Mediator Geldermalsen

Ben jij op zoek naar een expert voor mediation in Geldermalsen?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Geldermalsen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Geldermalsen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Geldermalsen gezocht?

Mediators uit Geldermalsen vergelijken

Mediator Geldermalsen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 138 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Geldermalsen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Asch, Tricht en Buurmalsen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Geldermalsen

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Geldermalsen? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Geldermalsen te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet wanneer het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict oplossen. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Geldermalsen. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Voor de grotere ondernemingen is het ook verstandig om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Geldermalsen terecht voor:

  • Mediator scheiding Geldermalsen
  • Zakelijke mediation Geldermalsen
  • Familie mediation Geldermalsen
  • Mediation arbeidsconflict Geldermalsen
  • En meer

Alle mediators uit Geldermalsen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Geldermalsen – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Geldermalsen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Geldermalsen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Geldermalsen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Geldermalsen

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Geldermalsen voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Geldermalsen weet bijna alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. Door de mediator uit Geldermalsen eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Geldermalsen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet zo makkelijk om de juiste persoon te kiezen. Door enkele stappen te doorlopen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn jou gaat begeleiden met je conflict. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Mensen die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Geldermalsen.

Scheiden in Geldermalsen is altijd pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Geldermalsen zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Geldermalsen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Geldermalsen, via een betaalbare mediators

Scheiden Geldermalsen

Klik op de knop ‘Scheiden Geldermalsen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Geldermalsen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Geldermalsen

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de ervaring heeft om jouw geschil te beëindigen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Geldermalsen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Geldermalsen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Geldermalsen – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Geldermalsen die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Geldermalsen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Geldermalsen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Geldermalsen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Geldermalsen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Geldermalsen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Geldermalsen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Geldermalsen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Geldermalsen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Geldermalsen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Geldermalsen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Geldermalsen

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

4 september 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Charlotte van der Meulen

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

9 september 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Adriana Hendriks

Vechtscheiding voorkomen!

1 september 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sylvia Huisman

Het idee uit de mediation helpt enorm

1 september 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Sanne Vos

Geoefend mediator

26 augustus 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Elisabeth Scholten

Fijn geregeld

25 augustus 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Judith Verhoeven

Meelevend en vriendelijk

16 augustus 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Mariska Vermeulen

Niks meer te doen met mijn werkgever!

13 augustus 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jan Peters

Simpel en snel

9 augustus 2020

Absoluut top! Dank!

- Stefan de Leeuw

Eindelijk rustigere tijden

6 augustus 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Ronald Jacobs

Het idee was fatsoenlijk

4 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Charlotte Smit

Hulp bij (tiener)dochter

3 augustus 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Sharon Jonker

Moeilijke tijd afgerond

28 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Anna van den Heuvel

Oprecht chapeau

24 juli 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Maria van der Linden

Vlug in contact

26 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Thijs Verhoeven

Hulp bij (tiener)dochter

24 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Irene van Beek

Kwetsbare afhandeling top besloten

25 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Marinus Meijer

Hulp bij uit elkaar gaan

24 juli 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Brenda de Wit

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

24 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig onpartijdig. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Wilhelmus Vos

Direct afgehandeld!

20 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Johanna van der Heijden

Oprecht fijn

21 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Petra Wolters

Niet alleen voor werknemers

21 juli 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Marloes Huisman

Vlot opgelost!

17 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Michiel Janssen

Vlot in contact

14 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel geregeld zo.

- Marijke Peters

Oprecht goed

13 juli 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Sanne Schipper

Tevreden

15 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Jacobus de Vos

Geen kant kiezen

15 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Caroline van den Heuvel

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

13 juli 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sjoerd de Ruiter

Het idee uit de mediation helpt oprecht

16 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Joyce de Lange

Betrokken en aardig

15 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Martine van Vliet

Gewoon goed

15 juli 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Roel Hendriks

Het plan was goed

7 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Jasper van Dam

Gevoelige kwestie goed geregeld

7 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Bianca de Bruin

Pijnlijke periode afgerond

12 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Femke Kuijpers

Geoefend mediator

6 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- David Maas

Ondanks afstand bekwaam geholpen

3 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Nicole van Vliet

Oprecht fijn

3 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Marjolein de Bruijn

Ondanks afstand professioneel geholpen

4 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Koen Koster

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

4 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Renate van Dongen

Erfenis netjes verdeeld

2 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Iris van der Meer

Conflict met personeelslid opgelost

6 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Angelique Peters

Pijnlijke periode afgerond

2 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Sjoerd Meijer

Hulp bij scheiding

29 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Erwin Scholten

Lastige tijd afgerond

2 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Robert Hendriks

Hulp bij uit elkaar gaan

26 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Nienke Kok

Tevreden

28 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Caroline Blom

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

25 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator hielp echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Arjan Prins

Erfenis zo geregeld

23 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Deborah van de Velde

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

23 juni 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Wilhelmina van de Ven

Nalatenschap netjes gedeeld

24 juni 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Ruben de Koning

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

22 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Paul Peters

Boven verwachting

23 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Robin de Koning

Geen kant verkiezen

24 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Simone van der Meer

Eindelijk van mijn leidinggevende af

20 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Patricia Blom

Van problemen snel naar oplossingen

20 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Miranda van de Ven

Ondanks afstand professioneel geholpen

19 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Thijs Kramer

De familie is weer een familie

19 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Thomas van Vliet

Een schouderklopje krijgen

16 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Patrick Dekker

Pijnlijke periode afgesloten

17 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Jeffrey Visser

Dichter naar elkaar toegegroeid

11 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Michiel Verbeek

Oprecht rechtvaardig

16 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Hendrika de Bruijn

vlot geregeld

11 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Frank Kuijpers

Eindelijk conflict opgelost

14 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Adriana Dekker

Lastige tijd afgesloten

13 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Inge Gerritsen

Geoefend mediator

7 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Wendy de Boer

Snel in contact

8 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Fijn hoe gauw dit ging.

- Nicole de Bruin

Arbeidsconflict behendig aangepakt

5 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Sabine van de Ven

Echt chapeau

6 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marc Peters

Betrokken en aardig

5 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Hendrika van der Meulen

De familie is opnieuw een familie

3 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Bas van den Bosch

Het idee was goed

5 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Yvonne van der Heijden

Een lintje krijgen

3 juni 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Ruben Jonker

Volledig objectief

30 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Nathalie Dijkstra

Gewoon goed

1 juni 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Mariska Willems

Hulp bij (tiener)dochter

29 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Claudia Meijer

Oprecht fijn

4 juni 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Pieter de Koning

Persoonlijk afgestemd advies

2 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Susanne Koning

Vechtscheiding voorkomen!

29 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Cornelis Bos

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

25 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jacobus Martens

Gewoon fijn

27 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Nancy Sanders

Ondanks afstand professioneel geholpen

27 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Anne Koning

Meer ontvangen dan bedacht

29 mei 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Hendrika van de Veen

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

23 mei 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Saskia van Loon

Vakkundig en snel

28 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Erik Schouten

Lastige tijd afgesloten

25 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Judith Janssen

Profi en handig geregeld

24 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Kirsten Mulder

Oprecht fijn

20 mei 2020

Absoluut top! Dank!

- Sandra van der Linden

Eindelijk van mijn baas af

19 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Martine van Dongen

Vechtscheiding voorkomen!

18 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Melanie Peters

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

22 mei 2020

Lieve begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Robin Bosman

Niet alleen voor personeel

20 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Hendrik Huisman

Het idee was aantrekkelijk

20 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Johannes van der Heijden

vlot afgehandeld

20 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Astrid Dekker

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

17 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Bastiaan Wolters

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

17 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Inge van den Heuvel

Uit elkaar met een lichtpuntje.

13 mei 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Margaretha de Bruin

Goed geregeld

12 mei 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Jelle Bakker

Dikwijls bereikbaar

10 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Jessica van de Wal

Eindelijk conflict opgelost

10 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Daniëlle Scholten

Prijs viel mee!

11 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Nienke Veenstra

Op maat afgestemd advies

9 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Inge Groen

Op maat afgestemd advies

8 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Frank van der Meulen

Gevoelige kwestie fijn geregeld

9 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Claudia Verhoeven

Eindelijk rustigere tijden

9 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Jelle de Jong

De mediator was verstandig!

8 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Maurice van de Ven

Betrokken en aardig

2 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- David de Jonge

Persoonlijke benadering

2 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Ilona de Jong

Pijnlijke periode afgerond

7 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Pascal Driessen

Dikwijls bereikbaar

3 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Anna Martens

Prima geregeld De oorzaak was overigens niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

28 april 2020

- Linda van Leeuwen

Geoefend mediator

27 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Linda van Vliet

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

27 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Janneke van Dongen

Het idee was goed

25 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Miranda Mol

Een lintje krijgen

29 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Johannes van de Ven

Niet prijzig

28 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Anna Timmermans

Echt rechtvaardig

25 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Richard Maas

Simpel en vlug

27 april 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Suzanne de Boer

Nalatenschap zo geregeld

27 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Remco Schouten

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

24 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Barry Kok

Goed gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

19 april 2020

- Bram van Leeuwen

Erfenis eerlijk gedeeld

22 april 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Kelly de Leeuw

Gewoon goed

20 april 2020

Content zoals verwacht.

- Inge Schouten

Erfenis netjes gedeeld

22 april 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Willem Prins

Geoefend mediator

22 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jessica Smits

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

21 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Petra van Veen

Na lang onrustig nu rust

20 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Natasja de Leeuw

Oprecht chapeau

13 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Linda Kuipers

De mediator was fijn!

14 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Sabine Vermeulen

Vechtscheiding voorkomen!

13 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Christiaan Bosch

Verstandig afgehandeld

14 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Jacobus de Jonge

Hulp bij scheiding

10 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Jacob Maas

De familie is opnieuw een familie

13 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Cornelis Postma

Persoonlijke benadering

10 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Esther de Wit

Uit elkaar met een lichtpuntje.

10 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Bastiaan Smeets

Snel afgehandeld

12 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Paul Prins

Niets meer te doen met mijn werk!

11 april 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Irene Willems

Echtscheiding met zilveren randje

9 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Christiaan de Haan

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

7 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Paul Janssen

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

5 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Christiaan van de Velden

Het idee was goed

7 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Michiel van Loon

Pijnlijke tijd afgerond

3 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Ivo Blom

Snel in contact

31 maart 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Marcel Koster

Pijnlijke tijd afgerond

1 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Miranda van Vliet

Vlot afgehandeld!

1 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Elizabeth van Doorn

Echt neutraal

1 april 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Manon Boer

Het plan was fatsoenlijk

21 maart 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Joost Koning

Menselijke benadering

16 februari 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Hendrika Timmermans

Niks meer te maken met mijn werk!

9 februari 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Maartje de Vries

Persoonlijk afgestemd advies

24 januari 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Susanne van der Heijden

Geen kant kiezen

31 december 2019

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Martijn Jacobs

snel geholpen

1 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Catharina Evers

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Laura Meijer

zeer rap geholpen

1 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Vanessa Dijkstra

Via Via maar dan beter

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Schouten

Gevonden via forum

31 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Raymond van de Velden

Werkt lekker!

25 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cornelis Timmermans

Geen linkedin nodig

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke van der Meer

Fijne service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Joyce de Haan

Erg tevreden

24 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sjoerd Bakker

Goede werking van de website

25 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marco Postma

Snelle offerte

23 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sandra de Jong

Fijne service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sanne de Bruijn

Via Via maar dan beter

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robertus Kuijpers

Prettige service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Antonius de Leeuw

Heel positief

20 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Robin Post

Mediatorkaart werkt erg fijn

17 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Hendrik Jacobs

Ideale website

13 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ilona Veenstra

betaalbaarder dan ik dacht

15 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen van Leeuwen

Perfecte tip

15 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Joost van der Meulen

Via linkedin niet hetzelfde

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Karin Koster

Lang leve google

13 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin Meijer

Prettige service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Wilhelmina Maas

Snelle offerte

28 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Joost Willems

Via forum hier terechtgekomen

27 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Sharon van de Ven

Mediatorkaart werkt erg fijn

18 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sharon van Leeuwen

Vlugge offerte

8 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Robertus Vink

erg snel

2 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marianne Schipper

Snelle offerte

29 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Matthijs Driessen

Snelle offerte

20 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Judith van Dongen

vlot en makkelijk

9 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marc van Dam

Eindelijk een fijne site

15 januari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Albert van der Linden

Geen linkedin nodig

9 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ingrid van der Meulen

Dé tip

7 december 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adriaan Verhoeven

Perfecte website

2 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sabrina Maas

zeer rap geholpen

24 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Tamara van Dam

Prettige service

19 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabine Kuiper

Aangenaam verrast

7 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilona Schouten

snel geholpen

4 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Charlotte Prins

Ideale website

25 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs van der Laan

Dit werkt fijn

22 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Pieter van Dam

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

13 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Ingrid van de Velden

Ideale website

3 oktober 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Daniël Verbeek

Goed contact

26 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kim Huisman

Via forum hier terechtgekomen

22 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Daniëlle van der Heijden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Catharina Koning

betaalbaar en professioneel

11 september 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis de Jong

Voortreffelijke match

4 september 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Arie de Leeuw

Lang leve google

22 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Manon Bosman

snel geholpen

18 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Femke van de Ven

Super service

8 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maaike Smit

niet verwacht zo betaalbaar

5 augustus 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Irene van de Pol

Werkt goed dit

31 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Danny Groen

Aangenaam verrast

21 juli 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Edwin Hofman

Snelle offerte

14 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Angela Mol

Fijn!

10 juli 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Linda van de Velde

snelle service

4 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Sabrina Visser

erg betaalbaar

24 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus Kuiper

Aangenaam verrast

17 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Wendy de Haan

Google is je grootste vriend

10 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin Jansen

Forum bood hulp

5 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Maria van Beek

Google is je grootste vriend

28 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice de Vos

Fijne service

16 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Frank van de Velden

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

13 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Suzanne Kok

Mediatorkaart is top!

2 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Steven de Wit

snelle service

2 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jacobus Kramer

Goed contact

20 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Petrus de Bruin

snel geholpen

7 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Barbara van der Laan

Eindelijk een fijne site

1 maart 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Edwin Molenaar

Perfecte website

12 februari 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Judith van de Velden

Forum bood hulp

30 januari 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Kim van de Velden

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

17 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Lisette Bakker

Werkt goed dit

29 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bram van Vliet

Goed contact

14 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Roy de Vos

Uitgelichte mediators uit Geldermalsen

Koppelaar & Linssen Advocaten

Steenweg 67d
4181 AK Waardenburg
Nederland

0418 644 644
http://www.koppelaarlinssen.nl/

Blijdorp Advocaten

Slotstraat 13
4101 BH Culemborg
Nederland

0345 535 358
http://www.blijdorpadvocaten.nl/

Omnius Advocaten Culemborg

Postmastraat 52
4105 DW Culemborg
Nederland

0345 760 035
https://www.omnius.nl/advocatenkantoor/culemborg/van-der-meijden-advocaten/