Mediator Heesselt

Wil jij een betaalbare mediator uit Heesselt die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Heesselt verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Heesselt – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Heesselt gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Heesselt
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heesselt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ophemert, Opijnen en Varik bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Heesselt

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Heesselt? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Heesselt te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het aan te raden is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen inzetten. Hij zal proberen om een einde te breien aan het geschil door met beide kanten samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Heesselt terecht voor:

  • Mediator scheiding Heesselt
  • Zakelijke mediation Heesselt
  • Familie mediation Heesselt
  • Mediation arbeidsconflict Heesselt
  • En meer

Alle mediators uit Heesselt

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Heesselt – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het conflict moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Heesselt. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Heesselt voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Heesselt.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Heesselt

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Heesselt voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Heesselt weet uit ervaring hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Heesselt stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Heesselt gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je voorbereid op weg door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij inhuren. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Heesselt.

Scheiden in Heesselt is vaak pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Heesselt zal je jouw relatie pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Heesselt die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Heesselt, via een betaalbare mediators

Scheiden Heesselt

Klik op de knop ‘Scheiden Heesselt‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Heesselt, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Heesselt

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt immers meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een ruzie.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Heesselt op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Heesselt.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Heesselt – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Heesselt te vinden. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Heesselt.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Heesselt voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Heesselt te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Heesselt.

Veelgestelde vragen over mediation in

Heesselt

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Heesselt jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Heesselt.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Heesselt. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Heesselt en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Heesselt die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Heesselt

Simpel en vlot

3 september 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Joris Hermans

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

7 september 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Bastiaan Peeters

Echt chapeau

2 september 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Karin Gerritsen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

30 augustus 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Sabrina Smits

Goed afgehandeld

25 augustus 2020

De reden was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Ramona van de Wal

Het idee van de mediation helpt oprecht

23 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Joost Sanders

Niet prijzig

16 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Petra de Leeuw

Niet prijzig

16 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Michiel Kuijpers

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

7 augustus 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Pascal Kuipers

Niks meer te maken met mijn werkgever!

9 augustus 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bastiaan Verhoeven

Hulp bij uit elkaar gaan

5 augustus 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Kirsten Dijkstra

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

2 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Nicolaas Bosch

Veelal bereikbaar

28 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Annemieke van Veen

Persoonlijk afgestemd advies

30 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Sander de Bruijn

Kwetsbare afhandeling super besloten

26 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Tamara van den Bosch

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

26 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Alexander Schouten

Snel geregeld

22 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Petra van der Meulen

Echt chapeau

23 juli 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Christiaan Wolters

Hulp bij uit elkaar gaan

19 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Wouter Kramer

Gewoon prima

20 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Tamara Bosch

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

21 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Steven de Groot

Meelevend en vriendelijk

17 juli 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Ruud Bakker

Gewoon fijn

15 juli 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Ruben Groen

Persoonlijke benadering

15 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Kelly Mol

Gelukkig nu rustigere tijden

17 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Karin Dijkstra

Betrokken en aardig

12 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Martijn Kuipers

Gewoon prima

14 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Rutger de Boer

Vlot afgehandeld!

13 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Bart Verhoeven

Ruzie met werknemer opgelost

10 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Adrianus Peters

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

14 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Ilse Peeters

Verstandig afgehandeld

14 juli 2020

De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Linda van Wijk

Boven verwachting

11 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Jan Gerritsen

Kwetsbare afwikkeling super besloten

7 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Janneke Bosch

Niet duur

12 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Steven van der Heijden

Vechtscheiding voorkomen!

6 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jacobus Kok

Scheidingmet een lichtpuntje.

9 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Tim van Vliet

Vechtscheiding voorkomen!

3 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Dirk Bos

Vlot in contact

2 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Esther Kuiper

Erfenis eerlijk gedeeld

5 juli 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Bart Vink

Hulp bij uit elkaar gaan

7 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Claudia Bosch

Content

1 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Irene Mol

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

4 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Barbara Vink

Betrokken en aardig

2 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Pascal de Koning

Simpel en vlot

30 juni 2020

Helemaal top! Dank!

- Pieter Smits

Niet alleen voor werknemers

1 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Johan Postma

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

23 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Sander de Lange

Volledig onpartijdig

24 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Hendrikus van Loon

Snel in contact

28 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Esther Vink

Prima geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

23 juni 2020

- Marloes van Dongen

Een schouderklopje verdiend

23 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Bas de Leeuw

Ondanks afstand professioneel geholpen

21 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Kelly Post

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

18 juni 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Annemarie Prins

Simpel en vlug

21 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Saskia de Leeuw

Eindelijk rustigere tijden

18 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Esther Maas

Erfenis zo afgehandeld

19 juni 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Wilhelmus Hendriks

Nalatenschap eerlijk verdeeld

21 juni 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Daniël Smits

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

13 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Rob van der Horst

Vakkundig en snel

13 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Maria Kok

Uit elkaar met een lichtpuntje.

13 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Natasja de Haan

Pijnlijke tijd afgesloten

11 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Martin Hendriks

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

12 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Ilse Hofman

Nalatenschap netjes verdeeld

9 juni 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Koen Prins

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

12 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Saskia Meijer

Hulp bij uit elkaar gaan

12 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Sabrina van Doorn

Pijnlijke periode afgerond

10 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Annemarie Peeters

Verwachtingen overtroffen

5 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Martinus van Vliet

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

9 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Petra Willems

Verwachtingen overtroffen

4 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Paulus de Leeuw

Vechtscheiding voorkomen!

8 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Simone Koning

Het idee was aantrekkelijk

5 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Eric de Ruiter

Hulp bij uit elkaar gaan

4 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Deborah Vos

Snel in contact

5 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Iris Kuijpers

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

6 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Caroline de Vos

Het idee was fatsoenlijk

5 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Jelle de Groot

Betrokken en aardig

1 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Janneke de Groot

Onzekere kwestie goed geregeld

2 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Janneke Bos

Menselijke aanpak

28 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Peter Hofman

Niet enkel voor personeel

26 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Simon Molenaar

Nalatenschap zo geregeld

31 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Anna Schouten

Het plan was degelijk

30 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Claudia Kuiper

Niets meer te maken met mijn werkgever!

24 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Arjan van Dijk

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

23 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Barry Willems

Oprecht goed

26 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Ramona de Bruijn

Erfenis zo afgehandeld

21 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Matthijs de Jonge

Het idee uit de mediation helpt enorm

20 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Natascha Boer

Gelukkig nu ruzie opgelost

19 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Antonius Vink

De mediator was verstandig!

22 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Annemieke van de Ven

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

20 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Ilona de Bruijn

Dichter naar elkaar gekomen

21 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Sharon Kramer

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

20 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Martinus de Ruiter

Geen kant verkiezen

18 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Rogier Brouwer

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

17 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Jacqueline Jacobs

De mediator was fijn!

19 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Michiel Bosman

Niet prijzig

13 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Sanne van Veen

Geen kant verkiezen

15 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Geweldig.

- Caroline de Leeuw

Profi en handig geregeld

13 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Jacqueline van de Velden

Vakkundig en snel

15 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Marleen de Bruin

Tevreden

8 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Joris Post

De mediator was goed!

8 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Yvonne Gerritsen

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

8 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Joost van den Heuvel

Meelevend en vriendelijk

6 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Joyce van de Wal

Uiteindelijk van mijn baas af

8 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Willem Smeets

De mediator was fijn!

4 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Saskia de Lange

Meer gekregen dan bedacht

8 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Bram van Veen

Profi en handig geregeld

5 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Tamara Molenaar

Hulp bij scheiding

6 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Chantal de Leeuw

Vlug in contact

5 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Marloes de Bruin

Pijnlijke periode afgerond

1 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Rutger Smeets

Meelevend en welwillend

4 mei 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Dennis Jacobs

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

30 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Antonius Dijkstra

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

4 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Maaike Willemsen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

29 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Nienke de Boer

Uiteindelijk van mijn baas af

30 april 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Petronella Janssen

Goed geregeld

28 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Ellen Schouten

Snel in contact

27 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Fijn hoe vlot dit ging.

- Ruben van der Heijden

Tarief viel mee!

25 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Hendrika Verhoeven

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

27 april 2020

Hele prettige ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Eric de Vos

Eindelijk rustigere tijden

21 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Jacqueline Jacobs

Verstandig geregeld

21 april 2020

De reden was overigens niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Ivo Peters

Gewoon fijn

20 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Jelle van Wijk

Fatsoenlijk afgehandeld

21 april 2020

De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Jacoba Verhoeven

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

17 april 2020

Hele gepaste ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Petrus Smit

Profi en handig geregeld

18 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Nicolaas van Doorn

Onenigheid met dochter opgelost

18 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Adriaan Willems

Betrokken en aardig

15 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Johannes Evers

Ondanks afstand professioneel geholpen

16 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Sjoerd Dijkstra

Erfenis zo geregeld

16 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Sabine Postma

Pijnlijke periode afgerond

17 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Jacoba Hermans

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

17 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Daniël de Koning

Hulp bij (tiener)dochter

11 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Ellen Verbeek

Arbeidsconflict behendig aangepakt

15 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Lisette Driessen

Het plan was degelijk

11 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Ilona Boer

Ruzie met personeelslid opgelost

8 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Irene Verhoeven

Nalatenschap zo geregeld

14 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Daniëlle van der Laan

Niet enkel voor personeel

12 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- David de Bruijn

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

11 april 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Tamara Janssen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

5 april 2020

Zeer fijne ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Sabine Vos

Verwachtingen overtroffen

7 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Niels Maas

Simpel en vlug

4 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Cindy van de Velden

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

8 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Dave de Jonge

Tevreden

4 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Dennis Smits

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

2 april 2020

Fijne hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Karin van de Veen

Echt chapeau

3 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Ronald de Bruijn

Na lang turbulent nu rust

1 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Judith van Vliet

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

4 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Charlotte Jacobs

Scheidingmet een lichtpuntje.

19 maart 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Koen Kok

Het idee van de mediation helpt enorm

20 februari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Marloes Driessen

Het idee van de mediation helpt echt

26 januari 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Suzanne Jansen

Profi en snel geregeld

14 januari 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Robertus Kok

Oprecht chapeau

15 december 2019

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Saskia Hofman

Mediatorkaart is top!

2 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Inge de Haan

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Thijs van de Pol

Via linkedin niet hetzelfde

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmina Driessen

snelle service

1 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Deborah de Wit

betaalbaarder dan ik dacht

25 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martin van der Meer

Super service

29 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marijke van de Veen

Fijn!

21 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nienke Maas

Eindelijk een goede site gevonden

25 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Miranda van de Wal

De perfecte match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Catharina Smits

Perfecte website

26 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bram van Dam

Aangenaam verrast

21 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Franciscus Willems

Snelle offerte

18 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Kelly de Bruin

Eindelijk een goede site gevonden

21 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sharon van Dongen

Zeer verrast

15 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Gerrit Verbeek

Duidelijke website

19 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Petra Sanders

Aangenaam verrast

16 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jeroen van der Horst

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris Boer

Dit werkt fijn

13 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacqueline van der Linden

Lang leve google

18 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob Groen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

17 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Remco Postma

Werkt lekker!

15 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrik van der Laan

niet verwacht zo betaalbaar

12 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Peter Dekker

Ideale tip

4 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Angela de Vos

Werkt lekker!

22 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marcel Kuipers

Zeer verrast

18 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marco Scholten

Duidelijke website

13 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Cindy de Lange

Ideale tip

2 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Sandra Veenstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Daniëlle Molenaar

betaalbaarder dan ik dacht

16 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thijs van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 januari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Annemieke Kuiper

Positieve ervaring

7 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Tom Scholten

Snelle offerte

5 december 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marinus van Loon

De perfecte match

5 december 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sylvia de Jong

Eindelijk een fijne site

22 november 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sander Smeets

Werkt goed dit

14 november 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mirjam van de Velden

Heel positief

7 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Gerrit van Beek

Goed contact

1 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Claudia van de Ven

Mediatorkaart is top!

24 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Patrick Schipper

Dit werkt fijn

19 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Adriana van de Brink

Goed contact

17 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Petra van Wijk

Perfecte tip

6 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sanne Schouten

Snelle offerte

2 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Vincent Wolters

Vlugge offerte

24 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Roel van de Veen

zeer rap geholpen

12 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Michael Kramer

snel geholpen

11 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ilse Janssen

snelle service

5 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Bram Scholten

snelle service

22 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Petronella van den Heuvel

Eindelijk een goede site gevonden

17 augustus 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Gerardus Boer

Lang leve google

15 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vincent van de Brink

Goed contact

2 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Christian Koning

Prettige service

28 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Roel Bos

Super service

24 juli 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Bastiaan van der Laan

Google is je grootste vriend

11 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maria van der Heijden

Goed contact

8 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Paul Koster

Positieve ervaring

29 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Wouter Hermans

Positieve ervaring

24 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Steven Sanders

Geen linkedin nodig

19 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd de Groot

Ideale website

9 juni 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Erwin Sanders

Via Via maar dan beter

3 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart van Doorn

Positieve ervaring

23 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Björn Blom

Eindelijk een goede site gevonden

21 mei 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrik van Dijk

Erg tevreden

13 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Margaretha Kuijpers

Duidelijke website

6 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Femke Sanders

Dé tip

25 april 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wendy van de Ven

Werkt goed dit

24 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacobus Brouwer

Eindelijk een goede site gevonden

7 maart 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Monique Wolters

Dit werkt fijn

16 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeffrey Schipper

Fijne service

12 februari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Ramona Maas

Goed contact

29 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Saskia van de Brink

Via linkedin niet hetzelfde

8 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Huisman

Goede werking van de website

16 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave Evers

Werkt lekker!

19 december 2018

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sanne de Groot

Uitgelichte mediators uit Heesselt

Koppelaar & Linssen Advocaten

Steenweg 67d
4181 AK Waardenburg
Nederland

0418 644 644
http://www.koppelaarlinssen.nl/

MediationMiddenBrabant

Weislag 5
5221 AZ 's-Hertogenbosch
Nederland

06 53446835
http://mediationmiddenbrabant.nl/

START advocaten & mediators

Aquasingel 1
5247 JK Rosmalen
Nederland

073 303 5803
http://www.startadvocaten.nl/