 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Koen de Graaf

niet verwacht zo betaalbaar

14 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jan van Vliet

Zeer verrast

12 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jeffrey van der Heijden

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

12 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Jasper de Wit

Verstandig afgehandeld

7 juni 2020

De reden was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Anna Bakker

Arbeidsconflict behendig opgelost

8 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Eric Veenstra

Nalatenschap eerlijk verdeeld

8 juni 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Christian de Graaf

Vechtscheiding voorkomen!

9 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Eric Dekker

Vlugge offerte

2 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Eric de Ruiter

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

2 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Koen Meijer

Vlug in contact

1 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Femke van der Heijden

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

5 juni 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Marinus Timmermans

betaalbaar en professioneel

3 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruud Smeets

Ook voor ons als bedrijf

2 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Frank van der Meulen

Meelevend en welwillend

30 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Adriana van der Horst

Goed contact

3 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Niels van der Meer

Niks meer te doen met mijn werk!

31 mei 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Manon Driessen

Via forum hier terechtgekomen

29 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Eveline Blom

Prima gedaan De reden was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

30 mei 2020

- Bastiaan Bos

Echtscheiding met zilveren randje

31 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Astrid Smeets

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

29 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Elisabeth van der Heijden

Goed contact

27 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wilhelmus van den Broek

Super service

24 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nicole de Boer

Persoonlijk afgestemd advies

28 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Tim Schouten

vlot en makkelijk

22 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Danny de Leeuw

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

19 mei 2020

Hele fijne ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Gerrit Mulder

Oprecht goed

22 mei 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Jolanda van der Horst

Eindelijk een fijne site

24 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robin Verhoeven

Vlug in contact

20 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Kevin de Ruiter

Na lang onrustig nu rust

16 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Charlotte Kok

Ruzie met personeelslid opgelost

20 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Sylvia Vos

Snel geregeld

18 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Sylvia Martens

erg betaalbaar

13 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arjan de Vries

Eindelijk een fijne site

14 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Bas Meijer

Hulp bij scheiding

16 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Barbara Smeets

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

16 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Erwin Groen

Meer gekregen dan bedacht

11 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Sandra Mol

Mediatorkaart werkt erg fijn

10 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Johan Koster

Niets meer te doen met mijn werkgever!

9 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Eveline van den Broek

Goed contact

12 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rutger de Bruijn

Fijn!

7 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Alexander van de Velde

Gewoon prima

10 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Michael Koster

Het idee was aantrekkelijk

5 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Iris Boer

Ruzie met dochter opgelost

10 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Christiaan Meijer

vlot en makkelijk

6 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Nicolaas Vermeulen

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

8 mei 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Frank Martens

De perfecte match

5 mei 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Richard Blom

Simpel en snel

30 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Hendrikus van der Meer

De perfecte match

3 mei 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robertus de Jong

Perfecte website

28 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Mirjam Bosman

Content

4 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Cindy Martens

De familie is weer een familie

2 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Erik van der Meer

erg betaalbaar

27 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke Vink

Meer gekregen dan bedacht

30 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Jacobus Jansen

Ook voor werkgevers

27 april 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Esther Bosch

Google is je grootste vriend

30 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke Bos

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

24 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Sjoerd de Groot

Vlug in contact

26 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Joost Willems

Ideale website

21 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adriana Willems

Erg tevreden

23 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Claudia van der Meer

Meer ontvangen dan verwacht

21 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Angela van de Velden

Het plan was goed

22 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jacqueline Evers

Verwachtingen overtroffen

18 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Sabine Kok

Hulp bij scheiding

17 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Irene Timmermans

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

18 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Elizabeth Driessen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

16 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Thijs Willems

De mediator was goed!

20 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Wouter van Doorn

Ruzie met medewerker opgelost

17 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Dennis van de Brink

betaalbaar en professioneel

17 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier Meijer

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

17 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Gerrit de Ruiter

Ideale tip

9 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marcel Timmermans

Niet enkel voor personeel

10 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Martinus Post

Ervaren mediator

14 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Martin van Dijk

Professioneel en vlug

14 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Adriana Maas

Vaak bereikbaar

10 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Prettig hoe gauw dit ging.

- Karin de Wit

Verwachtingen overtroffen

7 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Cindy van Veen

Echtscheiding met zilveren randje

10 april 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Ivo Bos

Gelukkig nu van mijn baas af

6 april 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Cornelis Koning

vlot en makkelijk

9 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jeroen Groen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

6 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ilse van Dam

Niet enkel voor personeel

7 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een medewerker. Snel geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Jacobus van de Berg

Onzekere kwestie goed geregeld

5 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Eva Verbeek

Gewoon goed

2 april 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Marieke Smits

Ruzie met werknemer opgelost

4 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Linda van de Berg

Conflict met medewerker opgelost

4 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Caroline Koning

Vlot in contact

21 maart 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Fijn hoe vlot dit ging.

- Thijs van de Velde

Geoefend mediator

17 februari 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Bram Brouwer

De familie is opnieuw een familie

1 februari 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Wilhelmina Willems

Begeleiding bij (tiener)dochter

8 januari 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Anouk Prins

Pijnlijke periode afgesloten

28 december 2019

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Jan Koster

Verwachtingen overtroffen

7 maart 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Anouk de Koning

De perfecte match

28 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jan Willemsen

Conflict met medewerker opgelost

11 februari 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Nicolaas Koster

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

23 januari 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Petrus de Graaf

Niet duur

25 december 2019

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Patricia Kuiper

Lang leve google

2 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petrus van de Velde

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jeroen Mol

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Pascal Martens

Perfecte website

30 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Pieter Gerritsen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mirjam Hoekstra

zeer rap geholpen

25 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Michael Timmermans

Eindelijk een goede site gevonden

27 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sabine Schipper

Positieve ervaring

24 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Deborah Hendriks

snelle service

20 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Marijke van Vliet

Forum bood hulp

24 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Ramona Kok

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Pascal van de Veen

Goede werking van de website

22 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mirjam van Vliet

Super service

20 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Remco de Lange

Via forum hier terechtgekomen

20 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Mark Mol

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Evelien Kuiper

betaalbaar en professioneel

16 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander Vos

Gevonden via forum

16 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jasper Willemsen

Prettige service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Matthijs Sanders

Heel positief

17 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jacoba van de Brink

Snelle offerte

10 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sabrina Huisman

Duidelijke website

13 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maarten Bos

Fijn!

11 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Kevin Vos

Werkt goed dit

12 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeroen Brouwer

De perfecte match

3 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Frank van de Velde

Werkt lekker!

27 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Lisette van de Velde

Ideale website

24 februari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marco van den Bosch

Goed contact

20 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Simon Blom

Via Via maar dan beter

19 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle van Veen

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Cornelia van der Horst

Lang leve google

11 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny Kok

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

12 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Roel van Dam

Voortreffelijke match

27 april 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anouk Smits

Fijne service

19 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Annemarie de Groot

Perfecte tip

21 maart 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Björn Schipper

Mediatorkaart werkt erg fijn

1 maart 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Martijn Groen

Werkt lekker!

17 februari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Susanne Bakker

Via linkedin niet hetzelfde

25 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne Gerritsen

Perfecte website

9 januari 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Elisabeth Willemsen

Goed contact

21 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Arjan Sanders

betaalbaar en professioneel

14 december 2018

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa van der Horst

Erfenis verdelen

Ook op het punt aangekomen dat er een erfenis verdeling plaats moet vinden? Het kan lastig zijn om hieruit te komen, vaak lopen de gemoederen hoog op als het om geldbedragen gaat binnen de familie. Wij begrijpen dit maar al te goed. Daarnaast kan de zoektocht naar een geschikte mediator die als onpartijdige de familie het beste weet te helpen een lastige zijn. Gelukkig is het dankzij onze tips mogelijk om toch aan de slag te gaan om een geschikte mediator te zoeken tijdens het erfenis verdeelprocess. In dit artikel laten we precies zien waarom je op zoek moet gaan naar een mediator voor jouw verdeling erfenis. Door deze tips zullen de (potentiële) problemen omtrent de geldzaken van de erfenis binnen no time verholpen zijn binnen de familie.

Verdeling erfenis – Schakel een mediator in

Er zijn een hoop mensen die nog niet precies weten wat de taak van de mediator is en wanneer het een goed moment is om deze in te schakelen voor een erfenis verdeling. Deze persoon zal je helpen met alles rondom de onderlinge conflicten die ontstaan bij onder andere geldzaken. Zo zal hij proberen om een einde te maken aan het geschil door met alle betrokken partijen in gesprek te gaan. Daarnaast is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een verdeling erfenis verdeling wilt op laten stellen. Denk hierbij aan de verschillende bedragen die zullen worden toegewezen aan iedere persoon, voor zover dit nog niet bij wet is geregeld. Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een erfenis verdeling, erfenissen horen nu eenmaal bij het overlijden van een persoon.

Wanneer de familieband niet al te sterk is zul je veel profijt hebben aan een mediator tijdens deze erfenis verdeling. Het helpt echt een hoop als je een mediator langs laat komen, dit is toch iets minder formeel dan gelijk een rechtszaak beginnen. Voor de grotere families is het al helemaal verstandig, door de mediator kan iedereen op een effectieve manier met elkaar in contact komen om te komen tot een oplossing. Zoals je wel kunt zien is een mediator er voor iedereen die de erfenis verdeling soepel wilt laten verlopen, het is dé persoon die men moet kiezen om de gemoederen onderling in toom te houden.

Zoeken naar een mediator voor erfenis verdeling – mediator vs. rechtszaak

Het is belangrijk dat je wel op de hoogte bent van het verschil tussen een mediator en een advocaat. Dit is toch de eerste keuze die er gemaakt zal moeten worden. Een jurist is de persoon die jou zal bijstaan ten tijde van een proces ten overstaan van de rechter. Denk hier met name aan zeer erge geschillen, conflicten die niet meer normaal mondeling opgelost kunnen worden tussen de betrokken partij. Een mediator is echter de partij die in het bijzonder gericht is op het verhelpen van deze conflicten Hierdoor is het een persoon die ervoor kan zorgen dat beide partijen weer op goede voet met elkaar door kunnen gaan. De mediator zal bijvoorbeeld afspreken welke bedragen er toegewezen worden en hij zal hier natuurlijk de redenen voor geven die hiertoe hebben geleid. Beiden partijen zullen dus wel degelijk iets anders doen en het is belangrijk dat je dit wel weet. De mediator is de beste keuze voor de mensen die nog wel gewoon hun familie te vriend willen houden.

Een mediator inschakelen voor erfenis verdeling

Er zijn echt wel tientallen redenen te verzinnen voor waarom jij een mediator zou moeten inschakelen ter ondersteuning van jouw erfenis verdeling. Op de eerste plaats zal je dankzij de mediator ervoor zorgen dat niet heel de relatie met je familie een zure smaak krijgt. Vaak is het zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen als het gaat om familiezaken. Hier zal je niet bepaald zin in hebben, ruzie is niet iets waar je op zit te wachten. De mediator weet alles over een goede onderhandelings wijze, dit maakt het mogelijk om op een rustige manier met elkaar in gesprek te gaan om te komen tot een oplossing. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het oplossen van de conflicten is normaal gesproken iets wat vrij lang zal duren als niemand met elkaar wil gaan samenwerking voor een oplossing. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, er is wel wat leukers om te doen. De mediator is er voor je om een oplossing te vinden voor de erfenis verdeling.

En het is natuurlijk ook nog eens zo dat je door middel van een mediator het conflict zal afronden zonder dat de relatie onderling kapot is. iedereen heeft wel eens een ruzie gehad De kans is vrij groot dat je niet precies weet wat je dan moet doen, de meeste mensen blijven toch altijd nog boos op elkaar. Dit is dus de reden dat je er goed aan doet om een mediator te vinden voor de erfenis, op die manier is het mogelijk om de conflicten tot een minimum te beperken.

Mediator gezocht – waar op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen voor een mediator, echter zou dit natuurlijk wel te eenvoudig zijn. Door enkele stappen te doorlopen zal je uitkomen bij degene die je kan helpen met de erfenis. Het moet immers wel een professional zijn die zich in het geval gaat richten op het erfenis conflict. Zoek dan ook de mediator die speciaal gericht is op dergelijke familiezaken. Ruzie in de familie is vervelend, maar door een mediator zal je jouw conflict met een gerust hart kunnen bijleggen. Je kunt altijd contact opnemen met de diverse kantoren wanneer je wat meer info wilt hebben. Vraag gerust naar de specialisatie van de persoon en naar de redenen waarom je voor hem of haar zou moeten kiezen voor de erfenis verdeling. Vervolgens is het aan de mediator om je over te halen met hem of haar in zee te gaan.

3 offertes voor een mediator erfenis verdeling

Het is natuurlijk altijd een goed idee om een aanvraag voor een offerte te doen wanneer je een mediator zoekt voor de erfenis verdeling. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij iemand met een hoge mate van ervaring en kennis, dit is bij geldzaken natuurlijk cruciaal. Het is ook belangrijk dat je je een beetje kunt vinden met de persoon, dit is immers wel degene waar je vaak mee in gesprek zal zijn. Door goed te zoeken is het zeker mogelijk om uit te komen bij de partij die je kan helpen.

Mediator– een persoon voor bij de erfenis

Jij bent dus ook klaar om een mediator te zoeken voor de erfenis verdeling? Het is nooit eenvoudig geweest om de beste persoon te vinden voor de mediation, al is het zeker niet onmogelijk. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een mediator niet meer iets waar je tegenop zal hoeven kijken. Deze persoon kan je een hoop problemen voorkomen. Het inschakelen van een mediator is toch echt wel de meest eenvoudige manier om de erfenis goed te regelen. Dankzij onze 3 gratis offertes kan je binnen een korte tijd in contact komen met de beste mediator voor de erfenis verdeling. Wij hebben namelijk enorm veel voorwerk voor je gedaan.

Via bovenstaand formulier vraag je namelijk met gemak offertes aan van betaalbare en uiterst geschikte mediators uit jouw regio. Deze service is volledig gratis, en de offertes zijn 100% vrijblijvend.

Veel gestelde vragen over verdeling erfenis

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem, je betaalt namelijk per sessie. Afhankelijk van het aantal sessies kun je aan je vorige mediator vragen of hij/zij jouw dossier kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nederland. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie mediators waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!