Mediator Valthermond

Zoek jij een expert voor mediation in Valthermond?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Valthermond verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Valthermond – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Valthermond gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Valthermond
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Valthermond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zandberg, Exloo en Nieuw Weerdinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Valthermond

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Valthermond? Het kan lastig zijn om de beste mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je hard nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Valthermond te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen inzetten. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict oplossen. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Valthermond. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Valthermond terecht voor:

  • Mediator scheiding Valthermond
  • Zakelijke mediation Valthermond
  • Familie mediation Valthermond
  • Mediation arbeidsconflict Valthermond
  • En meer

Alle mediators uit Valthermond

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Valthermond – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het optreden van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Valthermond. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Valthermond voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Valthermond.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Valthermond

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Valthermond voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Valthermond weet uit ervaring hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het oplossen van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Valthermond is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Valthermond gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Wij denken met je mee door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Mensen die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Valthermond.

Scheiden in Valthermond is natuurlijk vervelend, maar met een mediator scheiden uit Valthermond zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Valthermond die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Valthermond, via een betaalbare mediators

Scheiden Valthermond

Klik op de knop ‘Scheiden Valthermond‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Valthermond, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Valthermond

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Je wilt immers direct uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een ruzie.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Valthermond op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Valthermond.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Valthermond – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Valthermond die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Valthermond.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Valthermond voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Valthermond te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Valthermond.

Veelgestelde vragen over mediation in

Valthermond

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Valthermond jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Valthermond.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Valthermond. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Valthermond en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Valthermond die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Valthermond

Snel afgehandeld

6 september 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Miranda Sanders

Niet prijzig

2 september 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Bas van Beek

Tarief viel mee!

2 september 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Wilhelmus Jacobs

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

1 september 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Elisabeth Sanders

Veelal bereikbaar

25 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Manon Hofman

Boven verwachting

23 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Sharon van Dongen

Prijs viel mee!

19 augustus 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Hendrikus Hoekstra

Eindelijk rustigere tijden

18 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Roel Vermeulen

Niet alleen voor personeel

11 augustus 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Nicole de Vos

Erfenis netjes verdeeld

6 augustus 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Inge van Wijk

Het idee was fatsoenlijk

2 augustus 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Erik Bos

Tevreden

5 augustus 2020

Content zoals bedacht.

- Maartje Kok

Niet prijzig

30 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sharon Schipper

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

28 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Wilhelmina Vos

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

24 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Annemieke de Boer

Na lang turbulent nu ontspanning

28 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Patrick Vermeulen

Veelal bereikbaar

26 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Fijn hoe vlot dit ging.

- Jacoba Vermeulen

Echt chapeau

24 juli 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Charlotte Jonker

Van problemen vlot naar oplossingen

19 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Eric van de Veen

Verstandig geregeld

18 juli 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Maurice Jansen

Een schouderklopje verdiend

17 juli 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Martin Timmermans

Prijs viel mee!

22 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Chantal Boer

Uit elkaar met een lichtpuntje.

16 juli 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Adriaan Vos

Tarief viel mee!

21 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Cindy van den Heuvel

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

17 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Johannes Postma

Menselijke benadering

15 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- David van der Meulen

Snel opgelost!

14 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Saskia van de Velde

Oprecht fijn

16 juli 2020

Helemaal top! Dank!

- Paulus Sanders

Nalatenschap eerlijk verdeeld

14 juli 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Klaas Bosch

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

16 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Peter van Leeuwen

Fijn geregeld

8 juli 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Anne de Koning

Meer gekregen dan bedacht

8 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Petra Vermeulen

Vechtscheiding voorkomen!

10 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marieke Martens

Gelukkig nu rustigere tijden

8 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Laura Janssen

Ondanks de emoties netjes gedeeld

6 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- René Mulder

Dichter naar elkaar gekomen

4 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Jacob Jonker

Oprecht fijn

5 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Marco de Koning

Ondanks afstand professioneel geholpen

2 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Eva Blom

Dichter naar elkaar toegegroeid

3 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Kirsten van der Meer

Vechtscheiding voorkomen!

2 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Barry Visser

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

30 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Ronald van de Pol

Persoonlijke aanpak

1 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Erik de Haan

Meelevend en welwillend

4 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Cindy van Beek

Persoonlijk afgestemd advies

30 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Joost Jonker

Simpel en vlot

30 juni 2020

Absoluut super! Dank!

- Ellen van Doorn

Snel in contact

28 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Maurice van de Velde

Geoefend mediator

22 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Martin Brouwer

Meer ontvangen dan bedacht

27 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Thomas Dijkstra

Het plan was fatsoenlijk

24 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Sandra Hendriks

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

26 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Adriaan Postma

Niet duur

20 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Jacobus van de Ven

Boven verwachting

24 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Eva de Vries

Tevreden

24 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Simon Smeets

Content

18 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Cornelis Sanders

Pijnlijke tijd afgerond

17 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Martin van de Ven

Vlot opgelost!

14 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sabine Evers

Persoonlijke benadering

14 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Anna Schipper

Volledig onpartijdig

16 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Ilona Brouwer

Ook voor werkgevers

16 juni 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Susanne Jacobs

Een schouderklopje krijgen

12 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Sjoerd van der Laan

Profi en vlot geregeld

16 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Tom Jansen

Oprecht chapeau

9 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Angela Bos

Snel afgehandeld!

11 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Mariska Hendriks

Dichter naar elkaar toegegroeid

11 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Eva Smeets

Pijnlijke periode afgerond

11 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Simone Prins

Goed gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

8 juni 2020

- Tamara Kuiper

Profi en handig geregeld

11 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Guido van der Laan

Tevreden

4 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Willem van de Veen

Moeilijke tijd afgerond

2 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Patricia Hermans

Profi en handig geregeld

7 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Caroline Vink

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

1 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Charlotte Hofman

Oprecht chapeau

7 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Femke Janssen

Erfenis zo afgehandeld

1 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Patricia van de Pol

Verwachtingen overtroffen

3 juni 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Nancy Blom

Ruzie met dochter opgelost

31 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Ruud Boer

Geen kant gekozen

3 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Matthijs de Jong

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

27 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Jelle van de Ven

Betrokken en aardig

1 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Deborah Koster

Tevreden

30 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Daniël van de Brink

Direct afgehandeld!

27 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Björn Veenstra

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

29 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Evelien Dijkstra

vlot geregeld

29 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Marco Postma

Vechtscheiding voorkomen!

21 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Arjan Peters

Het plan was fatsoenlijk

22 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- René de Leeuw

De familie is weer een familie

21 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Ellen Peters

Op maat afgestemd advies

26 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Marinus van de Velden

Ondanks afstand bekwaam geholpen

23 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Bart Hofman

Nalatenschap netjes verdeeld

22 mei 2020

Gepaste hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Maurice Scholten

Moeilijke tijd afgesloten

16 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Bram Huisman

Niks meer te maken met mijn werk!

18 mei 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Wilhelmina van de Velden

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

21 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Robertus van den Broek

Hulp bij scheiding

20 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Jacqueline Scholten

Scheidingmet een lichtpuntje.

16 mei 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Angelique Hendriks

Verwachtingen overtroffen

19 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Sander de Jonge

Ondanks afstand bekwaam geholpen

12 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Jeroen van de Velde

Uit elkaar met een lichtpuntje.

12 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Chantal Kramer

Betrokken en sympathiek

16 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Johannes Hoekstra

Profi en vlot geregeld

12 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Janneke Groen

Profi en vlot geregeld

11 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Johanna de Bruin

Dichter naar elkaar gekomen

8 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Anita Hermans

Meer ontvangen dan verwacht

7 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Kirsten Post

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

8 mei 2020

Zeer lieve ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Lisette Bosch

Betrokken en sympathiek

7 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Sanne Timmermans

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

4 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Yvonne Maas

Persoonlijke benadering

6 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Ilona Sanders

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

2 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Nathalie Evers

Niet enkel voor werknemers

7 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Tessa van Wijk

Niet enkel voor werknemers

30 april 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Cornelis de Vries

Vlug in contact

3 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Sabrina Janssen

Vechtscheiding voorkomen!

1 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Cornelis Maas

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

30 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Linda van Dam

Eindelijk rustigere tijden

27 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Karin van Beek

Nalatenschap eerlijk gedeeld

30 april 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Gerardus de Bruijn

Profi en snel geregeld

26 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Leonie Gerritsen

Het plan was degelijk

29 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Marcel Dekker

Geoefend mediator

23 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Martin van de Ven

Oprecht neutraal

24 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Sabine de Ruiter

Ruzie met medewerker opgelost

25 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Margaretha van der Meer

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

21 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Martin van Beek

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

23 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Cindy Kramer

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

19 april 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Joost van Loon

Menselijke aanpak

17 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Claudia Jonker

Echt chapeau

20 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Joyce de Bruijn

Simpel en snel

22 april 2020

Helemaal top! Dank!

- Sabrina Driessen

Verwachtingen overtroffen

15 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Bianca Koning

Geen testament, wel netjes verdeeld

15 april 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Elizabeth Kok

De mediator was verstandig!

18 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Laura Prins

Dikwijls bereikbaar

13 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Fijn hoe vlot dit ging.

- Erwin van den Broek

Ondanks afstand bekwaam geholpen

14 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Sebastiaan de Bruijn

Meelevend en vriendelijk

10 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Sanne Evers

Fatsoenlijk geregeld

10 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- René van Loon

Direct afgehandeld!

11 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Arjan Jansen

Meer ontvangen dan bedacht

11 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Suzanne de Lange

De familie is opnieuw een familie

8 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Karin van der Heijden

Meelevend en vriendelijk

9 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Cornelia Hermans

Het idee uit de mediation helpt oprecht

11 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Thijs Bos

De familie is opnieuw een familie

10 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Robin Bos

Na lang turbulent nu ontspanning

4 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Sander Bosman

De familie is weer een familie

7 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Natascha Postma

Fatsoenlijk afgehandeld

3 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Sander Kuiper

Simpel en vlot

1 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Marijke Martens

Gewoon prima

7 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Angela Willems

Begeleiding bij (tiener)dochter

3 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Maurice Gerritsen

Geoefend mediator

30 maart 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Gerrit Verhoeven

Op maat afgestemd advies

29 maart 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Rutger van de Brink

Betrokken en aardig

21 maart 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Raymond Brouwer

Erfenis zo afgehandeld

23 februari 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Ivo de Bruin

Erfenis zo afgehandeld

26 januari 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Renate van der Meer

Verwachtingen overtroffen

22 januari 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Sharon Bos

Het idee uit de mediation helpt echt

23 december 2019

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Evelien van Leeuwen

Eindelijk een fijne site

29 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Erwin Vos

Forum bood hulp

31 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sander Peeters

Google is je grootste vriend

1 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda Maas

Werkt lekker!

29 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacob Mulder

Heel positief

29 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Angelique de Koning

Ideale tip

23 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Gerardus van Beek

Google is je grootste vriend

21 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Evelien Mol

Heel positief

21 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Pascal Hofman

Snelle match via mediatorkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ilona Schouten

aangename service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ellen Brouwer

aangename service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Maurice Postma

Via forum hier terechtgekomen

17 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Peter van de Ven

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniëlle Verbeek

Eindelijk een goede site gevonden

17 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Robert Hendriks

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Charlotte Smeets

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anita Bosch

Vlugge offerte

12 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jan de Boer

Aangenaam verrast

19 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jeroen Jansen

Aangenaam verrast

14 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Wilhelmina Molenaar

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dennis Timmermans

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ivo de Vries

Voortreffelijke match

6 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marije Gerritsen

Forum bood hulp

28 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Wendy Maas

Prettige service

23 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Leonie Dijkstra

niet verwacht zo betaalbaar

16 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mark van den Bosch

Dé tip

13 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Suzanne de Ruiter

Perfecte website

30 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein van der Linden

Google is je grootste vriend

30 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Margaretha van Vliet

Mediatorkaart is top!

22 januari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Matthijs van den Heuvel

betaalbaarder dan ik dacht

11 januari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna de Vries

Via forum hier terechtgekomen

3 januari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Eva van den Bosch

Google is je grootste vriend

7 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan Willems

Fijne service

2 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Irene van Veen

niet verwacht zo betaalbaar

25 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara Sanders

Mediatorkaart is top!

21 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Martine Janssen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

9 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmus Bosch

Werkt goed dit

5 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Edwin Timmermans

Vlugge offerte

26 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sylvia Dijkstra

Voortreffelijke match

17 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Caroline Martens

Prettige service

15 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Diana Kuipers

Zeer verrast

8 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Cornelia Janssen

erg snel

2 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Angelique van de Velde

Dé tip

22 september 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Thomas Bosman

Gevonden via forum

12 september 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Cornelis Groen

Goed contact

11 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Brenda van den Broek

erg snel

30 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Thijs Postma

Vlugge offerte

25 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Erwin Peeters

Snelle match via mediatorkaart.nl

18 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Tessa de Jong

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

13 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Angela Bakker

betaalbaar en professioneel

3 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk Smits

Ideale tip

28 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Catharina Sanders

Mediatorkaart is top!

24 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- David Veenstra

Goede werking van de website

17 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tamara Vos

Prettige service

10 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Marc de Lange

betaalbaar en professioneel

3 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jolanda Dekker

zeer rap geholpen

20 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Linda Sanders

Aangenaam verrast

19 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Iris van de Wal

zeer rap geholpen

11 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Bianca Blom

Eindelijk een goede site gevonden

3 juni 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Remco van Leeuwen

Prettige service

29 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Remco van den Heuvel

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

23 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marco Hermans

erg betaalbaar

9 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra Prins

Eindelijk een fijne site

9 mei 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Stefan Kuipers

Mediatorkaart is top!

30 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Matthijs van Loon

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

20 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Eric de Jong

Perfecte website

19 maart 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Leonie Kok

Perfecte website

16 februari 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adrianus Peters

Dit werkt fijn

12 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marloes van den Heuvel

Ideale match

31 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Elisabeth Kramer

Ideale website

12 januari 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Nancy Kuipers

Forum bood hulp

20 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Danny van de Brink

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 december 2018

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sanne van Dam

Uitgelichte mediators uit Valthermond

Van Roosmalen Van der Lubbe advocaten

De Bukakkers 16
7811 KZ Emmen
Nederland

0591 656 969
http://vrvdl-advocaten.nl/

Adriaan Pals

Baander 4
7811 HJ Emmen
Nederland

0591 647 760
http://www.adriaanpals.nl/