Mediator Apeldoorn

Heb jij behoefte aan een professional voor mediation in Apeldoorn?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Apeldoorn verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Apeldoorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Apeldoorn gezocht?

Mediators uit Apeldoorn vergelijken

Mediator Apeldoorn
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Apeldoorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Teuge, Klarenbeek en Beekbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Apeldoorn

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Apeldoorn? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Apeldoorn te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te maken aan het conflict door met beide partijen samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een overeenkomst laat maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een hekwerk wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Apeldoorn terecht voor:

  • Mediator scheiding Apeldoorn
  • Zakelijke mediation Apeldoorn
  • Familie mediation Apeldoorn
  • Mediation arbeidsconflict Apeldoorn
  • En meer

Alle mediators uit Apeldoorn

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Apeldoorn – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Apeldoorn. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Apeldoorn voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Apeldoorn.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Apeldoorn

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Apeldoorn weet uit ervaring hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Daarnaast kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Apeldoorn eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Apeldoorn gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te vinden. Wij helpen je alvast op weg door je een paar tips te geven. Het moet immers wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je ruzie. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Koppels die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Apeldoorn.

Scheiden in Apeldoorn is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Apeldoorn die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Apeldoorn, via een betaalbare mediators

Scheiden Apeldoorn

Klik op de knop ‘Scheiden Apeldoorn‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Apeldoorn, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Apeldoorn

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je op moet letten. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw ruzie op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Apeldoorn op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Apeldoorn.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Apeldoorn – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Apeldoorn vindt die bij jouw conflict past. Wij bieden je dan ook de kans om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Apeldoorn.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Apeldoorn voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Apeldoorn te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Apeldoorn.

Veelgestelde vragen over mediation in

Apeldoorn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Apeldoorn jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Apeldoorn.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Apeldoorn. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Apeldoorn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Apeldoorn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Apeldoorn

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

7 september 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Wilhelmus Dekker

Nalatenschap eerlijk gedeeld

2 september 2020

Lieve hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Erik van Veen

Arbeidsconflict behendig opgelost

1 september 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Joyce van den Heuvel

Het idee van de mediation helpt echt

31 augustus 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Petronella Meijer

Erfenis eerlijk verdeeld

25 augustus 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Raymond de Lange

Arbeidsconflict kundig aangepakt

26 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Mirjam van Dongen

Tarief viel mee!

13 augustus 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Joyce Peeters

Pijnlijke periode afgerond

19 augustus 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Marinus Groen

Scheidingmet een lichtpuntje.

8 augustus 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Natasja de Vos

Niets meer te doen met mijn werkgever!

7 augustus 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Anna Schouten

Het plan was aantrekkelijk

5 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Björn van de Velden

Een schouderklopje krijgen

5 augustus 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Ilse van Veen

Persoonlijk afgestemd advies

29 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Sabrina Smeets

Ook voor ons als bedrijf

24 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Kelly Hermans

De mediator was fijn!

25 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Petrus van der Heijden

Vlot afgehandeld!

22 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Ellen Postma

Nalatenschap netjes verdeeld

25 juli 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Marco de Leeuw

Snel in contact

24 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel besloten zo.

- Hendrik Sanders

Scheiding met zilveren randje

18 juli 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Steven Molenaar

Moeilijke periode afgerond

19 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Guido Kuipers

Echt chapeau

16 juli 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Iris Bakker

Meelevend en vriendelijk

21 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Sylvia Willems

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

16 juli 2020

Prettige hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Hendrika Verhoeven

Een lintje krijgen

21 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Caroline Vermeulen

Boven verwachting

18 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Evelien Smeets

Een schouderklopje verdiend

19 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Arie van den Broek

Niet enkel voor werknemers

12 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Femke de Vos

Moeilijke periode afgerond

13 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Adrianus Willemsen

Vaak bereikbaar

12 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Fijn hoe gauw dit ging.

- Inge Dijkstra

Hulp bij (tiener)dochter

12 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Kevin Mol

Oprecht chapeau

14 juli 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Peter de Bruin

Vlug in contact

9 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Matthijs van Dijk

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

9 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Vincent van de Velde

Simpel en vlot

8 juli 2020

Absoluut super! Dank!

- Ellen Hofman

Gelukkig nu rustigere tijden

9 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Esther Schipper

De mediator was goed!

6 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Martine Jacobs

Geen kant verkiezen

7 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Diana Huisman

Fatsoenlijk afgehandeld

6 juli 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Martinus Bosman

Oprecht fijn

8 juli 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Dave Kok

Boven verwachting

6 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Gerardus van de Berg

De familie is weer een familie

1 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Maarten Bakker

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

4 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Robin Gerritsen

Gewoon goed

4 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Ellen van Dam

Boven verwachting

3 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Daniëlle van Dongen

Ruzie met medewerker opgelost

26 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Diana Kok

vlot afgehandeld

24 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Marleen van de Berg

Niet enkel voor personeel

26 juni 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Eric Peters

Begeleiding bij (tiener)dochter

28 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Marcel van der Heijden

Eindelijk onenigheid opgelost

20 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Inge de Wit

Betrokken en aardig

25 juni 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Patrick Visser

Hulp bij (tiener)dochter

20 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Tom de Bruin

Erfenis netjes gedeeld

19 juni 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Jacobus Maas

Onzekere kwestie fijn geregeld

17 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Sandra Kuipers

Meelevend en welwillend

21 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Peter van den Broek

Betrokken en sympathiek

21 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Elisabeth Wolters

Professioneel en snel

14 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Dirk Koning

Conflict met personeelslid opgelost

14 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Björn Mol

Snel geregeld

15 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Diana Kuipers

Eindelijk rustigere tijden

15 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Ronald de Bruin

Gewoon fijn

15 juni 2020

Helemaal super! Dank!

- Brenda de Wit

Dichter naar elkaar toegegroeid

11 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Tom Schouten

Het idee was degelijk

14 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Sanne van Leeuwen

Gewoon prima

11 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Renate van de Wal

De mediator was verstandig!

6 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Danny de Vos

Het idee van de mediation helpt echt

6 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Sander Bosman

De mediator was verstandig!

4 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Nicole Kramer

Ondanks afstand bekwaam geholpen

6 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Johan van Dam

Tarief viel mee!

4 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Patrick van der Heijden

Gelukkig nu ruzie opgelost

6 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Michiel Hendriks

Meer gekregen dan verwacht

3 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Cornelia Peeters

Niet duur

1 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Gerrit Huisman

Tarief viel mee!

6 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Maaike de Vries

Conflict met werknemer opgelost

30 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Richard Meijer

Gewoon prima

31 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Melanie Willems

Vlot in contact

30 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Mark van Wijk

Niets meer te maken met mijn werkgever!

4 juni 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Brenda van Loon

Meelevend en welwillend

3 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Maaike Koning

Het idee uit de mediation helpt echt

26 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Roel Mol

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

30 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Jolanda de Wit

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

25 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Tessa van den Heuvel

Pijnlijke tijd afgesloten

25 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Mirjam de Graaf

Niet prijzig

23 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Renate Bosch

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

28 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Dave Verbeek

Geen kant verkiezen

23 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Björn de Boer

Gelukkig nu rustigere tijden

26 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Suzanne van den Broek

Volledig neutraal

19 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Saskia Molenaar

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

25 mei 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marjolein van den Broek

Nalatenschap zo geregeld

22 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Sebastiaan Hendriks

Het idee van de mediation helpt enorm

18 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Pieter Postma

Lastige tijd afgesloten

22 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Laura de Jonge

Begeleiding bij (tiener)dochter

17 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Marc van de Pol

Pijnlijke tijd afgerond

19 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Ellen van de Ven

Niet enkel voor personeel

17 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Nancy Bosch

Boven verwachting

16 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Thijs van Wijk

Echtscheiding met zilveren randje

16 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Barbara de Bruin

De familie is opnieuw een familie

15 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Arjan van de Ven

Een schouderklopje verdiend

14 mei 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Guido Driessen

Nalatenschap netjes verdeeld

15 mei 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Bram van Dongen

Betrokken en aardig

12 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Richard van Doorn

Menselijke benadering

13 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Jan de Bruin

Prima geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

7 mei 2020

- Hanneke van den Bosch

Niet alleen voor werknemers

8 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Sabine Willemsen

Verwachtingen overtroffen

10 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Bas Hofman

Profi en handig geregeld

4 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Petrus van der Horst

Dikwijls bereikbaar

5 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Snel besloten zo.

- Elisabeth Visser

Het idee was fatsoenlijk

7 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Ronald van de Pol

Niet prijzig

3 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marjolein Schouten

Hulp bij (tiener)dochter

5 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Sander van de Berg

Dikwijls bereikbaar

30 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Bram van Beek

Content

5 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Eva van der Meulen

Nalatenschap zo afgehandeld

2 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Johannes Postma

Conflict met werknemer opgelost

3 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Monique de Koning

Na lang turbulent nu ontspanning

27 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Renate van de Velden

Hulp bij scheiding

24 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Iris van Loon

Volledig rechtvaardig

23 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Hendrik van de Berg

Gelukkig nu ruzie opgelost

29 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Annemieke Brouwer

Verwachtingen overtroffen

24 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Deborah Meijer

Ook voor werkgevers

23 april 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Jacob Groen

Persoonlijke aanpak

26 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Cindy Mulder

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

24 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Sandra van Vliet

Geen kant gekozen

19 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Thijs Meijer

Ondanks afstand professioneel geholpen

24 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Martin van der Linden

Echt neutraal

16 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Vanessa de Wit

Erfenis eerlijk gedeeld

17 april 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Paul Koning

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

20 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Wendy Willemsen

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

19 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Albert van de Brink

Het idee was degelijk

20 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Tim Wolters

Direct opgelost!

14 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sjoerd Koning

Hulp bij uit elkaar gaan

11 april 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Jacobus Kramer

Ondanks de emoties netjes gedeeld

10 april 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Michel van der Linden

Ruzie met personeelslid opgelost

15 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Ilse Willemsen

Goed geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

16 april 2020

- Arjan van de Brink

Ruzie met medewerker opgelost

13 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Eveline Verbeek

Gelukkig nu rustigere tijden

9 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Marieke Kuipers

Vaak bereikbaar

6 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Snel besloten zo.

- Joyce van de Velden

Pijnlijke periode afgerond

5 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Marijke Willems

Gelukkig nu rustigere tijden

10 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Yvonne Schouten

Op maat afgestemd advies

7 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Johan Bosman

Vakkundig en snel

7 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Jacoba Evers

Kwetsbare afhandeling super besloten

3 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Jolanda van de Brink

Geen kant gekozen

2 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Sabine van der Meulen

Snel in contact

2 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Kim van den Broek

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

1 april 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Inge van der Meulen

Erfenis zo afgehandeld

30 maart 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Brenda van den Broek

Gewoon prima

4 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Jolanda van der Horst

Het idee was goed

9 maart 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Wilhelmus Kok

Vlot opgelost!

3 maart 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Tim Willems

Meer gekregen dan verwacht

11 februari 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Petrus Molenaar

Persoonlijke benadering

17 januari 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Robin Evers

Gewoon fijn

27 december 2019

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Gerardus Molenaar

Ideale website

27 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roy van Wijk

Eindelijk een goede site gevonden

31 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Angela Koning

Duidelijke website

30 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Kim Schouten

Fijn!

29 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Wendy de Vos

niet verwacht zo betaalbaar

31 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid Mulder

De perfecte match

29 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nienke Schouten

Via Via maar dan beter

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik Koning

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Klaas Jansen

Ideale website

24 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marjolein Blom

Forum bood hulp

24 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Vincent Verbeek

Goede werking van de website

21 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Raymond Bos

Lang leve google

20 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus van Veen

Prettige service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Anne Dekker

Positieve ervaring

22 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ilse Vos

Perfecte website

20 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Richard Brouwer

Forum bood hulp

20 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Bas van Wijk

Forum bood hulp

14 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Janneke Vermeulen

De perfecte match

12 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Leonie van de Brink

erg snel

13 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Dirk de Haan

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marleen Blom

Ideale website

15 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Raymond van de Brink

Geen linkedin nodig

8 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Irene Timmermans

Via Via maar dan beter

2 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander Boer

Positieve ervaring

25 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Maartje Vink

Eindelijk een fijne site

20 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marco van de Berg

Heel positief

15 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Simon van der Meulen

Snelle offerte

12 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Tim de Groot

Via forum hier terechtgekomen

1 februari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Margaretha Post

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

2 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Alexander van de Pol

vlot en makkelijk

30 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Alexander van Beek

Via forum hier terechtgekomen

19 januari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Inge de Koning

Snelle match via mediatorkaart.nl

14 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Yvonne Smeets

vlot en makkelijk

5 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jacobus Dijkstra

Eindelijk een fijne site

6 december 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Dave van de Velden

Eindelijk een goede site gevonden

1 december 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Chantal Timmermans

Via forum hier terechtgekomen

27 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Suzanne Kuiper

snel geholpen

17 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Simone de Boer

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sebastiaan van de Velden

Vlugge offerte

4 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Femke de Groot

Ideale website

4 november 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Monique Mol

Goed contact

29 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacqueline Koster

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

31 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bianca de Jong

Erg tevreden

22 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marloes Maas

Perfecte tip

16 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Erwin van der Meer

Prettige service

8 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Patricia Hendriks

Perfecte website

27 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ruben Willemsen

Lang leve google

26 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy de Lange

Lang leve google

18 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angelique de Graaf

Erg tevreden

12 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ruben Schouten

Mediatorkaart werkt erg fijn

1 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Esther van Dijk

Ideale match

29 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Arjan Peeters

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 augustus 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marco Visser

Snelle offerte

13 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Astrid Maas

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

8 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Iris van Veen

Ideale website

29 juli 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anouk Smits

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

24 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Angela Jansen

Snelle match via mediatorkaart.nl

11 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Vanessa Kuijpers

Duidelijke website

4 juli 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Linda van den Heuvel

Aangenaam verrast

1 juli 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Bas van der Horst

Prettige service

25 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Natasja de Jong

Ideale match

17 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petrus Hofman

aangename service

10 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Bianca van de Veen

Mediatorkaart is top!

31 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Nancy de Vos

Snelle offerte

23 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Eveline de Haan

Eindelijk een fijne site

22 mei 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Johan Koning

betaalbaar en professioneel

9 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Alexander van der Meer

Fijne service

4 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Cornelis Post

Erg tevreden

27 april 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marije van den Heuvel

Dé tip

19 april 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ivo van de Berg

Eindelijk een goede site gevonden

23 maart 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Manon Kok

Super service

5 februari 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Franciscus Blom

Goede werking van de website

4 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sanne Hofman

Ideale match

19 januari 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Steven Willemsen

Werkt lekker!

18 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maaike de Jonge

Duidelijke website

29 december 2018

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nicole van de Pol

Uitgelichte mediators uit Apeldoorn

Advocatenkantoor Suijker

Kerklaan 25
7311 AB Apeldoorn
Nederland

055 360 3193
http://www.advocatenkantoorsuijker.nl/

Kortenhoff Advocaat & Scheidingsbemiddelaar

Professor Röntgenstraat 8
7311 AM Apeldoorn
Nederland

055 576 7820
http://www.kortenhoff.com/

smilde management en mediation

De Jagershuizen 82
7316 NE Apeldoorn
Nederland

06 52403288
http://smilde-mm.nl/