Mediator Winterswijk Henxel

Behoefte aan een professionele mediator in Winterswijk Henxel die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Winterswijk Henxel verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Winterswijk Henxel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Winterswijk Henxel gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Winterswijk Henxel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winterswijk Henxel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Winterswijk Meddo, Winterswijk Huppel en Winterswijk Brinkh bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Winterswijk Henxel

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Winterswijk Henxel? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Winterswijk Henxel te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het verstandig is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten gebruiken. Hij probeert om een einde te breien aan het geschil door met beide partijen in gesprek te gaan. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een hekwerk wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere ondernemingen is het ook een goed idee om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Winterswijk Henxel terecht voor:

  • Mediator scheiding Winterswijk Henxel
  • Zakelijke mediation Winterswijk Henxel
  • Familie mediation Winterswijk Henxel
  • Mediation arbeidsconflict Winterswijk Henxel
  • En meer

Alle mediators uit Winterswijk Henxel

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Winterswijk Henxel – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Meestal komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over de zaak moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Winterswijk Henxel. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Winterswijk Henxel voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Winterswijk Henxel.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Winterswijk Henxel

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Winterswijk Henxel voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Winterswijk Henxel weet alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Een mediator versoepelt het proces dus. Het oplossen van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Winterswijk Henxel is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Winterswijk Henxel gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste persoon te vinden. Door een aantal stappen te doorlopen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij inhuren. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Winterswijk Henxel.

Scheiden in Winterswijk Henxel is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Winterswijk Henxel die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Winterswijk Henxel, via een betaalbare mediators

Scheiden Winterswijk Henxel

Klik op de knop ‘Scheiden Winterswijk Henxel‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Winterswijk Henxel, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Winterswijk Henxel

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt vanzelfsprekend alleen maar uitkomen bij iemand met een hoge mate van ervaring en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een geschil.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan assisteren. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Winterswijk Henxel op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Winterswijk Henxel.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Winterswijk Henxel – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Winterswijk Henxel vindt die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Winterswijk Henxel.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Winterswijk Henxel voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Winterswijk Henxel te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Winterswijk Henxel.

Veelgestelde vragen over mediation in

Winterswijk Henxel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Winterswijk Henxel jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Winterswijk Henxel.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Winterswijk Henxel. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Winterswijk Henxel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Winterswijk Henxel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Winterswijk Henxel

Oprecht fijn

6 september 2020

Dikke prima! Dank!

- Femke Jonker

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

6 september 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Bram van den Bosch

Het idee uit de mediation helpt enorm

30 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Sharon Molenaar

Op maat afgestemd advies

31 augustus 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Nicole Janssen

Volledig objectief

20 augustus 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Bastiaan van der Meulen

Hulp bij (tiener)dochter

19 augustus 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Irene van Leeuwen

Tevreden

19 augustus 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Marije de Koning

Betrokken en sympathiek

18 augustus 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Klaas van der Heijden

Meer gekregen dan verwacht

7 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Sabrina van de Velden

Eindelijk ruzie opgelost

12 augustus 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Catharina de Ruiter

Nalatenschap netjes gedeeld

31 juli 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Sandra van der Heijden

Meelevend en vriendelijk

5 augustus 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Jasper van de Pol

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

26 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Raymond Hofman

Niks meer te doen met mijn werk!

27 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Brenda van der Heijden

Uiteindelijk van mijn baas af

25 juli 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Mark Groen

Simpel en vlot

26 juli 2020

Helemaal top! Dank!

- Tamara Willems

Boven verwachting

27 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Danny Verhoeven

Gelukkig nu ruzie opgelost

19 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Angela Schipper

Ook voor werkgevers

24 juli 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Stefan Veenstra

Oprecht onpartijdig

24 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Kelly Jonker

Niet enkel voor personeel

16 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Deborah van den Bosch

vlot geregeld

19 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Leonie Huisman

Oprecht fijn

20 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Eva Smits

Na lang turbulent nu ontspanning

21 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Rogier de Bruin

Gewoon goed

15 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Thomas Timmermans

Na lang turbulent nu rust

14 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Catharina Smits

Prima gedaan De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

16 juli 2020

- Christiaan van de Berg

Pijnlijke periode afgerond

10 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Nathalie de Graaf

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

15 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Joris van Vliet

Het idee was goed

13 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Sandra de Haan

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

14 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Maria van de Ven

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

11 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Kevin van Doorn

Geen kant verkiezen

11 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Cindy de Leeuw

Moeilijke periode afgesloten

10 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Marije Willems

Goed afgehandeld

5 juli 2020

De reden was overigens niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Barry Hendriks

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

4 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Eveline Peters

Oprecht chapeau

6 juli 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Nathalie Kuipers

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

6 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Edwin van Loon

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

5 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Sylvia van Loon

Menselijke aanpak

5 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons beide.

- Mark van den Heuvel

Het idee van de mediation helpt echt

3 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Jan van den Broek

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

29 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Gerrit van de Brink

Ondanks afstand professioneel geholpen

27 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Bas Peters

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

3 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Jacoba Martens

Vechtscheiding voorkomen!

24 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Judith Kok

Gewoon goed

26 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Iris Wolters

Kwetsbare afwikkeling super overeengekomen

23 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Jessica Scholten

Arbeidsconflict behendig aangepakt

22 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Petrus Scholten

Gewoon fijn

24 juni 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Tim Hermans

Scheiding met zilveren randje

26 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Angelique de Graaf

Na lang onrustig nu ontspanning

23 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Diana van de Velde

Dikwijls bereikbaar

22 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Michiel Timmermans

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

21 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Anna Smeets

Menselijke benadering

18 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Linda Scholten

Oprecht fijn

15 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Tim Kuiper

De familie is weer een familie

18 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Michael de Boer

Na lang onrustig nu ontspanning

19 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Martine Koster

Een schouderklopje verdiend

13 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Eva Sanders

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

18 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Wendy van der Laan

Van problemen snel naar oplossingen

14 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Sandra de Koning

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

15 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Jeroen Peeters

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

15 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Ilse Kuijpers

Meer ontvangen dan bedacht

13 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Cornelia de Bruin

Dichter naar elkaar toegegroeid

7 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Franciscus Kramer

Het idee was goed

7 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Rutger Verhoeven

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

9 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Linda van den Broek

Simpel en snel

6 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Edwin Boer

vlot afgehandeld

6 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Gerardus van den Heuvel

Tarief viel mee!

5 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marijke van Leeuwen

Het plan was fatsoenlijk

2 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Barbara van Wijk

Onzekere kwestie fijn geregeld

4 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Wouter Blom

Betrokken en sympathiek

6 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Arie Postma

Prijs viel mee!

30 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Steven Gerritsen

Pijnlijke periode afgerond

1 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Danny Wolters

Het idee was goed

1 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Ingrid de Lange

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

3 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Richard Hoekstra

Professioneel en vlug

30 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Tamara van der Linden

Nalatenschap zo afgehandeld

2 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Hanneke Post

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

29 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Suzanne Koster

Ondanks afstand bekwaam geholpen

30 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Johan van de Wal

Geen kant gekozen

27 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Barry Kuiper

Erfenis eerlijk gedeeld

24 mei 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Evelien Hendriks

Moeilijke periode afgerond

24 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Deborah Driessen

Profi en vlot geregeld

25 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Björn van der Meer

Nalatenschap zo geregeld

20 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Vanessa van den Heuvel

Prima gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

19 mei 2020

- Frank Visser

Vaak bereikbaar

21 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Sabrina van den Bosch

Oprecht chapeau

20 mei 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Eva Blom

Tarief viel mee!

17 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Iris Kuijpers

Oprecht chapeau

20 mei 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Dave Dijkstra

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

19 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Wilhelmus van der Meulen

Echtscheiding met zilveren randje

14 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Bastiaan Veenstra

Simpel en snel

16 mei 2020

Absoluut top! Dank!

- Nicole Martens

Een lintje verdiend

17 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Annemieke Janssen

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

14 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Miranda Peters

Conflict met werknemer opgelost

15 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Nicolaas van den Heuvel

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

16 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Hendrikus de Vries

Gelukkig nu rustigere tijden

13 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Klaas Koning

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

9 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Patrick Wolters

Ook voor ons als bedrijf

7 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Marco Willemsen

Moeilijke tijd afgesloten

6 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Chantal Janssen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

6 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Kelly Kramer

Het plan was degelijk

4 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Ingrid Schipper

Vlot in contact

5 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel besloten zo.

- Jacob de Jong

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

5 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marleen Meijer

Vlot in contact

6 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel geregeld zo.

- Charlotte Schipper

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

6 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Willem Prins

Moeilijke tijd afgerond

4 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Dirk Peters

Echt objectief

5 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Sylvia van der Horst

Oprecht fijn

1 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Christiaan Smeets

Het idee van de mediation helpt oprecht

30 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Petrus Kramer

Fijn geregeld

29 april 2020

De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sander Martens

Het idee van de mediation helpt enorm

27 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Miranda Molenaar

Scheidingmet een lichtpuntje.

29 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Linda van der Horst

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

30 april 2020

Zeer prettige ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Daniël Evers

Vechtscheiding voorkomen!

28 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Marleen de Jonge

Ondanks afstand professioneel geholpen

28 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Paul Evers

Ondanks de emoties netjes gedeeld

25 april 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Ellen Kok

Menselijke aanpak

26 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Elizabeth Post

Na lang turbulent nu ontspanning

19 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Gerrit de Jonge

Dichter naar elkaar gekomen

19 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Christiaan de Graaf

Menselijke benadering

24 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Maarten Scholten

Meelevend en welwillend

16 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Sylvia Verbeek

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

22 april 2020

- Maria de Bruin

Prijs viel mee!

20 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Michel Boer

Onenigheid met dochter opgelost

21 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Linda Dekker

Echt chapeau

13 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Matthijs Postma

Prijs viel mee!

14 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Danny Smeets

Van problemen vlot naar oplossingen

14 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marijke van Wijk

Ook voor ons als bedrijf

11 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Simone de Graaf

De mediator was verstandig!

13 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Hendrikus van Loon

Niet enkel voor personeel

10 april 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Michiel van Leeuwen

Het idee was degelijk

8 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Tamara Meijer

Prijs viel mee!

8 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Eric Verbeek

Niks meer te maken met mijn werkgever!

11 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sandra Verbeek

Snel afgehandeld!

11 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Angelique Groen

Pijnlijke periode afgesloten

10 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Irene Sanders

Tarief viel mee!

5 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Adrianus Kramer

Van problemen vlot naar oplossingen

2 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Michel Hermans

Na lang onrustig nu ontspanning

9 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Wouter van Wijk

Meer gekregen dan verwacht

3 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Petronella Koster

Meelevend en vriendelijk

5 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Martine van Wijk

Geen testament, wel netjes verdeeld

5 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Cindy van de Velde

Ruzie met dochter opgelost

30 maart 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Jelle Dijkstra

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

30 maart 2020

Hele prettige ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Evelien Dijkstra

Hulp bij scheiding

14 maart 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Daniëlle van der Linden

Profi en snel geregeld

2 maart 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Maarten Veenstra

Ook voor ons als bedrijf

10 februari 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Eva van Wijk

Van problemen vlot naar oplossingen

10 januari 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Jacobus de Graaf

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

24 december 2019

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Robertus Groen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne van Veen

Dé tip

30 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jan Jacobs

Dé tip

31 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dennis Bakker

Dit werkt fijn

26 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrika de Wit

Google is je grootste vriend

25 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa Peeters

Heel positief

24 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Simone Bosman

Fijne service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Sandra van der Horst

Vlugge offerte

22 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Johan van Dijk

Fijne service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Sander Kok

betaalbaar en professioneel

26 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit van de Velde

erg betaalbaar

24 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacob Scholten

Lang leve google

22 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan van Veen

Mediatorkaart werkt erg fijn

20 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Anouk van den Bosch

Ideale tip

17 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Astrid de Jonge

Duidelijke website

16 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Niels van de Velde

Geen linkedin nodig

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anita Postma

Perfecte website

16 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Petrus Brouwer

betaalbaarder dan ik dacht

13 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne de Boer

snel geholpen

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Anita van de Wal

Mediatorkaart is top!

12 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Sjoerd Vermeulen

Geen linkedin nodig

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petronella van de Ven

Eindelijk een fijne site

9 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Adriaan van Dam

Goed contact

27 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Femke Bosch

De perfecte match

26 februari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robertus de Groot

Vlugge offerte

14 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ruben Verhoeven

Super service

11 februari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jolanda Peters

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

30 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Martin Mulder

erg betaalbaar

23 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Margaretha Kramer

erg betaalbaar

23 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jan de Bruijn

Fijn!

10 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Mariska van der Heijden

Prettige service

8 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Adrianus van der Meulen

erg snel

5 december 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Charlotte Meijer

Vlugge offerte

2 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Renate van der Laan

erg betaalbaar

25 november 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elisabeth Jonker

Ideale tip

16 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Patricia Hermans

Snelle offerte

14 november 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sjoerd Groen

Erg tevreden

4 november 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Antonius Evers

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

28 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sebastiaan van de Veen

Ideale match

29 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Lisette van de Brink

Dit werkt fijn

18 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Annemieke Bakker

Perfecte website

15 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Nicolaas van Dijk

Via linkedin niet hetzelfde

4 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert van Leeuwen

Heel positief

28 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Angela de Groot

Voortreffelijke match

24 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Matthijs van Vliet

niet verwacht zo betaalbaar

19 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris van Veen

Voortreffelijke match

6 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Frank Verhoeven

Werkt goed dit

4 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Pieter Gerritsen

aangename service

28 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Richard de Jong

Ideale match

20 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maria Molenaar

Super service

15 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Erwin Koning

Forum bood hulp

6 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Maartje van Vliet

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

25 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Thomas Evers

Via forum hier terechtgekomen

19 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Bastiaan Kuiper

Perfecte website

14 juli 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adriana Kuijpers

Fijn!

7 juli 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sandra Peters

Fijn!

1 juli 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kevin van Beek

Perfecte website

27 juni 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Vanessa de Lange

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 juni 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sharon van der Meulen

betaalbaarder dan ik dacht

8 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent Verbeek

betaalbaar en professioneel

4 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel van der Laan

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 mei 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Janneke van de Ven

Ideale website

17 mei 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nienke van der Heijden

Via forum hier terechtgekomen

13 mei 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Yvonne van de Berg

Snelle offerte

7 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Robertus van de Velde

Super service

27 april 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bart de Ruiter

Positieve ervaring

18 april 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Johanna Janssen

Prettige service

19 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Patrick van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

14 februari 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Daniëlle Peters

Via linkedin niet hetzelfde

7 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacobus Groen

Geen linkedin nodig

30 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus Hofman

Aangenaam verrast

5 januari 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Esther Hofman

Zeer verrast

21 december 2018

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Kevin Visser

betaalbaarder dan ik dacht

20 januari 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke de Wit

Snelle match via mediatorkaart.nl

14 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Dave van Leeuwen

Uitgelichte mediators uit Winterswijk Henxel

MVSB Advocaten

Herenstraat 29
7121 DA Aalten
Nederland

0543 477 279
http://www.mvsb-advocaten.nl/

Hoezen Advocatenkantoor

Gasthuisstraat 47
7101 DT Winterswijk
Nederland

0543 533 121
http://www.hoezenadvocatenkantoor.nl/

Voortman’s Vee- en Varkenshandel

Oude Deldensestraat 6
7478 PL Diepenheim
Nederland

0545 291 654
http://voortmanveehandel.nl/