Mediator Sas Van Gent

Ben jij op zoek naar een topper voor mediation in Sas Van Gent?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Sas Van Gent verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Sas Van Gent – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Sas Van Gent gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Sas Van Gent
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 144 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sas Van Gent, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Philippine, Overslag en Sluiskil bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Sas Van Gent

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Sas Van Gent? Het kan ingewikkeld zijn om de beste mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Sas Van Gent te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het verstandig is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen inzetten. Hij probeert om een einde te maken aan het conflict door met beide kanten in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal verlofuren.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Sas Van Gent terecht voor:

  • Mediator scheiding Sas Van Gent
  • Zakelijke mediation Sas Van Gent
  • Familie mediation Sas Van Gent
  • Mediation arbeidsconflict Sas Van Gent
  • En meer

Alle mediators uit Sas Van Gent

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Sas Van Gent – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan erge geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die zich bezighoud met het laten verdwijnen van een conflict. Meestal kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Sas Van Gent. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Sas Van Gent voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Sas Van Gent.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Sas Van Gent

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Sas Van Gent voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Sas Van Gent weet alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het beëindigen van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Sas Van Gent is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Sas Van Gent gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste partij te kiezen. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je geschil. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Koppels die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Sas Van Gent.

Scheiden in Sas Van Gent is altijd pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Sas Van Gent zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Sas Van Gent die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Sas Van Gent, via een betaalbare mediators

Scheiden Sas Van Gent

Klik op de knop ‘Scheiden Sas Van Gent‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Sas Van Gent, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Sas Van Gent

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw ruzie op te lossen.

Hierna hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Sas Van Gent op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Sas Van Gent.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Sas Van Gent – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Sas Van Gent die bij jouw conflict past. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Sas Van Gent.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Sas Van Gent voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Sas Van Gent te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Sas Van Gent.

Veelgestelde vragen over mediation in

Sas Van Gent

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Sas Van Gent jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Sas Van Gent.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Sas Van Gent. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Sas Van Gent en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Sas Van Gent die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Sas Van Gent

Tarief viel mee!

7 september 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Alexander de Graaf

Vakkundig en snel

3 september 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Remco Dekker

Oprecht fijn

29 augustus 2020

Absoluut top! Dank!

- Melanie van de Berg

Meelevend en welwillend

30 augustus 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Ilona van de Ven

De familie is opnieuw een familie

25 augustus 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Joost van de Veen

Goed gedaan De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

20 augustus 2020

- Annemieke Smits

Conflict met medewerker opgelost

20 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Sharon de Boer

Oprecht goed

14 augustus 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Bram Dekker

Een schouderklopje verdiend

13 augustus 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Anne Kuiper

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

8 augustus 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Remco Timmermans

Na lang turbulent nu ontspanning

1 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Anita Huisman

Simpel en snel

4 augustus 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Simone Hoekstra

Betrokken en aardig

23 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Marjolein Martens

De familie is weer een familie

28 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Cornelis Willemsen

Fatsoenlijk geregeld

27 juli 2020

De reden was overigens niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Robin Wolters

Gewoon goed

26 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Sabrina van de Wal

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

20 juli 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Hendrika Mol

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

20 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Elizabeth Kok

Snel in contact

21 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel besloten zo.

- Stefan van Dijk

Na lang turbulent nu ontspanning

22 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Esther van de Berg

Na lang turbulent nu ontspanning

18 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Koen van der Heijden

Meer ontvangen dan verwacht

18 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Martine Groen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

22 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Tamara van Vliet

Ondanks afstand bekwaam geholpen

20 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Sabine Maas

Vaak bereikbaar

20 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Guido Schouten

Vakkundig en vlug

15 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Ivo Scholten

Ondanks afstand professioneel geholpen

16 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Catharina van de Pol

Nalatenschap eerlijk gedeeld

10 juli 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Maria van de Berg

Tevreden

16 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Joost de Graaf

Ondanks afstand bekwaam geholpen

14 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Arie Mulder

De familie is weer een familie

8 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Joyce Smeets

Gewoon goed

9 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Linda Hermans

Snel in contact

10 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Barbara Willems

Snel opgelost!

10 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Hendrik van der Meulen

Betrokken en aardig

9 juli 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Koen Hendriks

Boven verwachting

10 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Erik Visser

Direct opgelost!

3 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Jeroen Bakker

Dikwijls bereikbaar

8 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Prettig hoe gauw dit ging.

- Kirsten Hofman

Lastige tijd afgesloten

2 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Marijke Schipper

Vlot opgelost!

2 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Claudia de Koning

Meelevend en vriendelijk

5 juli 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Bianca Schouten

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

5 juli 2020

Hele lieve ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Elisabeth de Wit

Eindelijk conflict opgelost

27 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Raymond Hendriks

Vechtscheiding voorkomen!

30 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Arie de Haan

Hulp bij uit elkaar gaan

26 juni 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Pieter Meijer

Het idee van de mediation helpt oprecht

24 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Antonius Gerritsen

Meelevend en vriendelijk

25 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Marinus van de Brink

Snel afgehandeld!

24 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Marc Hendriks

Gewoon fijn

24 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Deborah van den Bosch

Echt chapeau

24 juni 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Manon Kramer

Ook voor werkgevers

22 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Erik van de Ven

Het idee was degelijk

22 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Elizabeth van der Meer

Geoefend mediator

17 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Sandra Schipper

Pijnlijke periode afgesloten

21 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Mirjam Timmermans

Vaak bereikbaar

21 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Anouk Postma

Ondanks afstand bekwaam geholpen

19 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Elizabeth Boer

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

20 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Miranda Verbeek

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

15 juni 2020

Gepaste begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Martinus Peeters

Dikwijls bereikbaar

17 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Dirk Jonker

Niet alleen voor werknemers

17 juni 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Arjan Hermans

Niet alleen voor werknemers

16 juni 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Melanie Bosch

Niet enkel voor werknemers

9 juni 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Marije Smit

Scheidingmet een lichtpuntje.

8 juni 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Simon Evers

Vlot opgelost!

7 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Martinus de Leeuw

Professioneel en vlug

12 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Edwin de Groot

Het idee van de mediation helpt oprecht

6 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Diana de Vos

Onenigheid met dochter opgelost

7 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Chantal van den Broek

Pijnlijke periode afgerond

4 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Björn Postma

Echt objectief

7 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Anne van der Meulen

Kwetsbare afhandeling super geregeld

6 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Anouk de Lange

Gelukkig nu conflict opgelost

7 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Nancy Jansen

vlot afgehandeld

5 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Karin Gerritsen

Moeilijke periode afgesloten

4 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Danny Vos

Volledig rechtvaardig

31 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Patrick van den Broek

Oprecht goed

29 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Jelle Bosman

vlot afgehandeld

4 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Pieter Evers

Volledig rechtvaardig

2 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Nicole van de Brink

Simpel en snel

1 juni 2020

Helemaal top! Dank!

- Pieter Smits

Vechtscheiding voorkomen!

25 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Ivo van Loon

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

31 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Marcel van de Brink

Niks meer te doen met mijn werkgever!

26 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Bram van de Brink

Moeilijke tijd afgerond

26 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Robertus Gerritsen

Dichter naar elkaar gekomen

22 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Marco van der Laan

Na lang turbulent nu ontspanning

27 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Tessa Smeets

Een lintje verdiend

26 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Adriana Prins

Onzekere kwestie fijn geregeld

20 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Paulus Dijkstra

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

19 mei 2020

Zeer fijne ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Roy Wolters

Simpel en snel

17 mei 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Marije Veenstra

Vakkundig en vlug

21 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Sjoerd Jansen

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

22 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Johan Koster

Geen kant gekozen

16 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Niels Mulder

Vakkundig en vlug

20 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Elisabeth Jonker

Persoonlijk afgestemd advies

15 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Karin Schouten

Gewoon prima

13 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Margaretha Wolters

Moeilijke periode afgesloten

13 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Anita van der Linden

Het idee van de mediation helpt oprecht

13 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Steven van der Horst

Van problemen vlot naar oplossingen

13 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Steven van der Heijden

Ondanks de emoties netjes gedeeld

8 mei 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Marcel van de Velden

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

12 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Irene de Haan

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

9 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Erwin Scholten

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

7 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Gerardus van Dam

Vechtscheiding voorkomen!

7 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Cornelia van Veen

Geen kant gekozen

7 mei 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Joyce van der Laan

Arbeidsconflict behendig aangepakt

5 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Joost Koning

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

9 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Irene Jacobs

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

8 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- David van de Veen

Hulp bij uit elkaar gaan

1 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Marco de Bruin

Profi en snel geregeld

5 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Natascha van Doorn

Ook voor ons als bedrijf

3 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Natasja van de Brink

Tevreden

29 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Barry Timmermans

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

27 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Ellen Kuijpers

Betrokken en sympathiek

26 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Nathalie Bos

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

27 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Jacobus van Dongen

Onenigheid met dochter opgelost

25 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Gerrit van Wijk

Profi en handig geregeld

26 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Sjoerd de Haan

Gewoon goed

23 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Cornelis Verhoeven

Het idee van de mediation helpt enorm

28 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Charlotte Kuijpers

Ook voor werkgevers

25 april 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Charlotte Sanders

Geen kant gekozen

20 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Robertus de Jonge

Gewoon goed

24 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Maarten van Vliet

Lastige tijd afgesloten

23 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Koen Koning

Geen kant verkiezen

23 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Kevin Sanders

Hulp bij (tiener)dochter

20 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Richard van Doorn

Gelukkig nu ruzie opgelost

20 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Pascal Willems

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

22 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Jasper van de Berg

Direct afgehandeld!

21 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Petra Verbeek

Veelal bereikbaar

17 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel besloten zo.

- Joyce van Beek

Profi en snel geregeld

16 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Bram Hoekstra

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

18 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Esther Smits

Hulp bij uit elkaar gaan

10 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Willem van de Ven

Meer ontvangen dan bedacht

11 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Koen Kramer

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

15 april 2020

Gepaste hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Anna Gerritsen

Kwetsbare afwikkeling top besloten

8 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Martin Dijkstra

Prima gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

11 april 2020

- Joyce van de Velde

Boven verwachting

13 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Tom Verhoeven

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

9 april 2020

Hele lieve ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Anna van der Heijden

Simpel en vlug

10 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Christian Koning

Eindelijk ruzie opgelost

5 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Steven Hoekstra

Na lang onrustig nu rust

8 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Maurice Veenstra

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

6 april 2020

- Kim Molenaar

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

4 april 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Ellen van Doorn

Het plan was aantrekkelijk

3 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Christian van de Pol

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

30 maart 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Claudia van Loon

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

4 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Jacob van der Meulen

Geen testament, wel netjes verdeeld

31 maart 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Catharina Driessen

Hulp bij scheiding

19 maart 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Raymond Meijer

Meer gekregen dan bedacht

15 februari 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Anita Jacobs

Conflict met werknemer opgelost

26 januari 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Arjan Maas

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

20 januari 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Melanie Kuipers

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

15 december 2019

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Jan Jansen

Perfecte tip

29 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Frank Jansen

Via forum hier terechtgekomen

2 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Gerrit Huisman

Goede werking van de website

26 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Eveline Post

Via linkedin niet hetzelfde

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander Scholten

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Simon Driessen

Via forum hier terechtgekomen

25 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Marc van den Broek

Geen linkedin nodig

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia van de Velde

Ideale match

26 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Vincent van de Berg

Dit werkt fijn

25 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicolaas Peters

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bianca de Graaf

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Roy de Leeuw

Lang leve google

21 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Schipper

Forum bood hulp

21 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Nathalie van den Bosch

Ideale website

18 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Dave Visser

niet verwacht zo betaalbaar

15 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin Jacobs

Goed contact

13 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Peter Sanders

Duidelijke website

19 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marc Meijer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jolanda Bosman

Via forum hier terechtgekomen

13 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Sabrina Smeets

Mediatorkaart werkt erg fijn

17 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Barbara Smit

Eindelijk een goede site gevonden

14 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Nathalie van der Heijden

Eindelijk een fijne site

6 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Janneke Groen

Werkt lekker!

4 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Barbara Martens

Duidelijke website

25 februari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Albert de Ruiter

Erg tevreden

19 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Rob van Veen

Fijne service

7 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Klaas Wolters

Via forum hier terechtgekomen

3 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Alexander Meijer

De perfecte match

26 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Rogier van den Heuvel

Forum bood hulp

18 januari 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Judith van de Ven

Via Via maar dan beter

14 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna van der Horst

Snelle offerte

3 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Matthijs Jacobs

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

5 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marleen van den Bosch

Gevonden via forum

2 december 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Johannes de Ruiter

Werkt goed dit

28 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Irene Willems

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vanessa Post

Aangenaam verrast

7 november 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Paulus Koster

Fijne service

1 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Kevin Driessen

Duidelijke website

24 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Irene van de Pol

Werkt lekker!

22 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bianca Bos

Fijn!

14 oktober 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Cindy van Dam

Google is je grootste vriend

6 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joyce de Groot

Vlugge offerte

3 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Albert Schipper

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Kim Hermans

Snelle match via mediatorkaart.nl

17 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marcel Kuijpers

Erg tevreden

7 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Joost van Dijk

niet verwacht zo betaalbaar

3 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne Smeets

Mediatorkaart is top!

27 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Ingrid Willems

Erg tevreden

18 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Martine van Veen

Duidelijke website

9 augustus 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anita van der Meulen

Super service

6 augustus 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nicolaas Timmermans

Google is je grootste vriend

27 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan de Vos

snel geholpen

23 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Anita Verbeek

Mediatorkaart is top!

13 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Steven de Lange

Vlugge offerte

4 juli 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marjolein de Jonge

aangename service

29 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Linda van der Linden

Forum bood hulp

22 juni 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Ivo Verhoeven

Gevonden via forum

18 juni 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Leonie de Boer

Goed contact

9 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Guido Bos

Via linkedin niet hetzelfde

31 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne Willemsen

Eindelijk een goede site gevonden

26 mei 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Guido Janssen

Perfecte website

16 mei 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jan Dekker

Via linkedin niet hetzelfde

14 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana Verhoeven

Google is je grootste vriend

8 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jan Schouten

Ideale tip

25 april 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Alexander Vos

Mediatorkaart is top!

24 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Paulus Jonker

Werkt goed dit

23 maart 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrika Smeets

Ideale tip

1 maart 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sjoerd van Dam

Ideale website

9 februari 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jelle de Jonge

Werkt goed dit

13 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Renate van Dijk

Goede werking van de website

20 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jolanda van der Linden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemarie Verbeek

Uitgelichte mediators uit Sas Van Gent

Praktijk voor GGZ en Mediation

Stationsstraat 5
4571 LA Axel
Nederland

06 13476992
http://www.praktijkvoorggzenmediation.nl/

Gemeentebestuur Kaprijke

Veld 1
9970 Kaprijke
België

+32 9 323 90 10
https://www.kaprijke.be/

De Landelijke Alimentatiedesk Terneuzen

Axelsestraat 36
4537 AK Terneuzen
Nederland

0115 760 126
https://www.alimentatiedesk.nl/