Mediator Westhem

Behoefte aan een professionele mediator uit Westhem die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Westhem verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Westhem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Westhem gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Westhem
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Westhem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Greonterp, Blauwhuis en Wolsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Westhem

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Westhem? Het kan moeilijk zijn om de beste mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Westhem te zoeken

Je wilt graag weten voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten inzetten. Hij zal proberen om een einde te maken aan het geschil door met beide partijen in gesprek te gaan. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Westhem terecht voor:

  • Mediator scheiding Westhem
  • Zakelijke mediation Westhem
  • Familie mediation Westhem
  • Mediation arbeidsconflict Westhem
  • En meer

Alle mediators uit Westhem

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Westhem – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die zich bezighoud met het laten verdwijnen van een geschil. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Westhem. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Westhem voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Westhem.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Westhem

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Westhem voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Westhem weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Het oplossen van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Westhem stopt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Westhem gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet makkelijk om de juiste partij te kiezen. Wij helpen je alvast op weg door je een paar tips te geven. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Westhem.

Scheiden in Westhem is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Westhem die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Westhem, via een betaalbare mediators

Scheiden Westhem

Klik op de knop ‘Scheiden Westhem‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Westhem, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Westhem

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt vanzelfsprekend alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een conflict.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is wel wenselijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Westhem op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Westhem.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Westhem – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook eenvoudig om uit te komen bij een geschikte mediator uit Westhem. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Westhem.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Westhem voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Westhem te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Westhem.

Veelgestelde vragen over mediation in

Westhem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Westhem jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Westhem.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Westhem. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Westhem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Westhem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Westhem

Boven verwachting

12 augustus 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Rob van de Wal

Gewoon goed

5 augustus 2020

Absoluut super! Dank!

- Diana van Leeuwen

Content

31 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Cornelia Blom

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

28 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Maartje Peeters

Het idee was goed

24 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Vanessa Kok

Onzekere kwestie goed afgehandeld

22 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Marinus Timmermans

Het idee van de mediation helpt oprecht

25 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Mark de Groot

Conflict met personeelslid opgelost

23 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Tamara van Beek

Niet prijzig

22 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Daniëlle Kok

Oprecht chapeau

23 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- David Dekker

Niet duur

17 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Margaretha Boer

De familie is weer een familie

20 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Kirsten Bakker

Ook voor ons als bedrijf

20 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Rogier van der Linden

Nalatenschap zo geregeld

19 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Martijn Hendriks

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

14 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Wouter Huisman

Ondanks afstand bekwaam geholpen

13 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Danny Blom

Direct opgelost!

14 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Nicolaas Dekker

Niets meer te doen met mijn werkgever!

14 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Elisabeth van Dijk

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

12 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Maarten van de Veen

Profi en snel geregeld

16 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Maria Koning

Echt neutraal

16 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Nicole Kramer

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

12 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Bianca de Vos

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

8 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Anna Evers

vlot geregeld

9 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Wilhelmina Evers

Op maat afgestemd advies

12 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Robin Scholten

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

10 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Peter Mol

Meer gekregen dan verwacht

6 juli 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Gerrit de Lange

Geoefend mediator

4 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Ilona Verbeek

Menselijke aanpak

9 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Pieter Molenaar

Gelukkig nu van mijn baas af

2 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Diana Scholten

Snel geregeld

30 juni 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Peter Smit

Niks meer te doen met mijn werk!

5 juli 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Adriaan Huisman

Geen kant kiezen

28 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Thijs Post

Dichter naar elkaar gekomen

28 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Ilse van Dijk

Pijnlijke tijd afgerond

27 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Raymond Dekker

Dikwijls bereikbaar

26 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Inge Post

Nalatenschap zo afgehandeld

25 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Manon Scholten

Verwachtingen overtroffen

23 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Angela de Vos

Vechtscheiding voorkomen!

28 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sebastiaan de Jong

Lastige periode afgesloten

24 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Anna Dekker

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

19 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Charlotte Wolters

Verwachtingen overtroffen

24 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Roy Peters

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

20 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Richard van de Veen

Begeleiding bij (tiener)dochter

19 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Angelique Hermans

Arbeidsconflict kundig aangepakt

23 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Manon Smit

Begeleiding bij (tiener)dochter

20 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Petrus de Graaf

Betrokken en sympathiek

15 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Jacoba Verbeek

Gevoelige kwestie fijn geregeld

18 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Diana van Veen

Vlot in contact

15 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel besloten zo.

- Linda van der Meulen

De familie is weer een familie

17 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Laura van Doorn

Niet alleen voor werknemers

17 juni 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Dave Janssen

Prijs viel mee!

13 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Janneke Willems

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

13 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- René van Dongen

Niet prijzig

12 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Melanie van den Broek

Na lang onrustig nu rust

6 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Rob Koster

Meer ontvangen dan bedacht

9 juni 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Martinus van der Meulen

Het idee uit de mediation helpt echt

9 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Jacob Blom

Meelevend en welwillend

11 juni 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Marleen Wolters

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

3 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Tessa Verbeek

De familie is weer een familie

7 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Adrianus Martens

Hulp bij uit elkaar gaan

1 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Ilse van de Brink

Verwachtingen overtroffen

7 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Janneke de Koning

Pijnlijke tijd afgesloten

5 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Antonius Scholten

Een schouderklopje krijgen

3 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Susanne Kok

Betrokken en sympathiek

4 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Martijn de Graaf

De familie is opnieuw een familie

30 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Marco Hofman

Meelevend en vriendelijk

2 juni 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Deborah Peeters

Profi en handig geregeld

28 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Steven Willems

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

2 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Martijn Peeters

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

1 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Tamara Hendriks

De familie is opnieuw een familie

31 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Tessa Timmermans

Meelevend en vriendelijk

23 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Jacob Hermans

Ruzie met dochter opgelost

22 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Marcel van de Berg

Geen kant kiezen

27 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Judith Visser

Ruzie met dochter opgelost

24 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Anna van de Veen

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

22 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Annemieke Post

Niks meer te maken met mijn werkgever!

22 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Barbara Gerritsen

Verwachtingen overtroffen

18 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Vincent Kuijpers

Meelevend en vriendelijk

21 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Ronald van de Brink

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

21 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Annemarie Smit

Erfenis netjes verdeeld

19 mei 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Roy de Groot

Eindelijk rustigere tijden

14 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Danny Timmermans

Veelal bereikbaar

18 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Maria van de Velde

Echt chapeau

20 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Wendy Smit

Begeleiding bij (tiener)dochter

18 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Miranda Janssen

Meelevend en welwillend

14 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Patricia van Dam

Meer ontvangen dan verwacht

14 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Ingrid Veenstra

Persoonlijke aanpak

9 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Esther Schouten

Veelal bereikbaar

15 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel geregeld zo.

- Claudia de Koning

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

11 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Jolanda Postma

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

8 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Petrus Timmermans

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

12 mei 2020

Gepaste hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Saskia van Loon

Niets meer te maken met mijn werkgever!

5 mei 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Lisette Huisman

Profi en snel geregeld

4 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Elizabeth Kramer

Ervaren mediator

8 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Catharina Bos

Onzekere kwestie fijn geregeld

2 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Steven Kok

Hulp bij uit elkaar gaan

4 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Petrus Brouwer

Prijs viel mee!

30 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Nathalie Koster

Fijn geregeld

30 april 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Remco van der Meulen

Profi en handig geregeld

2 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Tessa de Vries

Meer gekregen dan verwacht

5 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Marije van Doorn

Het idee van de mediation helpt echt

2 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Eric de Boer

Snel afgehandeld!

27 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Michel van den Heuvel

Meelevend en vriendelijk

29 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Simon van de Pol

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

24 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Ruud Koning

Scheidingmet een lichtpuntje.

28 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Jessica van Vliet

Persoonlijke aanpak

30 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Peter Willems

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

23 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Sjoerd Kramer

Prijs viel mee!

25 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de ervaren dame ons hielp.

- Marianne van Beek

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

25 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Joost de Lange

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

19 april 2020

- Guido Hofman

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

19 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Hendrik Hendriks

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

18 april 2020

Zeer prettige ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Nienke van den Heuvel

Een lintje krijgen

21 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Sanne Evers

Gelukkig nu onenigheid opgelost

22 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Petra Mulder

Betrokken en aardig

16 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Martine Vink

Het idee was degelijk

18 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Janneke de Groot

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

17 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Janneke Peters

Betrokken en aardig

17 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Joyce Sanders

Moeilijke periode afgerond

16 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Michael van den Bosch

Prijs viel mee!

16 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Simone van de Brink

Een lintje verdiend

10 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Martin van de Ven

Snel afgehandeld

11 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Kirsten Wolters

Snel afgehandeld

9 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Charlotte de Haan

Persoonlijke benadering

11 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Ilse van der Linden

Pijnlijke tijd afgerond

8 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Ruben Kuipers

Simpel en vlot

12 april 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Brenda van den Broek

Boven verwachting

10 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Marleen Koning

Tevreden

5 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Eva Hoekstra

Eindelijk onenigheid opgelost

6 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Vanessa Hendriks

Gewoon goed

9 april 2020

Content zoals verwacht.

- Daniëlle Meijer

Hulp bij uit elkaar gaan

2 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Paul Mol

De familie is opnieuw een familie

7 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Frank Hofman

Hulp bij uit elkaar gaan

31 maart 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Cindy Post

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

29 maart 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Michel Maas

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

2 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Sander Vermeulen

Erfenis eerlijk verdeeld

14 maart 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Janneke van Beek

Ondanks afstand bekwaam geholpen

29 februari 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Leonie Driessen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

26 januari 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Thijs Smit

Menselijke benadering

17 januari 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Leonie van Veen

Het idee uit de mediation helpt enorm

20 december 2019

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Edwin van der Heijden

Voortreffelijke match

2 april 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rutger van Dam

Heel positief

2 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Ilona de Vos

Lang leve google

27 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud van Vliet

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

30 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Saskia Evers

Snelle offerte

30 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Rogier Blom

Super service

25 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Koen Hoekstra

Eindelijk een goede site gevonden

23 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Albert van der Meer

Ideale match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Irene van Loon

Google is je grootste vriend

21 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa van de Berg

Eindelijk een goede site gevonden

25 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marco de Bruin

Ideale match

18 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Remco van de Berg

Snelle offerte

17 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Petrus Jansen

snelle service

16 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Annemarie Sanders

Dé tip

17 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cornelis Maas

Aangenaam verrast

18 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Anna Blom

Google is je grootste vriend

16 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Smeets

aangename service

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Maria Veenstra

Positieve ervaring

15 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ruben de Jonge

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

16 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Yvonne Hendriks

Via forum hier terechtgekomen

13 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Cornelia Molenaar

Goed contact

11 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kelly Schipper

Ideale match

10 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Petra Bosman

Mediatorkaart is top!

28 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Tim Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 februari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Nathalie Scholten

zeer rap geholpen

20 februari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Anita Huisman

Dé tip

11 februari 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Femke van Loon

Dé tip

3 februari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Margaretha de Lange

Via linkedin niet hetzelfde

29 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Erik van Vliet

Goed contact

22 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martin de Bruijn

Eindelijk een goede site gevonden

9 januari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Martijn van de Velde

Via Via maar dan beter

5 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Antonius de Lange

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik van Doorn

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

5 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Erwin van den Broek

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

28 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Bas van Beek

zeer rap geholpen

17 november 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Natascha de Jonge

Gevonden via forum

8 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jolanda Jonker

betaalbaarder dan ik dacht

7 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeroen van Wijk

Eindelijk een goede site gevonden

28 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Raymond van Wijk

Duidelijke website

26 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cornelis de Leeuw

Aangenaam verrast

19 oktober 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Kirsten van der Horst

niet verwacht zo betaalbaar

12 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper Huisman

Mediatorkaart is top!

5 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Martinus de Leeuw

Goed contact

28 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Arie Martens

Forum bood hulp

26 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Annemarie Post

Duidelijke website

16 september 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Anouk Schouten

Gevonden via forum

10 september 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ingrid de Koning

Goed contact

5 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Patricia van de Brink

aangename service

28 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Angelique Huisman

Snelle match via mediatorkaart.nl

21 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Linda Hoekstra

Ideale website

12 augustus 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maartje Jansen

Geen linkedin nodig

5 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana Willems

Duidelijke website

27 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Guido de Graaf

snelle service

25 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Gerardus Maas

Via linkedin niet hetzelfde

16 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Deborah Vink

Goed contact

10 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Erwin Wolters

Perfecte website

30 juni 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Irene Postma

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

24 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sander Post

Perfecte tip

16 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ellen van Dijk

Ideale match

6 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Koen Smits

Dit werkt fijn

3 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wilhelmus van den Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

26 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin van Veen

Vlugge offerte

17 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Caroline de Haan

Erg tevreden

14 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Jessica Bakker

Snelle offerte

3 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Danny Bosman

Mediatorkaart werkt erg fijn

30 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Jacob van de Velde

Perfecte website

21 april 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Michael Dijkstra

zeer rap geholpen

14 maart 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Lisette Hermans

De perfecte match

26 februari 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nicolaas Verbeek

snel geholpen

27 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Esther Gerritsen

Perfecte website

28 januari 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ilse Willems

vlot en makkelijk

20 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Kirsten Scholten

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

27 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marloes van den Heuvel

vlot en makkelijk

12 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Maurice Molenaar

Goede werking van de website

15 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- David Kuiper

Uitgelichte mediators uit Westhem

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Scheidingsbegeleiding Samen

De Pôle 21
8604 VG Sneek
Nederland

06 20610472
http://www.scheidingsbegeleidingsamen.nl/

Ysbrechtum

8633 Ysbrechtum
Nederland

0515 416 999
http://falkadvocatuurenmediation.nl/