Mediator Oudorp

Behoefte aan een ijzersterke mediator in Oudorp die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Oudorp verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Oudorp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Oudorp gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Oudorp
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oudorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Koedijk, Zuidschermer en Broek op Langedijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Oudorp

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Oudorp? Het kan moeilijk zijn om de perfectie mediator te vinden voor het wegnemen van een bepaald conflict. Dit komt natuurlijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Oudorp te zoeken

Je wilt graag weten voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inzetten. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een schutting wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook een goed idee om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Oudorp terecht voor:

  • Mediator scheiding Oudorp
  • Zakelijke mediation Oudorp
  • Familie mediation Oudorp
  • Mediation arbeidsconflict Oudorp
  • En meer

Alle mediators uit Oudorp

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Oudorp – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige geschillen die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Oudorp. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Oudorp voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Oudorp.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Oudorp

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Oudorp voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Oudorp weet uit ervaring hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Oudorp is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Oudorp gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Door een aantal stappen te volgen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Oudorp.

Scheiden in Oudorp is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Oudorp die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Oudorp, via een betaalbare mediators

Scheiden Oudorp

Klik op de knop ‘Scheiden Oudorp‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Oudorp, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Oudorp

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij iemand met een hoge mate van ervaring en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een geschil.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Oudorp op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Oudorp.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Oudorp – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Oudorp die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Oudorp.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Oudorp voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Oudorp te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Oudorp.

Veelgestelde vragen over mediation in

Oudorp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Oudorp jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Oudorp.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Oudorp. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Oudorp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Oudorp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Oudorp

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

6 september 2020

Zeer lieve ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Gerardus de Koning

Ruzie met personeelslid opgelost

7 september 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Marleen Martens

Tarief viel mee!

3 september 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Danny Driessen

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

28 augustus 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Martinus van de Ven

De familie is weer een familie

24 augustus 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Wilhelmus Prins

Geen kant gekozen

26 augustus 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Bastiaan Peeters

Nalatenschap netjes gedeeld

17 augustus 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Nathalie Bosch

Het plan was degelijk

15 augustus 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Bas van Dijk

Eindelijk van mijn baas af

8 augustus 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jolanda van Loon

Meer ontvangen dan bedacht

6 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Thijs Peeters

Gewoon fijn

31 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Sabine Gerritsen

Snel in contact

1 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Cornelia Verhoeven

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

27 juli 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Deborah van de Veen

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

23 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Saskia Willems

Begeleiding bij (tiener)dochter

28 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Eva de Bruin

Nalatenschap netjes verdeeld

22 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Jolanda Kuiper

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

21 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Sabine de Vries

Meer gekregen dan verwacht

21 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Renate van der Heijden

Snel afgehandeld

24 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Gerrit de Groot

Uit elkaar met een lichtpuntje.

24 juli 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Janneke Kok

Arbeidsconflict behendig aangepakt

20 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Antonius Veenstra

Eindelijk ruzie opgelost

22 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Adrianus Kok

Vechtscheiding voorkomen!

17 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Irene Janssen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

19 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Arie de Vos

Vakkundig en vlug

16 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Anna Wolters

Niet alleen voor werknemers

18 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Rogier Driessen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

17 juli 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Johanna Boer

Oprecht chapeau

15 juli 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Björn Bosman

Betrokken en sympathiek

14 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- David Dijkstra

Boven verwachting

15 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Diana van de Velde

Uit elkaar met een lichtpuntje.

12 juli 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Johanna van den Broek

Prijs viel mee!

9 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Rob Molenaar

Persoonlijk afgestemd advies

8 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Sabrina Bosman

Niets meer te doen met mijn werkgever!

6 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Arjan van Dongen

Begeleiding bij (tiener)dochter

4 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Elisabeth Scholten

Gelukkig nu onenigheid opgelost

10 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Inge Schipper

Geen kant verkiezen

5 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Jan de Bruijn

Niet prijzig

8 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Jeffrey de Graaf

Geen kant verkiezen

5 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Joris Post

Ruzie met dochter opgelost

6 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Sabine Sanders

Eindelijk rustigere tijden

29 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Peter van de Pol

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

28 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Martin Gerritsen

Menselijke aanpak

27 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Ilona Verbeek

Onenigheid met dochter opgelost

30 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Natasja van de Berg

Simpel en vlug

30 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Antonius de Graaf

Ook voor ons als bedrijf

25 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Snel geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Ingrid Jacobs

Vechtscheiding voorkomen!

29 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Stefan van der Meer

Pijnlijke periode afgesloten

23 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Ingrid van Doorn

Arbeidsconflict kundig opgelost

22 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Petronella van Veen

Het idee van de mediation helpt enorm

19 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Cornelia Smit

Het idee van de mediation helpt enorm

24 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Remco van Vliet

Het idee was degelijk

19 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- René van Doorn

Meer gekregen dan verwacht

21 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Marijke van de Wal

Niets meer te maken met mijn werkgever!

22 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jeffrey Willemsen

Profi en vlot geregeld

17 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Natascha Molenaar

De familie is opnieuw een familie

18 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Paulus Bosman

Ook voor ons als bedrijf

14 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een medewerker. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Bas van der Horst

Het idee was aantrekkelijk

17 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jolanda de Jong

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

18 juni 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Mirjam van Dongen

Content

14 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Marianne Kuiper

Een schouderklopje verdiend

12 juni 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Sebastiaan Groen

Verwachtingen overtroffen

10 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Martijn Molenaar

Oprecht chapeau

11 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Peter van Dam

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

7 juni 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Laura de Wit

Op maat afgestemd advies

9 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Petra van Dijk

Scheiding met zilveren randje

5 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Maria Blom

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

11 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Evelien Smeets

Conflict met medewerker opgelost

5 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Marijke Meijer

Erfenis netjes verdeeld

9 juni 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Cornelis Scholten

Meer gekregen dan verwacht

3 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Marieke Kuiper

Tevreden

8 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Klaas van der Linden

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

3 juni 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Ronald van Dam

Pijnlijke tijd afgesloten

2 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Hendrik van de Ven

Meelevend en vriendelijk

30 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Daniël de Leeuw

Hulp bij (tiener)dochter

3 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Mariska Kuipers

Direct afgehandeld!

1 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Simone Hofman

Vechtscheiding voorkomen!

28 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Michael Smit

Scheidingmet een lichtpuntje.

27 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Johan van Vliet

Gelukkig nu rustigere tijden

1 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Anne van de Velde

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

29 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Marijke Willems

Scheiding met zilveren randje

23 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Dirk van Loon

Menselijke benadering

25 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Anouk van Leeuwen

Oprecht goed

23 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Evelien van Vliet

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

26 mei 2020

Zeer gepaste ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Maria Hofman

Het idee was goed

24 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Robin de Jonge

Een schouderklopje krijgen

21 mei 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Annemieke Postma

Pijnlijke tijd afgerond

19 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Kelly Jonker

Een schouderklopje verdiend

20 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Christiaan Dekker

Eindelijk van mijn baas af

17 mei 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ruud Verbeek

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

20 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sabine Driessen

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

15 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Marije Veenstra

Pijnlijke periode afgesloten

16 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Charlotte van de Wal

Nalatenschap zo afgehandeld

14 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Arjan Blom

Niet alleen voor werknemers

15 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Erwin Bosman

Eindelijk rustigere tijden

13 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Marc Schouten

Begeleiding bij (tiener)dochter

17 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Matthijs Meijer

De familie is weer een familie

16 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Robertus van den Bosch

Pijnlijke tijd afgerond

8 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Monique Mol

Vechtscheiding voorkomen!

12 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jacqueline Sanders

Meelevend en vriendelijk

10 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Stefan van Wijk

Boven verwachting

13 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Gerrit de Bruijn

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

6 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Marianne van den Bosch

Profi en snel geregeld

4 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Gerrit Meijer

Persoonlijke aanpak

4 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een opluchting voor ons beide.

- Angela Brouwer

Scheiding met zilveren randje

6 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Tom van Dam

Ruzie met dochter opgelost

1 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Willem van der Horst

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

5 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Michiel Willems

Lastige tijd afgesloten

30 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Charlotte Mol

Niet enkel voor werknemers

1 mei 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Maria van de Velden

Vlot in contact

28 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel geregeld zo.

- Hendrika Kuijpers

Veelal bereikbaar

1 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel geregeld zo.

- Jacobus Kuipers

Begeleiding bij (tiener)dochter

1 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Sander de Lange

Meelevend en vriendelijk

2 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Richard van den Heuvel

Tevreden

26 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Femke van Beek

Gewoon goed

25 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Ellen Brouwer

Ruzie met werknemer opgelost

26 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Sander de Ruiter

Echt chapeau

29 april 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Monique Sanders

Vakkundig en vlug

27 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Mark van der Linden

Ruzie met personeelslid opgelost

20 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Renate Jansen

Meer gekregen dan verwacht

23 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Nienke Verhoeven

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

18 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Paulus van der Linden

Niet enkel voor personeel

22 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Simone de Jonge

De mediator was verstandig!

19 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Sandra Smeets

Na lang turbulent nu rust

18 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Bas van der Linden

Vechtscheiding voorkomen!

21 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Charlotte van der Laan

Hulp bij scheiding

14 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Willem van der Linden

Meer ontvangen dan verwacht

15 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Astrid Timmermans

Menselijke benadering

17 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Caroline de Vries

Simpel en snel

14 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Erik Molenaar

Op maat afgestemd advies

13 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Christiaan van de Velden

Eindelijk onenigheid opgelost

15 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Jeroen van der Linden

Nalatenschap netjes gedeeld

9 april 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Jacoba Bosch

Na lang onrustig nu rust

15 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Dennis Smeets

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

11 april 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Mirjam Bakker

Van problemen snel naar oplossingen

11 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Deborah Bos

De mediator was fijn!

6 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Wouter Visser

Meelevend en welwillend

11 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Maarten Boer

Niks meer te maken met mijn werkgever!

7 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Jasper Wolters

Ondanks afstand bekwaam geholpen

3 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Kelly Sanders

Na lang turbulent nu rust

5 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Iris Meijer

Profi en vlot geregeld

6 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Maurice Schouten

Eindelijk onenigheid opgelost

7 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Joris de Ruiter

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

3 april 2020

Zeer prettige ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Johan Evers

Een schouderklopje krijgen

29 maart 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Angela van der Laan

Onenigheid met dochter opgelost

31 maart 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Erwin Kuijpers

Gewoon prima

11 maart 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Bas van Loon

Vaak bereikbaar

21 februari 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel geregeld zo.

- Angelique van Dijk

Goed geregeld De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

26 januari 2020

- Adriana Boer

Tarief viel mee!

15 januari 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Kelly de Jong

Na lang turbulent nu rust

2 januari 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Franciscus Dekker

snel geholpen

1 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Guido Post

Perfecte tip

29 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Janneke Timmermans

erg snel

28 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Vincent Verhoeven

Google is je grootste vriend

29 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie de Haan

betaalbaarder dan ik dacht

26 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bastiaan Koster

Werkt lekker!

24 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- René van de Velde

Google is je grootste vriend

25 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ellen van den Broek

snelle service

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Sander de Bruijn

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Vincent van der Heijden

Perfecte website

23 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Kim Hermans

Prettige service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Eveline van de Brink

Prettige service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Adriaan Groen

Ideale tip

19 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cornelia Janssen

Super service

21 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Arie Kok

Fijne service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Bastiaan van Dijk

Zeer verrast

19 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marloes Janssen

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Bianca van Beek

snel geholpen

16 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Catharina de Jonge

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Annemarie de Wit

Goed contact

11 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Robin van Vliet

Ideale match

12 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Christian Mol

De perfecte match

8 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jacob van der Linden

Perfecte tip

3 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jacob Huisman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

24 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Koster

Fijne service

16 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Jasper de Groot

Ideale match

11 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tim Janssen

Eindelijk een fijne site

2 februari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus van der Linden

Voortreffelijke match

29 januari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marloes van Doorn

Prettige service

21 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas Veenstra

snelle service

10 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Albert Janssen

Via linkedin niet hetzelfde

3 januari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Cornelia de Graaf

Via Via maar dan beter

12 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriana van Wijk

Super service

5 december 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nienke de Koning

Heel positief

28 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jeroen de Vries

Goed contact

16 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Paul Gerritsen

Gevonden via forum

8 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Robin Kuiper

Prettige service

7 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Saskia Koning

Super service

25 oktober 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Pieter Prins

betaalbaarder dan ik dacht

25 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elisabeth de Wit

betaalbaarder dan ik dacht

23 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin de Bruijn

Lang leve google

13 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan Prins

Vlugge offerte

9 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Maarten van de Velden

snelle service

1 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Miranda Hoekstra

Via forum hier terechtgekomen

26 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Annemieke Meijer

Forum bood hulp

19 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Bastiaan Bos

Perfecte website

11 september 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roel Postma

Dé tip

4 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eva van der Meulen

Snelle offerte

27 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Brenda van de Veen

Ideale tip

19 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kevin van Veen

Werkt goed dit

12 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicolaas de Vos

Perfecte website

8 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ingrid Mol

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

1 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sander Kuijpers

Eindelijk een goede site gevonden

25 juli 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marloes van Wijk

Fijne service

15 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Marjolein Mol

betaalbaar en professioneel

5 juli 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido Boer

Google is je grootste vriend

29 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle Kuipers

Voortreffelijke match

23 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marije van der Meer

betaalbaarder dan ik dacht

19 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Charlotte Gerritsen

Duidelijke website

6 juni 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bart Molenaar

Goed contact

30 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Gerrit de Boer

Duidelijke website

25 mei 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eveline de Ruiter

Snelle match via mediatorkaart.nl

20 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wilhelmina Hendriks

Snelle offerte

13 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sander de Wit

Lang leve google

9 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim Verhoeven

Via forum hier terechtgekomen

30 april 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Eva Peeters

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

20 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Roel Hofman

Aangenaam verrast

13 maart 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Adriaan van de Wal

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

28 januari 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Vanessa Kuijpers

Eindelijk een fijne site

26 januari 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Joost Schouten

Ideale website

10 januari 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Annemieke Peters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemarie van Beek

Voortreffelijke match

21 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joost Visser

niet verwacht zo betaalbaar

26 december 2018

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom Vermeulen

Uitgelichte mediators uit Oudorp

RTS advocaten Alkmaar

Van der Kaaijstraat 64
1815 VM Alkmaar
Nederland

072 737 0153
http://rtsadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Appelman

Nieuwlandersingel 53
1814 CK Alkmaar
Nederland

072 512 3229
http://www.appelman.nl/

Visie Advocaten – Advocatenkantoor Alkmaar

Robijnstraat 12
1812 RB Alkmaar
Nederland

072 201 3040
http://www.visieadvocaten.nl/