Mediator Oldemarkt

Wil jij een betaalbare mediator in Oldemarkt die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Oldemarkt verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Oldemarkt – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Oldemarkt gezocht?

Een mediator uit Oldemarkt vinden

Mediator Oldemarkt
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oldemarkt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wetering, Willemsoord en Blokzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Oldemarkt

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Oldemarkt? Het kan lastig zijn om de perfectie mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Oldemarkt te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt of het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen inzetten. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Oldemarkt. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere organisaties is het ook slim om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Oldemarkt terecht voor:

  • Mediator scheiding Oldemarkt
  • Zakelijke mediation Oldemarkt
  • Familie mediation Oldemarkt
  • Mediation arbeidsconflict Oldemarkt
  • En meer

Alle mediators uit Oldemarkt

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Oldemarkt – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op het oplossen van een conflict. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Oldemarkt. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Oldemarkt voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Oldemarkt.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Oldemarkt

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Oldemarkt voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Oldemarkt weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt uiteraard niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. Door de mediator uit Oldemarkt stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Oldemarkt gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Door enkele stappen te doorlopen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet vanzelfsprekend wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je geschil. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Oldemarkt.

Scheiden in Oldemarkt is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Oldemarkt die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Oldemarkt, via een betaalbare mediators

Scheiden Oldemarkt

Klik op de knop ‘Scheiden Oldemarkt‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Oldemarkt, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Oldemarkt

Het is natuurlijk altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de kennis heeft om jouw ruzie op te lossen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Oldemarkt op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Oldemarkt.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Oldemarkt – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook makkelijk om een geschikte mediator uit Oldemarkt te vinden. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Oldemarkt.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Oldemarkt voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Oldemarkt te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Oldemarkt.

Veelgestelde vragen over mediation in

Oldemarkt

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Oldemarkt jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Oldemarkt.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Oldemarkt. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Oldemarkt en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Oldemarkt die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Oldemarkt

Profi en handig geregeld

11 augustus 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Femke Groen

Moeilijke periode afgesloten

30 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Daniël Dekker

Geen testament, wel netjes verdeeld

29 juli 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Robertus van Dam

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

26 juli 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Judith van de Ven

Eindelijk van mijn baas af

26 juli 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Sandra de Bruijn

Na lang turbulent nu rust

23 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Erwin van den Bosch

Het idee van de mediation helpt echt

21 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Matthijs Smits

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

26 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Erwin Huisman

Uit elkaar met een lichtpuntje.

19 juli 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Thomas de Wit

Op maat afgestemd advies

24 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Adriaan van der Laan

Menselijke benadering

18 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Michel Maas

Eindelijk rustigere tijden

19 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Sjoerd Hendriks

Eindelijk van mijn baas af

22 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Karin Smits

Verwachtingen overtroffen

15 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Martinus van der Meer

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

17 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Barry Post

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

17 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Caroline de Wit

Meer ontvangen dan bedacht

18 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Marianne Sanders

Niet duur

17 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Catharina de Boer

Snel geregeld

13 juli 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Hanneke de Vries

Gewoon goed

9 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Judith van der Meulen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

9 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Anouk Veenstra

Eindelijk rustigere tijden

11 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Marianne Brouwer

Niets meer te maken met mijn werkgever!

10 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Marc van Beek

Simpel en snel

7 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Ingrid de Bruin

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

9 juli 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Ilse Hermans

Niet alleen voor personeel

5 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Sabrina van de Velden

Erfenis zo afgehandeld

4 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Catharina Gerritsen

Verwachtingen overtroffen

4 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Elisabeth van de Velde

Moeilijke tijd afgerond

5 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Leonie Driessen

Kwetsbare afhandeling super geregeld

7 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Jelle van der Horst

Gewoon prima

5 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Ellen Martens

Dichter naar elkaar gekomen

6 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Robertus de Bruin

Simpel en snel

5 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Ilona Post

Prijs viel mee!

4 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Hanneke Smits

Gewoon goed

30 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Tamara de Jong

Niet duur

28 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ivo Kuipers

Niet prijzig

24 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot geregeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Wouter van der Laan

Profi en snel geregeld

24 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Jolanda Verhoeven

Gewoon goed

24 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Vincent Postma

Ruzie met werknemer opgelost

27 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Frank de Koning

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

26 juni 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Martine Kuiper

Persoonlijk afgestemd advies

19 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Martin Maas

Pijnlijke tijd afgerond

19 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Annemieke Hermans

Meelevend en welwillend

21 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Angela Molenaar

Ervaren mediator

23 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Hendrikus Hendriks

Geen kant verkiezen

19 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Ivo Hermans

Meer gekregen dan bedacht

15 juni 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Martin de Graaf

Verwachtingen overtroffen

17 juni 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Robert Bakker

Uit elkaar met een lichtpuntje.

18 juni 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Wouter Mulder

Eindelijk rustigere tijden

18 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Willem Driessen

Snel afgehandeld

11 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Vanessa van Dam

Geoefend mediator

15 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Ilona van Vliet

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

11 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Simon de Wit

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

14 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Willem Verhoeven

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

11 juni 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Maartje Veenstra

Hulp bij uit elkaar gaan

12 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Tim de Vries

Na lang turbulent nu rust

11 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Manon van de Ven

Dichter naar elkaar toegegroeid

4 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Petrus van de Wal

Dichter naar elkaar toegegroeid

10 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Danny Blom

Meelevend en welwillend

8 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Hendrikus de Haan

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

3 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Johannes Wolters

Geen kant gekozen

4 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Adriana van der Linden

Betrokken en aardig

7 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Maria van Beek

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

2 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Deborah Peters

Professioneel en snel

29 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Claudia van den Broek

Pijnlijke tijd afgesloten

2 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Bas Brouwer

Snel opgelost!

28 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Rob Verbeek

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

30 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Bianca Jacobs

Conflict met medewerker opgelost

27 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Charlotte Hermans

Menselijke aanpak

25 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Paulus Martens

Pijnlijke periode afgesloten

28 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Renate Jansen

Eindelijk onenigheid opgelost

23 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Tessa Koster

Ook voor werkgevers

22 mei 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Kirsten van der Heijden

Ervaren mediator

28 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Koen de Bruijn

Prijs viel mee!

22 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Johan de Lange

Simpel en snel

27 mei 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Remco van der Heijden

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

22 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Gerardus Kok

Meelevend en vriendelijk

23 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Koen Kuiper

Vechtscheiding voorkomen!

20 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Bart Dekker

Simpel en vlot

21 mei 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Eveline van Wijk

Persoonlijke aanpak

16 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Ilse van Dijk

Niet alleen voor werknemers

20 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Gerardus van Leeuwen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

20 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Stefan van der Meer

Tevreden

17 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Koen Vink

Dichter naar elkaar gekomen

16 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Natascha van Veen

Boven verwachting

17 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Charlotte Verbeek

Ondanks afstand professioneel geholpen

17 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Wendy van Dam

Gewoon goed

12 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Rutger Boer

Geen testament, wel netjes verdeeld

15 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Patrick Vink

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

8 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Klaas van Dam

Niet alleen voor werknemers

9 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Miranda van den Heuvel

Niet alleen voor personeel

9 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Eveline de Koning

Gewoon prima

7 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Janneke van de Veen

Arbeidsconflict behendig opgelost

11 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Gerrit Koster

Niet prijzig

10 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Ruud de Koning

Na lang turbulent nu ontspanning

7 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Ivo Wolters

Erfenis netjes gedeeld

3 mei 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Björn Postma

Goed afgehandeld

7 mei 2020

De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Ivo van Leeuwen

Ook voor werkgevers

7 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Frank de Groot

De mediator was verstandig!

30 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Ilona de Vries

Tevreden

28 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Marc Smit

Volledig onpartijdig

28 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Kelly Koster

Direct afgehandeld!

3 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Anna Bakker

Arbeidsconflict behendig opgelost

2 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Tessa van der Horst

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

28 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Diana van de Brink

Hulp bij uit elkaar gaan

28 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Yvonne Driessen

Erfenis eerlijk verdeeld

28 april 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Simone de Vos

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

25 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Simon Koning

Tarief viel mee!

26 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Ronald Post

Hulp bij (tiener)dochter

24 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Anna de Vries

Nalatenschap zo afgehandeld

22 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Jacob Koster

Conflict met personeelslid opgelost

24 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Linda Hermans

Vlot afgehandeld!

23 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marieke de Koning

Het idee was goed

16 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Michiel Hoekstra

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

16 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Nienke de Bruin

Moeilijke tijd afgesloten

18 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Chantal van de Veen

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

18 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Mariska van de Ven

Geen testament, wel netjes verdeeld

17 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Suzanne Driessen

Echt chapeau

13 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Lisette Molenaar

Snel geregeld

14 april 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Pascal van de Brink

Erfenis netjes verdeeld

15 april 2020

Fijne hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Charlotte de Bruin

Snel afgehandeld!

15 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Paulus de Ruiter

Moeilijke periode afgerond

10 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Pascal de Jong

Echt onpartijdig

13 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Sjoerd Smit

Vechtscheiding voorkomen!

13 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jacobus van der Meer

Tevreden

10 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Marieke de Haan

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

5 april 2020

Zeer lieve ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Leonie Bosch

Arbeidsconflict behendig aangepakt

6 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Vincent van de Velden

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

10 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Martin van der Meulen

Geen kant verkiezen

5 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Evelien van Wijk

Vlot in contact

4 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel gegaan zo.

- Vanessa van der Meer

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

4 april 2020

Hele lieve ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Ilse Postma

Tarief viel mee!

2 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Jacoba van Dijk

De familie is weer een familie

2 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Brenda van Dongen

Pijnlijke periode afgesloten

3 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Eric Maas

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

31 maart 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Michiel Bosman

Pijnlijke tijd afgesloten

11 maart 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Kevin Koning

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

18 februari 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Christiaan Mol

Oprecht chapeau

4 februari 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marije Koster

Oprecht fijn

21 januari 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Natascha Peeters

Scheidingmet een lichtpuntje.

3 januari 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Suzanne Maas

Heel positief

2 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Catharina Peeters

Eindelijk een goede site gevonden

30 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Cornelis de Ruiter

Erg tevreden

31 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Johanna de Haan

Eindelijk een goede site gevonden

31 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Björn de Ruiter

Eindelijk een goede site gevonden

25 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Linda Smits

Dé tip

26 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Karin Bos

Zeer verrast

28 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Petronella Willems

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wendy Wolters

Dit werkt fijn

21 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Dirk Bakker

De perfecte match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Monique Martens

betaalbaarder dan ik dacht

23 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis Scholten

Mediatorkaart werkt erg fijn

18 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sandra van den Heuvel

Geen linkedin nodig

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patrick Boer

Snelle match via mediatorkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anouk Smit

Gevonden via forum

15 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Johanna Hendriks

Vlugge offerte

16 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Paul Verbeek

Voortreffelijke match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Antonius van de Velden

Werkt lekker!

15 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Wilhelmina Smits

Voortreffelijke match

17 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mariska van der Meulen

Positieve ervaring

17 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Dave de Wit

Fijne service

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Martin Gerritsen

Vlugge offerte

10 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Daniëlle Peters

Duidelijke website

2 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jan van de Ven

Super service

24 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Maarten Janssen

Fijn!

14 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Michel Post

Super service

8 februari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Renate Jacobs

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Nienke van Beek

Vlugge offerte

29 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Femke de Haan

Voortreffelijke match

20 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Kevin Dijkstra

Goed contact

16 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Willem de Bruin

Dé tip

2 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriaan Willemsen

Goed contact

6 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Prins

Snelle match via mediatorkaart.nl

28 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Margaretha de Ruiter

Ideale website

26 november 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Arjan Driessen

snelle service

16 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Frank de Vries

Goed contact

9 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anouk Veenstra

Goed contact

5 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Erik Peters

Super service

29 oktober 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Elizabeth de Ruiter

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

24 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Pieter Bosman

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

16 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Sebastiaan Martens

Eindelijk een goede site gevonden

3 oktober 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Lisette de Boer

Goed contact

3 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Patrick Willemsen

Ideale website

23 september 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Hendrikus Dekker

Positieve ervaring

17 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Steven de Jong

Erg tevreden

5 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Daniël Veenstra

Mediatorkaart werkt erg fijn

31 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Alexander van der Meulen

De perfecte match

27 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Mark de Lange

Ideale tip

21 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bart Peters

Goed contact

8 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sanne Kok

Vlugge offerte

8 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Saskia Verhoeven

Goed contact

27 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marleen Meijer

Voortreffelijke match

19 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Diana van den Heuvel

Ideale tip

12 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marijke van de Ven

Via linkedin niet hetzelfde

4 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia Bosch

Gevonden via forum

1 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Gerrit van der Linden

Ideale website

26 juni 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jasper Dijkstra

Heel positief

18 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Matthijs Hermans

Heel positief

10 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marleen Driessen

niet verwacht zo betaalbaar

30 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jessica Bosch

Fijne service

29 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sandra Willemsen

Mediatorkaart is top!

18 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Frank Peeters

vlot en makkelijk

10 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Bianca Jansen

Ideale match

7 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tessa Boer

Mediatorkaart werkt erg fijn

28 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Rutger Martens

Ideale website

22 april 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Roy van Dijk

Perfecte tip

13 maart 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Leonie de Lange

Heel positief

26 februari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Iris Mulder

Goed contact

9 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Edwin de Groot

Perfecte website

31 januari 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Willem de Leeuw

Google is je grootste vriend

10 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris de Wit

Mediatorkaart is top!

21 december 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Cornelia van de Velde

Forum bood hulp

22 januari 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Maartje de Wit

Snelle match via mediatorkaart.nl

21 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Esther van Wijk

Uitgelichte mediators uit Oldemarkt

Alimentatiedesk Heerenveen

Burgemeester Falkenaweg 58
8442 LH Heerenveen
Nederland

0513 226 002
http://www.alimentatiedesk.nl/alimentatie-advocaat-heerenveen

De Bemiddelaer

uslaggerij 16
8501 ZW Joure
Nederland

0513 851 053
http://debemiddelaer.nl/

Heart vs. Brain Praktijk voor Coaching en Therapie

Tuinrand 6
8307 BV Ens
Nederland

0527 750 242
https://www.heartvsbrain.nl/