Mediator Beegden

Wil jij een professionele mediator in Beegden die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Beegden verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Beegden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Beegden gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Beegden
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Beegden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Horn, Wessem en Linne bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Beegden

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Beegden? Het kan moeilijk zijn om de beste mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Beegden te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt of het aan te raden is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil te sussen. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld onenigheid hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Beegden. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Beegden terecht voor:

  • Mediator scheiding Beegden
  • Zakelijke mediation Beegden
  • Familie mediation Beegden
  • Mediation arbeidsconflict Beegden
  • En meer

Alle mediators uit Beegden

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Beegden – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Beegden. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Beegden voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Beegden.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Beegden

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Beegden voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Beegden weet uit ervaring hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het wegwerken van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Beegden eindigt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Beegden gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je alvast op weg door je een aantal tips te geven. Het moet immers wel een professional zijn jou gaat begeleiden met je ruzie. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Beegden.

Scheiden in Beegden is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Beegden die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Beegden, via een betaalbare mediators

Scheiden Beegden

Klik op de knop ‘Scheiden Beegden‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Beegden, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Beegden

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de ervaring heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Hierna hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Beegden op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Beegden.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Beegden – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Beegden die bij jouw geschil past. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Beegden.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Beegden voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Beegden te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Beegden.

Veelgestelde vragen over mediation in

Beegden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Beegden jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Beegden.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Beegden. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Beegden en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Beegden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Beegden

Pijnlijke periode afgesloten

8 september 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Lisette Dekker

De mediator was verstandig!

4 september 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Hendrikus van der Laan

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

30 augustus 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jolanda Hendriks

Boven verwachting

29 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Lisette Scholten

Gelukkig nu rustigere tijden

22 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Frank van Leeuwen

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

22 augustus 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Janneke Mulder

Direct afgehandeld!

13 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Pieter van der Laan

Simpel en snel

18 augustus 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Johan Groen

Vaak bereikbaar

6 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Mariska Kramer

Eindelijk rustigere tijden

6 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Michel de Lange

Echt chapeau

3 augustus 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Nancy de Groot

Eindelijk rustigere tijden

31 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Kelly Brouwer

Betrokken en sympathiek

23 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Femke de Wit

Arbeidsconflict kundig aangepakt

23 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Leonie de Bruijn

Snel in contact

22 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Dave Hendriks

Dichter naar elkaar gekomen

25 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Marinus Mol

vlot geregeld

23 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Jolanda Jansen

Eindelijk rustigere tijden

20 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Maaike de Wit

Simpel en snel

19 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Jacobus Smits

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

20 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Mariska van der Meulen

Snel in contact

18 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel geregeld zo.

- Wilhelmus Peters

Persoonlijke aanpak

19 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Joost Timmermans

Gewoon goed

18 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Hendrikus van der Meulen

Ruzie met dochter opgelost

21 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Rutger de Boer

De mediator was goed!

18 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Kelly Kuijpers

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

18 juli 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Dirk de Bruin

De familie is weer een familie

18 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Anne Bosman

Op maat afgestemd advies

17 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Petrus Mulder

Snel afgehandeld!

13 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Elisabeth de Leeuw

Hulp bij (tiener)dochter

10 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Simon Kok

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

11 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Petra van Wijk

Content

8 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Simone Hermans

Niet enkel voor werknemers

8 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Saskia Postma

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

6 juli 2020

Zeer gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Christian Evers

Vechtscheiding voorkomen!

8 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Kevin Bosch

Tarief viel mee!

5 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sylvia Bosman

Hulp bij scheiding

4 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Kim van der Laan

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

5 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Wilhelmus van Vliet

Eindelijk rustigere tijden

4 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Jelle van de Berg

Scheidingmet een lichtpuntje.

4 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Kelly Visser

Ruzie met dochter opgelost

2 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Cornelia Willems

Ook voor ons als bedrijf

30 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Sander Martens

Ervaren mediator

2 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Niels Mulder

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

28 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Deborah van der Meulen

Hulp bij uit elkaar gaan

30 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Pieter Sanders

Persoonlijke benadering

23 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Jeffrey de Bruijn

Niet alleen voor personeel

29 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Nicolaas Willemsen

Prima gedaan De reden was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

26 juni 2020

- Inge van Doorn

Oprecht onpartijdig

21 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Christian Willems

Persoonlijk afgestemd advies

22 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Ingrid van de Velden

Snel afgehandeld

20 juni 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Eveline van der Linden

Persoonlijk afgestemd advies

19 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Björn Verbeek

Erfenis eerlijk verdeeld

22 juni 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Maartje Driessen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

17 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Tom Willemsen

Vaak bereikbaar

19 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Maria Molenaar

Gelukkig nu rustigere tijden

21 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Petronella van der Horst

Erfenis eerlijk verdeeld

17 juni 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Maartje Brouwer

Snel opgelost!

12 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marco van Dongen

Boven verwachting

15 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Adrianus Jacobs

Erfenis zo geregeld

12 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Bart Groen

Na lang turbulent nu ontspanning

12 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Jasper Hofman

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

8 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Steven van den Bosch

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

13 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Cornelia Koster

De familie is opnieuw een familie

7 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Sabrina Molenaar

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

7 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Deborah van de Wal

Ruzie met personeelslid opgelost

11 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Antonius Smeets

Hulp bij uit elkaar gaan

7 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Deborah Koster

Dichter naar elkaar gekomen

7 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Paul Groen

Na lang onrustig nu rust

6 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Irene van den Broek

vlot afgehandeld

8 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Judith Scholten

Nalatenschap zo geregeld

4 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Femke van de Brink

Persoonlijk afgestemd advies

2 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Evelien de Vries

Gelukkig nu rustigere tijden

5 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Marloes van der Linden

Ondanks afstand bekwaam geholpen

31 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Anita Hermans

Profi en snel geregeld

31 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Inge Hofman

Geen kant kiezen

30 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Michel Koning

Niet enkel voor personeel

2 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Dave Molenaar

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

30 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Erwin Scholten

Vaak bereikbaar

26 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Daniëlle Peters

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

25 mei 2020

Hele prettige ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Elisabeth Willems

Moeilijke tijd afgesloten

26 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Ronald Smits

Na lang turbulent nu rust

25 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Ronald Bakker

Nalatenschap netjes verdeeld

24 mei 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Willem van Vliet

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

28 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Sabine de Boer

Niet enkel voor personeel

25 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Snel geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Mirjam Blom

Dichter naar elkaar gekomen

21 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Jan van den Heuvel

Gewoon goed

21 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- René van de Wal

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

22 mei 2020

Hele fijne ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Inge van de Pol

Het plan was aantrekkelijk

18 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Kelly van den Heuvel

Pijnlijke tijd afgerond

21 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Hendrika Post

Conflict met medewerker opgelost

16 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Rutger Molenaar

Niet alleen voor personeel

17 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Janneke de Vries

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

20 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Caroline Schouten

De familie is weer een familie

12 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Nicolaas Hoekstra

Ook voor ons als bedrijf

14 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Snel geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Maarten Visser

Vechtscheiding voorkomen!

10 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Martijn Peters

Verstandig geregeld

10 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Rutger de Bruijn

Op maat afgestemd advies

10 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Anouk van der Meer

Nalatenschap zo afgehandeld

11 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Edwin de Lange

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

10 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Judith Schipper

Tarief viel mee!

10 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Nicolaas Dijkstra

Niet enkel voor werknemers

12 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Wendy de Leeuw

Dichter naar elkaar toegegroeid

10 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Sander de Lange

Het idee was degelijk

7 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Jacobus Koster

Uit elkaar met een lichtpuntje.

6 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Anita Hoekstra

Persoonlijke aanpak

5 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Maurice van der Laan

Betrokken en aardig

3 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Barbara van Leeuwen

Volledig onpartijdig

7 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Annemieke Verbeek

Na lang onrustig nu rust

1 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Richard Vermeulen

Na lang turbulent nu rust

30 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Stefan Schipper

Betrokken en aardig

28 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Robertus Janssen

Het idee uit de mediation helpt oprecht

27 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Yvonne Kramer

Volledig objectief

25 april 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Femke Kuiper

Boven verwachting

25 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Wendy Bosman

Simpel en snel

27 april 2020

Absoluut top! Dank!

- Sabrina Smit

Tarief viel mee!

25 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Joris van Leeuwen

Uitstekend gedaan De reden was overigens niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

28 april 2020

- Johannes de Ruiter

Dichter naar elkaar toegegroeid

23 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Esther van den Bosch

Echtscheiding met zilveren randje

20 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Albert van den Broek

Geoefend mediator

21 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Elisabeth Gerritsen

Nalatenschap zo afgehandeld

22 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Michel Martens

Profi en vlot geregeld

19 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Annemarie Wolters

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

21 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Wouter Boer

Nalatenschap zo afgehandeld

21 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Femke Mulder

Arbeidsconflict kundig aangepakt

16 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Jacob Maas

Snel afgehandeld!

17 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Bas van der Horst

Hulp bij (tiener)dochter

14 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Renate Mulder

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

12 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Sanne Bosch

Arbeidsconflict behendig aangepakt

11 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Marleen Jacobs

Vechtscheiding voorkomen!

17 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Willem Driessen

Een lintje verdiend

16 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Eveline Verbeek

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

14 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Michel de Lange

Niets meer te doen met mijn werk!

10 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Astrid Dekker

Kwetsbare afhandeling super besloten

14 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Peter de Boer

Menselijke aanpak

7 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Mark Jonker

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

8 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Björn van de Pol

Tevreden

10 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Catharina van der Meer

Dichter naar elkaar gekomen

10 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Iris van Veen

Echt neutraal

8 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Jan Molenaar

Tarief viel mee!

9 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jacqueline de Vos

Persoonlijk afgestemd advies

4 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Martin Kuipers

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

2 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Adriaan Kramer

Begeleiding bij (tiener)dochter

4 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Anna van de Velden

Ervaren mediator

2 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Frank Hendriks

Ondanks afstand professioneel geholpen

28 maart 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Stefan Veenstra

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

13 maart 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Dennis de Haan

Na lang onrustig nu rust

24 februari 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Jasper Sanders

Het idee van de mediation helpt oprecht

2 februari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Thomas Smit

Erfenis netjes verdeeld

20 januari 2020

Prettige begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Johanna Blom

Simpel en snel

15 december 2019

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Evelien Brouwer

Fijne service

2 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Inge van Vliet

Goede werking van de website

27 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mariska de Boer

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Petronella Blom

erg betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robertus van der Heijden

aangename service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sylvia Verhoeven

Mediatorkaart is top!

30 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Koen Jonker

Erg tevreden

25 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sanne van der Linden

Vlugge offerte

27 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Willem Evers

Vlugge offerte

22 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marco Sanders

Heel positief

26 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Brenda Hofman

Lang leve google

18 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Irene Meijer

Dit werkt fijn

21 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tessa de Vries

Ideale match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ramona Hofman

aangename service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Michel Hofman

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

17 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Linda de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

20 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ruud van den Broek

betaalbaar en professioneel

14 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald van de Brink

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Diana Jacobs

betaalbaarder dan ik dacht

15 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen Schouten

Werkt lekker!

15 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Thomas van den Heuvel

Lang leve google

9 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René Koster

niet verwacht zo betaalbaar

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eveline Hendriks

Heel positief

4 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Mark Verhoeven

Dé tip

24 februari 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ilse Martens

Eindelijk een fijne site

15 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Vanessa Postma

Fijn!

6 februari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Björn van de Berg

Via linkedin niet hetzelfde

31 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia de Lange

Ideale match

29 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Alexander van Leeuwen

Snelle match via mediatorkaart.nl

17 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Suzanne Bosch

Mediatorkaart is top!

10 januari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Petronella Martens

Goed contact

3 januari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Arie de Lange

De perfecte match

9 december 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nathalie van Leeuwen

Zeer verrast

4 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kirsten Martens

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

28 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Johannes Smits

Via forum hier terechtgekomen

20 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marije van Beek

erg snel

14 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Saskia Smit

Prettige service

2 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Rogier van der Linden

Lang leve google

2 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke Jacobs

Goed contact

28 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Koen van der Heijden

Eindelijk een goede site gevonden

24 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jasper Dekker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

22 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bianca de Ruiter

Zeer verrast

13 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Björn van Wijk

Aangenaam verrast

9 oktober 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Anna Schipper

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne Hofman

Erg tevreden

19 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Albert van den Bosch

Fijn!

14 september 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sjoerd Boer

Vlugge offerte

6 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jeffrey van Veen

Goed contact

29 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marinus Smits

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

28 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Albert van de Velde

Snelle offerte

22 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Femke van der Laan

Dit werkt fijn

15 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dave van Vliet

betaalbaarder dan ik dacht

6 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Monique Martens

Prettige service

28 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Antonius van de Pol

vlot en makkelijk

20 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Willem Post

Heel positief

12 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Astrid van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

7 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Martin Bosch

Duidelijke website

3 juli 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Esther van de Pol

Fijne service

26 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Rob Bakker

Mediatorkaart werkt erg fijn

17 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Dirk Vos

Heel positief

6 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Ivo Molenaar

De perfecte match

31 mei 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Antonius Kok

Snelle match via mediatorkaart.nl

27 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Petra Kuijpers

De perfecte match

21 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Astrid Visser

Eindelijk een fijne site

11 mei 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Margaretha van der Linden

niet verwacht zo betaalbaar

8 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hanneke Sanders

Goed contact

28 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jelle Kuijpers

erg snel

24 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Kelly Hermans

Via linkedin niet hetzelfde

10 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Frank Dekker

Lang leve google

29 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge Smeets

Snelle offerte

16 februari 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrik de Koning

Positieve ervaring

26 januari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Diana Sanders

Voortreffelijke match

22 januari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petronella Bosch

Werkt goed dit

30 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joyce van der Heijden

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

22 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sjoerd Evers

Uitgelichte mediators uit Beegden

KampsVanBaar Advocaten

Wilhelminastraat 25
6131 KL Sittard
Nederland

046 420 5660
http://www.kampsvanbaar.nl/

Lommerse Mediation

Heldens van de Mortellaan 9
5954 CM Beesel
Nederland

077 474 1845
http://lommersemediation.nl/

Advocatenkantoor Van der Pluijm

Kerkstraat 34
5981 CG Panningen
Nederland

077 472 4325
http://vdp-advocatuur.nl/