Mediator Wierum

Ben jij op zoek naar een professional voor mediation in Wierum?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Wierum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Wierum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Wierum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Wierum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hantumeruitburen, Hantumhuizen en Nes bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Wierum

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Wierum? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Wierum te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt of het slim is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict oplossen. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een overeenkomst wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld onenigheid hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Wierum. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een schutting wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Wierum terecht voor:

  • Mediator scheiding Wierum
  • Zakelijke mediation Wierum
  • Familie mediation Wierum
  • Mediation arbeidsconflict Wierum
  • En meer

Alle mediators uit Wierum

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Wierum – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over de zaak moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Wierum. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Wierum voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Wierum.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Wierum

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Wierum voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Wierum weet bijna alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Wierum stopt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Wierum gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste partij te kiezen. Wij helpen je voorbereid op weg door je een aantal tips te geven. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Koppels die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Wierum.

Scheiden in Wierum is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Wierum die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Wierum, via een betaalbare mediators

Scheiden Wierum

Klik op de knop ‘Scheiden Wierum‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Wierum, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Wierum

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de kennis heeft om jouw conflict op te lossen.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een meeting in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Wierum op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Wierum.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Wierum – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Wierum die bij jouw conflict past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Wierum.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Wierum voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Wierum te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Wierum.

Veelgestelde vragen over mediation in

Wierum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Wierum jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Wierum.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Wierum. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Wierum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Wierum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Wierum

Vaak bereikbaar

28 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Kevin Jonker

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

22 juli 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Simon Postma

Een schouderklopje verdiend

24 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Martijn Smeets

Snel opgelost!

21 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Petronella Jacobs

Ruzie met medewerker opgelost

19 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Jasper Visser

Het plan was aantrekkelijk

18 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Björn van de Ven

Ook voor ons als bedrijf

21 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Dirk Jonker

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

17 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Pieter de Bruin

Meelevend en welwillend

19 juli 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Marijke Mol

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

15 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Maurice Bakker

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

14 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Pieter Koster

Het plan was goed

18 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Tim Jonker

Gewoon goed

15 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Sander Hendriks

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

11 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Sandra Kuiper

Prijs viel mee!

11 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Paul van de Ven

Boven verwachting

13 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Johanna de Jonge

Dichter naar elkaar gekomen

14 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Dave van der Meer

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

9 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Natasja Bos

Dichter naar elkaar gekomen

10 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Ingrid Post

Snel geregeld

8 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Cindy Hofman

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

7 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Barry Mol

Hulp bij scheiding

7 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Saskia Smits

Vlug in contact

3 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Björn van Wijk

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

6 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Nicole Hendriks

Het idee van de mediation helpt echt

4 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Dave van de Velde

Scheidingmet een lichtpuntje.

5 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Dennis Smit

Pijnlijke periode afgesloten

4 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Iris de Vos

De familie is opnieuw een familie

3 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Ilse de Groot

Vechtscheiding voorkomen!

27 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Kelly Koster

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

28 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Femke van den Broek

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

26 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Erwin Blom

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

29 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Michael Jacobs

Onenigheid met dochter opgelost

26 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Petra Gerritsen

Boven verwachting

26 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Jacobus Schouten

Kwetsbare afhandeling super geregeld

25 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Antonius Verhoeven

Nalatenschap zo geregeld

18 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Johanna Smits

Meelevend en welwillend

24 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Annemarie Evers

Direct opgelost!

19 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Petrus de Ruiter

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

23 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Hendrikus Willems

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

19 juni 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Björn de Jonge

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

19 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Wouter Verbeek

Onenigheid met dochter opgelost

13 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Gerardus Veenstra

Arbeidsconflict behendig opgelost

15 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Koen van Dongen

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

16 juni 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Marije de Ruiter

Boven verwachting

10 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Sander Willems

Professioneel en vlug

10 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Robin Blom

Gewoon prima

12 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Marcel de Graaf

Oprecht chapeau

14 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Martin Koning

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

8 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Christiaan Dijkstra

Direct opgelost!

12 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Robert van de Ven

Veelal bereikbaar

11 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel geregeld zo.

- Hendrika Hoekstra

Niks meer te maken met mijn werk!

7 juni 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Marije Post

Niets meer te doen met mijn werkgever!

9 juni 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Peter Prins

Onzekere kwestie goed geregeld

5 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Jan de Jonge

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

6 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Petrus Driessen

Verwachtingen overtroffen

6 juni 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Natasja Evers

Geen kant verkiezen

7 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Bram de Groot

Niets meer te doen met mijn werkgever!

4 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Franciscus Gerritsen

Conflict met werknemer opgelost

1 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Stefan de Koning

Een schouderklopje krijgen

2 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Daniël van Vliet

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

2 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Guido Brouwer

Vakkundig en vlug

30 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Adriaan Martens

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

30 mei 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Roy Mulder

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

27 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Melanie Sanders

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

30 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Matthijs Scholten

Hulp bij uit elkaar gaan

28 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Miranda de Ruiter

Ook voor werkgevers

27 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Jacoba van Dongen

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

28 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- René Smits

Echt rechtvaardig

22 mei 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Karin van Wijk

Geen kant gekozen

22 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Hendrikus de Lange

Goed geregeld

19 mei 2020

De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Hanneke Peters

Ervaren mediator

21 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Johannes Hendriks

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

21 mei 2020

Hele fijne ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Mirjam Gerritsen

Hulp bij uit elkaar gaan

23 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Wendy Verbeek

Vaak bereikbaar

17 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Nancy Willemsen

Erfenis netjes gedeeld

16 mei 2020

Prettige hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Jasper Dijkstra

Tarief viel mee!

16 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Albert de Groot

Erfenis zo afgehandeld

16 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Natasja Huisman

Vaak bereikbaar

16 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel besloten zo.

- Daniëlle van Dijk

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

17 mei 2020

Lieve hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Kelly Driessen

Geen kant gekozen

11 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Danny Verhoeven

Ook voor ons als bedrijf

15 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Bart de Graaf

Snel afgehandeld

14 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Dirk Janssen

Goed gedaan De reden was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

8 mei 2020

- Janneke Schipper

Betrokken en aardig

9 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Kevin van der Linden

Van problemen vlot naar oplossingen

6 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Angela Jansen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

12 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Ivo Jonker

Snel geregeld

11 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Anita Gerritsen

Gelukkig nu van mijn baas af

5 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Bram van Dongen

Pijnlijke periode afgerond

8 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Dave Vos

Vlug in contact

4 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Saskia de Graaf

Eindelijk rustigere tijden

3 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Ilona Smit

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

7 mei 2020

Zeer fijne ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Ivo Vermeulen

Scheidingmet een lichtpuntje.

1 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Monique Kramer

Gelukkig nu conflict opgelost

1 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- René Hoekstra

Ook voor ons als bedrijf

30 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Snel geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Martijn Kramer

Verwachtingen overtroffen

27 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Sylvia van de Wal

Kwetsbare afhandeling top geregeld

1 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Matthijs de Bruin

Het idee uit de mediation helpt enorm

25 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Sabine Martens

Snel afgehandeld!

26 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Franciscus Martens

Ook voor ons als bedrijf

29 april 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Jeffrey Schouten

Conflict met medewerker opgelost

27 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Daniël Boer

Snel in contact

22 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Prettig hoe gauw dit ging.

- Ruben Hendriks

Niet enkel voor werknemers

22 april 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Richard Bakker

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

22 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Ilse Evers

Veelal bereikbaar

21 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Lisette Vink

Prima geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

20 april 2020

- Maartje Visser

Fatsoenlijk geregeld

17 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Jacoba Koster

Ondanks afstand bekwaam geholpen

22 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Deborah Timmermans

Scheidingmet een lichtpuntje.

20 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Laura Molenaar

Uitstekend geregeld De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

18 april 2020

- Johanna Janssen

Geen kant gekozen

17 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Jessica Hoekstra

Begeleiding bij (tiener)dochter

13 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Anna Wolters

Geoefend mediator

15 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Björn Peters

Ondanks afstand professioneel geholpen

15 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Gerardus Willemsen

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

14 april 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Adriana Bosch

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

10 april 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jacobus van der Linden

Simpel en snel

8 april 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Charlotte Boer

Het idee van de mediation helpt oprecht

11 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Sylvia Brouwer

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

13 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Gerrit Kramer

Pijnlijke tijd afgesloten

12 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Iris van de Ven

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

7 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Yvonne Kok

Fatsoenlijk geregeld

6 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Simone Timmermans

Dichter naar elkaar gekomen

2 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Nicole Sanders

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

8 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Arjan Smit

vlot afgehandeld

2 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Johanna Timmermans

vlot geregeld

2 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Albert Sanders

Professioneel en snel

30 maart 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Dave de Groot

De mediator was goed!

31 maart 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Kevin van der Linden

Gewoon goed

2 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Michael de Jonge

Gelukkig nu ruzie opgelost

15 maart 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Marianne Kok

Verwachtingen overtroffen

20 februari 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Joyce de Jonge

Het plan was goed

27 januari 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Nicolaas Scholten

Simpel en vlot

11 januari 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Nathalie van de Velde

Prima gedaan De reden was overigens niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

3 januari 2020

- Gerardus Wolters

Duidelijke website

2 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bas Vermeulen

Fijne service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Caroline van Beek

Goede werking van de website

27 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joyce Peters

Mediatorkaart is top!

1 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Guido Gerritsen

Fijn!

30 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Rob Kuiper

Aangenaam verrast

27 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jolanda van der Meulen

Dé tip

24 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Laura Blom

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Thomas Willemsen

De perfecte match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joost de Boer

Perfecte website

23 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Michael Vermeulen

zeer rap geholpen

22 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Martinus Kuijpers

Dit werkt fijn

24 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Albert van de Berg

Via forum hier terechtgekomen

21 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Annemarie Wolters

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

16 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Wilhelmus Dekker

Dé tip

14 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jacob Post

Via Via maar dan beter

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sanne Bosch

Prettige service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Ellen Bosch

Perfecte website

15 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Johan Dekker

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Bram Postma

Perfecte website

14 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacobus Jansen

betaalbaarder dan ik dacht

11 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper Koster

Fijn!

11 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika Vos

betaalbaar en professioneel

1 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Koen van Doorn

Ideale website

21 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martine Koning

aangename service

18 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Inge Bos

Fijne service

13 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Anouk de Leeuw

Goede werking van de website

30 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Femke Boer

Aangenaam verrast

25 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rob Janssen

Fijne service

14 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Anne Peters

De perfecte match

5 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Edwin Smits

Aangenaam verrast

9 december 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Elizabeth de Bruin

De perfecte match

29 november 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Yvonne de Jonge

Dé tip

27 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Gerrit van Vliet

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara Vermeulen

Snelle offerte

11 november 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Matthijs van den Broek

betaalbaar en professioneel

1 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marco de Lange

Dé tip

31 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Koen Hermans

Via forum hier terechtgekomen

29 oktober 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Sabine Hofman

Goed contact

20 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Franciscus van der Meulen

betaalbaar en professioneel

10 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barry Koster

Google is je grootste vriend

4 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke de Leeuw

Perfecte website

2 oktober 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Dirk Schipper

Goed contact

23 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Petronella Peters

Lang leve google

18 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander de Leeuw

Google is je grootste vriend

10 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara Gerritsen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin Bos

snelle service

25 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Ivo de Boer

Google is je grootste vriend

19 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper Boer

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

12 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Peter Smit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

3 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Joris de Lange

Eindelijk een fijne site

25 juli 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Wendy Smeets

De perfecte match

22 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Martinus de Ruiter

Goed contact

16 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Antonius van der Horst

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 juli 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ruben Schipper

Google is je grootste vriend

4 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth van der Heijden

Aangenaam verrast

21 juni 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ramona van de Ven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

20 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Vincent Vermeulen

Ideale tip

13 juni 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacob Huisman

Dit werkt fijn

3 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ilona Peters

Dé tip

29 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wilhelmus Meijer

Voortreffelijke match

16 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Daniëlle van Dijk

Vlugge offerte

12 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Maurice Jansen

Duidelijke website

2 mei 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Elisabeth Peters

Forum bood hulp

28 april 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Judith van den Heuvel

Lang leve google

23 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anne van Leeuwen

Via forum hier terechtgekomen

17 maart 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Willem Vos

Goed contact

1 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Mariska van Dijk

Fijne service

9 februari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Wilhelmina Groen

Zeer verrast

9 februari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Esther de Graaf

Duidelijke website

15 januari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Rutger de Leeuw

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

19 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacqueline Kok

Eindelijk een fijne site

14 januari 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Michiel van de Velde

Geen linkedin nodig

18 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joris Peeters

Uitgelichte mediators uit Wierum

ScheidingsCentrum Roos

Florynwei 1-D
9251 MP Burgum
Nederland

085 273 1525
http://sc-nederland.nl/scheidingscentrum-roos/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor J M Ligtvoet-van Tuijn

J. Wiemersstraat 5
9103 NJ Dokkum
Nederland

0519 244 000
http://www.advocaat-ligtvoet.nl/