Mediator Vredepeel

Wil jij een top mediator uit Vredepeel die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Vredepeel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Vredepeel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Vredepeel gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Vredepeel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vredepeel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit IJsselsteijn, Merselo en Heide bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Vredepeel

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Vredepeel? Het kan lastig zijn om de beste mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Vredepeel te zoeken

Je wilt graag weten voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een hekwerk wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Vredepeel terecht voor:

  • Mediator scheiding Vredepeel
  • Zakelijke mediation Vredepeel
  • Familie mediation Vredepeel
  • Mediation arbeidsconflict Vredepeel
  • En meer

Alle mediators uit Vredepeel

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Vredepeel – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Meestal kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Vredepeel. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Vredepeel voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Vredepeel.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Vredepeel

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Vredepeel voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Vredepeel weet vrijwel alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator versoepelt het proces dus. Het oplossen van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. Door de mediator uit Vredepeel stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Vredepeel gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe het werkt. Door een paar stappen te doorlopen zal je de geschikte persoon vinden. Het moet immers wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je conflict. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Vredepeel.

Scheiden in Vredepeel is natuurlijk pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Vredepeel zal je jouw relatie pijnloos kunnen afsluiten.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Vredepeel die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Vredepeel, via een betaalbare mediators

Scheiden Vredepeel

Klik op de knop ‘Scheiden Vredepeel‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Vredepeel, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Vredepeel

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je op moet letten. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de know-how heeft om jouw ruzie op te lossen.

Hierna hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Vredepeel op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Vredepeel.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Vredepeel – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Vredepeel die bij jouw geschil past. Wij bieden je dan ook de kans om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Vredepeel.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Vredepeel voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Vredepeel te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Vredepeel.

Veelgestelde vragen over mediation in

Vredepeel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Vredepeel jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Vredepeel.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Vredepeel. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Vredepeel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Vredepeel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Vredepeel

Meelevend en vriendelijk

5 september 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- René Hendriks

Arbeidsconflict behendig aangepakt

3 september 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Iris de Wit

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

3 september 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Mark Veenstra

Gewoon fijn

28 augustus 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Patricia Hoekstra

Betrokken en aardig

27 augustus 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Kelly Koster

Het plan was goed

21 augustus 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Natascha Schouten

Na lang turbulent nu rust

14 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Adriaan Bos

Vlot in contact

13 augustus 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Jolanda Schouten

Arbeidsconflict behendig opgelost

8 augustus 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Niels Maas

Een schouderklopje verdiend

11 augustus 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Ramona Koster

Gelukkig nu rustigere tijden

31 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Suzanne van Wijk

Persoonlijk afgestemd advies

3 augustus 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Wouter Veenstra

Fijn afgehandeld

29 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

- Femke Postma

Niet alleen voor werknemers

26 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Renate van den Broek

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

29 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Chantal Bosman

Snel in contact

23 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel besloten zo.

- Alexander de Groot

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

20 juli 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Jan Peters

Vlot opgelost!

23 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Charlotte Driessen

Betrokken en aardig

22 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Claudia Dekker

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

23 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Irene Smit

Professioneel en vlug

19 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- David van der Laan

De familie is weer een familie

22 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Melanie Mol

Ondanks afstand bekwaam geholpen

16 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Simone Smit

Arbeidsconflict kundig aangepakt

14 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Jolanda van den Heuvel

Moeilijke tijd afgerond

20 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Hendrik Sanders

Vechtscheiding voorkomen!

12 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Hanneke Vink

Echt chapeau

15 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Arjan Maas

Moeilijke periode afgerond

10 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Ivo van de Brink

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

10 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Johannes van Wijk

Ondanks afstand bekwaam geholpen

9 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Jacoba Verhoeven

Hulp bij scheiding

13 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Ingrid Postma

Profi en snel geregeld

10 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Petrus Martens

Ervaren mediator

6 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Manon Hendriks

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

8 juli 2020

Zeer lieve ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Jan Willems

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

8 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Robert van der Linden

Ondanks afstand professioneel geholpen

8 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Niels de Graaf

Verwachtingen overtroffen

9 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Chantal de Graaf

Tevreden

5 juli 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Roel Huisman

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

1 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Willem Mol

Professioneel en vlug

6 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Rogier Prins

Niet alleen voor personeel

3 juli 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Sabrina Smeets

Gelukkig nu ruzie opgelost

4 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Wilhelmina Hermans

Uit elkaar met een lichtpuntje.

1 juli 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Judith van Leeuwen

Volledig neutraal

1 juli 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Eveline van den Heuvel

Lastige tijd afgesloten

30 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Brenda van de Brink

Snel geregeld

28 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Bram Peters

Pijnlijke tijd afgesloten

25 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Willem de Ruiter

Ervaren mediator

22 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Arie de Lange

Persoonlijke aanpak

25 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Adriaan Koning

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

25 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Arie de Jonge

Ondanks afstand bekwaam geholpen

23 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Marieke van de Berg

Gewoon prima

19 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Marloes van Loon

Vlot opgelost!

20 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Kim de Ruiter

Een lintje verdiend

18 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marc Veenstra

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

18 juni 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Robertus Kuijpers

Een lintje krijgen

16 juni 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Maaike Scholten

Vechtscheiding voorkomen!

18 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Pascal Peters

Ondanks de emoties netjes gedeeld

14 juni 2020

Prettige begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Sandra de Vries

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

12 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Dennis van de Wal

Niet duur

17 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Bas van der Meulen

Geoefend mediator

12 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Natascha Vos

Simpel en vlug

15 juni 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Peter Smeets

Gelukkig nu ruzie opgelost

10 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Marieke de Leeuw

Het idee was aantrekkelijk

10 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Laura Postma

Profi en vlot geregeld

7 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Barbara Smeets

Menselijke benadering

4 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Gerardus Huisman

Scheidingmet een lichtpuntje.

6 juni 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Gerrit Hermans

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

3 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Daniëlle Hoekstra

Geen kant gekozen

4 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Hendrikus van den Bosch

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

3 juni 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Monique van der Heijden

Profi en snel geregeld

7 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Janneke Jacobs

Gewoon goed

6 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Cindy de Vos

Betrokken en sympathiek

4 juni 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Evelien van den Heuvel

Snel afgehandeld!

29 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Roel Boer

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

28 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Ivo Kuijpers

Gewoon fijn

31 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Michel Visser

Meelevend en welwillend

29 mei 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Jacobus Scholten

Betrokken en sympathiek

1 juni 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Kelly van de Ven

Na lang turbulent nu ontspanning

27 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Femke Peeters

Conflict met medewerker opgelost

25 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Saskia Verhoeven

Eindelijk onenigheid opgelost

23 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Tamara Timmermans

Boven verwachting

29 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Lisette van Vliet

Niet enkel voor werknemers

26 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Snel geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Brenda Gerritsen

Na lang onrustig nu ontspanning

28 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Anne van der Meer

De mediator was fijn!

23 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Claudia Schipper

De familie is opnieuw een familie

24 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Martin Wolters

Meelevend en welwillend

22 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Robertus de Jonge

Pijnlijke periode afgesloten

20 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Jessica Dijkstra

Hulp bij (tiener)dochter

20 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Wendy de Graaf

Simpel en snel

19 mei 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Martinus de Jonge

Vakkundig en vlug

21 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Joost Vermeulen

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

17 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Frank Molenaar

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

14 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Eveline de Lange

Tevreden

17 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Catharina de Ruiter

Gewoon goed

18 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Marleen Vermeulen

Verstandig geregeld

12 mei 2020

De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Rob van de Ven

Vlug in contact

9 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Kevin Hendriks

Hulp bij uit elkaar gaan

11 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Dave Jansen

Simpel en vlot

13 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Michel Jonker

Vlug in contact

12 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Sjoerd van de Velden

Het idee uit de mediation helpt echt

13 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Nathalie van de Berg

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

10 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Barry van der Meulen

Ondanks afstand professioneel geholpen

7 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Marloes van Veen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

9 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Brenda Jansen

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

5 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Irene Meijer

Hulp bij uit elkaar gaan

5 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Johannes Koning

Arbeidsconflict behendig aangepakt

2 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Erik Bosman

De mediator was goed!

4 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Jessica Prins

Vaak bereikbaar

29 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Prettig hoe gauw dit ging.

- Eric Post

Echt neutraal

28 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Sander Brouwer

Na lang onrustig nu ontspanning

28 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Marjolein Hendriks

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

2 mei 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Nienke Kuijpers

Geen testament, wel netjes verdeeld

26 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Jelle de Boer

Goed gedaan De reden was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

1 mei 2020

- Danny Jacobs

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

26 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Matthijs Dekker

Een schouderklopje krijgen

30 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Erwin van der Laan

Meelevend en vriendelijk

28 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Petronella Janssen

Simpel en snel

26 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Hendrik Willems

Simpel en snel

21 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Erik van de Pol

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

22 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Thomas van der Linden

Het plan was fatsoenlijk

22 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Johannes de Groot

Meelevend en welwillend

17 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Marloes Kuiper

Snel in contact

21 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Marinus van de Brink

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

22 april 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Johannes van der Horst

Onenigheid met dochter opgelost

22 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Lisette Vermeulen

Ondanks afstand professioneel geholpen

18 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Mariska de Leeuw

Meelevend en welwillend

14 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Monique Evers

Scheidingmet een lichtpuntje.

13 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- René Dijkstra

Simpel en vlot

12 april 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Annemarie de Graaf

Kwetsbare afhandeling super besloten

10 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Maarten Blom

Arbeidsconflict kundig opgelost

14 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Joyce de Ruiter

Echt rechtvaardig

14 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Martine van Loon

Meer gekregen dan bedacht

14 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Daniëlle van den Broek

Persoonlijk afgestemd advies

10 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Tim van Vliet

Prijs viel mee!

13 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Vanessa Martens

Betrokken en aardig

11 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Laura Mol

Echtscheiding met zilveren randje

9 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Margaretha de Wit

Dichter naar elkaar gekomen

9 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Sander Groen

Profi en snel geregeld

3 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Robin Kuipers

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

6 april 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Susanne van de Ven

Niks meer te doen met mijn werk!

3 april 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Wilhelmina Jacobs

Ook voor werkgevers

4 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Hendrik Kok

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

1 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Richard de Ruiter

Meelevend en vriendelijk

29 maart 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Jelle de Bruin

Persoonlijke aanpak

29 maart 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een opluchting voor ons beide.

- Paul Martens

Betrokken en aardig

22 maart 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Inge Wolters

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

24 februari 2020

- Vincent de Boer

Een schouderklopje krijgen

7 februari 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Tamara de Jonge

Simpel en snel

9 januari 2020

Helemaal top! Dank!

- Sabine Scholten

Kwetsbare afhandeling super besloten

3 januari 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Saskia Prins

Dé tip

29 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Miranda van Beek

Fijn!

2 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Anne van Leeuwen

vlot en makkelijk

1 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Sjoerd de Vries

Vlugge offerte

30 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Caroline van den Heuvel

De perfecte match

25 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johannes Brouwer

Mediatorkaart is top!

26 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Hendrik de Wit

Eindelijk een goede site gevonden

26 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Edwin van der Horst

Vlugge offerte

26 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Cindy Smits

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Irene van Dongen

Werkt goed dit

25 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacob Willems

Heel positief

24 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Vincent van Doorn

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ellen van Leeuwen

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Melanie Schipper

Snelle offerte

18 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Rob van der Meer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Monique Peters

betaalbaar en professioneel

18 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin van Loon

Perfecte tip

13 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michael de Bruin

snel geholpen

15 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marloes Smits

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marleen de Vries

De perfecte match

12 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johan Peeters

Zeer verrast

12 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Elisabeth Koning

Dé tip

7 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Joris Jansen

Prettige service

28 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn Huisman

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

20 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ruud Postma

Werkt lekker!

18 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Nancy Scholten

betaalbaar en professioneel

10 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Guido Kok

Geen linkedin nodig

30 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs Visser

snelle service

30 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Barbara Dekker

Zeer verrast

21 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Daniëlle Bosch

Google is je grootste vriend

14 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia Boer

Goed contact

5 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Lisette de Vos

Snelle offerte

9 december 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Johanna van der Laan

Gevonden via forum

30 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Angelique van Wijk

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

28 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marc Peeters

Via linkedin niet hetzelfde

16 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert Hermans

Ideale match

14 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Judith van den Bosch

De perfecte match

7 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Anouk Hofman

Zeer verrast

27 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Angela Jansen

Super service

29 oktober 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michiel de Groot

Super service

21 oktober 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- David Willems

Goed contact

14 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmus Hoekstra

Ideale website

4 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marloes Blom

Via Via maar dan beter

30 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simon Kok

niet verwacht zo betaalbaar

21 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Deborah Scholten

Via Via maar dan beter

14 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marcel Peters

Snelle match via mediatorkaart.nl

8 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ruud van der Meulen

Duidelijke website

2 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Annemieke van den Broek

Dé tip

25 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sandra van de Veen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

18 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Björn Sanders

Ideale website

12 augustus 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wilhelmus Boer

betaalbaarder dan ik dacht

5 augustus 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacob Bosman

Lang leve google

29 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joyce Schipper

Aangenaam verrast

23 juli 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Maurice Sanders

Erg tevreden

15 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Gerrit Postma

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

5 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Dirk van der Meulen

Mediatorkaart is top!

4 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Nancy de Koning

Lang leve google

23 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemarie van de Velde

Gevonden via forum

15 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Natasja de Wit

betaalbaar en professioneel

11 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke van Dongen

Eindelijk een fijne site

30 mei 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Lisette van de Wal

Geen linkedin nodig

29 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas Kuijpers

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Erwin Boer

niet verwacht zo betaalbaar

14 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Edwin van de Pol

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

5 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Eva Willemsen

Gevonden via forum

27 april 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Ronald Vink

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

21 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Robertus de Boer

Super service

17 maart 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Esther Veenstra

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

28 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Maria Verbeek

Fijn!

5 februari 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Eva Verbeek

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

28 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Willem van Doorn

snelle service

8 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Linda Prins

Snelle match via mediatorkaart.nl

26 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Evelien van der Linden

Perfecte website

30 december 2018

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Pieter Meijer

Uitgelichte mediators uit Vredepeel

Advocaten Venray Julicher & Meijer

Leunseweg 6a
5802 CH Venray
Nederland

0478 521 070
http://www.julicher-meijer.nl/

Janssen-Wikkers Advocatuur

Prins Bernhardstraat 15
5802 BL Venray
Nederland

0478 515 875
http://www.janssen-wikkersadvocatuur.nl/

InitiatiefRijk

Schutboomsestraat 10A
5763 BR Milheeze
Nederland

06 46281777
http://www.initiatiefrijk.com/