Mediator Nij Beets

Ben jij op zoek naar een topper voor mediation in Nij Beets?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Nij Beets verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Nij Beets – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Nij Beets gezocht?

Een mediator uit Nij Beets vinden

Mediator Nij Beets
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 138 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nij Beets, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Langezwaag, Earnewald en Nijega bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Nij Beets

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Nij Beets? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Nij Beets te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inschakelen. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst laat maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een schutting wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook verstandig om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Nij Beets terecht voor:

  • Mediator scheiding Nij Beets
  • Zakelijke mediation Nij Beets
  • Familie mediation Nij Beets
  • Mediation arbeidsconflict Nij Beets
  • En meer

Alle mediators uit Nij Beets

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Nij Beets – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Nij Beets. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Nij Beets voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Nij Beets.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Nij Beets

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Nij Beets voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Nij Beets weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het wegwerken van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij langdurige conflicten. Door de mediator uit Nij Beets stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Nij Beets gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste partij te vinden. Wij helpen je voorbereid op weg door je een paar tips te geven. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je conflict. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Nij Beets.

Scheiden in Nij Beets is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Nij Beets die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Nij Beets, via een betaalbare mediators

Scheiden Nij Beets

Klik op de knop ‘Scheiden Nij Beets‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Nij Beets, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Nij Beets

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt immers meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een ruzie.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Nij Beets op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Nij Beets.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Nij Beets – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Nij Beets die bij jouw conflict past. Wij bieden je dan ook de kans om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Nij Beets.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Nij Beets voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Nij Beets te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Nij Beets.

Veelgestelde vragen over mediation in

Nij Beets

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Nij Beets jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Nij Beets.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nij Beets. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Nij Beets en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Nij Beets die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Nij Beets

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

5 september 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Jeffrey Driessen

Moeilijke tijd afgesloten

4 september 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Erik Smeets

Arbeidsconflict behendig opgelost

29 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Rob van den Heuvel

Het idee van de mediation helpt echt

31 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Johan Dijkstra

Echt objectief

21 augustus 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Vanessa Wolters

Na lang onrustig nu ontspanning

25 augustus 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Bart Kuiper

Goed geregeld De reden was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

13 augustus 2020

- Joyce Groen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

15 augustus 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Ilona Peeters

Vlug in contact

9 augustus 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Wouter van Veen

Pijnlijke tijd afgesloten

8 augustus 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Anne van Dam

Na lang onrustig nu rust

3 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Simone Bosch

Kwetsbare afhandeling top geregeld

1 augustus 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Willem Kok

Volledig neutraal

24 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Charlotte van de Veen

Conflict met medewerker opgelost

29 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- David van Loon

Gewoon prima

22 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Robertus Postma

Het idee uit de mediation helpt echt

23 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Kirsten Jonker

Niet duur

22 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Alexander van den Bosch

Simpel en vlot

20 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Robin de Bruin

Pijnlijke tijd afgesloten

19 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Nicolaas Timmermans

Betrokken en sympathiek

22 juli 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Rob Kok

Betrokken en aardig

17 juli 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Sharon Smits

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

22 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Jeroen van Dongen

Niet duur

22 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Femke de Boer

Meelevend en vriendelijk

19 juli 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Jeffrey de Ruiter

Gewoon prima

19 juli 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Eric van der Meer

Ruzie met werknemer opgelost

15 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Cindy de Vries

Dichter naar elkaar toegegroeid

16 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Klaas Smit

Gewoon prima

17 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Nancy de Boer

Verwachtingen overtroffen

12 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Manon van Veen

Vechtscheiding voorkomen!

13 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Bianca Peters

Het idee van de mediation helpt enorm

12 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Catharina de Ruiter

Meelevend en vriendelijk

11 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Elisabeth de Jonge

Niet alleen voor personeel

6 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Ronald Groen

Arbeidsconflict kundig opgelost

12 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Arie van der Meer

Vlot afgehandeld!

5 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Remco Schipper

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

6 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Charlotte van de Berg

Tevreden

3 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Klaas de Koning

Onzekere kwestie fijn geregeld

6 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Björn Postma

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

7 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Nancy Jansen

Vechtscheiding voorkomen!

3 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Bastiaan Peters

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

29 juni 2020

Hele lieve ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Petra Mol

Betrokken en aardig

2 juli 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Robin van Dongen

Professioneel en vlug

1 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Ellen Boer

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

28 juni 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Christiaan de Graaf

Op maat afgestemd advies

29 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Sabine Willemsen

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

25 juni 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Bas van de Ven

De familie is weer een familie

27 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Laura Smit

Snel afgehandeld!

24 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Jeffrey van der Meer

Snel in contact

20 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel geregeld zo.

- Eva van de Berg

Ook voor ons als bedrijf

20 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Jacobus Hendriks

Meer ontvangen dan bedacht

21 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Evelien de Graaf

Uit elkaar met een lichtpuntje.

21 juni 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Angela de Lange

vlot geregeld

17 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Marieke Verbeek

Hulp bij (tiener)dochter

21 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Maria Verhoeven

Oprecht fijn

21 juni 2020

Helemaal super! Dank!

- Christian van de Berg

Dichter naar elkaar toegegroeid

14 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Bram Brouwer

Een schouderklopje verdiend

18 juni 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Leonie van de Pol

Profi en snel geregeld

18 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Ellen Hofman

Uit elkaar met een lichtpuntje.

18 juni 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Angelique Veenstra

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

13 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Lisette Hendriks

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

12 juni 2020

Zeer gepaste ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Tim van de Pol

Lastige tijd afgerond

8 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Femke Jonker

Onzekere kwestie goed geregeld

7 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Marleen Vermeulen

Ervaren mediator

7 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Koen Peters

Dichter naar elkaar toegegroeid

10 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Arie Bos

Gelukkig nu conflict opgelost

10 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Natascha Brouwer

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

7 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Wilhelmus Bosman

Ervaren mediator

7 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Dave de Haan

Nalatenschap eerlijk gedeeld

7 juni 2020

Lieve hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Robert de Boer

Arbeidsconflict behendig opgelost

7 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Vanessa van de Wal

Vechtscheiding voorkomen!

7 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Nicolaas Smits

Gewoon prima

2 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Hendrika Koster

Persoonlijke aanpak

4 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Marloes van den Heuvel

Meer ontvangen dan bedacht

2 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Jacqueline Visser

Een schouderklopje krijgen

3 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Michael van der Horst

Erfenis eerlijk verdeeld

1 juni 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Jessica Bosman

Meer gekregen dan verwacht

27 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Edwin van de Velden

Geen testament, wel netjes verdeeld

29 mei 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Karin Prins

Profi en handig geregeld

29 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Janneke Mulder

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

26 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Hendrikus Jonker

Uitstekend gedaan De reden was overigens niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

25 mei 2020

- Anouk Willems

Gelukkig nu conflict opgelost

26 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Johanna van de Brink

Conflict met personeelslid opgelost

24 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Anita van Dam

Conflict met personeelslid opgelost

26 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Maurice Smeets

Direct afgehandeld!

23 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jasper van der Meulen

Tevreden

21 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Nicolaas van de Ven

Tarief viel mee!

23 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Elizabeth Bosch

Hulp bij uit elkaar gaan

22 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Barbara Evers

Fijn geregeld

16 mei 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Jeroen de Bruijn

Meelevend en welwillend

17 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Renate Janssen

Scheiding met zilveren randje

17 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Sabine de Ruiter

Het idee was goed

18 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Bas de Groot

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

13 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Willem de Vos

De familie is opnieuw een familie

13 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Melanie Gerritsen

De mediator was goed!

18 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Marco Verhoeven

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

12 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Marloes van de Velde

De familie is weer een familie

13 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jessica van der Meer

Vechtscheiding voorkomen!

14 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Vanessa Bakker

Gelukkig nu rustigere tijden

8 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Mirjam Gerritsen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

14 mei 2020

Zeer fijne ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Nicole van de Velde

Nalatenschap eerlijk gedeeld

12 mei 2020

Lieve hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Charlotte Brouwer

Niet duur

12 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel geregeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Annemarie Schipper

Simpel en vlot

6 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Cornelia de Koning

Kwetsbare afhandeling top geregeld

5 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Eric Kuiper

Persoonlijke aanpak

8 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Christian Kok

Nalatenschap zo geregeld

1 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Björn Sanders

Vaak bereikbaar

7 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Pascal Kramer

Geen kant gekozen

3 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Manon van Veen

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

2 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Anita van de Velden

Eindelijk van mijn baas af

1 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Adrianus Jacobs

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

28 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Nancy Mol

Vlug in contact

29 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Diana Vink

Veelal bereikbaar

2 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Fijn hoe gauw dit ging.

- Ilse Gerritsen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

24 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Alexander Veenstra

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

28 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Vincent Scholten

Dichter naar elkaar gekomen

24 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Maaike Maas

Simpel en vlug

28 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Sanne de Jonge

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

23 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Willem Smits

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

24 april 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Sandra Visser

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

21 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Eva van de Pol

Niets meer te doen met mijn werk!

18 april 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Karin Maas

Begeleiding bij (tiener)dochter

19 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Tom Kuiper

Niet prijzig

16 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Wilhelmus Dekker

De mediator was goed!

16 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Adriana van der Meulen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

21 april 2020

Zeer fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Franciscus Smit

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

14 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Marianne van Beek

Vlot in contact

19 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Antonius Kramer

Dichter naar elkaar gekomen

18 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Guido Sanders

Na lang turbulent nu rust

17 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Adriana de Boer

Onzekere kwestie fijn geregeld

17 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Edwin Peeters

Ruzie met werknemer opgelost

16 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Vincent Molenaar

Begeleiding bij (tiener)dochter

12 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Sabrina Vos

Meelevend en vriendelijk

9 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Marloes van der Laan

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

14 april 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Annemarie de Vos

Betrokken en sympathiek

7 april 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Frank Vink

Meer ontvangen dan verwacht

6 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Simon Hendriks

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

5 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Christian Post

Simpel en vlug

4 april 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Jeroen de Groot

Ruzie met dochter opgelost

3 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Jacoba Timmermans

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

6 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Jacob van den Broek

Geoefend mediator

7 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Cindy Meijer

Tarief viel mee!

5 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Claudia van Wijk

De familie is weer een familie

2 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Martine Groen

Ook voor werkgevers

3 april 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Simon Wolters

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

30 maart 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Raymond Meijer

vlot geregeld

22 maart 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Gerardus Brouwer

Een lintje verdiend

3 maart 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Michiel de Haan

Het idee uit de mediation helpt enorm

5 februari 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Martijn Huisman

Meelevend en vriendelijk

14 januari 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Daniël van de Berg

Vlug in contact

27 december 2019

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel gegaan zo.

- Kevin Driessen

Ideale match

31 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kim van Doorn

Perfecte tip

26 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ingrid de Ruiter

Lang leve google

29 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan van de Pol

Google is je grootste vriend

31 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martinus Visser

snel geholpen

25 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jacqueline van de Velden

Erg tevreden

25 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Tom van der Horst

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Klaas van Leeuwen

Aangenaam verrast

22 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Rob Evers

Dé tip

25 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robertus van Dijk

Zeer verrast

26 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Femke Jonker

Snelle match via mediatorkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Erik Gerritsen

Via forum hier terechtgekomen

23 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Adriana van Dongen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ingrid Bos

Forum bood hulp

16 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Hendrik van Veen

Ideale tip

21 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Annemieke van der Laan

Werkt goed dit

13 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bas van Vliet

Lang leve google

14 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik van Doorn

Snelle match via mediatorkaart.nl

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacobus Jansen

Via forum hier terechtgekomen

11 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Bas van Beek

Werkt goed dit

12 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Dirk Hoekstra

Dé tip

15 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Mariska van de Velde

Forum bood hulp

10 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Claudia Brouwer

Duidelijke website

3 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sabrina Maas

Gevonden via forum

22 februari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Pascal Peters

Perfecte website

16 februari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jolanda Prins

Google is je grootste vriend

13 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Manon Hofman

Ideale match

4 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maria van de Velde

erg betaalbaar

29 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan van de Velden

Forum bood hulp

16 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Angelique de Koning

Vlugge offerte

10 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Antonius Molenaar

Fijne service

3 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sabine Kok

Ideale tip

10 december 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Paulus Kramer

Gevonden via forum

28 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Bart Hofman

snelle service

23 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris Dekker

Vlugge offerte

21 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Rutger Mulder

aangename service

14 november 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Linda Peters

niet verwacht zo betaalbaar

6 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacob de Graaf

Ideale tip

29 oktober 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tamara Smit

Fijne service

19 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Suzanne Vermeulen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Deborah van Loon

vlot en makkelijk

7 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Martinus Bosman

De perfecte match

30 september 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ilona Mulder

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Stefan van der Meulen

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

15 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Patricia van der Meer

Dit werkt fijn

11 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nancy Dijkstra

Mediatorkaart werkt erg fijn

29 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Simone de Ruiter

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marco Mol

Dit werkt fijn

17 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Vanessa de Groot

Werkt lekker!

11 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jelle Martens

Duidelijke website

4 augustus 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jeffrey de Groot

Via Via maar dan beter

25 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martinus Hoekstra

De perfecte match

20 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martinus Smits

Mediatorkaart werkt erg fijn

11 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Daniëlle Hendriks

Google is je grootste vriend

9 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patricia Bos

Duidelijke website

1 juli 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Christiaan Kuijpers

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

27 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sjoerd Willems

Vlugge offerte

17 juni 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriaan van Loon

Ideale match

7 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Natasja Postma

snelle service

3 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Marleen Hoekstra

Dé tip

23 mei 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Angelique Bosman

Perfecte website

17 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Maartje van der Horst

erg betaalbaar

14 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruben Schouten

Forum bood hulp

8 mei 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Jacobus de Koning

betaalbaarder dan ik dacht

1 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa de Ruiter

Ideale tip

18 april 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Erwin Schipper

aangename service

16 maart 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Mirjam de Ruiter

Perfecte website

23 februari 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Mark de Bruijn

Werkt goed dit

9 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robin Veenstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 januari 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ellen Mulder

Lang leve google

23 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal de Jong

Mediatorkaart werkt erg fijn

31 december 2018

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Rob van de Ven

Geen linkedin nodig

9 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim van Dijk

Goede werking van de website

17 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Guido van de Velde

Uitgelichte mediators uit Nij Beets

ScheidingsCentrum Roos

Florynwei 1-D
9251 MP Burgum
Nederland

085 273 1525
http://sc-nederland.nl/scheidingscentrum-roos/

Alimentatiedesk Heerenveen

Burgemeester Falkenaweg 58
8442 LH Heerenveen
Nederland

0513 226 002
http://www.alimentatiedesk.nl/alimentatie-advocaat-heerenveen

Conflictregisseur

Wynzerdyk 11
9062 GP Oentsjerk
Nederland

06 31222511
http://www.conflictregisseur.com/