Mediator Eijsden

Zoek jij een expert voor mediation in Eijsden?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Eijsden verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Eijsden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Eijsden gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Eijsden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eijsden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Gronsveld, Mheer en Bemelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Eijsden

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Eijsden? Het kan moeilijk zijn om de geschikte mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Eijsden te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten gebruiken. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan de ruzie door met beide partijen samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een schutting wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Eijsden terecht voor:

  • Mediator scheiding Eijsden
  • Zakelijke mediation Eijsden
  • Familie mediation Eijsden
  • Mediation arbeidsconflict Eijsden
  • En meer

Alle mediators uit Eijsden

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Eijsden – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die energie put uit het oplossen van een geschil. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Eijsden. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Eijsden voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Eijsden.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Eijsden

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Eijsden voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Eijsden weet vrijwel alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. Door de mediator uit Eijsden stopt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Eijsden gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Door een paar stappen te volgen zal je de juiste partij vinden. Het moet immers wel een ervaren partij zijn die zich bezig gaat houden met je conflict. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Eijsden.

Scheiden in Eijsden is altijd vervelend, maar door een mediator scheiden uit Eijsden zal je jouw relatie pijnloos kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Eijsden die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Eijsden, via een betaalbare mediators

Scheiden Eijsden

Klik op de knop ‘Scheiden Eijsden‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Eijsden, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Eijsden

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de expertise heeft om jouw ruzie op te lossen.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de persoon die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Eijsden op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Eijsden.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Eijsden – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Eijsden vindt die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Eijsden.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Eijsden voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Eijsden te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Eijsden.

Veelgestelde vragen over mediation in

Eijsden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Eijsden jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Eijsden.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Eijsden. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Eijsden en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Eijsden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Eijsden

Nalatenschap zo geregeld

5 augustus 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Jelle Schipper

Onzekere kwestie goed afgehandeld

31 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. De mediator handelde echt neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Renate van Wijk

Goed geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

23 juli 2020

- Maaike Hermans

Menselijke aanpak

27 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Sanne van der Meer

Uit elkaar met een lichtpuntje.

26 juli 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Paul Mol

Eindelijk rustigere tijden

24 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Maartje Boer

Nalatenschap zo geregeld

27 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Edwin van Loon

Echt rechtvaardig

26 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Gerardus Jacobs

Betrokken en sympathiek

19 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Ingrid Bosch

Het idee was fatsoenlijk

23 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Michiel Bosch

Ervaren mediator

17 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Wilhelmus van de Ven

Vlug in contact

22 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Snel gegaan zo.

- Johannes Visser

Vakkundig en snel

15 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Daniëlle Peters

Boven verwachting

18 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Leonie de Leeuw

Niet duur

19 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Ilona van den Broek

Oprecht chapeau

12 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Charlotte Veenstra

Ondanks afstand professioneel geholpen

11 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Maria de Ruiter

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

12 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marcel van de Brink

Oprecht fijn

10 juli 2020

Helemaal super! Dank!

- Klaas van der Laan

Echtscheiding met zilveren randje

11 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Martinus Schipper

Profi en snel geregeld

14 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Ruud van den Bosch

Gelukkig nu rustigere tijden

13 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- David Evers

Ook voor werkgevers

10 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Adrianus de Ruiter

Ondanks afstand bekwaam geholpen

10 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Gerardus Maas

Betrokken en sympathiek

6 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Edwin Bos

Oprecht chapeau

9 juli 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Christiaan Evers

De mediator was verstandig!

7 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Elizabeth de Koning

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

9 juli 2020

Gepaste hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Hanneke Koster

Scheiding met zilveren randje

7 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Jessica van den Bosch

Niks meer te doen met mijn werkgever!

4 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Eva van der Laan

Vaak bereikbaar

3 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Thijs de Vos

Geen kant kiezen

5 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Nancy Blom

Moeilijke tijd afgerond

4 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Gerrit van der Meer

Profi en snel geregeld

2 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Raymond Willemsen

De familie is opnieuw een familie

24 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Gerardus Maas

Niets meer te doen met mijn werkgever!

23 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sylvia de Graaf

Verwachtingen overtroffen

26 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Anouk Janssen

Ruzie met werknemer opgelost

27 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Inge de Leeuw

Na lang onrustig nu rust

22 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Thomas van der Linden

Een lintje krijgen

25 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Björn van Dijk

Gelukkig nu van mijn baas af

20 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Kim Visser

De familie is weer een familie

25 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Sabrina de Haan

Echt chapeau

20 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Inge Meijer

Nalatenschap eerlijk verdeeld

22 juni 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Anna Jacobs

Meelevend en welwillend

22 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Bart Visser

Betrokken en aardig

19 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Susanne de Jonge

Simpel en vlug

14 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Marc Bosman

Echtscheiding met zilveren randje

17 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Wilhelmus Jacobs

Een lintje verdiend

11 juni 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Martine Bosch

Lastige periode afgerond

11 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Petronella Bos

Uit elkaar met een lichtpuntje.

13 juni 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Catharina van de Wal

Nalatenschap zo geregeld

15 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Mariska Timmermans

Gewoon prima

12 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Arjan Schouten

Na lang turbulent nu rust

13 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Irene Bosch

Simpel en vlug

12 juni 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Linda Smeets

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

5 juni 2020

Hele lieve ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Natascha Koster

Uiteindelijk van mijn baas af

11 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Chantal Jacobs

Kwetsbare afwikkeling super besloten

5 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Sandra Wolters

Geen kant gekozen

8 juni 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Petra van Dijk

Hulp bij uit elkaar gaan

6 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Rutger Bos

Echt chapeau

4 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Dirk Martens

Ook voor ons als bedrijf

7 juni 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Cindy Timmermans

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

30 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Diana Peters

Eindelijk rustigere tijden

30 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Paulus van Dijk

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

29 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Chantal de Vries

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

4 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Sandra Bosman

Tevreden

29 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Marije Schouten

Snel in contact

26 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Bianca Hoekstra

Betrokken en sympathiek

26 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Björn van Wijk

Oprecht goed

26 mei 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Ramona de Vos

Persoonlijke aanpak

23 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Eva Verbeek

Vakkundig en vlug

22 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Ronald de Groot

Ondanks afstand bekwaam geholpen

24 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Ingrid van den Broek

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

23 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Annemieke van de Velde

Vechtscheiding voorkomen!

25 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Yvonne de Wit

Pijnlijke tijd afgerond

23 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Jasper van Wijk

Eindelijk conflict opgelost

20 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Willem van der Heijden

Niet duur

20 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw besloten nadat de ervaren dame ons hielp.

- Adrianus Brouwer

Hulp bij scheiding

17 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Jessica de Haan

Arbeidsconflict behendig opgelost

21 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Gerardus Bosman

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

18 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Vanessa Schouten

Uitstekend gedaan De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

19 mei 2020

- Christian Schipper

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

15 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Kim Bosch

Erfenis zo afgehandeld

13 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Stefan de Jonge

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

12 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Vincent de Haan

Vlug in contact

10 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Patricia Mulder

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

13 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Rogier Bosch

Niet alleen voor personeel

14 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Remco de Jong

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

14 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Wilhelmina Groen

Eindelijk van mijn baas af

9 mei 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bastiaan de Vos

Oprecht neutraal

11 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Renate de Leeuw

Erfenis zo afgehandeld

9 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Claudia Hoekstra

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

5 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Simon Prins

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

5 mei 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Leonie Verbeek

Meer ontvangen dan verwacht

2 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Kirsten Jansen

Geen kant kiezen

2 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Antonius van de Ven

Vechtscheiding voorkomen!

2 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Richard van Doorn

Meelevend en vriendelijk

6 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Martijn Timmermans

Gewoon goed

5 mei 2020

Helemaal top! Dank!

- Robertus Postma

Van problemen snel naar oplossingen

30 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Thomas de Bruin

vlot geregeld

2 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Maria Janssen

Geen kant kiezen

28 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Adriaan Blom

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

26 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- David van der Meulen

Onzekere kwestie goed afgehandeld

29 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. De mediator handelde volledig neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Jacqueline Kramer

Scheidingmet een lichtpuntje.

23 april 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Maria Visser

Hulp bij (tiener)dochter

26 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Martijn Huisman

Scheidingmet een lichtpuntje.

23 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Dave van Beek

Oprecht chapeau

24 april 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Gerardus van de Pol

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

20 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Paulus Huisman

Ook voor werkgevers

22 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Barry van der Horst

Meer gekregen dan bedacht

21 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Willem van der Meer

Betrokken en sympathiek

17 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Leonie Mol

Ook voor ons als bedrijf

22 april 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Erik van de Brink

Profi en handig geregeld

22 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Michael Veenstra

Geen kant gekozen

19 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Arie Willems

Nalatenschap zo geregeld

17 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Leonie Vink

De mediator was verstandig!

17 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Maurice Prins

Vechtscheiding voorkomen!

16 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Tessa Janssen

Goed geregeld

11 april 2020

De reden was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Jasper Willems

Een lintje krijgen

17 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Elizabeth Gerritsen

Geoefend mediator

15 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Ivo Blom

Vakkundig en snel

14 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Maartje Huisman

Niet alleen voor personeel

12 april 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Tim Hofman

Uitstekend gedaan De oorzaak was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

14 april 2020

- Guido Dijkstra

Dichter naar elkaar toegegroeid

10 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Annemieke Mulder

Professioneel en vlug

12 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Christian van der Linden

Pijnlijke periode afgesloten

5 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Koen de Leeuw

Direct opgelost!

3 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Erwin Bosman

Profi en snel geregeld

4 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Annemarie Peters

Persoonlijk afgestemd advies

6 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Jasper van Dijk

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

6 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Nienke Postma

Gelukkig nu rustigere tijden

4 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Caroline van der Meer

Meer ontvangen dan bedacht

3 april 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Cornelia Bos

Na lang onrustig nu ontspanning

2 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Petra Peeters

Ondanks afstand bekwaam geholpen

2 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Kirsten de Wit

Nalatenschap eerlijk verdeeld

20 maart 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Martinus Smit

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

4 maart 2020

Hele fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Maartje Dekker

Gelukkig nu ruzie opgelost

6 februari 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Simon Brouwer

Verwachtingen overtroffen

18 januari 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Alexander de Vries

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

25 december 2019

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Sander van Veen

Duidelijke website

30 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Joyce Scholten

Super service

31 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jolanda Kramer

Via forum hier terechtgekomen

1 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Eric Groen

Eindelijk een goede site gevonden

25 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Brenda van Veen

vlot en makkelijk

31 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Iris van Dam

betaalbaar en professioneel

29 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mariska Vos

Duidelijke website

26 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Inge de Wit

Snelle offerte

20 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Nathalie van der Meulen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marcel van Vliet

Forum bood hulp

26 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Kim van de Velden

Perfecte tip

24 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Mirjam de Leeuw

Dit werkt fijn

23 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Daniël van den Heuvel

zeer rap geholpen

19 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Jolanda Boer

Google is je grootste vriend

20 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven van de Ven

Prettige service

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Franciscus Molenaar

Mediatorkaart werkt erg fijn

19 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Johan van der Meer

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eric de Bruijn

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Diana van Doorn

Goede werking van de website

18 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Johan Kuijpers

Duidelijke website

14 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jasper van de Wal

Mediatorkaart is top!

10 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Dirk Timmermans

Goed contact

11 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Kim van Beek

aangename service

4 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Suzanne de Leeuw

Snelle offerte

23 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Robin Hermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 februari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Patricia de Jonge

Eindelijk een goede site gevonden

6 februari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Niels Boer

Perfecte tip

2 februari 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Annemieke de Boer

Snelle offerte

25 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Pieter Wolters

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 januari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Niels van de Veen

niet verwacht zo betaalbaar

10 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruud van de Berg

Eindelijk een fijne site

15 januari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marije Evers

Dit werkt fijn

8 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacqueline Hermans

Snelle match via mediatorkaart.nl

11 december 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Nathalie van de Velde

betaalbaarder dan ik dacht

4 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kirsten van Veen

Goede werking van de website

25 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Richard Koning

erg betaalbaar

20 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika Kok

Perfecte website

10 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Niels van de Pol

Erg tevreden

31 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Kirsten Hofman

Goede werking van de website

26 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kevin van der Meulen

Goed contact

30 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sandra Driessen

Goede werking van de website

21 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Johannes Smit

Werkt lekker!

11 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Adriaan Dekker

Ideale tip

3 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tom Hermans

Positieve ervaring

28 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Martinus Molenaar

Duidelijke website

24 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marloes de Graaf

aangename service

13 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Adriaan Peeters

Goed contact

11 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Catharina Vink

Lang leve google

4 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia Timmermans

Goed contact

26 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kevin van der Linden

Ideale match

15 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Karin Post

Snelle match via mediatorkaart.nl

8 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Leonie Groen

betaalbaar en professioneel

8 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara Martens

Goed contact

28 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Saskia van den Heuvel

Perfecte tip

19 juli 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacob Jacobs

Erg tevreden

13 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Hanneke Maas

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

4 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marloes de Bruijn

betaalbaar en professioneel

2 juli 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Kuiper

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

20 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Tamara Visser

Snelle offerte

18 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Michel Mulder

Dé tip

11 juni 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kirsten Dekker

Perfecte tip

5 juni 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jan van de Velden

Goede werking van de website

24 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Elizabeth de Bruijn

Vlugge offerte

21 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Claudia Peters

erg betaalbaar

14 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik Hermans

Fijn!

7 mei 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ingrid Vink

Goede werking van de website

30 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sharon de Lange

Ideale tip

22 april 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bart de Bruijn

Eindelijk een fijne site

17 maart 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robin Bosch

Goed contact

24 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sebastiaan de Lange

Voortreffelijke match

2 februari 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robin van Beek

Perfecte tip

8 februari 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Manon Wolters

Gevonden via forum

19 januari 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Roy van Dam

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Manon Kok

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

28 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Hendrikus Mol

Uitgelichte mediators uit Eijsden

Wolfs Advocaten B.V.

Wilhelminasingel 86
6221 BL Maastricht
Nederland

043 356 1570
http://www.wolfsadvocaten.nl/

Pennino Advocaten

Rechtstraat 34
6221 EJ Maastricht
Nederland

043 325 0109
http://www.pennino.nl/

Ton van Mil Advocaat & Scheidingsmediator

Putstraat 29
6245 LD Eijsden
Nederland

043 367 2119
http://www.tonvanmil.nl/