Mediator Nieuwerkerk

Wil jij een professionele mediator uit Nieuwerkerk die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Nieuwerkerk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Nieuwerkerk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Nieuwerkerk gezocht?

Mediators uit Nieuwerkerk vergelijken

Mediator Nieuwerkerk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwerkerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ouwerkerk, Dreischor en Sirjansland bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Nieuwerkerk

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Nieuwerkerk? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt natuurlijk door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Nieuwerkerk te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt of het slim is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan het geschil door met beide kanten samen te zitten. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Nieuwerkerk terecht voor:

  • Mediator scheiding Nieuwerkerk
  • Zakelijke mediation Nieuwerkerk
  • Familie mediation Nieuwerkerk
  • Mediation arbeidsconflict Nieuwerkerk
  • En meer

Alle mediators uit Nieuwerkerk

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Nieuwerkerk – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Nieuwerkerk. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Nieuwerkerk voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Nieuwerkerk.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Nieuwerkerk

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, uithelpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Nieuwerkerk weet bijna alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Een mediator versoepelt het proces dus. Het oplossen van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Nieuwerkerk is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Nieuwerkerk gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Wij helpen je voorbereid op weg door je een aantal tips te geven. Het moet immers wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je geschil. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Nieuwerkerk.

Scheiden in Nieuwerkerk is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Nieuwerkerk die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Nieuwerkerk, via een betaalbare mediators

Scheiden Nieuwerkerk

Klik op de knop ‘Scheiden Nieuwerkerk‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Nieuwerkerk, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Nieuwerkerk

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je op moet letten. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Je wilt natuurlijk meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van ervaring en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een geschil.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Nieuwerkerk op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Nieuwerkerk.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Nieuwerkerk – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Nieuwerkerk te vinden. Via ons formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Nieuwerkerk.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Nieuwerkerk voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Nieuwerkerk te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Nieuwerkerk.

Veelgestelde vragen over mediation in

Nieuwerkerk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Nieuwerkerk jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Nieuwerkerk.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nieuwerkerk. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Nieuwerkerk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Nieuwerkerk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Nieuwerkerk

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

8 september 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Bastiaan Vermeulen

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

3 september 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Barbara van de Ven

Na lang onrustig nu rust

30 augustus 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Marleen Scholten

Prima geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

29 augustus 2020

- Kim de Vos

Persoonlijke aanpak

20 augustus 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Wendy Kuipers

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

20 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Annemarie van Vliet

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

15 augustus 2020

Hele prettige ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Judith Scholten

Profi en vlot geregeld

12 augustus 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- René van Loon

Persoonlijk afgestemd advies

9 augustus 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was volledig een geruststelling voor ons beide.

- Angela van Wijk

Persoonlijke benadering

8 augustus 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Mariska Koning

Niks meer te doen met mijn werk!

3 augustus 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Joost Koster

Prijs viel mee!

4 augustus 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Vanessa van der Heijden

Uiteindelijk van mijn baas af

30 juli 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Anna Verbeek

Simpel en vlug

27 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Anne de Ruiter

Moeilijke tijd afgerond

22 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Barbara van de Pol

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

22 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Petrus Prins

Uiteindelijk van mijn baas af

26 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Roy van Leeuwen

Vaak bereikbaar

22 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel geregeld zo.

- Thijs van Veen

Pijnlijke periode afgerond

24 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Michel Visser

Op maat afgestemd advies

17 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Peter Driessen

Simpel en vlug

17 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Guido van der Laan

Niet enkel voor personeel

18 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Anita Vos

Snel geregeld

19 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Pieter Janssen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

16 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Jacob de Wit

Begeleiding bij (tiener)dochter

15 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Marijke Smeets

Erfenis netjes gedeeld

12 juli 2020

Lieve ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Maarten Evers

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

13 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Christian Huisman

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

13 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Pascal Bakker

Uiteindelijk van mijn baas af

15 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sanne Kramer

Vechtscheiding voorkomen!

14 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Mirjam Maas

Snel geregeld

11 juli 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Roy van Dam

Vaak bereikbaar

14 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Richard Veenstra

Tevreden

8 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Sylvia Willemsen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

10 juli 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Iris Schipper

Oprecht neutraal

7 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Ilse Kuijpers

De mediator was verstandig!

8 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Sebastiaan Mulder

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

7 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Patricia Smit

Het idee van de mediation helpt echt

7 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Martine de Jong

Pijnlijke tijd afgesloten

7 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Maaike Post

Gewoon goed

2 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Niels Smits

Erfenis eerlijk gedeeld

5 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Sharon Hofman

Ruzie met dochter opgelost

30 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Koen Jacobs

Conflict met werknemer opgelost

1 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Caroline van Veen

Onenigheid met dochter opgelost

29 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Marianne Bakker

Nalatenschap eerlijk verdeeld

28 juni 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Brenda de Bruin

Content

28 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Petra Sanders

Ondanks afstand professioneel geholpen

22 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Kevin Koning

Niets meer te doen met mijn werk!

22 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ronald de Graaf

Uit elkaar met een lichtpuntje.

23 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Michel van de Brink

Op maat afgestemd advies

19 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Franciscus van Loon

Gewoon goed

21 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Marije van der Horst

Tevreden

21 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Adrianus Vos

Conflict met medewerker opgelost

18 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Danny de Graaf

Gewoon goed

23 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Manon Hoekstra

Hulp bij (tiener)dochter

15 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Marieke van der Heijden

Snel in contact

18 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Joris de Jong

Pijnlijke periode afgesloten

17 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Anouk van de Velden

Verwachtingen overtroffen

12 juni 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Astrid Vermeulen

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

13 juni 2020

- Remco de Koning

De familie is opnieuw een familie

11 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Paul van der Meulen

Betrokken en sympathiek

13 juni 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Martine Mol

Eindelijk van mijn leidinggevende af

14 juni 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Gerardus Meijer

Vlot in contact

11 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Maurice de Vos

Van problemen snel naar oplossingen

10 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Franciscus Jonker

Echtscheiding met zilveren randje

7 juni 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Petrus Kramer

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

7 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Ronald van den Heuvel

Direct afgehandeld!

10 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Martinus van den Broek

Vechtscheiding voorkomen!

8 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Jacob de Jong

Ondanks afstand bekwaam geholpen

7 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Susanne Kuiper

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

4 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Willem van der Meulen

Het idee uit de mediation helpt oprecht

8 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- David van der Horst

Pijnlijke tijd afgerond

5 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Petrus Jansen

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

1 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Roy Verbeek

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

5 juni 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Petrus Visser

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

1 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Robertus Hofman

Het idee uit de mediation helpt oprecht

30 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Daniëlle van den Broek

Goed geregeld

28 mei 2020

De aanleiding was overigens niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Marieke Evers

Goed gedaan De oorzaak was overigens niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

30 mei 2020

- Anna van Dijk

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

29 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Cindy Verbeek

Geen kant gekozen

29 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Inge Brouwer

Gelukkig nu rustigere tijden

23 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Anita de Boer

Profi en handig geregeld

24 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Daniëlle van Dam

Vakkundig en vlug

27 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Evelien Koning

Persoonlijke benadering

24 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een geruststelling voor ons beide.

- Kirsten van Loon

Content

23 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Annemarie Brouwer

Vechtscheiding voorkomen!

26 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Cindy Janssen

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

24 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Robertus Schouten

Content

22 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Tamara Jonker

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

19 mei 2020

Zeer prettige ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Bianca van de Pol

Meer gekregen dan bedacht

19 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Robert van Leeuwen

Niet alleen voor werknemers

19 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Annemieke van de Velde

Gelukkig nu rustigere tijden

19 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Johan de Lange

Vlug in contact

20 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Kelly Groen

Onzekere kwestie goed geregeld

13 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Patrick Kuiper

Ook voor ons als bedrijf

14 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Kirsten Bosman

Arbeidsconflict kundig aangepakt

15 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Paulus van Dam

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

11 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Maarten van de Pol

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

13 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Deborah Smeets

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

7 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Miranda Sanders

Van problemen snel naar oplossingen

8 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Jasper de Bruijn

Gewoon goed

7 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Vincent Scholten

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

11 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Angela Scholten

Het plan was aantrekkelijk

6 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Sandra de Boer

Geoefend mediator

9 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jacobus van de Ven

Direct opgelost!

5 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Thijs Evers

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

5 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Erwin de Leeuw

Erfenis netjes verdeeld

3 mei 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Daniël Kok

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

3 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Evelien van Beek

De familie is weer een familie

6 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Michiel Timmermans

Arbeidsconflict behendig opgelost

28 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Annemarie Prins

Goed afgehandeld

1 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Claudia Smit

Meelevend en welwillend

28 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Bram Dijkstra

Dichter naar elkaar gekomen

1 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Ilse Evers

Oprecht chapeau

1 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Arie Jacobs

Ook voor ons als bedrijf

27 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Roy van de Velden

Hulp bij scheiding

29 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Adrianus van Doorn

De mediator was verstandig!

25 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Anne van der Heijden

Simpel en vlot

23 april 2020

Absoluut top! Dank!

- Femke van Wijk

Prima geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

22 april 2020

- Robert de Groot

Eindelijk onenigheid opgelost

25 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Leonie Bosch

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

23 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Natascha van de Pol

Snel afgehandeld!

18 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Pieter Jansen

Geen kant verkiezen

21 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Susanne Bos

Oprecht rechtvaardig

20 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Gerardus van der Laan

Na lang onrustig nu ontspanning

19 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Bram Blom

Pijnlijke periode afgerond

20 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Melanie Bosman

Meelevend en vriendelijk

16 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Peter van der Laan

Boven verwachting

16 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Joris de Jong

Scheiding met zilveren randje

12 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Hendrik van den Heuvel

Betrokken en sympathiek

11 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Marloes van Dongen

Een lintje krijgen

11 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Anne Driessen

Erfenis zo geregeld

16 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Antonius de Groot

Een schouderklopje krijgen

8 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Bas van den Broek

Profi en snel geregeld

10 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Ruben van de Berg

Niet duur

6 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Alexander van de Berg

Ervaren mediator

5 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Sander de Lange

Arbeidsconflict behendig aangepakt

6 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Vanessa Koster

Scheidingmet een lichtpuntje.

3 april 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Matthijs Verbeek

Gelukkig nu rustigere tijden

3 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Chantal Hendriks

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

8 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Remco Verbeek

Meer ontvangen dan bedacht

2 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Chantal Jacobs

Op maat afgestemd advies

2 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Nicole Peeters

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

1 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Richard Vos

Content

5 april 2020

Content zoals bedacht.

- Johan van Dijk

Gelukkig nu onenigheid opgelost

1 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Eric Scholten

Pijnlijke tijd afgesloten

7 maart 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Remco van de Velde

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

21 februari 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Marieke Verbeek

Het idee uit de mediation helpt enorm

10 februari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Robert Bosch

Goed geregeld De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

9 januari 2020

- Christiaan van de Velden

Gewoon prima

15 december 2019

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Adrianus Bos

Gevonden via forum

30 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Sanne Boer

Mediatorkaart is top!

29 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Edwin de Koning

Ideale match

26 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Erwin van Dam

Ideale website

26 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sabine van der Linden

Heel positief

28 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Martinus de Vries

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martin Post

Fijne service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Margaretha Brouwer

Fijn!

25 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marjolein Vink

Ideale tip

23 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Mariska van Vliet

Goede werking van de website

20 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Natasja Jonker

Fijn!

22 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Melanie Schipper

Mediatorkaart is top!

24 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ivo Mulder

Duidelijke website

22 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Gerrit Blom

Perfecte website

15 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Angela van Wijk

Dit werkt fijn

19 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mirjam van Dijk

Eindelijk een fijne site

13 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerardus Post

Vlugge offerte

13 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelia de Leeuw

niet verwacht zo betaalbaar

18 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Peter Vos

Mediatorkaart werkt erg fijn

18 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Renate van der Horst

Ideale tip

17 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- René de Boer

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

11 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ilse Dekker

Fijn!

6 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Nicole van de Velden

Google is je grootste vriend

28 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michael de Lange

Perfecte website

22 februari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Kevin Willemsen

Gevonden via forum

13 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Maria van Wijk

Heel positief

11 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tessa van der Heijden

Werkt goed dit

30 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ivo van Dam

Super service

26 januari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kim Vermeulen

Voortreffelijke match

23 januari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sharon de Bruin

Gevonden via forum

16 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jan Brouwer

Duidelijke website

8 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hendrik van Dijk

Ideale tip

5 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Joost de Bruijn

Mediatorkaart is top!

30 november 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Arjan de Jonge

Werkt lekker!

21 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Catharina Peeters

Lang leve google

20 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana Verbeek

Lang leve google

11 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Esther van Doorn

Via linkedin niet hetzelfde

2 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jessica Jansen

Via Via maar dan beter

27 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge van der Heijden

Mediatorkaart werkt erg fijn

18 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Brenda Evers

Perfecte tip

11 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martinus Jonker

Dé tip

10 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Simon Blom

Lang leve google

2 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natascha Driessen

Duidelijke website

21 september 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marcel de Bruijn

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Hendrika Schouten

Goed contact

8 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Stefan Kuijpers

Snelle offerte

29 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Maarten Verhoeven

erg betaalbaar

28 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara Koning

Eindelijk een fijne site

22 augustus 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Margaretha Janssen

Ideale website

11 augustus 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Annemarie Wolters

zeer rap geholpen

4 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Cornelis Postma

betaalbaarder dan ik dacht

28 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patricia Hoekstra

Fijne service

18 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Michel Postma

Ideale match

17 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Joost van de Ven

Prettige service

7 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ilona Gerritsen

Heel positief

30 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Ingrid Kramer

Eindelijk een fijne site

21 juni 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Nathalie Visser

Mediatorkaart werkt erg fijn

14 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Adriana Schipper

Snelle match via mediatorkaart.nl

13 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Johan Hofman

Perfecte tip

2 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Erik van der Linden

snelle service

28 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Stefan van Beek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

22 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anne de Wit

Fijne service

12 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Adrianus Koster

Goed contact

9 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anita van den Heuvel

Mediatorkaart werkt erg fijn

30 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Koen Gerritsen

Mediatorkaart is top!

24 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Barbara Martens

Super service

8 maart 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ramona Schipper

Mediatorkaart werkt erg fijn

26 februari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Astrid van Wijk

Google is je grootste vriend

11 februari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Deborah Willems

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

12 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jessica Dijkstra

Dé tip

7 januari 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ivo van de Wal

Duidelijke website

3 januari 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Lisette van der Heijden

Ideale match

10 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bas van der Meulen

niet verwacht zo betaalbaar

19 december 2018

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs Mol

Uitgelichte mediators uit Nieuwerkerk

Landelijke Alimentatiedesk Goes

Wulfaertstraat 3
4461 HS Goes
Nederland

088 629 0040
https://www.alimentatiedesk.nl/alimentatie-advocaat-Goes

Zeewind Conflictbegeleiding & Mediation

Pr. Irenestraat 5
4424 AL Wemeldinge
Nederland

06 34014384
http://zeewindmediation.nl/

ZeewindMediation

Pr. Irenestraat 5
4424 AL Wemeldinge
Nederland

06 34014384
http://zeewindmediation.nl/