Mediator Driehuizen

Ben jij opzoek naar een top mediator uit Driehuizen die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Driehuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Driehuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Driehuizen gezocht?

Mediators uit Driehuizen vergelijken

Mediator Driehuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 136 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Driehuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zuidschermer, Stompetoren en Graft bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Driehuizen

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Driehuizen? Het kan lastig zijn om de beste mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Driehuizen te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inschakelen. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Driehuizen. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een schutting wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Driehuizen terecht voor:

  • Mediator scheiding Driehuizen
  • Zakelijke mediation Driehuizen
  • Familie mediation Driehuizen
  • Mediation arbeidsconflict Driehuizen
  • En meer

Alle mediators uit Driehuizen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Driehuizen – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die zich bezighoud met het oplossen van een conflict. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Driehuizen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Driehuizen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Driehuizen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Driehuizen

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Driehuizen weet bijna alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het oplossen van conflicten kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Driehuizen eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Driehuizen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Mensen die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Driehuizen.

Scheiden in Driehuizen is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Driehuizen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Driehuizen, via een betaalbare mediators

Scheiden Driehuizen

Klik op de knop ‘Scheiden Driehuizen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Driehuizen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Driehuizen

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Je wilt natuurlijk direct uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een geschil.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Driehuizen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Driehuizen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Driehuizen – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook eenvoudig om uit te komen bij een geschikte mediator uit Driehuizen. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Driehuizen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Driehuizen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Driehuizen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Driehuizen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Driehuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Driehuizen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Driehuizen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Driehuizen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Driehuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Driehuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Driehuizen

Meer gekregen dan verwacht

7 september 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Koen Scholten

Meelevend en welwillend

8 september 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Cornelis de Vos

Hulp bij scheiding

2 september 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Franciscus van Beek

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

28 augustus 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Dirk van de Berg

Ondanks de emoties netjes gedeeld

21 augustus 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Ruben de Haan

Onzekere kwestie fijn geregeld

23 augustus 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Thijs van Dijk

Eindelijk rustigere tijden

16 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Jolanda Bosch

Op maat afgestemd advies

13 augustus 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Inge van de Velde

Een lintje krijgen

6 augustus 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marijke Post

Profi en vlot geregeld

7 augustus 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Femke Martens

Eindelijk rustigere tijden

31 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Adrianus van Dongen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

4 augustus 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Vanessa van de Brink

Gelukkig nu conflict opgelost

24 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Ilona Scholten

Betrokken en aardig

24 juli 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Jacqueline Kuiper

Menselijke benadering

28 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Marianne Jonker

Vlot in contact

21 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel gegaan zo.

- Alexander de Groot

Scheiding met zilveren randje

25 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Jacob van den Heuvel

Direct opgelost!

20 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Chantal Veenstra

Vakkundig en snel

21 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Janneke Hendriks

Ondanks afstand professioneel geholpen

24 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Eveline van de Brink

Nalatenschap netjes verdeeld

23 juli 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Mark Bosch

Nalatenschap zo geregeld

20 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Roel Willems

Veelal bereikbaar

20 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Hendrikus Wolters

Het idee uit de mediation helpt echt

21 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Marloes Willemsen

Ruzie met dochter opgelost

14 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Judith de Ruiter

Menselijke benadering

15 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons allebei.

- Martinus Smeets

Tevreden

17 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Petrus van Beek

Niets meer te doen met mijn werk!

11 juli 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Jacobus van de Veen

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

13 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Niels Kuijpers

Geen kant gekozen

13 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Sander van der Heijden

Hulp bij uit elkaar gaan

8 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Sabrina Kuijpers

Het idee uit de mediation helpt oprecht

9 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Catharina Molenaar

Vlot in contact

6 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Danny Jonker

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

5 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Cindy van der Meulen

Meelevend en vriendelijk

10 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Evelien van Doorn

Dikwijls bereikbaar

4 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Prettig hoe gauw dit ging.

- Sharon de Vries

Oprecht onpartijdig

2 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Maaike van den Broek

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

5 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Hendrika van de Berg

Echtscheiding met zilveren randje

2 juli 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Adriaan de Lange

De mediator was goed!

5 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Robin van der Laan

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

6 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Christian Mol

vlot afgehandeld

2 juli 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Monique Kuijpers

Ruzie met werknemer opgelost

1 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Evelien Mulder

Vakkundig en vlug

28 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Anna Kuijpers

Ervaren mediator

27 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Hendrikus de Koning

Een schouderklopje krijgen

30 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Ronald Prins

Kwetsbare afhandeling super geregeld

22 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Frank Wolters

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

23 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Elisabeth Hofman

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

20 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Johan Postma

Gewoon fijn

25 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Martin van den Broek

Ondanks afstand bekwaam geholpen

19 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Patricia van de Velden

Uiteindelijk van mijn baas af

20 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Peter de Jong

Vakkundig en vlug

20 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Anouk Molenaar

Pijnlijke periode afgerond

16 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Kim Prins

Eindelijk rustigere tijden

16 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Margaretha van der Heijden

Niet enkel voor personeel

15 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Sjoerd Hendriks

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

19 juni 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Marijke Hermans

Ondanks afstand bekwaam geholpen

17 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Stefan Schipper

Oprecht fijn

11 juni 2020

Absoluut top! Dank!

- Evelien van der Meulen

Het idee van de mediation helpt enorm

11 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Bastiaan Peters

Erfenis eerlijk verdeeld

13 juni 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Jeroen Willems

Geoefend mediator

11 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Tom Postma

Nalatenschap netjes verdeeld

8 juni 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Judith de Haan

Vlug in contact

9 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Fijn hoe gauw dit ging.

- Eva van Loon

Dichter naar elkaar gekomen

6 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Linda Post

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

11 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Eva van der Linden

vlot geregeld

10 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Roel Veenstra

Pijnlijke periode afgerond

5 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Sabine Scholten

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

2 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Robertus Hermans

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

5 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Adrianus Koster

Na lang onrustig nu rust

3 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Michael Dekker

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

1 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Karin Blom

De mediator was verstandig!

6 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Johanna Driessen

Eindelijk rustigere tijden

29 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Roel van de Veen

Persoonlijke aanpak

3 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Johannes Hofman

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

4 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Tessa van der Horst

Uit elkaar met een lichtpuntje.

28 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Lisette Meijer

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

29 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Astrid van Veen

Geen kant kiezen

1 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Erik Hofman

Scheidingmet een lichtpuntje.

30 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Vanessa Bakker

Meelevend en vriendelijk

25 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Marloes van Vliet

Geoefend mediator

26 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Marieke Verbeek

Dichter naar elkaar toegegroeid

26 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Rob Hermans

Vechtscheiding voorkomen!

27 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Catharina Hofman

Ondanks afstand bekwaam geholpen

20 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Marjolein Groen

Gewoon goed

24 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Hendrikus Molenaar

Niet duur

19 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Gerardus Mol

Ook voor werkgevers

19 mei 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Cornelis Molenaar

Onenigheid met dochter opgelost

22 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Vanessa Hendriks

De familie is opnieuw een familie

21 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Johannes Smit

vlot afgehandeld

14 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Anita Schouten

Gewoon goed

17 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Peter Bos

Een schouderklopje verdiend

15 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Frank Meijer

Gevoelige kwestie fijn geregeld

13 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Jessica Dijkstra

Na lang turbulent nu rust

16 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Sanne Postma

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

13 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Sandra Timmermans

Oprecht goed

9 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Maurice van Loon

Vlug in contact

11 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Mark van de Velden

Oprecht chapeau

14 mei 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Paul Smeets

Echtscheiding met zilveren randje

8 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Robertus van de Pol

Menselijke benadering

8 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Tim Kuijpers

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

10 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Albert Dijkstra

Eindelijk van mijn baas af

6 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Wendy van den Broek

Erfenis eerlijk verdeeld

5 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Jeffrey Mulder

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

2 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Jessica Kuiper

Pijnlijke periode afgesloten

8 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Sharon Peters

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

2 mei 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Sabrina de Lange

Het plan was degelijk

7 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Annemarie van Vliet

Professioneel en snel

29 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Marc van Dijk

Scheidingmet een lichtpuntje.

29 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Karin de Leeuw

Gelukkig nu rustigere tijden

3 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Saskia Prins

Conflict met werknemer opgelost

30 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Marloes Prins

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

27 april 2020

- Saskia van Dam

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

28 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Johannes Hermans

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

25 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Renate van de Veen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

28 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Roel Kuijpers

Niet prijzig

23 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Rogier Smit

Verwachtingen overtroffen

22 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Christian Peters

Goed gedaan De reden was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

21 april 2020

- Björn Veenstra

Gelukkig nu rustigere tijden

26 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Bram Molenaar

Uit elkaar met een lichtpuntje.

23 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Adriaan Kramer

Pijnlijke tijd afgesloten

19 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Guido Peeters

Dichter naar elkaar toegegroeid

16 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Jacobus Peters

Het idee uit de mediation helpt oprecht

16 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Rob Prins

Betrokken en sympathiek

20 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Willem van Doorn

Op maat afgestemd advies

20 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Daniëlle Wolters

Geen testament, wel netjes verdeeld

14 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Marco Janssen

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

17 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Niels Driessen

Het idee uit de mediation helpt echt

15 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Matthijs Smeets

Ook voor werkgevers

17 april 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Jolanda Bos

Het idee van de mediation helpt echt

13 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Manon Evers

De mediator was fijn!

16 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Joyce van Leeuwen

Professioneel en snel

12 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Janneke van den Heuvel

De familie is weer een familie

11 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Thomas van de Velde

Niet alleen voor personeel

10 april 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Raymond Bosman

Gewoon goed

8 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Peter Bos

Vlug in contact

6 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel geregeld zo.

- Marcel de Wit

Snel geregeld

4 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Bas van de Veen

Veelal bereikbaar

7 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel gegaan zo.

- Marinus de Wit

Gelukkig nu conflict opgelost

8 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Antonius van der Meulen

Na lang onrustig nu ontspanning

5 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Sylvia van de Brink

Erfenis eerlijk gedeeld

3 april 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Simon Smit

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

31 maart 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Erik Verhoeven

Niets meer te doen met mijn werk!

5 april 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jacqueline de Bruijn

Niet alleen voor werknemers

1 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Mirjam van Veen

Het idee was aantrekkelijk

10 maart 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Mariska de Graaf

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

4 maart 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Hanneke Hermans

De mediator was fijn!

3 februari 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- René Bos

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

17 januari 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Daniël Peters

De mediator was goed!

31 december 2019

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Jasper Smits

Via forum hier terechtgekomen

27 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ivo Janssen

Mediatorkaart is top!

2 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Marianne Bos

Zeer verrast

27 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Martin de Lange

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Wendy Kuipers

vlot en makkelijk

30 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marieke de Jong

Snelle match via mediatorkaart.nl

29 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nicolaas Koning

Erg tevreden

22 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Johanna de Boer

Werkt goed dit

27 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cornelia van der Meer

Eindelijk een goede site gevonden

20 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bastiaan Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

22 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Lisette de Groot

Eindelijk een fijne site

19 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Saskia van de Veen

Perfecte tip

21 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marijke Hofman

Super service

22 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Christian Bos

Vlugge offerte

17 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Remco Veenstra

Mediatorkaart werkt erg fijn

14 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Roy Prins

Heel positief

20 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Dirk Smeets

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Laura de Bruijn

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ilona Bakker

Snelle match via mediatorkaart.nl

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Wouter Veenstra

Gevonden via forum

13 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marije Smeets

Perfecte tip

14 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Barbara de Haan

Via forum hier terechtgekomen

7 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- René de Bruin

aangename service

1 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Wilhelmina de Vries

Lang leve google

24 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Evelien de Vries

aangename service

15 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sabrina de Groot

De perfecte match

6 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petronella de Jong

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Inge de Wit

Erg tevreden

23 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Michiel Brouwer

Goed contact

21 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Petronella Bakker

Goed contact

12 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram Mulder

vlot en makkelijk

2 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Petronella Smits

Vlugge offerte

7 december 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ellen Kuiper

Eindelijk een goede site gevonden

2 december 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra Wolters

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Willem Bos

Fijn!

16 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Simon Verbeek

Ideale website

13 november 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Suzanne Groen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

5 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Monique van de Velde

Geen linkedin nodig

27 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Charlotte Kok

Fijn!

24 oktober 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marcel van de Brink

Eindelijk een fijne site

14 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Elisabeth Jonker

erg betaalbaar

7 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- René de Haan

De perfecte match

27 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Patrick Smits

Vlugge offerte

20 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Rob Schipper

Goed contact

15 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anna Schipper

Voortreffelijke match

8 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martin van Loon

Dit werkt fijn

5 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Richard van Doorn

Perfecte website

26 augustus 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Rogier Veenstra

Eindelijk een goede site gevonden

17 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Elisabeth Martens

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

8 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacob Brouwer

Geen linkedin nodig

8 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique Visser

Mediatorkaart is top!

1 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Tim Kuiper

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole de Graaf

Mediatorkaart is top!

12 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Rob de Jong

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

7 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jelle Meijer

Eindelijk een goede site gevonden

2 juli 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marije Hoekstra

Aangenaam verrast

22 juni 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Martijn Gerritsen

Zeer verrast

17 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marco van de Velden

Duidelijke website

13 juni 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Danny Smits

Via linkedin niet hetzelfde

30 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Hoekstra

Via forum hier terechtgekomen

25 mei 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jelle de Leeuw

Dé tip

22 mei 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Lisette Koning

Ideale tip

12 mei 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adriana Koning

Lang leve google

6 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam Kuijpers

Via linkedin niet hetzelfde

29 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeroen Kuiper

Fijne service

23 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Bianca van de Veen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

12 maart 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Alexander van Doorn

erg betaalbaar

16 februari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Lisette van Dam

Duidelijke website

5 februari 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Arie van Veen

Fijne service

29 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Marieke Bosman

Erg tevreden

6 januari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Sabine van Dijk

aangename service

3 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika van der Laan

Eindelijk een goede site gevonden

28 december 2018

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jessica Martens

Uitgelichte mediators uit Driehuizen

Visie Advocaten – Advocatenkantoor Alkmaar

Robijnstraat 12
1812 RB Alkmaar
Nederland

072 201 3040
http://www.visieadvocaten.nl/

Mediation Schermer

Buitenkruier 7
1841 EP Stompetoren
Nederland

072 520 1604
http://mediation-schermer.nl/

Samenoverscheiden

Koelmalaan 350 Kantoor 1.18
1812 PS Alkmaar
Nederland

072 737 0282
http://www.samenoverscheiden.nl/