Mediator Voorst

Ben jij opzoek naar een top mediator uit Voorst die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Voorst verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Voorst – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Voorst gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Voorst
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Voorst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Teuge, Tonden en Klarenbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Voorst

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Voorst? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Voorst te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het verstandig is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij doet zijn uiterste best om een einde te maken aan het geschil door met beide partijen samen te zitten. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan conflicten over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Voorst terecht voor:

  • Mediator scheiding Voorst
  • Zakelijke mediation Voorst
  • Familie mediation Voorst
  • Mediation arbeidsconflict Voorst
  • En meer

Alle mediators uit Voorst

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Voorst – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die zich bezighoud met het laten verdwijnen van een conflict. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Voorst. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Voorst voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Voorst.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Voorst

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Voorst weet vrijwel alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het wegwerken van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Voorst is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Voorst gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Door een paar stappen te volgen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet immers wel een professional zijn jou gaat begeleiden met je geschil. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Voorst.

Scheiden in Voorst is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Voorst die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Voorst, via een betaalbare mediators

Scheiden Voorst

Klik op de knop ‘Scheiden Voorst‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Voorst, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Voorst

Het is natuurlijk altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw geschil te beëindigen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een meeting in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Voorst op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Voorst.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Voorst – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Voorst vindt die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Voorst.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Voorst voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Voorst te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Voorst.

Veelgestelde vragen over mediation in

Voorst

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Voorst jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Voorst.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Voorst. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Voorst en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Voorst die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Voorst

Persoonlijke benadering

23 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Eric van der Horst

Content

21 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Sharon de Koning

Prima geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

23 juli 2020

- Frank Jonker

Vechtscheiding voorkomen!

19 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Michiel Molenaar

Betrokken en sympathiek

23 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Robert van der Linden

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

22 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Natasja Koster

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

17 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Pieter van de Veen

Kwetsbare afwikkeling top besloten

18 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Frank Schouten

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

19 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Tessa Gerritsen

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

14 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Peter Smit

De mediator was verstandig!

14 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Michel Martens

Boven verwachting

10 juli 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Kim Hoekstra

Persoonlijk afgestemd advies

11 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Marjolein de Lange

Een schouderklopje verdiend

14 juli 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jacobus de Groot

Prima geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

12 juli 2020

- Sabrina Visser

Profi en vlot geregeld

13 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Hendrika Koning

Gewoon fijn

9 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Jelle Blom

De familie is weer een familie

6 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Arjan Kok

Verwachtingen overtroffen

8 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Marco de Wit

Gewoon prima

5 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Charlotte Bosman

Nalatenschap zo afgehandeld

5 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Christiaan Huisman

Geen testament, wel netjes verdeeld

8 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Peter Visser

Pijnlijke periode afgerond

5 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Bastiaan Kok

Het idee uit de mediation helpt oprecht

30 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Ingrid van de Berg

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

1 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Lisette Verbeek

Simpel en vlug

5 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Jacob van Dam

Geoefend mediator

4 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Paulus Timmermans

Meer ontvangen dan bedacht

29 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Ramona van der Linden

Scheidingmet een lichtpuntje.

27 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Tom Sanders

vlot geregeld

25 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Barry de Vos

Veelal bereikbaar

26 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Dennis Meijer

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

24 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Wilhelmus Verhoeven

Pijnlijke tijd afgerond

21 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Raymond Brouwer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

19 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Richard Vermeulen

Niet alleen voor personeel

24 juni 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Marcel Smit

Ruzie met werknemer opgelost

21 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Cindy Hoekstra

Dichter naar elkaar gekomen

18 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Jacoba Wolters

Niet prijzig

22 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Johannes Wolters

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

18 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Patricia Bos

Vlug in contact

21 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel gegaan zo.

- Ronald Wolters

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

14 juni 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Wilhelmina Brouwer

Niet prijzig

17 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sjoerd van den Heuvel

Meer gekregen dan verwacht

11 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Johannes de Boer

Menselijke aanpak

12 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Patrick van de Berg

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

14 juni 2020

Lieve hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Arjan Verbeek

Geoefend mediator

11 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Angelique Molenaar

Arbeidsconflict kundig opgelost

12 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Jolanda van der Meulen

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

10 juni 2020

Zeer gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Martin de Vos

Profi en vlot geregeld

9 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Dirk van de Brink

Onzekere kwestie goed geregeld

8 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Jacob Kuiper

Oprecht fijn

10 juni 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Jolanda Postma

Oprecht chapeau

9 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Ruud Kuijpers

Ruzie met personeelslid opgelost

7 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Anouk de Wit

Na lang turbulent nu ontspanning

2 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Mark van Leeuwen

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

7 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Marc van der Meulen

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

5 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Elisabeth de Groot

Dichter naar elkaar toegegroeid

31 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Antonius Boer

Hulp bij (tiener)dochter

3 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Jacob Kok

Ondanks afstand professioneel geholpen

2 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Michel de Vos

Ook voor ons als bedrijf

2 juni 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Wilhelmina Kuipers

Ook voor werkgevers

30 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Leonie Groen

Scheidingmet een lichtpuntje.

1 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Jelle Molenaar

Persoonlijk afgestemd advies

29 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Laura van der Meer

Geen kant verkiezen

24 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Barry van Loon

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

26 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Daniëlle Kuiper

Profi en snel geregeld

23 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Ruben Bos

Ideale tip

30 april 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Koen van Vliet

Via linkedin niet hetzelfde

18 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline Bos

Dit werkt fijn

13 maart 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tamara Vos

De perfecte match

18 februari 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marcel Hofman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid de Boer

Fijn!

7 februari 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anouk van de Velden

Snelle offerte

9 januari 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Nathalie Janssen

Dé tip

28 december 2018

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tim Brouwer

Werkt lekker!

14 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Gerardus van Loon

Uitgelichte mediators uit Voorst

IJssel Advocaten

Gemeente Deventer
Kon. Wilhelminalaan 22
7433 CH Schalkhaar

0570 503 090
http://www.ijsseladvocaten.nl/

Welstone

T.G. Gibsonstraat 33
7411 RP Deventer
Nederland

06 81612415
http://www.welstone.nl/

Bosveld scheidingsbemiddeling

Keulenstraat 12
7418 ET Deventer
Nederland

0570 244 022
http://www.scheidendoejesamen.nl/