Mediator Engwierum

Wil jij een ijzersterke mediator uit Engwierum die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Engwierum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Engwierum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Engwierum gezocht?

Mediators uit Engwierum vergelijken

Mediator Engwierum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Engwierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oudwoude, Kollumerzwaag en Paesens bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Engwierum

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Engwierum? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Engwierum te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil te sussen. Daarnaast is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Engwierum terecht voor:

  • Mediator scheiding Engwierum
  • Zakelijke mediation Engwierum
  • Familie mediation Engwierum
  • Mediation arbeidsconflict Engwierum
  • En meer

Alle mediators uit Engwierum

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Engwierum – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan verhelpen. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Engwierum. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Engwierum voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Engwierum.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Engwierum

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Engwierum voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Engwierum weet uit ervaring hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. De mediator uit Engwierum is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Engwierum gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Door een paar stappen te volgen zal ook jij de geschikte persoon vinden. Het moet vanzelfsprekend wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je conflict. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Engwierum.

Scheiden in Engwierum is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Engwierum die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Engwierum, via een betaalbare mediators

Scheiden Engwierum

Klik op de knop ‘Scheiden Engwierum‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Engwierum, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Engwierum

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Je wilt immers meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van ervaring en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een ruzie.

Hierna hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Engwierum op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Engwierum.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Engwierum – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Engwierum te vinden. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Engwierum.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Engwierum voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Engwierum te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Engwierum.

Veelgestelde vragen over mediation in

Engwierum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Engwierum jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Engwierum.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Engwierum. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Engwierum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Engwierum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Engwierum

Gewoon goed

6 september 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Michael van den Heuvel

Snel in contact

4 september 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Cindy van Wijk

Van problemen snel naar oplossingen

2 september 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Kevin van der Laan

Meelevend en welwillend

2 september 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Esther de Lange

Scheidingmet een lichtpuntje.

22 augustus 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Robin van Dongen

Persoonlijk afgestemd advies

20 augustus 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Sanne Jonker

Content

18 augustus 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Arjan Molenaar

Hulp bij (tiener)dochter

14 augustus 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Marjolein Janssen

Hulp bij scheiding

8 augustus 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Anna de Vries

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

6 augustus 2020

Hele fijne ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Annemarie Hermans

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

2 augustus 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Sebastiaan Hermans

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

1 augustus 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Vanessa de Wit

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

23 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Evelien van Doorn

Vlot in contact

30 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Wendy Jansen

Pijnlijke periode afgerond

22 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Albert Veenstra

Meer gekregen dan verwacht

28 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Eric Groen

Echt chapeau

23 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Bastiaan Willems

Geen kant gekozen

24 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Johan Koster

Ook voor ons als bedrijf

18 juli 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Christian de Lange

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

20 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Steven Smeets

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

20 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Daniëlle van de Berg

Ervaren mediator

19 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Rob de Boer

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

20 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Paul Bosch

Ook voor werkgevers

16 juli 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Thomas Peters

Echtscheiding met zilveren randje

17 juli 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Stefan Kramer

Onzekere kwestie fijn geregeld

18 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Bas van de Pol

Echt chapeau

18 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Martine van de Berg

Vechtscheiding voorkomen!

13 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Petronella Bakker

Nalatenschap zo afgehandeld

16 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Johan Bosman

Nalatenschap zo geregeld

15 juli 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Wilhelmus Scholten

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

15 juli 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Simone van der Horst

Simpel en vlot

8 juli 2020

Absoluut top! Dank!

- Robert Groen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

6 juli 2020

Hele gepaste ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Lisette van Dam

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

7 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Franciscus Dekker

Dichter naar elkaar gekomen

5 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Michel Hermans

Gelukkig nu onenigheid opgelost

4 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Willem Kuipers

De mediator was goed!

3 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Ilona de Leeuw

De mediator was fijn!

9 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Elisabeth de Wit

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

4 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Adriaan van der Laan

Nalatenschap eerlijk gedeeld

30 juni 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Nancy Dijkstra

Tarief viel mee!

6 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Joyce Hofman

Vechtscheiding voorkomen!

5 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Antonius de Wit

Betrokken en sympathiek

4 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Suzanne van Wijk

Persoonlijke benadering

27 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Dave Maas

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

1 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Jacoba van de Brink

Lastige periode afgerond

23 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Daniël Kok

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

28 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Adriana de Leeuw

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

21 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Mark Evers

Pijnlijke periode afgesloten

24 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Johan de Jonge

Oprecht objectief

19 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Vincent van Leeuwen

Scheiding met zilveren randje

19 juni 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Sabine de Vos

Oprecht chapeau

20 juni 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Richard Peters

Niet enkel voor werknemers

24 juni 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Susanne de Bruin

Vlug in contact

16 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Kirsten Visser

Oprecht goed

21 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Tessa van den Bosch

De familie is opnieuw een familie

16 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Charlotte van de Berg

Boven verwachting

20 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Jasper Dijkstra

Snel afgehandeld!

17 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Christian de Boer

Na lang turbulent nu rust

11 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Suzanne de Groot

Scheidingmet een lichtpuntje.

17 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Johannes van Dongen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

12 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Linda Kok

Het plan was degelijk

12 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Maria Bos

Lastige tijd afgesloten

14 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Michiel Jansen

Een lintje verdiend

10 juni 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Bas van den Bosch

Pijnlijke periode afgerond

9 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Simon Blom

Gelukkig nu rustigere tijden

7 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Ivo de Wit

Dichter naar elkaar gekomen

4 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Sebastiaan Verhoeven

Niets meer te doen met mijn werk!

6 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sanne van der Heijden

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

4 juni 2020

Lieve ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Judith Gerritsen

Niks meer te maken met mijn werk!

8 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Roel van den Heuvel

Niet enkel voor werknemers

1 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een personeelslid. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Jacob van der Meer

Veelal bereikbaar

2 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Prettig hoe vlot dit ging.

- Claudia Schipper

Boven verwachting

4 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Ruud de Bruijn

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

1 juni 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Eric van Dongen

Hulp bij scheiding

31 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Arjan Vink

Ook voor werkgevers

2 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Elizabeth de Vos

Vlug in contact

28 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Evelien de Bruijn

Echt objectief

28 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Martinus Dekker

Oprecht fijn

30 mei 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Sebastiaan Smeets

Echt rechtvaardig

27 mei 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Astrid Kuiper

Gewoon goed

25 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Albert Bakker

De familie is opnieuw een familie

26 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Anna Willemsen

Betrokken en sympathiek

27 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Wendy Hofman

Echt neutraal

25 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Jeroen Bakker

Het plan was aantrekkelijk

26 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Margaretha van de Berg

Scheiding met zilveren randje

21 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Gerardus Scholten

Niet prijzig

24 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Danny Smeets

Dichter naar elkaar gekomen

17 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Cindy Smeets

Onenigheid met dochter opgelost

22 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Sandra Peeters

Prijs viel mee!

21 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Laura van Leeuwen

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

15 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Elisabeth van Dam

Niet prijzig

21 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Christiaan Timmermans

Vechtscheiding voorkomen!

20 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Linda Boer

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

14 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Brenda Kuiper

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

15 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Arie van Doorn

Eindelijk rustigere tijden

14 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Joost Peters

Snel geregeld

10 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Maria Peters

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

12 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Wilhelmus Bosman

Pijnlijke tijd afgerond

12 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Elisabeth Dijkstra

Op maat afgestemd advies

10 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Björn Vos

Oprecht goed

7 mei 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Maarten de Jong

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

6 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Charlotte Smit

Echtscheiding met zilveren randje

9 mei 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Patrick van der Horst

Meelevend en vriendelijk

6 mei 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Rutger Groen

Gelukkig nu rustigere tijden

3 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Sjoerd van Veen

Gelukkig nu ruzie opgelost

3 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marcel Kuiper

De familie is opnieuw een familie

2 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Lisette Prins

Na lang onrustig nu ontspanning

1 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Melanie Visser

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

3 mei 2020

Hele lieve ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Sanne Peeters

Fijn geregeld

29 april 2020

De aanleiding was overigens niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Jacoba Vermeulen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

27 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Michel van de Pol

Vechtscheiding voorkomen!

30 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Mirjam van Veen

Prijs viel mee!

28 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Marijke van den Heuvel

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

29 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Annemieke Maas

Profi en handig geregeld

26 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Susanne Wolters

Een schouderklopje verdiend

24 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marleen Vermeulen

Persoonlijke benadering

26 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Manon de Bruijn

Professioneel en vlug

21 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Lisette van de Velde

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

23 april 2020

Hele prettige ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Anita Wolters

Lastige periode afgesloten

20 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Martinus Dijkstra

Snel afgehandeld!

22 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Bas van de Pol

Echt chapeau

19 april 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Willem van Veen

Een schouderklopje verdiend

17 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Sjoerd Koning

Betrokken en aardig

21 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Marleen Peeters

Ondanks afstand professioneel geholpen

17 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Nienke de Leeuw

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

19 april 2020

Gepaste begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Nienke Mulder

Het idee uit de mediation helpt oprecht

15 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jelle Bakker

Oprecht chapeau

18 april 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Cornelis Bos

Een schouderklopje krijgen

14 april 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Richard Peeters

Dichter naar elkaar toegegroeid

15 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Jan van Loon

Het idee uit de mediation helpt enorm

12 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Rob de Bruin

Prima geregeld De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

13 april 2020

- Kirsten Prins

De mediator was verstandig!

15 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Ruud de Vos

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

7 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Jacqueline de Bruijn

Professioneel en snel

11 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Hendrik Kuijpers

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

5 april 2020

Hele gepaste ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Sandra de Jong

Volledig objectief

5 april 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Sabine Jonker

Profi en snel geregeld

7 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Marco Schipper

Vakkundig en vlug

6 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Sabine van Dongen

Content

3 april 2020

Content zoals bedacht.

- Roy Dijkstra

Het idee was degelijk

8 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jessica van Dongen

Gewoon goed

3 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Dave Kok

Erfenis zo geregeld

6 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Angelique van Dongen

Van problemen snel naar oplossingen

5 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Bastiaan van Dongen

Ook voor werkgevers

1 april 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Joost van Dongen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

9 maart 2020

Hele lieve ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Marc Evers

Vechtscheiding voorkomen!

18 februari 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Astrid Prins

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

28 januari 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Anouk Maas

Tarief viel mee!

10 januari 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Esther van Doorn

Snel geregeld

23 december 2019

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Adrianus Gerritsen

Duidelijke website

30 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Natascha de Ruiter

Mediatorkaart werkt erg fijn

29 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Margaretha de Graaf

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jolanda van Dam

Duidelijke website

1 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Alexander Verhoeven

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adriana de Koning

Perfecte website

30 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Koen Sanders

Super service

21 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Inge Smits

Snelle offerte

27 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Adrianus de Bruin

Positieve ervaring

19 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Adriaan van de Wal

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Richard Willems

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmus Hofman

Werkt goed dit

23 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Adriaan Smits

betaalbaar en professioneel

16 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn Meijer

Snelle offerte

19 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sjoerd van de Veen

betaalbaar en professioneel

17 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus Hendriks

Via forum hier terechtgekomen

20 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Nicole Scholten

Ideale tip

17 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Inge Groen

Perfecte tip

15 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Pascal van Loon

Fijn!

12 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Vincent Smit

Goede werking van de website

14 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacoba Postma

Werkt goed dit

11 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerardus Smits

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

10 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sylvia Kuipers

Aangenaam verrast

1 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Vanessa de Graaf

Perfecte website

27 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Marije Hofman

Forum bood hulp

17 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Christiaan van Vliet

Fijn!

10 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal van de Wal

Duidelijke website

3 februari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Miranda Dekker

Perfecte tip

26 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Alexander Kramer

Goed contact

20 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marije van der Laan

Vlugge offerte

15 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Suzanne Koster

Werkt lekker!

14 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Matthijs Koster

Snelle offerte

8 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ruud Kuijpers

zeer rap geholpen

5 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Leonie Koster

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

5 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Daniëlle de Bruijn

Ideale tip

22 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Niels Martens

erg betaalbaar

15 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Pascal Peters

Via forum hier terechtgekomen

13 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sebastiaan de Koning

snelle service

31 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Cornelia Prins

Via forum hier terechtgekomen

28 oktober 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Saskia Huisman

Google is je grootste vriend

25 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra Kuijpers

Ideale match

20 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Astrid van der Meulen

Erg tevreden

16 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Jeroen de Vos

Fijne service

3 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Bart van den Bosch

Erg tevreden

26 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Michel Driessen

Via Via maar dan beter

20 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bastiaan de Haan

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

14 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Adriaan van de Brink

Dit werkt fijn

10 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Angelique van der Horst

Mediatorkaart is top!

2 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Tim Visser

Vlugge offerte

24 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Adrianus Scholten

Perfecte website

20 augustus 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marianne van de Veen

Google is je grootste vriend

10 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal Boer

Snelle offerte

5 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Vanessa de Vries

Aangenaam verrast

27 juli 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Pieter Maas

Mediatorkaart is top!

19 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Guido Bos

Snelle match via mediatorkaart.nl

15 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marloes Jacobs

Ideale match

6 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bas de Groot

Aangenaam verrast

29 juni 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michael van den Bosch

Perfecte website

21 juni 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tom Blom

Snelle offerte

15 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marianne van Leeuwen

Goed contact

6 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Christiaan Post

Eindelijk een goede site gevonden

5 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Arie van Dongen

Forum bood hulp

24 mei 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Lisette van Wijk

Mediatorkaart werkt erg fijn

20 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Cornelia Smit

Goed contact

16 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Judith Willemsen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Richard van de Wal

Ideale match

25 april 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Leonie van der Meulen

De perfecte match

23 april 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tom Scholten

zeer rap geholpen

8 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Sylvia Peters

Goede werking van de website

22 februari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Adriana de Boer

erg betaalbaar

11 februari 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martin Hofman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

31 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly van Loon

Google is je grootste vriend

17 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michael Bosman

Lang leve google

18 december 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pascal Gerritsen

Positieve ervaring

14 december 2018

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Esther van Veen

Uitgelichte mediators uit Engwierum

ScheidingsCentrum Roos

Florynwei 1-D
9251 MP Burgum
Nederland

085 273 1525
http://sc-nederland.nl/scheidingscentrum-roos/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor J M Ligtvoet-van Tuijn

J. Wiemersstraat 5
9103 NJ Dokkum
Nederland

0519 244 000
http://www.advocaat-ligtvoet.nl/