Mediator Poeldijk

Zoek jij een expert voor mediation in Poeldijk?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Poeldijk verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Poeldijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Poeldijk gezocht?

Een mediator uit Poeldijk vinden

Mediator Poeldijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Poeldijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Monster, Naaldwijk en De Lier bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Poeldijk

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Poeldijk? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Poeldijk te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Poeldijk. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Poeldijk terecht voor:

  • Mediator scheiding Poeldijk
  • Zakelijke mediation Poeldijk
  • Familie mediation Poeldijk
  • Mediation arbeidsconflict Poeldijk
  • En meer

Alle mediators uit Poeldijk

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Poeldijk – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan erge conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Poeldijk. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Poeldijk voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Poeldijk.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Poeldijk

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Poeldijk weet alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt namelijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. Door de mediator uit Poeldijk stopt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Poeldijk gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe het werkt. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Poeldijk.

Scheiden in Poeldijk is altijd pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Poeldijk zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Poeldijk die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Poeldijk, via een betaalbare mediators

Scheiden Poeldijk

Klik op de knop ‘Scheiden Poeldijk‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Poeldijk, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Poeldijk

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Probeer de context zo specifiek mogelijk te schetsen. Je wilt immers direct uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een geschil.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij aan de andere kant van de tafel. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Poeldijk op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Poeldijk.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Poeldijk – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Poeldijk. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Poeldijk.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Poeldijk voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Poeldijk te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Poeldijk.

Veelgestelde vragen over mediation in

Poeldijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Poeldijk jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Poeldijk.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Poeldijk. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Poeldijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Poeldijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Poeldijk

Eindelijk rustigere tijden

22 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Mark Jonker

vlot afgehandeld

23 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Tom de Vries

Arbeidsconflict behendig opgelost

23 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Marinus Meijer

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

24 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Klaas Brouwer

Ruzie met personeelslid opgelost

20 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Nancy van der Meulen

Betrokken en aardig

22 juli 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Nicole van de Velden

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

21 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Thomas de Wit

Tarief viel mee!

15 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Bram Boer

Arbeidsconflict behendig opgelost

14 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Franciscus Bosman

Na lang onrustig nu rust

19 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Jelle Dijkstra

Ervaren mediator

18 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Tim Willemsen

Eindelijk rustigere tijden

12 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Martijn van der Linden

Ervaren mediator

9 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Annemieke Driessen

Prijs viel mee!

12 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Marleen Wolters

Tevreden

14 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Jacob Koning

Onzekere kwestie goed afgehandeld

7 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Gerrit Wolters

Erfenis zo afgehandeld

11 juli 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Marianne Driessen

Content

10 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Jacobus de Boer

Gelukkig nu rustigere tijden

8 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Adrianus de Bruijn

Een lintje krijgen

7 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Michel Maas

Hulp bij uit elkaar gaan

4 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Adrianus de Ruiter

Lastige periode afgesloten

3 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Jessica van Veen

De familie is opnieuw een familie

8 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Barbara Verbeek

Hulp bij scheiding

4 juli 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Sebastiaan Jonker

Onenigheid met dochter opgelost

3 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jeroen Smits

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

2 juli 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Marieke Driessen

Niks meer te maken met mijn werkgever!

29 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Melanie van Beek

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

29 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Vanessa van de Wal

Profi en handig geregeld

27 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Bart Vos

Hulp bij scheiding

29 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Michael van der Laan

Scheidingmet een lichtpuntje.

25 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Petronella van de Veen

Boven verwachting

23 juni 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Melanie Jansen

Vaak bereikbaar

22 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe gauw dit ging.

- Robin de Boer

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

20 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Anne van de Wal

Persoonlijke aanpak

22 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Ilse van der Heijden

Snel afgehandeld

24 juni 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Robin Molenaar

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

17 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Raymond de Wit

Oprecht goed

22 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Sharon Huisman

Ondanks afstand bekwaam geholpen

16 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Hendrika Verbeek

Geen kant verkiezen

18 juni 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Adriana Wolters

Betrokken en aardig

20 juni 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Tessa Jonker

Uit elkaar met een lichtpuntje.

13 juni 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Inge van Beek

Professioneel en snel

12 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Marleen van Doorn

Onzekere kwestie goed geregeld

14 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Diana van de Velden

Niet alleen voor werknemers

15 juni 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Leonie Jacobs

Het idee uit de mediation helpt enorm

8 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Paulus van de Berg

Gelukkig nu rustigere tijden

8 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Wendy de Vries

Echt onpartijdig

6 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Michel Jonker

Ervaren mediator

12 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Sylvia de Haan

Geen kant kiezen

11 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Ivo Koning

De mediator was verstandig!

6 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Linda Prins

Ondanks de emoties netjes gedeeld

10 juni 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Michael Veenstra

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

3 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp volledig neutraal. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Vanessa Dekker

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

6 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Barry Meijer

Het idee was degelijk

4 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Eric de Vries

Direct afgehandeld!

31 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Sabine Kramer

Gewoon fijn

6 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Femke van Doorn

Pijnlijke periode afgerond

2 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Nienke de Bruin

Het plan was goed

30 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jeroen de Wit

Dichter naar elkaar toegegroeid

1 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Jasper Kuipers

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

3 juni 2020

Zeer prettige ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Hendrikus de Jonge

Arbeidsconflict behendig aangepakt

27 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Diana Wolters

Profi en vlot geregeld

27 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Judith Groen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

28 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Frank Peeters

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

23 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Arie Gerritsen

Gelukkig nu conflict opgelost

24 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Franciscus van der Linden

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

27 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Irene Molenaar

Geoefend mediator

26 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Vanessa Timmermans

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

23 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Nicole Schouten

Meer gekregen dan bedacht

22 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Natasja Postma

Echt chapeau

19 mei 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Michel Verbeek

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

23 mei 2020

Zeer prettige ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super tevreden.

- Rogier Evers

Nalatenschap zo afgehandeld

22 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Annemieke Martens

Volledig rechtvaardig

19 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Femke Hendriks

Ook voor ons als bedrijf

20 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Kelly de Vos

Oprecht goed

16 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Simone Timmermans

Erfenis zo geregeld

16 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Mirjam Vermeulen

Niet alleen voor werknemers

18 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Vlot geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Marinus van Veen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

13 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Rogier Bosch

Niets meer te maken met mijn werkgever!

16 mei 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Erwin de Groot

Snel opgelost!

16 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Eva Hofman

Moeilijke periode afgesloten

13 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Hanneke Vos

Vlot opgelost!

11 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Wouter Blom

Vlot afgehandeld!

13 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Petronella Vermeulen

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

8 mei 2020

Hele gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Erwin Groen

Geen kant kiezen

6 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Marijke Blom

Prijs viel mee!

10 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Maurice van Dongen

Echt objectief

4 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Iris Janssen

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

4 mei 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Martinus Blom

Vechtscheiding voorkomen!

6 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Ingrid Visser

Gewoon fijn

30 april 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Jacqueline Kuijpers

Persoonlijk afgestemd advies

4 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Ellen van der Laan

Nalatenschap zo afgehandeld

29 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Albert Sanders

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

3 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Remco van de Ven

Het idee uit de mediation helpt echt

3 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- René Blom

Ervaren mediator

3 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Karin Dekker

Geoefend mediator

1 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Maarten van de Brink

Betrokken en sympathiek

25 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Charlotte Wolters

Goed afgehandeld

28 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Mark de Wit

Gelukkig nu rustigere tijden

30 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Marloes van de Velden

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

23 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Marloes de Lange

Menselijke aanpak

23 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Martine van de Veen

Op maat afgestemd advies

25 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Anouk Visser

Geoefend mediator

22 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Esther Driessen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

18 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Stefan de Bruijn

Profi en snel geregeld

23 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Roel Schouten

Begeleiding bij (tiener)dochter

22 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Steven de Vries

Echt rechtvaardig

20 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Ilse Jonker

Moeilijke periode afgesloten

19 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Martin Bosman

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

14 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Lisette de Bruijn

vlot geregeld

15 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Wilhelmina Boer

Snel in contact

16 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Sebastiaan van de Brink

Niet enkel voor personeel

11 april 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Snel geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Vanessa Smeets

Nalatenschap netjes gedeeld

17 april 2020

Lieve hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Willem Groen

Een lintje verdiend

13 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marinus de Ruiter

Pijnlijke tijd afgerond

9 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Guido de Boer

Oprecht fijn

14 april 2020

Helemaal super! Dank!

- Catharina van Loon

Niets meer te maken met mijn werkgever!

10 april 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Barry Dekker

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

12 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Ruben Postma

Ook voor ons als bedrijf

8 april 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Christiaan van de Ven

Meelevend en welwillend

4 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Daniëlle Visser

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

7 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Angelique van Dam

Na lang onrustig nu rust

5 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Johan van de Velden

Ruzie met dochter opgelost

3 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Eric Jansen

Niet prijzig

8 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Daniëlle Visser

Ondanks afstand professioneel geholpen

3 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Bart Jansen

Boven verwachting

2 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Pascal van der Linden

Simpel en vlug

31 maart 2020

Helemaal super! Dank!

- Marieke Hendriks

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

1 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Dirk de Jonge

Nalatenschap netjes gedeeld

18 maart 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Eveline Verbeek

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

21 februari 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Jasper de Bruin

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

12 februari 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Michael Mol

Echtscheiding met zilveren randje

12 januari 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Arie Bosman

Gelukkig nu onenigheid opgelost

22 december 2019

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Wendy Visser

Super service

3 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Arjan Evers

Vlugge offerte

28 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Dave de Jong

Gevonden via forum

26 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Thijs Bos

Via forum hier terechtgekomen

28 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Adriana Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marinus Prins

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Femke van Veen

Prettige service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Deborah Post

niet verwacht zo betaalbaar

22 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bram Prins

Zeer verrast

26 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Leonie Timmermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Danny van den Broek

Eindelijk een fijne site

19 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Rogier Boer

Heel positief

18 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Vincent Scholten

Fijne service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ilse Groen

Geen linkedin nodig

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Evelien Kuijpers

Ideale tip

19 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jeroen Mol

Fijn!

20 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Niels Mol

Fijne service

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Sabine Kuijpers

Eindelijk een fijne site

14 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Karin van Loon

betaalbaarder dan ik dacht

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra van den Heuvel

Werkt goed dit

10 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marleen Smeets

aangename service

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Nathalie de Vos

Gevonden via forum

9 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Björn Groen

betaalbaar en professioneel

27 februari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Antonius de Koning

Via linkedin niet hetzelfde

22 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian Prins

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

13 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Rutger Smeets

Forum bood hulp

10 februari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Christiaan Dekker

Goed contact

30 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maurice Timmermans

Ideale tip

26 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Rogier Brouwer

erg betaalbaar

16 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Raymond de Koning

Forum bood hulp

9 januari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Patrick de Koning

snelle service

2 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Angelique Mol

Dé tip

7 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hendrik Hendriks

betaalbaarder dan ik dacht

28 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke van de Pol

erg betaalbaar

23 november 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Eveline van Vliet

Dit werkt fijn

17 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marcel Boer

Mediatorkaart werkt erg fijn

7 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Matthijs Dekker

Lang leve google

5 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rogier Vermeulen

Perfecte tip

31 oktober 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marcel Gerritsen

Eindelijk een fijne site

24 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Robin Groen

Lang leve google

17 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michiel van de Veen

betaalbaarder dan ik dacht

8 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne Smits

Perfecte website

1 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Deborah Janssen

zeer rap geholpen

25 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Martinus Groen

Aangenaam verrast

14 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sanne Janssen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

12 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Steven Hermans

snelle service

3 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marcel van de Wal

Goede werking van de website

27 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Simone Vink

Forum bood hulp

15 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Diana Evers

Aangenaam verrast

13 augustus 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jelle Vink

Ideale website

2 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sjoerd de Vries

erg snel

30 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Joost Peeters

Voortreffelijke match

18 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Elisabeth van de Pol

Prettige service

12 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ramona Scholten

Werkt lekker!

9 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kelly de Vos

Goed contact

28 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Patrick de Vries

Mediatorkaart is top!

24 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Marco Peters

zeer rap geholpen

17 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Raymond van de Pol

betaalbaarder dan ik dacht

12 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Catharina van Doorn

Perfecte tip

6 juni 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ilse van de Pol

Via forum hier terechtgekomen

29 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sebastiaan van Wijk

Perfecte tip

19 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Klaas Prins

Goed contact

12 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maria van der Heijden

niet verwacht zo betaalbaar

7 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Antonius van Dongen

Lang leve google

26 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Peter Koning

Dit werkt fijn

22 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Niels van de Berg

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

23 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Björn Martens

Vlugge offerte

30 januari 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Arie Huisman

Goed contact

29 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Monique Gerritsen

Snelle offerte

14 januari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Rob Willems

betaalbaar en professioneel

25 december 2018

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha Verhoeven

Werkt goed dit

11 januari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nancy van de Veen

Goede werking van de website

20 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sjoerd Schipper

Uitgelichte mediators uit Poeldijk

Van den Enden Van Ruijven Advocaten

Gouwlaan 38
2295 MG Kwintsheul
Nederland

0174 623 052
http://www.eradvocaten.nl/

Leeuwenhart Adviespraktijk

Henriëtte van Soelenlaan 33
2545 EV Den Haag
Nederland

06 50266644
http://www.leeuwenhart.nl/

WV-mediation

Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag
Nederland

06 17419411
http://wv-mediation.nl/