Mediator Ubbena

Ben jij op zoek naar een professional voor mediation in Ubbena?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Ubbena verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Ubbena – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Ubbena gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Ubbena
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ubbena, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rhee, Zeijen en Vries bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Ubbena

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Ubbena? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Ubbena te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet op welk moment het aan te raden is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te maken aan het geschil door met beide partijen samen te zitten. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere onenigheid hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Ubbena. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere ondernemingen is het ook verstandig om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Ubbena terecht voor:

  • Mediator scheiding Ubbena
  • Zakelijke mediation Ubbena
  • Familie mediation Ubbena
  • Mediation arbeidsconflict Ubbena
  • En meer

Alle mediators uit Ubbena

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Ubbena – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Denk hier met name aan erge conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Ubbena. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Ubbena voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Ubbena.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Ubbena

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, uithelpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Ubbena weet bijna alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite steken in een conflict. De mediator uit Ubbena is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Ubbena gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste persoon te vinden. Wij helpen je alvast op weg door je een paar tips te geven. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij aantrekken. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Ubbena.

Scheiden in Ubbena is natuurlijk niet fijn, maar met een mediator scheiden uit Ubbena zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Ubbena die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Ubbena, via een betaalbare mediators

Scheiden Ubbena

Klik op de knop ‘Scheiden Ubbena‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Ubbena, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Ubbena

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je op moet letten. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Je wilt immers direct uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een ruzie.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een meeting in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Ubbena op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Ubbena.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Ubbena – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om een geschikte mediator uit Ubbena te vinden. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Ubbena.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Ubbena voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Ubbena te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Ubbena.

Veelgestelde vragen over mediation in

Ubbena

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Ubbena jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Ubbena.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Ubbena. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Ubbena en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Ubbena die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Ubbena

Vechtscheiding voorkomen!

6 augustus 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Ruben de Vos

vlot afgehandeld

3 augustus 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Daniël Schipper

Uit elkaar met een lichtpuntje.

3 augustus 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Leonie Schipper

Het idee uit de mediation helpt oprecht

26 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Ruben de Lange

Profi en handig geregeld

26 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Jeroen Post

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

27 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Marijke van der Laan

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

24 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Roy de Leeuw

Een lintje krijgen

25 juli 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Tom de Jong

Pijnlijke tijd afgesloten

25 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Janneke Verbeek

Simpel en vlug

18 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Rutger Dijkstra

Vlug in contact

24 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel gegaan zo.

- Willem de Leeuw

Een lintje verdiend

16 juli 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Susanne van Wijk

Simpel en vlot

18 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Adrianus Smeets

Nalatenschap netjes gedeeld

19 juli 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Maurice Smeets

Vlot opgelost!

20 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Arie Martens

Snel in contact

19 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Snel geregeld zo.

- Jacob Kok

Ondanks afstand professioneel geholpen

16 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Barry van der Meer

Geen testament, wel netjes verdeeld

11 juli 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Nicole Vos

Het idee van de mediation helpt echt

16 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Cindy van der Linden

Content

16 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Bianca Willemsen

Volledig onpartijdig

10 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Maria Veenstra

Gewoon prima

8 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Eveline Jacobs

Uiteindelijk van mijn baas af

14 juli 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Frank Verhoeven

Ook voor werkgevers

13 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Barbara van de Velde

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

6 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Roy van der Horst

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

7 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Cornelia Boer

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

10 juli 2020

Zeer fijne ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Wouter Verbeek

Geen testament, wel netjes verdeeld

9 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Angelique van de Wal

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

7 juli 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Eric Vink

Ook voor ons als bedrijf

3 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Saskia Meijer

Boven verwachting

4 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Michael Timmermans

Na lang turbulent nu rust

1 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Evelien Jonker

Profi en handig geregeld

4 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Adrianus Peeters

Niet prijzig

1 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Robertus Dijkstra

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

27 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Kirsten van de Veen

Geen testament, wel netjes verdeeld

27 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Cornelis van Wijk

Dikwijls bereikbaar

27 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Jasper van de Velde

Vlot afgehandeld!

26 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Hanneke van der Linden

Tevreden

25 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Patrick Vermeulen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

25 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Bart Visser

Snel afgehandeld!

21 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maartje Schipper

Echt chapeau

22 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Lisette de Vos

Oprecht onpartijdig

25 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Gerardus van Vliet

Tevreden

17 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Nancy van Vliet

Betrokken en sympathiek

17 juni 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Irene Schouten

Het idee uit de mediation helpt oprecht

22 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Natascha de Haan

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

19 juni 2020

Zeer gepaste ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Matthijs van Leeuwen

Gewoon fijn

19 juni 2020

Helemaal super! Dank!

- Jacob Smeets

Snel opgelost!

11 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Ruud de Ruiter

Meer gekregen dan verwacht

14 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Astrid Hendriks

Oprecht onpartijdig

11 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Angela Willemsen

Ruzie met werknemer opgelost

16 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Christiaan Meijer

Persoonlijk afgestemd advies

8 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Joost Peeters

Snel in contact

7 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Snel besloten zo.

- Marloes Driessen

Hulp bij (tiener)dochter

10 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Paul van der Laan

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

7 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Ilse Timmermans

Na lang onrustig nu ontspanning

5 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Simon Schouten

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

11 juni 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Adriana Kuipers

Oprecht chapeau

9 juni 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Miranda Meijer

Goed geregeld De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

6 juni 2020

- Jeffrey van Veen

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

1 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Simon Koning

Ook voor ons als bedrijf

6 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een medewerker. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Kevin Evers

Oprecht goed

2 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Roy de Boer

Nalatenschap zo geregeld

5 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Guido van den Bosch

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

4 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Anna Boer

Moeilijke periode afgerond

4 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Edwin van Loon

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

4 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Martijn van den Heuvel

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

29 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Margaretha Veenstra

Ruzie met personeelslid opgelost

27 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Maartje Sanders

Het plan was degelijk

30 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Richard Mulder

Gewoon prima

26 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Bart Bosman

Direct afgehandeld!

25 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Barbara van Veen

Profi en snel geregeld

24 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Kelly de Groot

Eindelijk rustigere tijden

21 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- René de Leeuw

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

26 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Peter van Dam

Hulp bij (tiener)dochter

24 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Albert van de Veen

Echt rechtvaardig

26 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Tessa Visser

Ervaren mediator

19 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Judith Hermans

Meer ontvangen dan verwacht

23 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Evelien van de Berg

Hulp bij (tiener)dochter

19 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Tom de Vries

Prijs viel mee!

16 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Chantal Evers

Geen kant verkiezen

15 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Paulus Veenstra

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

16 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Bart Verhoeven

Ruzie met werknemer opgelost

13 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Jacob de Jonge

Moeilijke periode afgesloten

17 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Paul Willemsen

Echt rechtvaardig

12 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Tom de Jonge

Boven verwachting

12 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Marloes Brouwer

De familie is weer een familie

13 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Marjolein Driessen

Het plan was degelijk

12 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Natascha Hoekstra

Meelevend en vriendelijk

7 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Ellen van Veen

Meelevend en welwillend

12 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Jacoba Schouten

Dichter naar elkaar toegegroeid

7 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Jacoba Evers

Vaak bereikbaar

5 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Paul Mulder

Niet prijzig

6 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Yvonne van der Horst

Het idee van de mediation helpt echt

9 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Hendrika de Jonge

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

5 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Martinus Hendriks

Niet prijzig

4 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Eveline van der Meer

Na lang onrustig nu ontspanning

7 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- René de Haan

Persoonlijke aanpak

7 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Roel van der Laan

Arbeidsconflict kundig aangepakt

29 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Hendrika de Jonge

Arbeidsconflict kundig opgelost

5 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Jasper de Vries

Nalatenschap netjes gedeeld

4 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Chantal Mulder

Volledig rechtvaardig

28 april 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Laura Evers

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

28 april 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Marieke de Graaf

Onenigheid met dochter opgelost

27 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Sylvia Blom

Hulp bij uit elkaar gaan

23 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Rogier de Wit

Gewoon goed

29 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Susanne van der Meulen

Gewoon fijn

23 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Roel de Jonge

De mediator was verstandig!

25 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Elizabeth van der Linden

Gelukkig nu van mijn baas af

26 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Hendrikus Willems

Ook voor werkgevers

19 april 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Petra Willemsen

Simpel en vlot

21 april 2020

Absoluut super! Dank!

- Diana de Jonge

De familie is weer een familie

19 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Suzanne Smeets

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

23 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Jessica Visser

Snel afgehandeld

22 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Anne de Graaf

Een schouderklopje krijgen

15 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Caroline de Jong

Scheidingmet een lichtpuntje.

15 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Irene van Loon

Simpel en vlot

16 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Natasja Molenaar

Erfenis eerlijk gedeeld

17 april 2020

Fijne hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Manon Willems

De familie is weer een familie

15 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Marieke Brouwer

Dichter naar elkaar toegegroeid

14 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Rutger Mol

Uit elkaar met een lichtpuntje.

9 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Eveline Sanders

Gelukkig nu ruzie opgelost

15 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Susanne de Graaf

Meer gekregen dan bedacht

15 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Christiaan Driessen

De familie is weer een familie

12 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Maartje van der Laan

Dikwijls bereikbaar

11 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel gegaan zo.

- Martin Schipper

Een lintje krijgen

5 april 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marloes van den Heuvel

Meelevend en welwillend

8 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Nathalie Groen

Oprecht goed

6 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Christiaan de Bruijn

De familie is opnieuw een familie

8 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Daniëlle Brouwer

Pijnlijke tijd afgerond

9 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Hendrikus van Loon

Een schouderklopje verdiend

5 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Tamara Vermeulen

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

4 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Robertus Hermans

Moeilijke periode afgerond

2 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Dave de Wit

Geoefend mediator

1 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Eric de Haan

Gewoon prima

28 maart 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Margaretha Huisman

Vlot in contact

24 maart 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Marc Hoekstra

Content

16 februari 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Irene van den Bosch

Ruzie met dochter opgelost

11 februari 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Johanna van Beek

Hulp bij (tiener)dochter

16 januari 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Ivo Post

De familie is weer een familie

22 december 2019

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Rob van der Linden

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Martinus de Wit

Snelle match via mediatorkaart.nl

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Mark van der Linden

Google is je grootste vriend

27 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke van Wijk

erg snel

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Pieter Kok

Via Via maar dan beter

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus Maas

Perfecte website

25 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Gerardus van der Heijden

Forum bood hulp

24 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Robertus Martens

Dé tip

22 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Angelique van de Veen

zeer rap geholpen

24 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Laura Driessen

Eindelijk een goede site gevonden

23 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Claudia Hendriks

Werkt lekker!

21 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joost van Beek

Vlugge offerte

21 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sander Wolters

Perfecte website

20 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sharon Bosch

Mediatorkaart werkt erg fijn

19 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Petra van der Horst

Fijne service

15 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Adrianus Sanders

Aangenaam verrast

20 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Elisabeth van Vliet

Positieve ervaring

12 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Iris de Leeuw

Goede werking van de website

12 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Simone Koning

Prettige service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Adriana Martens

aangename service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Hendrikus de Graaf

Werkt lekker!

13 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nathalie Dijkstra

Zeer verrast

12 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Elisabeth Groen

Eindelijk een fijne site

5 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ellen van de Velden

Prettige service

25 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Kirsten van de Brink

Goed contact

15 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Susanne van der Linden

Positieve ervaring

13 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Alexander Hendriks

Mediatorkaart werkt erg fijn

1 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sabine van Dam

Super service

27 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ellen Scholten

Goede werking van de website

16 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dave Huisman

Gevonden via forum

15 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Jan Vos

Snelle match via mediatorkaart.nl

9 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Alexander van der Horst

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger Scholten

Via linkedin niet hetzelfde

1 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud van de Ven

snel geholpen

25 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Tamara van Dam

Via linkedin niet hetzelfde

17 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tom Timmermans

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

11 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Kirsten de Bruin

Heel positief

31 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Martinus Brouwer

erg betaalbaar

29 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald Veenstra

Goed contact

23 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Linda Jansen

Lang leve google

10 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rob Meijer

Werkt goed dit

9 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anna van de Velde

Perfecte website

3 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- David van den Broek

Ideale match

23 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Deborah van den Bosch

Eindelijk een fijne site

19 september 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Karin Meijer

Prettige service

6 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Saskia Smit

Aangenaam verrast

30 augustus 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jacqueline Verbeek

Google is je grootste vriend

22 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marleen de Vos

betaalbaarder dan ik dacht

21 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara de Ruiter

Mediatorkaart werkt erg fijn

14 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Wouter de Lange

Google is je grootste vriend

2 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabrina van Leeuwen

Goed contact

28 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Albert de Leeuw

Ideale website

19 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Anne de Bruin

Ideale website

18 juli 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Raymond van der Heijden

aangename service

4 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Paul Bosman

Eindelijk een fijne site

3 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Nicole de Bruijn

Erg tevreden

20 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Joris van Dam

Geen linkedin nodig

20 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline de Groot

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 juni 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jeroen Evers

betaalbaar en professioneel

30 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne van der Horst

Mediatorkaart is top!

24 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Marinus de Vries

Goed contact

21 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Edwin van de Velde

Super service

16 mei 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marieke de Bruijn

Eindelijk een goede site gevonden

4 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sandra Timmermans

Voortreffelijke match

25 april 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Femke van der Laan

Duidelijke website

25 april 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Roy van den Bosch

Snelle offerte

18 maart 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marieke Dekker

Via linkedin niet hetzelfde

27 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ramona van Doorn

Goed contact

9 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Remco van de Berg

Dé tip

6 februari 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Miranda de Boer

Dé tip

9 januari 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maurice Jansen

Ideale tip

11 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Koen de Boer

Dé tip

20 december 2018

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacqueline van Beek

Uitgelichte mediators uit Ubbena

Van Riel Familierecht Erfrecht

Brinkstraat 69
9401 HZ Assen
Nederland

0592 205 052
https://www.vanrielrecht.nl/

De Landelijke Alimentatiedesk Assen

Borgstee 11
9403 TS Assen
Nederland

0592 217 002
https://www.alimentatiedesk.nl/

Zorgzaam Scheiden BV

Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Nederland

085 130 1811
https://www.zorgzaamscheiden.nl/