Mediator Banholt

Behoefte aan een betaalbare mediator in Banholt die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Banholt verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Banholt – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Banholt gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Banholt
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Banholt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Mheer, Beutenaken en Scheulder bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Banholt

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Banholt? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Banholt te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict te sussen. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Banholt. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Banholt terecht voor:

  • Mediator scheiding Banholt
  • Zakelijke mediation Banholt
  • Familie mediation Banholt
  • Mediation arbeidsconflict Banholt
  • En meer

Alle mediators uit Banholt

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Banholt – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan oplossen. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Banholt. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Banholt voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Banholt.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Banholt

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Banholt weet vrijwel alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. Door de mediator uit Banholt eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Banholt gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te vinden. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Het moet vanzelfsprekend wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je geschil. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Banholt.

Scheiden in Banholt is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Banholt die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Banholt, via een betaalbare mediators

Scheiden Banholt

Klik op de knop ‘Scheiden Banholt‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Banholt, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Banholt

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw conflict op te lossen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Banholt op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Banholt.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Banholt – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Banholt te vinden. Via ons formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Banholt.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Banholt voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Banholt te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Banholt.

Veelgestelde vragen over mediation in

Banholt

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Banholt jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Banholt.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Banholt. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Banholt en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Banholt die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Banholt

Hulp bij (tiener)dochter

25 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Arie Willems

Het idee van de mediation helpt oprecht

24 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Nathalie de Leeuw

Nalatenschap eerlijk verdeeld

25 juli 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Ivo Janssen

Niet enkel voor werknemers

21 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Martinus Jansen

Na lang turbulent nu rust

16 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Daniëlle Maas

Vlot afgehandeld!

21 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Franciscus van Wijk

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

21 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Dirk van de Veen

Scheidingmet een lichtpuntje.

14 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Nicolaas Dijkstra

Lastige periode afgerond

19 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Pieter Wolters

Vlot in contact

15 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel besloten zo.

- Annemarie Peeters

Fijn geregeld

14 juli 2020

De aanleiding was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Margaretha Hermans

De mediator was fijn!

10 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Annemarie Hoekstra

Hulp bij uit elkaar gaan

14 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Ruben Kramer

Conflict met werknemer opgelost

11 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Marcel de Bruin

Gelukkig nu ruzie opgelost

13 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Eva van der Meulen

Vakkundig en snel

12 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Maartje van der Meer

Van problemen snel naar oplossingen

12 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Jolanda van de Ven

Geen kant kiezen

6 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Tessa Vermeulen

Erfenis zo afgehandeld

11 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Barbara van de Velden

Het idee van de mediation helpt echt

10 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Simone Scholten

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

8 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Linda Kok

Niets meer te maken met mijn werk!

6 juli 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Antonius Jonker

Fatsoenlijk afgehandeld

2 juli 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Astrid van Wijk

Gelukkig nu onenigheid opgelost

5 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Christian Verbeek

Direct opgelost!

1 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Maaike Wolters

De mediator was verstandig!

5 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Simon Bosman

Gelukkig nu ruzie opgelost

4 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Marc Kuiper

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

29 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Jelle Driessen

Pijnlijke periode afgerond

29 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Margaretha Boer

Scheidingmet een lichtpuntje.

28 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Vanessa de Bruijn

Onzekere kwestie goed afgehandeld

25 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Pascal Mol

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

26 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Anna de Ruiter

Het idee uit de mediation helpt oprecht

20 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Anne Koster

Simpel en vlot

25 juni 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Jan Groen

Na lang onrustig nu ontspanning

19 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Esther de Bruin

Niet duur

21 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Joyce de Graaf

Vlug in contact

17 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Maria de Jong

Niet prijzig

19 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Paul van de Veen

Vlot afgehandeld!

19 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Petrus Jansen

Niet duur

20 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Patrick Gerritsen

Na lang onrustig nu ontspanning

18 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Saskia van den Bosch

Nalatenschap zo geregeld

17 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Janneke Smit

Gewoon goed

16 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Joost Verbeek

Hulp bij scheiding

10 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Johan de Leeuw

Niet duur

15 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Marije Peters

Gelukkig nu onenigheid opgelost

11 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Susanne van den Broek

Gewoon goed

11 juni 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Jacob Bos

Hulp bij (tiener)dochter

7 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Simone Meijer

Scheiding met zilveren randje

11 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Elisabeth Willemsen

Goed afgehandeld

7 juni 2020

De aanleiding was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Paul van Dijk

Betrokken en sympathiek

5 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Marieke van der Linden

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

9 juni 2020

Zeer fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Sander Bakker

Boven verwachting

5 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Ilse van Veen

Begeleiding bij (tiener)dochter

5 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Barry de Jong

Betrokken en aardig

3 juni 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Martinus Prins

Een lintje verdiend

31 mei 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Tamara Maas

Geen testament, wel netjes verdeeld

3 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Anne de Graaf

De mediator was verstandig!

3 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Elizabeth van Vliet

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

3 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Gerrit van Veen

Direct opgelost!

4 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Wilhelmina de Vries

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

3 juni 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Jessica van de Pol

Ook voor werkgevers

30 mei 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Martijn Kok

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

29 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Bas van de Velde

Vechtscheiding voorkomen!

27 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Joris van Veen

Ook voor werkgevers

30 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Niels Kuiper

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

25 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Judith Willems

Boven verwachting

23 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jasper Kok

Pijnlijke periode afgesloten

22 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Cornelis Maas

Een lintje verdiend

20 mei 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Rutger Kuiper

Echt chapeau

26 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Ellen Groen

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

19 mei 2020

Lieve hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Karin Evers

Niks meer te doen met mijn werk!

24 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jan van de Berg

Hulp bij uit elkaar gaan

16 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Eric de Vries

Dichter naar elkaar gekomen

22 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Margaretha Groen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

20 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Robert Wolters

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

20 mei 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Simone Kuipers

De familie is opnieuw een familie

13 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Adriana de Leeuw

Pijnlijke periode afgerond

18 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Angelique Janssen

Vlug in contact

14 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Prettig hoe vlot dit ging.

- Angela Vermeulen

Gewoon prima

17 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Koen de Bruin

Het plan was aantrekkelijk

12 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Joris van Veen

Uitstekend geregeld De reden was overigens niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

11 mei 2020

- Margaretha Vink

Lastige periode afgesloten

9 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Ilse de Vos

Eindelijk ruzie opgelost

8 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Lisette van Loon

Ruzie met personeelslid opgelost

8 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Thomas Visser

Boven verwachting

7 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Pascal Peeters

Arbeidsconflict behendig opgelost

6 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Johanna Evers

De familie is weer een familie

3 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Matthijs Jansen

Ook voor ons als bedrijf

7 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Ingrid Smeets

Direct opgelost!

2 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Mirjam Driessen

Dichter naar elkaar toegegroeid

1 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Martin de Boer

Niet enkel voor personeel

30 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Rob Driessen

Hulp bij (tiener)dochter

4 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Bart Kuipers

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

1 mei 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Eric Brouwer

Echtscheiding met zilveren randje

28 april 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Anna van Doorn

Dichter naar elkaar toegegroeid

3 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Ellen Boer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

27 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Marinus de Bruin

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

1 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Martin Groen

Oprecht chapeau

25 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Richard Groen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

29 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Dennis Gerritsen

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

29 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Nicole Schipper

Dikwijls bereikbaar

24 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Charlotte van Leeuwen

Goed geregeld

22 april 2020

De reden was overigens niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Thijs van den Heuvel

Professioneel en vlug

20 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Marc Bosman

Niet duur

19 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Willem de Jonge

Eindelijk van mijn baas af

20 april 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Evelien van Doorn

Na lang turbulent nu ontspanning

20 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Bram van de Veen

Op maat afgestemd advies

17 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een geruststelling voor ons beide.

- Ingrid de Wit

Op maat afgestemd advies

16 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Wilhelmina van Leeuwen

Prijs viel mee!

19 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Miranda Willemsen

Gewoon goed

15 april 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Nathalie de Vries

De familie is opnieuw een familie

12 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Michel van Beek

Niet alleen voor werknemers

16 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Hendrik de Haan

Verstandig afgehandeld

15 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Christian Hofman

Vlug in contact

12 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Ruben Jacobs

Het idee uit de mediation helpt enorm

14 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Wilhelmus Post

Profi en vlot geregeld

10 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Esther Smit

Moeilijke periode afgerond

11 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Judith van de Veen

Professioneel en vlug

9 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Angela van den Heuvel

Ruzie met medewerker opgelost

10 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Sandra de Wit

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

6 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Maurice van der Horst

Meelevend en welwillend

9 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Richard Hoekstra

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

9 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Melanie Hofman

Goed gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Ook was het goedkoop gelukkig.

8 april 2020

- Maria de Haan

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

4 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Edwin Dijkstra

Geen kant gekozen

5 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Frank de Vries

Profi en handig geregeld

4 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Robin Kuiper

Na lang turbulent nu ontspanning

4 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Tom Meijer

Conflict met personeelslid opgelost

30 maart 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Gerardus de Boer

Een lintje krijgen

16 maart 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Claudia Schipper

Het idee uit de mediation helpt oprecht

27 februari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Marco Bosch

Vechtscheiding voorkomen!

4 februari 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Adrianus Hoekstra

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

16 januari 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Jacqueline Janssen

Begeleiding bij (tiener)dochter

2 januari 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Leonie Sanders

Werkt goed dit

29 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Leonie Hofman

Vlugge offerte

28 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Steven Hofman

Geen linkedin nodig

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anna van de Velden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Raymond de Koning

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

31 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Maria Brouwer

erg betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Yvonne van Loon

betaalbaar en professioneel

24 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Iris Molenaar

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Remco Koning

Dé tip

26 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anne Smeets

betaalbaar en professioneel

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Edwin Jonker

betaalbaarder dan ik dacht

19 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard Molenaar

Gevonden via forum

23 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Johan Hendriks

Positieve ervaring

23 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Richard de Jonge

Heel positief

15 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Petrus Meijer

Snelle offerte

19 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Anita Visser

Mediatorkaart is top!

17 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Chantal Peters

Erg tevreden

19 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Esther Peeters

Forum bood hulp

13 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Nathalie Wolters

Via forum hier terechtgekomen

11 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Vincent Meijer

Ideale tip

15 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Daniël Koster

Prettige service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Martinus van den Heuvel

Heel positief

10 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Mark van der Meulen

Vlugge offerte

4 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Claudia Jonker

Super service

27 februari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Esther van der Meulen

Snelle offerte

15 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anita de Koning

Perfecte tip

6 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther de Boer

Werkt goed dit

31 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Bianca Smeets

Vlugge offerte

30 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Dennis Bakker

Ideale tip

22 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marieke Meijer

Lang leve google

11 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik Mol

zeer rap geholpen

8 januari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Kirsten van Dam

Gevonden via forum

7 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anna de Groot

Aangenaam verrast

29 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jan van Doorn

Google is je grootste vriend

28 november 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Anna Bosman

Super service

19 november 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anne Kramer

Perfecte website

14 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tom de Boer

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

2 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Vincent Verhoeven

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 november 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kim van den Broek

Super service

29 oktober 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Erwin Schouten

Dit werkt fijn

30 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Franciscus van Loon

Prettige service

20 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Bastiaan Dekker

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

13 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Esther Koster

Mediatorkaart werkt erg fijn

5 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Wilhelmina Smeets

snel geholpen

30 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Nancy Kuiper

Goed contact

23 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tamara Hermans

Eindelijk een fijne site

14 september 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Raymond Wolters

Ideale website

5 september 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Thomas van der Laan

Duidelijke website

30 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Pascal van Wijk

Werkt lekker!

26 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Niels Jansen

Via Via maar dan beter

18 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eveline Mulder

Perfecte website

8 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Pascal Hoekstra

snelle service

7 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Gerardus Vos

Ideale website

25 juli 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Adriaan de Haan

Dit werkt fijn

19 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jessica van Dam

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marije Wolters

Gevonden via forum

10 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Tim Dijkstra

Ideale tip

3 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bastiaan van Leeuwen

Ideale tip

24 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johan de Vos

Goed contact

20 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jasper Timmermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 juni 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Robert Mol

Ideale website

4 juni 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Patrick van de Berg

Goede werking van de website

24 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacobus Smits

Goed contact

23 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Pieter Vink

Vlugge offerte

14 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Pieter Hendriks

Vlugge offerte

6 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sjoerd Brouwer

Lang leve google

2 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel Wolters

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

21 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Judith Peters

Perfecte website

19 maart 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Koen Smeets

Via forum hier terechtgekomen

8 februari 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Angelique Mulder

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Frank Visser

Fijne service

8 februari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Esther van den Bosch

Perfecte website

10 januari 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Esther van Veen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

13 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Manon Schipper

Prettige service

30 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Jeffrey van de Velde

Uitgelichte mediators uit Banholt

Ton van Mil Advocaat & Scheidingsmediator

Putstraat 29
6245 LD Eijsden
Nederland

043 367 2119
http://www.tonvanmil.nl/

Hr Center

Pr. Ireneweg 4
6241 GE Bunde
Nederland

043 720 0920
http://www.hr-center.nl/

Ontslag Center

Pr. Ireneweg 4
6241 GE Bunde
Nederland

043 720 0920
http://ontslag-center.nl/