Mediator Megen

Ben jij op zoek naar een professional voor mediation in Megen?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Megen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Megen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Megen gezocht?

Mediators uit Megen vergelijken

Mediator Megen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Megen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Schaijk, Heesch en Macharen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Megen

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Megen? Het kan moeilijk zijn om de perfectie mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Megen te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een hekwerk wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Megen terecht voor:

  • Mediator scheiding Megen
  • Zakelijke mediation Megen
  • Familie mediation Megen
  • Mediation arbeidsconflict Megen
  • En meer

Alle mediators uit Megen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Megen – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Megen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Megen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Megen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Megen

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Megen voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Megen weet bijna alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Megen stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Megen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Wij denken met je mee door je een aantal tips te geven. Het moet immers wel een ervaren partij zijn die zich bezig gaat houden met je geschil. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Mensen die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Megen.

Scheiden in Megen is natuurlijk niet fijn, maar met een mediator scheiden uit Megen zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Megen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Megen, via een betaalbare mediators

Scheiden Megen

Klik op de knop ‘Scheiden Megen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Megen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Megen

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Probeer de context zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de know-how heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Megen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Megen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Megen – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook makkelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Megen. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Megen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Megen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Megen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Megen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Megen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Megen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Megen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Megen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Megen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Megen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Megen

Ruzie met werknemer opgelost

3 september 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Bart de Vries

Nalatenschap zo afgehandeld

4 september 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Melanie Driessen

Moeilijke tijd afgesloten

28 augustus 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Matthijs van Beek

Professioneel en vlug

31 augustus 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Renate Koning

Echtscheiding met zilveren randje

27 augustus 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Sjoerd van Veen

Persoonlijk afgestemd advies

26 augustus 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Barry van der Linden

Het plan was fatsoenlijk

18 augustus 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Arjan van de Veen

Persoonlijke benadering

13 augustus 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Jelle van der Horst

Vechtscheiding voorkomen!

8 augustus 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Johanna de Jonge

Prijs viel mee!

8 augustus 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Tessa Molenaar

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

30 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Niels Vos

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

1 augustus 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Anne Molenaar

Dichter naar elkaar gekomen

27 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Annemieke Smits

De mediator was fijn!

23 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Marinus de Groot

Niet alleen voor werknemers

24 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Daniëlle Martens

Boven verwachting

26 juli 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Charlotte van Leeuwen

Hulp bij (tiener)dochter

27 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Albert van den Bosch

Echtscheiding met zilveren randje

22 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Marjolein Willemsen

Oprecht chapeau

21 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Hanneke de Vos

Ondanks afstand professioneel geholpen

24 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Franciscus Gerritsen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

23 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Petra Veenstra

Nalatenschap zo geregeld

17 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Jasper Peters

Goed gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

16 juli 2020

- Robert Kuiper

De mediator was verstandig!

15 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Wilhelmus van Beek

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

18 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Kim Prins

Prima geregeld De reden was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

18 juli 2020

- Annemarie Kok

Betrokken en aardig

17 juli 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Klaas van de Berg

Het idee was aantrekkelijk

12 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Wouter van Dongen

Niet duur

16 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Richard van de Berg

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

10 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Elisabeth van Beek

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

13 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Franciscus van der Heijden

De mediator was fijn!

13 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Ruben van Beek

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

11 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator handelde volledig neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Mariska Willemsen

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

6 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Kim Boer

Persoonlijk afgestemd advies

6 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Irene Schipper

Niks meer te maken met mijn werk!

8 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jacob Gerritsen

Meer gekregen dan verwacht

7 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Willem van de Berg

Dichter naar elkaar toegegroeid

9 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Tom Smeets

Tarief viel mee!

5 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Nicole Vink

Pijnlijke periode afgerond

3 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Diana Mol

Dichter naar elkaar toegegroeid

1 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Rogier Willemsen

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

5 juli 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Caroline de Boer

Goed gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

28 juni 2020

- Jacqueline Peeters

Vlot opgelost!

1 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Tom Groen

Dichter naar elkaar toegegroeid

27 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Sander de Bruin

Scheidingmet een lichtpuntje.

23 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Jolanda Verbeek

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

26 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Jasper de Ruiter

Tevreden

24 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Karin Timmermans

Een schouderklopje krijgen

24 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Maurice van der Laan

Pijnlijke tijd afgesloten

26 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Ellen van den Bosch

Arbeidsconflict behendig opgelost

21 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Karin de Haan

Dichter naar elkaar gekomen

21 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Marinus Molenaar

Verwachtingen overtroffen

17 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Daniël de Graaf

Vakkundig en snel

20 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Simon Janssen

Begeleiding bij (tiener)dochter

19 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Martine Martens

Niet prijzig

15 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sylvia van der Meulen

Onenigheid met dochter opgelost

16 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Jacqueline Jacobs

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

12 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Barbara van de Wal

Geen kant gekozen

17 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Maaike Mulder

Nalatenschap eerlijk verdeeld

11 juni 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Martin van Loon

Niet enkel voor werknemers

13 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Marijke van de Brink

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

15 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Jacoba Hermans

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

12 juni 2020

Zeer prettige ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Sabine de Ruiter

Vechtscheiding voorkomen!

13 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Linda de Lange

Het idee was goed

9 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Adrianus Smits

Het idee van de mediation helpt oprecht

7 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Marc Veenstra

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

7 juni 2020

Hele gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super tevreden.

- Adriana van den Broek

Echtscheiding met zilveren randje

5 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Charlotte van der Horst

Erfenis netjes gedeeld

4 juni 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Matthijs de Leeuw

Oprecht chapeau

5 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Maria van der Heijden

Pijnlijke periode afgerond

6 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Ronald Jacobs

De mediator was goed!

3 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Patrick van der Linden

vlot afgehandeld

30 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Jessica Smeets

Profi en handig geregeld

29 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Sjoerd Huisman

Hulp bij scheiding

28 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Robin van de Velde

Na lang turbulent nu rust

29 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Jeffrey de Bruijn

Simpel en snel

30 mei 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Klaas Molenaar

Conflict met medewerker opgelost

30 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Cindy Peters

Vechtscheiding voorkomen!

26 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Saskia Mol

Ervaren mediator

30 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Hanneke de Vos

Persoonlijke aanpak

29 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Rutger van den Bosch

Gelukkig nu conflict opgelost

27 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Nicolaas Sanders

Eindelijk ruzie opgelost

22 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Laura Timmermans

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

21 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Catharina van Beek

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

25 mei 2020

Hele prettige ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super tevreden.

- Mirjam van de Pol

Persoonlijk afgestemd advies

19 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Bianca van Doorn

Geoefend mediator

24 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Dennis Peters

Geen kant kiezen

22 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Daniëlle de Bruijn

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

23 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Wilhelmina de Wit

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

18 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Petra de Vries

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

14 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Bastiaan Prins

Begeleiding bij (tiener)dochter

17 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Willem de Jong

Uitstekend geregeld De reden was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

20 mei 2020

- Ingrid Smit

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

18 mei 2020

Gepaste begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Sanne van Dam

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

14 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Caroline Schipper

Volledig neutraal

14 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Daniël Blom

Ervaren mediator

10 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Iris van der Meulen

Niks meer te doen met mijn werk!

15 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Astrid de Haan

Eindelijk rustigere tijden

14 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Nicole Verhoeven

Het plan was goed

10 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Hendrika de Haan

Dichter naar elkaar gekomen

12 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sabrina de Jonge

Profi en snel geregeld

8 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Maurice Scholten

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

4 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Janneke Kuijpers

Eindelijk rustigere tijden

9 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Suzanne de Bruin

Scheiding met zilveren randje

8 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Maurice van de Wal

Persoonlijk afgestemd advies

8 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Barry Kramer

Eindelijk conflict opgelost

5 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Brenda Peters

Ruzie met dochter opgelost

1 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Kirsten Visser

Ruzie met personeelslid opgelost

2 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Maarten van de Ven

Snel afgehandeld

2 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Barbara Sanders

Op maat afgestemd advies

30 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Hendrika Hofman

Het plan was fatsoenlijk

2 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Anouk Verbeek

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

25 april 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Angela Mol

Geoefend mediator

28 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Robin Scholten

Verwachtingen overtroffen

30 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Niels Peters

Oprecht objectief

29 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Ruud Postma

Dikwijls bereikbaar

26 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Petronella van Dam

Lastige tijd afgerond

27 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Anne van de Velden

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

23 april 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Nienke van Wijk

Geoefend mediator

19 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Leonie Koning

Gelukkig nu rustigere tijden

19 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Janneke van der Linden

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

19 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Christian van Wijk

Niet prijzig

18 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Dennis van Veen

Echt rechtvaardig

16 april 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Ramona Evers

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

20 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Anne van de Berg

Persoonlijk afgestemd advies

17 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een opluchting voor ons beide.

- Lisette van der Laan

Simpel en vlot

14 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Wilhelmus Vos

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

14 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Eva de Bruin

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

12 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Jacqueline de Groot

Dichter naar elkaar toegegroeid

15 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Sabine Evers

Scheiding met zilveren randje

16 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Niels van der Laan

Vlot in contact

15 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Fijn hoe vlot dit ging.

- Ruud Scholten

Niks meer te maken met mijn werkgever!

8 april 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sylvia Boer

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

7 april 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Adriaan Smit

Gewoon fijn

12 april 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Johan de Vos

Oprecht goed

6 april 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Pieter de Vries

Direct afgehandeld!

8 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Judith Smit

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

8 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Johanna Kuiper

De mediator was goed!

7 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Martin Smeets

Tevreden

4 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Manon van Dijk

De mediator was verstandig!

8 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Martin van der Meer

Oprecht goed

2 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Claudia Blom

Hulp bij scheiding

31 maart 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Marijke Jonker

Conflict met personeelslid opgelost

3 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Albert de Haan

Menselijke aanpak

4 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Albert de Leeuw

Gewoon fijn

6 maart 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Pieter Blom

Eindelijk van mijn leidinggevende af

1 maart 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Joris Dekker

Fatsoenlijk afgehandeld

2 februari 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Robert van der Laan

Profi en handig geregeld

10 januari 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Adriana Kok

Kwetsbare afwikkeling super overeengekomen

24 december 2019

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Dennis Brouwer

Via forum hier terechtgekomen

30 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Paulus Hermans

aangename service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Elisabeth Dekker

Snelle offerte

28 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marinus de Koning

Dé tip

25 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kirsten Koning

Werkt lekker!

31 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marieke Boer

Lang leve google

29 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper Jacobs

Gevonden via forum

26 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Joris Smit

Google is je grootste vriend

22 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Renate van de Pol

niet verwacht zo betaalbaar

26 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs Hoekstra

Snelle offerte

26 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- René Koning

aangename service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Nienke Jacobs

Positieve ervaring

20 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ronald Huisman

Ideale tip

21 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marinus Jansen

Mediatorkaart is top!

19 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Kim Verbeek

Mediatorkaart werkt erg fijn

15 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Klaas van de Velde

Goed contact

13 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Roel van den Heuvel

Mediatorkaart werkt erg fijn

19 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Bas Groen

Snelle offerte

16 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Elisabeth Veenstra

betaalbaar en professioneel

18 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arie Willems

Werkt goed dit

15 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Vincent van Doorn

snel geholpen

11 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Marco Veenstra

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

7 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Willem Koster

Perfecte tip

2 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Martine Hoekstra

Goed contact

23 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Patrick Mol

zeer rap geholpen

20 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Steven van der Heijden

De perfecte match

13 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nancy Huisman

betaalbaarder dan ik dacht

4 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Petrus Evers

Google is je grootste vriend

27 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jessica Verbeek

Google is je grootste vriend

19 januari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Chantal Scholten

Via Via maar dan beter

14 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Suzanne van Leeuwen

Ideale website

4 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Niels Schipper

Google is je grootste vriend

10 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis Bosch

Prettige service

1 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Barbara Vos

Goed contact

21 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ronald van Dongen

betaalbaarder dan ik dacht

17 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel van der Laan

Duidelijke website

12 november 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Koen van Dongen

erg betaalbaar

5 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter Veenstra

Perfecte website

24 oktober 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marije van de Berg

Via Via maar dan beter

26 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jan van Dongen

Eindelijk een goede site gevonden

21 oktober 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marjolein Verbeek

Fijne service

13 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Frank van Vliet

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Joris Wolters

Perfecte website

2 oktober 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Kelly Kuijpers

Snelle offerte

20 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Erik van den Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 september 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Nancy van de Pol

Fijne service

7 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Joyce Postma

Snelle match via mediatorkaart.nl

3 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kirsten de Bruin

Via Via maar dan beter

23 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona Postma

Perfecte website

16 augustus 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Matthijs Veenstra

erg snel

12 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Renate de Jong

Vlugge offerte

8 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Christiaan Bakker

Snelle offerte

25 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Joost Vos

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

21 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Joris van Doorn

Via forum hier terechtgekomen

13 juli 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Guido van Beek

Dé tip

4 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Albert van de Wal

Eindelijk een fijne site

2 juli 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Erik van de Velde

Google is je grootste vriend

26 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Astrid de Boer

Vlugge offerte

15 juni 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sylvia Huisman

aangename service

6 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Daniëlle Willems

Mediatorkaart werkt erg fijn

3 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Femke Groen

Dé tip

26 mei 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrikus Kuijpers

Snelle offerte

22 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Charlotte Schipper

Fijn!

15 mei 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nancy de Vos

niet verwacht zo betaalbaar

9 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maarten Scholten

Snelle match via mediatorkaart.nl

2 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Tim de Vos

Eindelijk een fijne site

24 april 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Alexander Peters

Dé tip

6 maart 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacoba van Beek

Ideale match

19 februari 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Iris Smeets

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

3 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jacob van de Brink

Google is je grootste vriend

1 februari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk de Koning

niet verwacht zo betaalbaar

5 januari 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien van der Linden

Ideale website

15 december 2018

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Gerardus Kuipers

erg betaalbaar

22 januari 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy Hendriks

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 december 2018

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Willem Evers

Uitgelichte mediators uit Megen

Mr. J.a.j. Dappers B.V.

Walstraat 3-5
5371 AL Ravenstein
Nederland

0486 414 070
http://www.d-hadvocaten.nl/

Linssen Advocaat en Scheidingsbemiddelaar Mr

Laurierlaan 3
5342 JA Oss
Nederland

0412 404 947
http://www.linssenadvocaat.nl/

Mr Carin Linssen, advocaat/scheidingsbemiddelaar

Ridderhof 94
5341 HS Oss
Nederland

0412 404 947
http://www.linssenadvocaat.nl/