Mediator Maria Hoop

Heb jij behoefte aan een expert voor mediation in Maria Hoop?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Maria Hoop verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Maria Hoop – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Maria Hoop gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Maria Hoop
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maria Hoop, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sittard, Posterholt en Montfort bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Maria Hoop

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Maria Hoop? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Maria Hoop te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het wijs is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide partijen samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Maria Hoop. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Maria Hoop terecht voor:

  • Mediator scheiding Maria Hoop
  • Zakelijke mediation Maria Hoop
  • Familie mediation Maria Hoop
  • Mediation arbeidsconflict Maria Hoop
  • En meer

Alle mediators uit Maria Hoop

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Maria Hoop – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Denk hier met name aan erge ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Maria Hoop. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Maria Hoop voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Maria Hoop.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Maria Hoop

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Maria Hoop voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Maria Hoop weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt namelijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. Door de mediator uit Maria Hoop stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Maria Hoop gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe het werkt. Wij helpen je voorbereid op weg door je een aantal tips te geven. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Maria Hoop.

Scheiden in Maria Hoop is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Maria Hoop die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Maria Hoop, via een betaalbare mediators

Scheiden Maria Hoop

Klik op de knop ‘Scheiden Maria Hoop‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Maria Hoop, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Maria Hoop

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw geschil op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Maria Hoop op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Maria Hoop.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Maria Hoop – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Maria Hoop te vinden. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Maria Hoop.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Maria Hoop voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Maria Hoop te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Maria Hoop.

Veelgestelde vragen over mediation in

Maria Hoop

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Maria Hoop jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Maria Hoop.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Maria Hoop. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Maria Hoop en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Maria Hoop die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Maria Hoop

Van problemen snel naar oplossingen

8 september 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Michiel Kok

Een schouderklopje verdiend

5 september 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Dave Visser

Meer ontvangen dan bedacht

1 september 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Robin van Doorn

Geoefend mediator

27 augustus 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Ilse Hofman

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

27 augustus 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Charlotte Hermans

Simpel en snel

21 augustus 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Martinus Blom

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

17 augustus 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Natasja Kuipers

Niet duur

19 augustus 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Matthijs Jonker

Vakkundig en snel

10 augustus 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Wilhelmus Visser

Scheiding met zilveren randje

7 augustus 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Deborah de Lange

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 augustus 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Simon de Boer

Niets meer te maken met mijn werk!

4 augustus 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Angelique Boer

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

27 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Albert Koster

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

30 juli 2020

Zeer lieve ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Michiel Peeters

Nalatenschap zo afgehandeld

26 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Sabrina Schouten

Ervaren mediator

22 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Manon van der Laan

Erfenis netjes verdeeld

23 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Ingrid Visser

Meelevend en vriendelijk

20 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Klaas Koster

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

23 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Martijn van Dongen

Meelevend en welwillend

20 juli 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Hendrikus van de Brink

Ondanks afstand bekwaam geholpen

20 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Roy Jacobs

Prijs viel mee!

18 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sabrina Vink

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

19 juli 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Franciscus Schipper

Simpel en vlug

15 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Ellen de Graaf

Oprecht fijn

19 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Martine van Veen

Prijs viel mee!

13 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Inge Hoekstra

Gelukkig nu van mijn baas af

17 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Marcel Wolters

Snel afgehandeld

12 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Adriaan van Dijk

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

16 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Barry Molenaar

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

9 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Bart de Haan

Het idee was aantrekkelijk

10 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Paulus van de Wal

Op maat afgestemd advies

10 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Klaas Jonker

Gelukkig nu ruzie opgelost

6 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Cornelia Post

Menselijke benadering

7 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Christiaan Hermans

Uit elkaar met een lichtpuntje.

10 juli 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Roel Vos

Scheidingmet een lichtpuntje.

10 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Marco van de Brink

Fatsoenlijk afgehandeld

8 juli 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Michael van den Bosch

Verwachtingen overtroffen

5 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Björn Koning

Geen kant kiezen

1 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Daniël de Wit

Op maat afgestemd advies

5 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Christian Maas

Scheiding met zilveren randje

2 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Bastiaan Meijer

Simpel en vlot

28 juni 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Martinus Blom

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

29 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Klaas van der Heijden

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

29 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Erwin van de Velden

Conflict met werknemer opgelost

30 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Wilhelmina van der Horst

De familie is weer een familie

29 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sandra Janssen

Pijnlijke tijd afgesloten

23 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Marco van Dam

Verwachtingen overtroffen

27 juni 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Marijke Veenstra

Vechtscheiding voorkomen!

22 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Cornelia Kuipers

Het plan was aantrekkelijk

20 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Jeffrey Hermans

Arbeidsconflict behendig aangepakt

25 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Edwin van den Bosch

Dichter naar elkaar toegegroeid

23 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Margaretha Kok

Eindelijk ruzie opgelost

24 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Anna de Wit

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

22 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Marloes Dekker

Moeilijke periode afgerond

20 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Patrick van Wijk

Profi en vlot geregeld

21 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Frank Janssen

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

17 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Irene Blom

Vlot afgehandeld!

16 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Simone de Haan

Vechtscheiding voorkomen!

16 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Jolanda de Vos

Tarief viel mee!

12 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Bastiaan van de Wal

Boven verwachting

11 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Marieke van der Meulen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

12 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Sander Verbeek

Meelevend en welwillend

13 juni 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Robertus de Leeuw

Simpel en snel

9 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Patrick van de Ven

Arbeidsconflict behendig aangepakt

6 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Ronald van Veen

Profi en vlot geregeld

4 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Hendrik Scholten

Professioneel en snel

7 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Peter van Dongen

Gelukkig nu conflict opgelost

10 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Daniëlle Wolters

Ook voor ons als bedrijf

5 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Maurice de Boer

Betrokken en aardig

5 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Marieke Wolters

Scheiding met zilveren randje

5 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Roel Veenstra

Moeilijke tijd afgesloten

7 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Stefan van Loon

Dichter naar elkaar gekomen

30 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Eva van de Veen

Gewoon goed

30 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Thijs Molenaar

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

4 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Björn Schouten

Ervaren mediator

1 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Michael van Dijk

De mediator was verstandig!

28 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Femke Jansen

Meelevend en vriendelijk

30 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Wilhelmus Smits

Vlot in contact

29 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Kevin Willems

De mediator was fijn!

25 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Bram van den Heuvel

Ondanks afstand professioneel geholpen

25 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Martijn van der Heijden

Meer ontvangen dan verwacht

25 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Nienke Smeets

Hulp bij uit elkaar gaan

25 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Dirk Vos

Kwetsbare afhandeling top besloten

26 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- David Vermeulen

De mediator was goed!

25 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Maarten Wolters

Ook voor ons als bedrijf

25 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Bram Huisman

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

23 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Martin Smeets

Ook voor ons als bedrijf

18 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Kim Verhoeven

Na lang turbulent nu ontspanning

22 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Arjan Maas

Oprecht objectief

16 mei 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Jacobus de Jong

Pijnlijke periode afgerond

19 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Patricia Prins

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

15 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Willem Schouten

Onenigheid met dochter opgelost

15 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Jolanda Vink

Niet prijzig

16 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Daniël de Vos

Onenigheid met dochter opgelost

16 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Maurice van Vliet

Een schouderklopje krijgen

14 mei 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Hendrikus de Vries

Niets meer te doen met mijn werkgever!

16 mei 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Martine Wolters

Tevreden

14 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Vanessa Visser

Gewoon goed

10 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Melanie de Jonge

Persoonlijke aanpak

11 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Natascha Kramer

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

12 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Guido Brouwer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

10 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Kirsten van Leeuwen

Vlot in contact

4 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Steven Driessen

Hulp bij scheiding

8 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Martinus Groen

Profi en vlot geregeld

4 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Marc van Veen

Gelukkig nu rustigere tijden

3 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- René Kuiper

Na lang turbulent nu rust

6 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Caroline Hendriks

Een schouderklopje krijgen

7 mei 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Martine van der Horst

Echt chapeau

30 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Linda Molenaar

Gelukkig nu rustigere tijden

30 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Rutger Evers

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

1 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Christiaan de Jonge

Meer ontvangen dan verwacht

2 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Ellen Jansen

Moeilijke periode afgerond

30 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Vincent Bakker

Simpel en snel

30 april 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Paulus Kuijpers

Geen kant gekozen

27 april 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Koen Schipper

Eindelijk conflict opgelost

26 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Tim de Wit

Persoonlijke benadering

24 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Jelle Molenaar

Vlug in contact

26 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel geregeld zo.

- Barbara Willemsen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

23 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Niels Hoekstra

De mediator was verstandig!

24 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Marije Verbeek

Menselijke benadering

23 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Sander Verbeek

Gelukkig nu rustigere tijden

21 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Guido Evers

Geoefend mediator

19 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Elisabeth Hoekstra

Ook voor ons als bedrijf

17 april 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Roy Kramer

Snel afgehandeld

19 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Evelien Vos

Pijnlijke periode afgerond

19 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Vanessa Meijer

Vakkundig en vlug

16 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Simon Vermeulen

Nalatenschap zo afgehandeld

19 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Wilhelmina Blom

Geen kant verkiezen

16 april 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Nienke Sanders

Ervaren mediator

14 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Annemieke de Groot

Profi en vlot geregeld

14 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Gerardus Dekker

De mediator was fijn!

15 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Jeffrey van Wijk

Niets meer te maken met mijn werk!

13 april 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sabine Huisman

Pijnlijke periode afgerond

9 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Eric Willems

Na lang onrustig nu ontspanning

12 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Marieke Schipper

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

10 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Bianca van der Meulen

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

4 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Anouk Smeets

Vechtscheiding voorkomen!

9 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marc van de Veen

Vakkundig en vlug

8 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Kelly Evers

De familie is opnieuw een familie

2 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Marinus de Vries

Pijnlijke tijd afgesloten

1 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Natascha Groen

Prijs viel mee!

2 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Rogier Scholten

Het idee was fatsoenlijk

4 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Inge Kramer

Simpel en snel

30 maart 2020

Dikke prima! Dank!

- Yvonne Scholten

Profi en snel geregeld

28 maart 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Robin Mol

Gewoon fijn

15 maart 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Angela Molenaar

Vechtscheiding voorkomen!

2 maart 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Yvonne van de Veen

Echt rechtvaardig

6 februari 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Rutger van Dijk

Uit elkaar met een lichtpuntje.

9 januari 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Tamara Sanders

vlot afgehandeld

31 december 2019

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Marinus van den Heuvel

Aangenaam verrast

31 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Natascha Kok

Mediatorkaart werkt erg fijn

30 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Manon de Vries

Fijne service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Maurice Peters

Via Via maar dan beter

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adrianus de Leeuw

aangename service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Barry Peeters

Eindelijk een goede site gevonden

24 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Lisette van Veen

Zeer verrast

26 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Thomas Verhoeven

Super service

22 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Joris van der Meer

Prettige service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Natascha Veenstra

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Tom Vos

De perfecte match

25 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joris Evers

betaalbaar en professioneel

23 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey van de Pol

Eindelijk een fijne site

22 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Kim van de Velden

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Pieter Verbeek

Lang leve google

19 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven Janssen

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maria van de Wal

betaalbaar en professioneel

18 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie Kuiper

Aangenaam verrast

19 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Yvonne de Lange

vlot en makkelijk

11 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Elizabeth van de Ven

Via linkedin niet hetzelfde

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik Peters

Heel positief

12 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Raymond van de Ven

erg snel

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marc Hofman

vlot en makkelijk

28 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Elisabeth Dijkstra

Fijne service

26 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Niels van der Meer

Snelle match via mediatorkaart.nl

14 februari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Richard Bos

Goed contact

11 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Frank van de Ven

De perfecte match

1 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Brenda de Bruijn

Zeer verrast

30 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Wilhelmina van der Meulen

Forum bood hulp

19 januari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Eveline Jacobs

Mediatorkaart is top!

11 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Tom de Jonge

Fijn!

2 januari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Dirk Vos

Zeer verrast

7 december 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Vanessa de Haan

Voortreffelijke match

1 december 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Erik Kuipers

Lang leve google

25 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Franciscus Boer

Via forum hier terechtgekomen

17 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona de Haan

Geen linkedin nodig

11 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier Schouten

De perfecte match

6 november 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Barry van der Linden

Voortreffelijke match

26 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Laura de Wit

De perfecte match

31 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hanneke Koning

aangename service

22 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Laura Postma

Dit werkt fijn

15 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marloes de Graaf

Eindelijk een fijne site

10 oktober 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Susanne Wolters

Via forum hier terechtgekomen

2 oktober 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Yvonne Koning

Snelle offerte

20 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Astrid Bosman

Voortreffelijke match

15 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Vincent de Jong

Voortreffelijke match

6 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marije Smits

erg snel

31 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Martinus Bakker

Mediatorkaart is top!

26 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Kevin Meijer

Via linkedin niet hetzelfde

22 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne de Haan

Vlugge offerte

8 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ilse Post

Google is je grootste vriend

5 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen Verhoeven

Google is je grootste vriend

1 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sanne Koster

erg snel

20 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Kelly Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

14 juli 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Vincent de Groot

Ideale tip

10 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ruud Meijer

niet verwacht zo betaalbaar

30 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marijke van de Wal

Via forum hier terechtgekomen

25 juni 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Albert de Groot

Perfecte website

15 juni 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Laura Jansen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie Hofman

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

5 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Thomas Smit

Eindelijk een goede site gevonden

27 mei 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Antonius Schipper

Perfecte website

22 mei 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Yvonne Gerritsen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

13 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Ilona Visser

Dé tip

3 mei 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marc Janssen

Aangenaam verrast

1 mei 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Natascha Driessen

Mediatorkaart werkt erg fijn

24 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Bastiaan Jacobs

Google is je grootste vriend

21 maart 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric van de Ven

Positieve ervaring

3 maart 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Hanneke van den Broek

Google is je grootste vriend

5 februari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave van Wijk

Erg tevreden

29 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Cindy van de Velde

Heel positief

12 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Adrianus Janssen

Werkt lekker!

22 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Manon de Boer

Dé tip

9 januari 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Erik Bakker

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 december 2018

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Susanne van Dijk

Uitgelichte mediators uit Maria Hoop

SPEE advocaten

Vliegveldweg 156
6199 AD Maastricht-Airport
Nederland

043 365 2088
http://www.spee-advocaten.nl/

Advocatenkantoor Van Aken

Elisabethstraat 30
6161 GT Geleen
Nederland

046 410 7487
http://www.vanakenadvocaat.nl/

NLP Opleidingen Wegener

Da Costastraat 1
6416 VP Heerlen
Nederland

045 542 4260
http://www.nlpopleidingenwegener.nl/