Mediator Putten

Heb jij behoefte aan een professional voor mediation in Putten?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Putten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Putten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Putten gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Putten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Putten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Terschuur, Zwartebroek en Voorthuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Putten

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Putten? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Putten te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen inschakelen. Hij probeert om een einde te maken aan het conflict door met beide kanten samen te zitten. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst laat maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Voor de grotere organisaties is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Putten terecht voor:

  • Mediator scheiding Putten
  • Zakelijke mediation Putten
  • Familie mediation Putten
  • Mediation arbeidsconflict Putten
  • En meer

Alle mediators uit Putten

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Putten – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan oplossen. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de zaak moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die zich bezighoud met het oplossen van een geschil. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Putten. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Putten voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Putten.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Putten

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Putten weet alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator versoepelt het proces dus. Het wegwerken van geschillen kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Putten eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Putten gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet makkelijk om de juiste partij te vinden. Wij denken met je mee door je een aantal tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij aantrekken. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Putten.

Scheiden in Putten is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Putten die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Putten, via een betaalbare mediators

Scheiden Putten

Klik op de knop ‘Scheiden Putten‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Putten, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Putten

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw conflict op te lossen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Putten op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Putten.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Putten – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Putten vindt die bij jouw conflict past. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Putten.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Putten voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Putten te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Putten.

Veelgestelde vragen over mediation in

Putten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Putten jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Putten.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Putten. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Putten en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Putten die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Putten

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

11 augustus 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Margaretha de Vos

Het idee van de mediation helpt echt

3 augustus 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Klaas van de Wal

Simpel en vlot

30 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Tom van de Veen

Oprecht chapeau

26 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Barry Scholten

Nalatenschap netjes verdeeld

25 juli 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Pascal Hofman

Meer ontvangen dan bedacht

25 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Mariska Sanders

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

23 juli 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Klaas Postma

Onzekere kwestie goed afgehandeld

26 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Barbara de Jonge

Scheidingmet een lichtpuntje.

26 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Tom van der Meulen

Niet prijzig

22 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Johanna Hendriks

Betrokken en aardig

19 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Petrus Hofman

Veelal bereikbaar

20 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Jacoba Postma

Simpel en vlot

20 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Joost Groen

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

17 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Kevin Koning

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

21 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Petra Kramer

Oprecht chapeau

18 juli 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Maurice van Vliet

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

13 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Michiel van den Heuvel

Hulp bij uit elkaar gaan

13 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Jeroen van Veen

Scheiding met zilveren randje

16 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Natascha Vink

Betrokken en sympathiek

15 juli 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Wilhelmus Jacobs

Een schouderklopje verdiend

13 juli 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Kelly Kramer

Scheidingmet een lichtpuntje.

13 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Monique van der Meer

Betrokken en sympathiek

14 juli 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Cornelia van de Veen

Profi en snel geregeld

13 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Annemarie Janssen

Nalatenschap netjes gedeeld

5 juli 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Dirk Willemsen

Gelukkig nu rustigere tijden

11 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Marleen Bosch

Eindelijk rustigere tijden

3 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Michel Bakker

De familie is weer een familie

6 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Natasja Groen

De mediator was verstandig!

3 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Kevin Kuipers

Betrokken en aardig

7 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Ivo van de Ven

Meelevend en vriendelijk

1 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Laura de Vries

Ondanks afstand professioneel geholpen

4 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Vincent Hofman

Oprecht chapeau

30 juni 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jacobus de Graaf

Na lang turbulent nu ontspanning

3 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Marieke van Dijk

Snel geregeld

1 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Saskia Timmermans

Oprecht goed

1 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Angela Brouwer

Fijn geregeld

30 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Thijs Timmermans

Oprecht chapeau

25 juni 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Miranda de Groot

Het idee van de mediation helpt oprecht

22 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Marjolein van Loon

Oprecht goed

22 juni 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Maarten Evers

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

19 juni 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Hendrika van Vliet

De familie is opnieuw een familie

22 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Simon Koning

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

21 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Johanna Timmermans

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

20 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Matthijs Schipper

Geen testament, wel netjes verdeeld

21 juni 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Remco van der Meulen

Ook voor werkgevers

18 juni 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Ramona Gerritsen

De familie is weer een familie

17 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Sanne van der Horst

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

16 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Marleen Kuipers

Geen kant kiezen

18 juni 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Mirjam Kok

Het idee uit de mediation helpt echt

12 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Marc Post

Dichter naar elkaar gekomen

13 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Ivo van de Ven

Veelal bereikbaar

16 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel gegaan zo.

- Marijke Molenaar

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

8 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Dirk van Beek

Meelevend en vriendelijk

7 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Ramona van de Wal

Gevoelige kwestie goed geregeld

12 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Cornelis Kramer

Oprecht chapeau

11 juni 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Edwin van der Meulen

Gewoon prima

6 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Maurice Smeets

Vlot in contact

9 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel geregeld zo.

- Anouk Timmermans

Op maat afgestemd advies

5 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Antonius de Vries

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

9 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Martin van den Broek

Vlot opgelost!

2 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Judith van der Meer

Op maat afgestemd advies

6 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Cornelis Hoekstra

Dikwijls bereikbaar

2 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel geregeld zo.

- Jacobus Smits

Gelukkig nu onenigheid opgelost

30 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Manon Hoekstra

Onenigheid met dochter opgelost

1 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Franciscus Smit

Betrokken en aardig

2 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Erik van Wijk

Gevoelige kwestie goed geregeld

1 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Anna Jacobs

Hulp bij (tiener)dochter

30 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Bianca van den Broek

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

1 juni 2020

- Ronald Post

Prima gedaan De oorzaak was natuurlijk niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

25 mei 2020

- Jacob de Ruiter

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

27 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Femke van de Veen

Snel geregeld

24 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Marijke Wolters

Niet enkel voor personeel

28 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Kirsten de Vries

Gewoon fijn

27 mei 2020

Absoluut super! Dank!

- Elisabeth van der Meer

Het plan was aantrekkelijk

21 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Yvonne de Vries

Betrokken en aardig

26 mei 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Karin van der Linden

Gewoon prima

25 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Suzanne Smits

Profi en handig geregeld

18 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Laura Schipper

Het plan was goed

23 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Elizabeth van der Horst

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

21 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Elisabeth Peters

Gelukkig nu rustigere tijden

22 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Marieke Koster

Uitstekend gedaan De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

17 mei 2020

- Karin van der Heijden

Vechtscheiding voorkomen!

17 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Kevin van der Meulen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

18 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Roel van de Veen

Goed gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

18 mei 2020

- Edwin Timmermans

Gewoon goed

12 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Anna van Wijk

Geen testament, wel netjes verdeeld

10 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Linda Schouten

Simpel en snel

15 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Ramona Mulder

Vakkundig en vlug

11 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Barry Vermeulen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

11 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Edwin van de Velden

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

12 mei 2020

Zeer lieve ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Ivo Verhoeven

Hulp bij scheiding

6 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Tamara van de Velden

Niks meer te doen met mijn werk!

8 mei 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Richard Jonker

Ervaren mediator

6 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Erwin van de Ven

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

10 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Petra Huisman

Pijnlijke tijd afgesloten

5 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Arjan Boer

Oprecht chapeau

6 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Dave de Ruiter

Arbeidsconflict kundig opgelost

5 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Wilhelmus Bosch

Geoefend mediator

1 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Wouter Gerritsen

Het idee van de mediation helpt echt

4 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Remco van de Velden

Veelal bereikbaar

3 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel besloten zo.

- Mark Vos

Gewoon goed

2 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Caroline Mulder

Professioneel en snel

1 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Elizabeth de Groot

Hulp bij scheiding

27 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Thijs Timmermans

Prima geregeld De reden was overigens niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

24 april 2020

- Karin Sanders

Goed gedaan De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

30 april 2020

- Sandra de Wit

Gewoon goed

24 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Wilhelmus van Doorn

De mediator was fijn!

27 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Nancy Verbeek

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

22 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Wouter de Koning

Moeilijke tijd afgerond

25 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Sandra de Groot

Hulp bij uit elkaar gaan

19 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Thomas de Bruijn

Betrokken en aardig

18 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Yvonne van de Velde

Profi en vlot geregeld

18 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Mark Verbeek

Vlug in contact

16 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel besloten zo.

- Klaas Mol

Hulp bij uit elkaar gaan

19 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Annemarie Dijkstra

vlot afgehandeld

17 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Erik Kuiper

Pijnlijke periode afgerond

15 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Dirk Schouten

Meer gekregen dan bedacht

20 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Marije Vink

Betrokken en aardig

19 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Gerrit Bosman

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

12 april 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Bart Willemsen

Arbeidsconflict kundig aangepakt

11 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Tamara van de Berg

Pijnlijke periode afgesloten

15 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Ellen Hendriks

Pijnlijke periode afgerond

11 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Catharina de Jong

De mediator was verstandig!

15 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Femke Kuijpers

Oprecht chapeau

11 april 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Tom de Ruiter

Tarief viel mee!

7 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Monique van Dongen

Prijs viel mee!

5 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Marije de Boer

Ruzie met medewerker opgelost

5 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Leonie Kok

Snel in contact

6 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Ivo van de Velde

Gewoon fijn

8 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Martijn Scholten

Persoonlijk afgestemd advies

3 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Erik van de Velden

Gewoon goed

7 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Joris Smits

Menselijke aanpak

5 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was volledig een geruststelling voor ons beide.

- Karin Timmermans

Menselijke aanpak

1 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Ronald de Lange

Echt onpartijdig

2 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Thomas van de Pol

Oprecht rechtvaardig

28 maart 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Marco Peeters

Arbeidsconflict kundig opgelost

20 maart 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Cornelis Verbeek

Gewoon prima

1 maart 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Roel van der Meer

Het idee uit de mediation helpt oprecht

2 februari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Sebastiaan Driessen

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

6 januari 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Ilse van Dijk

Ervaren mediator

19 december 2019

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Jacoba Vink

snel geholpen

2 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Klaas Schouten

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Martin Koning

Mediatorkaart werkt erg fijn

28 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Susanne de Koning

Mediatorkaart is top!

28 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Natascha van der Laan

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

29 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Laura Mulder

Zeer verrast

30 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Brenda van Vliet

Werkt lekker!

27 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Albert van de Pol

aangename service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Robertus Bosch

erg snel

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Arjan Vos

Werkt goed dit

24 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jessica van Wijk

Ideale tip

18 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Irene van de Berg

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martinus Schouten

De perfecte match

23 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Daniël Verhoeven

Forum bood hulp

21 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Bastiaan Peters

Perfecte website

21 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eric de Groot

Geen linkedin nodig

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert van Wijk

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Bart van de Ven

Forum bood hulp

18 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Arie Vos

Positieve ervaring

17 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marianne Peeters

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Willem Koning

Google is je grootste vriend

16 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel Driessen

Goede werking van de website

7 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Vincent van der Heijden

De perfecte match

27 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roel de Haan

Voortreffelijke match

24 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marije de Boer

Aangenaam verrast

14 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jolanda van Leeuwen

Heel positief

12 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Willem Blom

Voortreffelijke match

2 februari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Laura de Jonge

Perfecte website

28 januari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tamara Koster

Prettige service

19 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Patrick de Wit

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

13 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Claudia van Dijk

Perfecte tip

4 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Ramona Janssen

aangename service

7 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Björn Bosman

Gevonden via forum

4 december 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Pieter Jansen

Vlugge offerte

24 november 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marco van de Velde

betaalbaarder dan ik dacht

20 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Alexander van Dijk

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

10 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Thomas van den Bosch

De perfecte match

31 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rob Vermeulen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

26 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sander Kramer

Dit werkt fijn

21 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ilse de Groot

Zeer verrast

14 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Leonie van der Laan

Goed contact

9 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Astrid de Wit

Ideale tip

3 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tessa de Leeuw

Gevonden via forum

20 september 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Nienke Verhoeven

Perfecte website

15 september 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Leonie van der Meulen

betaalbaar en professioneel

8 september 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna de Graaf

Vlugge offerte

5 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Dirk van Dam

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

29 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Stefan van Beek

Prettige service

15 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Adriana Bosch

Dit werkt fijn

14 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rob Vos

Via forum hier terechtgekomen

3 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Marije Mol

Zeer verrast

29 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Annemieke Jonker

Werkt goed dit

25 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Judith Verhoeven

Google is je grootste vriend

12 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije de Groot

erg betaalbaar

10 juli 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Antonius Koster

Eindelijk een goede site gevonden

4 juli 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Erik Smits

Erg tevreden

20 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Ellen van der Meulen

Heel positief

20 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jacob Bosman

Vlugge offerte

9 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anita Jacobs

Goed contact

31 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Rob van Veen

Snelle match via mediatorkaart.nl

30 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marijke Blom

Snelle match via mediatorkaart.nl

16 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marjolein Timmermans

Snelle offerte

16 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Karin Kuijpers

Werkt lekker!

6 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rob Mol

Positieve ervaring

29 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Cornelia Scholten

Goed contact

24 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jan Jonker

niet verwacht zo betaalbaar

14 maart 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne van Doorn

Mediatorkaart werkt erg fijn

7 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Cindy Meijer

Goede werking van de website

11 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Edwin Postma

Goed contact

20 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Paul Scholten

Prettige service

31 december 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Nathalie Bakker

Perfecte website

20 januari 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Miranda Postma

Goed contact

31 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Judith de Vos

Uitgelichte mediators uit Putten

Scheidingsplanner Ermelo – Harderwijk

Putterweg 12
(alleen op afspraak)
3851 GD Ermelo

088 420 0000
http://www.scheidenmiddennederland.nl/

Maya Toneva

Tonnenbergerhout 23
3845 HH Harderwijk
Nederland

06 21587887
http://mayamediation.nl/

Financieel Advies & Bemiddeling

Nieuwe Voorthuizerweg 18
3862 RW Nijkerk
Nederland

06 53834368
http://belastingaangiftezelfdoen.nl/