Mediator Laag Zuthem

Wil jij een betaalbare mediator uit Laag Zuthem die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Laag Zuthem verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Laag Zuthem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Laag Zuthem gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Laag Zuthem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Laag Zuthem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Broekland, Lierderholthuis en Heino bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Laag Zuthem

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Laag Zuthem? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Laag Zuthem te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het slim is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inzetten. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan het geschil door met beide partijen in gesprek te gaan. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Laag Zuthem terecht voor:

  • Mediator scheiding Laag Zuthem
  • Zakelijke mediation Laag Zuthem
  • Familie mediation Laag Zuthem
  • Mediation arbeidsconflict Laag Zuthem
  • En meer

Alle mediators uit Laag Zuthem

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Laag Zuthem – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Denk hier met name aan erge ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Laag Zuthem. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Laag Zuthem voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Laag Zuthem.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Laag Zuthem

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Laag Zuthem weet alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het beëindigen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Laag Zuthem is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Laag Zuthem gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Wij denken met je mee door je een aantal tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Laag Zuthem.

Scheiden in Laag Zuthem is altijd pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Laag Zuthem zal je jouw relatie pijnloos kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Laag Zuthem die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Laag Zuthem, via een betaalbare mediators

Scheiden Laag Zuthem

Klik op de knop ‘Scheiden Laag Zuthem‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Laag Zuthem, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Laag Zuthem

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te schetsen. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw geschil te beëindigen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Laag Zuthem op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Laag Zuthem.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Laag Zuthem – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Laag Zuthem vindt die bij jouw conflict past. Via ons formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Laag Zuthem.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Laag Zuthem voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Laag Zuthem te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Laag Zuthem.

Veelgestelde vragen over mediation in

Laag Zuthem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Laag Zuthem jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Laag Zuthem.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Laag Zuthem. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Laag Zuthem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Laag Zuthem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Laag Zuthem

Het idee van de mediation helpt oprecht

8 september 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Ramona de Wit

De mediator was goed!

2 september 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Adriaan van den Heuvel

Het idee was fatsoenlijk

31 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Tamara de Leeuw

Arbeidsconflict kundig opgelost

26 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Guido Kramer

Snel in contact

24 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Erwin Vermeulen

Tarief viel mee!

19 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Danny de Haan

Pijnlijke periode afgerond

14 augustus 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Edwin van Doorn

Ruzie met dochter opgelost

14 augustus 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jelle Dijkstra

Prijs viel mee!

6 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Koen Janssen

Gewoon prima

10 augustus 2020

Content zoals bedacht.

- Gerrit Smeets

Niet alleen voor personeel

31 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Inge Bosman

Goed geregeld

4 augustus 2020

De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Remco van der Laan

Uit elkaar met een lichtpuntje.

29 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Marco Blom

Fijn geregeld

27 juli 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Marieke Kuiper

Verwachtingen overtroffen

23 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Hendrik van der Laan

Oprecht goed

27 juli 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Brenda Kuiper

Gewoon goed

25 juli 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Maria van den Broek

Snel afgehandeld!

21 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Daniëlle van de Veen

Na lang turbulent nu rust

18 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Tom Visser

Ondanks afstand bekwaam geholpen

23 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Marcel de Jong

Het idee was goed

16 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Hendrika van de Veen

Geoefend mediator

18 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Wilhelmina Gerritsen

Gelukkig nu conflict opgelost

19 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Rogier de Bruin

Vakkundig en vlug

19 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Vincent Vos

Op maat afgestemd advies

14 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Danny van Doorn

Snel opgelost!

13 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Robin Veenstra

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

13 juli 2020

Zeer fijne ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Eva Peeters

Vechtscheiding voorkomen!

13 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Natasja Smeets

Eindelijk conflict opgelost

11 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- René Kuipers

Begeleiding bij (tiener)dochter

10 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Marjolein van der Horst

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

14 juli 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Annemieke van der Meer

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

7 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Margaretha van der Meer

Erfenis netjes verdeeld

9 juli 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Johannes Martens

Simpel en vlot

11 juli 2020

Absoluut top! Dank!

- Pieter van Veen

Geen kant gekozen

8 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Jacoba de Ruiter

Na lang onrustig nu rust

6 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Robertus Kuiper

Onzekere kwestie fijn geregeld

4 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Anne van Vliet

Oprecht fijn

9 juli 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Rob Dijkstra

Eindelijk van mijn baas af

8 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Martijn Kuiper

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

7 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Joyce Post

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

30 juni 2020

- Daniël Bosch

Vaak bereikbaar

29 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Prettig hoe gauw dit ging.

- Charlotte van Vliet

Vechtscheiding voorkomen!

2 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Martinus van Wijk

Vlot afgehandeld!

28 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Thomas Vos

Vakkundig en vlug

29 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Saskia van de Wal

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

26 juni 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Maartje Bos

Arbeidsconflict behendig aangepakt

23 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Niels van der Meer

Gewoon goed

27 juni 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Angelique Groen

Oprecht goed

23 juni 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Robertus Koning

Begeleiding bij (tiener)dochter

19 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Mariska van den Heuvel

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

21 juni 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Ronald van der Linden

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

24 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Maarten Mol

Geen kant kiezen

24 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Maurice Hendriks

Vlug in contact

23 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Mariska van der Meer

Niks meer te maken met mijn werk!

16 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Deborah Boer

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

16 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Rob Vink

Prijs viel mee!

18 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Maaike Post

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

11 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Ingrid Groen

Niks meer te doen met mijn werkgever!

12 juni 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Patricia Bos

Ook voor ons als bedrijf

16 juni 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Catharina Bos

Meelevend en welwillend

16 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Susanne Gerritsen

Menselijke aanpak

8 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Adrianus Sanders

Dichter naar elkaar toegegroeid

14 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Melanie Blom

Goed geregeld De aanleiding was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

8 juni 2020

- Adriana van Wijk

Niet prijzig

12 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Bram Bakker

Tarief viel mee!

6 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Saskia Scholten

Ondanks de emoties netjes gedeeld

7 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Niels Wolters

vlot afgehandeld

8 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Brenda van de Wal

Niet enkel voor personeel

3 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Adriaan Willemsen

Snel opgelost!

6 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Petrus Molenaar

Het plan was goed

7 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Miranda van Leeuwen

Snel afgehandeld!

2 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Daniël Willemsen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

31 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Angelique Dijkstra

Echtscheiding met zilveren randje

30 mei 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Manon Kramer

Goed afgehandeld

28 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Jeffrey van der Meer

Oprecht goed

2 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Matthijs van der Linden

Volledig objectief

30 mei 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Karin van Dijk

Uit elkaar met een lichtpuntje.

31 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Franciscus van der Linden

Betrokken en aardig

27 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Anita Huisman

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

27 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Ilona Evers

Arbeidsconflict kundig aangepakt

23 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Elizabeth van der Meer

Het plan was goed

28 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Michiel de Leeuw

Tarief viel mee!

28 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Christian Peters

vlot geregeld

27 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Niels van de Ven

Boven verwachting

24 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Martin Hermans

Pijnlijke tijd afgerond

26 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Thijs van der Horst

Echt chapeau

25 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Sylvia van Leeuwen

De familie is weer een familie

20 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Suzanne Smits

Menselijke aanpak

23 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Adriana Groen

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

16 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Ingrid Meijer

Meelevend en welwillend

19 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Petrus Schipper

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

18 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Vincent van de Veen

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

14 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Niels van der Horst

Gelukkig nu ruzie opgelost

12 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Dirk Peters

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

14 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jelle van Dongen

Eindelijk conflict opgelost

11 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Chantal Hofman

Boven verwachting

14 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Marianne Visser

Simpel en vlot

9 mei 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Robert van den Broek

vlot geregeld

13 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Frank van den Heuvel

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

7 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Suzanne van den Bosch

Van problemen vlot naar oplossingen

8 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Ramona Schouten

Het idee van de mediation helpt enorm

12 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Marijke Sanders

Gelukkig nu rustigere tijden

4 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Esther Groen

Meelevend en vriendelijk

5 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Susanne de Ruiter

Vakkundig en vlug

5 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Marcel van Dijk

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

1 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Jacobus Wolters

Gewoon goed

30 april 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Marianne Janssen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

2 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Cindy de Jong

Niet prijzig

29 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot besloten nadat de ervaren dame ons hielp.

- Brenda van Dongen

Na lang onrustig nu rust

28 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Kim de Bruijn

Erfenis netjes gedeeld

1 mei 2020

Lieve hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Hanneke Peters

Tarief viel mee!

26 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Rutger van de Wal

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

1 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde echt neutraal. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Matthijs van den Broek

Persoonlijk afgestemd advies

26 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Eva van Loon

Vechtscheiding voorkomen!

23 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Cornelis Groen

Eindelijk rustigere tijden

23 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Tom van Beek

Pijnlijke tijd afgerond

24 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Janneke Scholten

Van problemen snel naar oplossingen

22 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Wendy van de Brink

Gewoon prima

20 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Cornelis de Boer

Meelevend en vriendelijk

20 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Marc van Vliet

Persoonlijk afgestemd advies

25 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was volledig een opluchting voor ons allebei.

- Sabrina van de Pol

Profi en vlot geregeld

21 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Patricia Verbeek

Dichter naar elkaar gekomen

20 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Kirsten Vermeulen

Gelukkig nu rustigere tijden

20 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Nathalie Dekker

Vlug in contact

17 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Hendrika de Jonge

Simpel en vlug

21 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Peter Verbeek

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

18 april 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Anita Maas

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

14 april 2020

Lieve hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Diana Driessen

Gewoon prima

15 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Hendrik Visser

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

17 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Guido Dijkstra

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

10 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Mariska Jacobs

Moeilijke tijd afgesloten

12 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Steven de Vos

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

15 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Robert Jacobs

Eindelijk van mijn leidinggevende af

10 april 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Monique Verbeek

Gewoon fijn

9 april 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Nathalie van de Berg

Snel in contact

9 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel geregeld zo.

- Bas van der Laan

Kwetsbare afhandeling super besloten

4 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Niels Verhoeven

Professioneel en snel

6 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Arie Driessen

Onzekere kwestie goed geregeld

7 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Hanneke Scholten

Conflict met personeelslid opgelost

3 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Marinus Driessen

De familie is opnieuw een familie

4 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Maaike Willems

Persoonlijke benadering

6 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Kirsten Groen

Gelukkig nu rustigere tijden

5 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Susanne Verhoeven

Dichter naar elkaar toegegroeid

3 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jasper Peeters

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

29 maart 2020

Zeer fijne ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Chantal Hoekstra

Hulp bij (tiener)dochter

14 maart 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Nicolaas van Dongen

De mediator was fijn!

4 maart 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Marieke van Loon

Dichter naar elkaar toegegroeid

9 februari 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Roel van der Linden

Het plan was goed

8 januari 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Laura de Leeuw

Hulp bij scheiding

1 januari 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Thijs de Jong

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke Boer

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Björn Willems

Werkt lekker!

1 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacqueline Kramer

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Willem Verhoeven

Dit werkt fijn

31 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marjolein de Ruiter

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Arie Huisman

Vlugge offerte

21 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Rogier Janssen

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Willem Huisman

Via forum hier terechtgekomen

24 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Jacoba van den Broek

Duidelijke website

20 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Linda de Groot

Perfecte tip

20 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Erwin Verbeek

Lang leve google

18 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie van de Berg

Via Via maar dan beter

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline van de Ven

Vlugge offerte

17 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sjoerd Mol

Perfecte website

14 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Leonie van der Laan

Ideale website

19 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Björn de Haan

Goede werking van de website

13 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anita de Wit

Erg tevreden

13 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Patrick de Leeuw

zeer rap geholpen

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Petrus de Koning

Positieve ervaring

17 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Esther Mol

Dit werkt fijn

14 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Daniël Hofman

betaalbaarder dan ik dacht

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ellen van der Meer

Via forum hier terechtgekomen

27 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Roel Bakker

Dit werkt fijn

20 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Angela Vermeulen

Via forum hier terechtgekomen

19 februari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Jasper Groen

Werkt goed dit

6 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Kelly Boer

Goede werking van de website

2 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Monique Janssen

erg betaalbaar

24 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Renate Veenstra

Lang leve google

17 januari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Nancy Verbeek

Mediatorkaart is top!

15 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Adrianus van der Laan

Goede werking van de website

4 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Patrick Willemsen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

8 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Evelien van de Wal

zeer rap geholpen

29 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Maria van der Laan

Goed contact

26 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Erik Veenstra

Snelle match via mediatorkaart.nl

21 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Bastiaan Bosman

Aangenaam verrast

14 november 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sabine Prins

Ideale website

3 november 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Joyce van der Heijden

Ideale match

28 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dennis Willemsen

Fijne service

25 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Cornelis de Jong

Werkt lekker!

21 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Miranda Maas

Google is je grootste vriend

12 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika Schipper

Prettige service

3 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Bas de Groot

Vlugge offerte

1 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Irene van de Veen

vlot en makkelijk

21 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Irene Jansen

De perfecte match

19 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robert Jansen

Super service

9 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nancy Molenaar

aangename service

5 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Ellen de Bruin

Werkt goed dit

29 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Annemarie de Vos

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

15 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Karin Timmermans

Fijne service

12 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Maurice van de Velde

zeer rap geholpen

4 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Rutger van Dam

De perfecte match

1 augustus 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petronella Kuiper

Vlugge offerte

20 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Bianca Smit

Lang leve google

14 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy Bosman

Erg tevreden

10 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Alexander Schouten

Goede werking van de website

4 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Björn de Groot

snel geholpen

25 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marianne de Groot

Eindelijk een fijne site

14 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marijke Bosch

Via Via maar dan beter

6 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie van Doorn

Positieve ervaring

4 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Arjan Mol

Google is je grootste vriend

26 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Remco Post

Ideale match

19 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martine van der Laan

Eindelijk een goede site gevonden

10 mei 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Margaretha van Dongen

Lang leve google

8 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bianca Timmermans

Heel positief

30 april 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Hanneke Bosman

De perfecte match

24 april 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Miranda Hofman

De perfecte match

22 maart 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marinus Hoekstra

Goed contact

15 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sebastiaan Evers

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

31 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Roy Molenaar

Super service

26 januari 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Diana Hermans

Goede werking van de website

7 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Barry Peeters

Eindelijk een fijne site

27 december 2018

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ingrid Visser

Perfecte website

21 januari 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Pieter Driessen

Perfecte website

26 december 2018

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bastiaan Meijer

Uitgelichte mediators uit Laag Zuthem

Het Familierechtkantoor

Terborchstraat 8
8011 GG Zwolle
Nederland

038 773 9060
http://www.hetfamilierechtkantoor.nl/

Thoenes Familierecht Advocatuur & Mediatio

Ter Pelkwijkstraat 11
8011 SE Zwolle
Nederland

038 421 0574
http://www.thoenesfamilierecht.nl/

Recht aan tafel, mr Mariska Dorresteijn

Kamperstraat 17
8011 LJ Zwolle
Nederland

06 23479011
http://rechtaantafel.nl/