Mediator Zijdewind

Heb jij behoefte aan een professional voor mediation in Zijdewind?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Zijdewind verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Zijdewind – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Zijdewind gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Zijdewind
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zijdewind, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lutjewinkel, Oudkarspel en Oude Niedorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Zijdewind

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Zijdewind? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt natuurlijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Zijdewind te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet of het verstandig is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict oplossen. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld onenigheid hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Zijdewind terecht voor:

  • Mediator scheiding Zijdewind
  • Zakelijke mediation Zijdewind
  • Familie mediation Zijdewind
  • Mediation arbeidsconflict Zijdewind
  • En meer

Alle mediators uit Zijdewind

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Zijdewind – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier met name aan heftige conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die gespecialiseerd is in het oplossen van een conflict. Meestal kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Zijdewind. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Zijdewind voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Zijdewind.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Zijdewind

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Zijdewind voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Zijdewind weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Zijdewind eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Zijdewind gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste partij te kiezen. Door een aantal stappen te volgen zal je de juiste partij vinden. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Zijdewind.

Scheiden in Zijdewind is altijd vervelend, maar door een mediator scheiden uit Zijdewind zal je jouw relatie pijnloos kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Zijdewind die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Zijdewind, via een betaalbare mediators

Scheiden Zijdewind

Klik op de knop ‘Scheiden Zijdewind‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Zijdewind, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Zijdewind

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw conflict te beëindigen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Zijdewind op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Zijdewind.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Zijdewind – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Zijdewind die bij jouw geschil past. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Zijdewind.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Zijdewind voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Zijdewind te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Zijdewind.

Veelgestelde vragen over mediation in

Zijdewind

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Zijdewind jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Zijdewind.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Zijdewind. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Zijdewind en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Zijdewind die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Zijdewind

Oprecht chapeau

9 augustus 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Sabrina van der Horst

Vakkundig en snel

30 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Marco de Ruiter

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

30 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Mirjam Bosch

vlot geregeld

25 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Bart Gerritsen

Het plan was fatsoenlijk

28 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Rob van Dongen

Tevreden

22 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Guido Scholten

Pijnlijke tijd afgerond

23 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Petrus van der Horst

Vakkundig en vlug

22 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Annemarie Maas

Profi en vlot geregeld

19 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Bram van Vliet

Echtscheiding met zilveren randje

23 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Esther de Ruiter

Het idee was goed

23 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Yvonne van der Meer

Tevreden

22 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Koen Brouwer

Niks meer te doen met mijn werk!

18 juli 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Vanessa Brouwer

Pijnlijke periode afgesloten

19 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Diana Mol

De familie is weer een familie

17 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Cornelis van Doorn

Uitstekend geregeld De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

14 juli 2020

- Miranda Peeters

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

14 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Christian Veenstra

Erfenis zo afgehandeld

17 juli 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Marjolein Mulder

Moeilijke tijd afgesloten

13 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Nicolaas de Haan

Oprecht fijn

15 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Marijke Hermans

Erfenis netjes verdeeld

11 juli 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Nicole van der Horst

Goed geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

11 juli 2020

- Mariska van der Meulen

Verwachtingen overtroffen

9 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Barry Verhoeven

Oprecht chapeau

11 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Matthijs de Jong

Het idee van de mediation helpt echt

12 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Lisette van Dongen

Niet alleen voor personeel

9 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Pieter Kok

Niet duur

10 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot besloten nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Saskia van Loon

Oprecht chapeau

4 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Hanneke Maas

Geoefend mediator

3 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Martine van der Heijden

Echt chapeau

6 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Nienke Post

Prijs viel mee!

7 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Rogier van de Velde

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

1 juli 2020

Hele gepaste ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Koen de Leeuw

Meelevend en welwillend

28 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Robert van der Meulen

Meer ontvangen dan verwacht

1 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Johanna Kuiper

Gewoon goed

1 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Kim Willems

Gewoon goed

27 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Iris Janssen

Pijnlijke periode afgesloten

30 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Tim Hendriks

De mediator was verstandig!

27 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Petra Janssen

Dichter naar elkaar toegegroeid

24 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Ivo Prins

Gewoon goed

21 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Jacob Verbeek

Simpel en vlug

23 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Hendrik van der Meulen

Het idee was degelijk

18 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Mariska van der Meulen

vlot afgehandeld

18 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Gerrit Driessen

Het plan was fatsoenlijk

22 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Björn Martens

Vechtscheiding voorkomen!

19 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Nicole van den Heuvel

Conflict met medewerker opgelost

18 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Marijke Janssen

Pijnlijke tijd afgerond

20 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Bas de Lange

Snel in contact

17 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Thomas Post

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

12 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- René van de Velden

Meelevend en vriendelijk

18 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Hanneke Brouwer

Persoonlijke benadering

16 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Miranda van de Wal

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

9 juni 2020

- Evelien Hendriks

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

9 juni 2020

Zeer gepaste ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Deborah Hoekstra

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

14 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Iris Smit

Het idee was degelijk

8 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Linda Prins

De familie is opnieuw een familie

6 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Jan Molenaar

Geen kant verkiezen

5 juni 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Steven Veenstra

Het idee uit de mediation helpt enorm

8 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Maaike Molenaar

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

9 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Dirk van der Horst

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

6 juni 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Mirjam Prins

Vakkundig en vlug

4 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Annemieke van den Heuvel

Het plan was aantrekkelijk

8 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Maaike de Groot

De mediator was goed!

5 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Marcel Evers

Eindelijk van mijn baas af

6 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Elizabeth van Dongen

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

31 mei 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Kim Koning

Arbeidsconflict kundig aangepakt

31 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Marleen Meijer

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

28 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Robertus Smeets

De familie is weer een familie

30 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Bianca de Groot

Hulp bij scheiding

28 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- René van de Brink

Kwetsbare afwikkeling super besloten

31 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Bas Jansen

Gewoon prima

24 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Cornelis van den Bosch

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

25 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Robert van den Bosch

Oprecht chapeau

27 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Pieter Kuijpers

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

21 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Mark van de Wal

vlot afgehandeld

22 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Ingrid de Vos

Geoefend mediator

24 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Natascha Meijer

Hulp bij scheiding

19 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Evelien Huisman

Echt chapeau

18 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Paulus Timmermans

Het plan was goed

21 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Michiel Driessen

Prijs viel mee!

16 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Robertus van der Linden

Uitstekend geregeld De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

18 mei 2020

- Alexander Hendriks

Eindelijk rustigere tijden

17 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Matthijs Mol

Een lintje verdiend

15 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Jacob Janssen

Na lang onrustig nu rust

18 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Kevin de Haan

Echtscheiding met zilveren randje

15 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Tamara van Loon

Oprecht chapeau

18 mei 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Kirsten van de Pol

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

15 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Simone Willemsen

Tevreden

9 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Ivo van Vliet

Dichter naar elkaar toegegroeid

14 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Albert Scholten

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

12 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Catharina van den Heuvel

Persoonlijk afgestemd advies

7 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Leonie Smeets

Vlug in contact

9 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Prettig hoe gauw dit ging.

- Evelien de Koning

Nalatenschap eerlijk verdeeld

5 mei 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Eric van de Brink

Een schouderklopje verdiend

10 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Edwin de Haan

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

4 mei 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Frank de Lange

Moeilijke tijd afgerond

8 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Maarten Molenaar

Uit elkaar met een lichtpuntje.

4 mei 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Jessica van de Veen

Profi en handig geregeld

30 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Alexander Jonker

Ervaren mediator

1 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Ramona Sanders

Simpel en vlot

3 mei 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Eric Willemsen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Jacobus de Leeuw

Niet alleen voor werknemers

1 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Bart van de Veen

Boven verwachting

1 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Koen Hofman

Vlug in contact

28 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Leonie van de Berg

Prijs viel mee!

1 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Patrick van de Berg

Profi en handig geregeld

26 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Dirk Peeters

Vechtscheiding voorkomen!

27 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Pascal Koster

Verstandig geregeld

27 april 2020

De reden was natuurlijk niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Alexander Hofman

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

22 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Evelien Prins

Na lang onrustig nu ontspanning

23 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Martinus van Vliet

Snel in contact

19 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Marjolein Schipper

Niet alleen voor werknemers

21 april 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Hendrikus van Dam

Hulp bij uit elkaar gaan

22 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Janneke van Veen

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

19 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Brenda Bakker

Een schouderklopje verdiend

21 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Nancy van Dijk

Niet prijzig

19 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de ervaren dame ons hielp.

- Wilhelmus van Dam

De familie is weer een familie

18 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Nathalie Groen

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

18 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Elisabeth van der Meulen

Dichter naar elkaar gekomen

18 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Wendy Wolters

Dichter naar elkaar toegegroeid

11 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Catharina Hoekstra

Ook voor werkgevers

16 april 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Jeroen Visser

Goed geregeld

13 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Ramona van Veen

Gelukkig nu van mijn baas af

11 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Ruud Vink

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

10 april 2020

- Marco Postma

Eindelijk conflict opgelost

12 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Hendrik van de Velde

Persoonlijk afgestemd advies

10 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Marieke Visser

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

11 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Hendrik de Vos

Dichter naar elkaar toegegroeid

7 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Bart van de Brink

Content

7 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Irene van der Meulen

Niet duur

7 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Melanie van der Laan

Arbeidsconflict behendig opgelost

3 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Richard Kramer

Snel in contact

7 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Linda Kuiper

Goed geregeld De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

1 april 2020

- Gerrit Jacobs

Arbeidsconflict behendig aangepakt

4 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Paul Post

Tarief viel mee!

4 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Sylvia de Lange

Lastige tijd afgerond

3 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Cornelia Bosch

Vechtscheiding voorkomen!

20 maart 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Vanessa Postma

Een lintje verdiend

1 maart 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Joyce van den Broek

Scheidingmet een lichtpuntje.

31 januari 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Gerardus Kuiper

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

17 januari 2020

Lieve hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Johannes de Bruin

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

1 januari 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Michiel Vos

Mediatorkaart is top!

2 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Adriana de Graaf

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wouter Post

Prettige service

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ronald Vink

Google is je grootste vriend

29 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus van de Berg

Heel positief

30 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Kelly Verbeek

zeer rap geholpen

30 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Linda Mulder

Erg tevreden

27 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Karin Dijkstra

Goede werking van de website

22 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kevin van de Velde

Snelle match via mediatorkaart.nl

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Judith van der Laan

betaalbaar en professioneel

21 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacoba de Haan

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eric Kramer

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Rogier van der Meulen

Mediatorkaart werkt erg fijn

19 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Matthijs Vink

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Femke Bos

Positieve ervaring

17 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Lisette Postma

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Frank Koster

Prettige service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Eveline Sanders

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Danny Hermans

Via linkedin niet hetzelfde

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marc Visser

Fijn!

13 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Alexander Hermans

Eindelijk een goede site gevonden

14 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Claudia van Dijk

Super service

10 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Christian de Vries

Goed contact

4 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Richard van Loon

Goede werking van de website

24 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petronella van de Ven

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie Koning

Heel positief

9 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Adriaan Evers

Prettige service

31 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Martine van Beek

niet verwacht zo betaalbaar

27 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Danny Sanders

aangename service

23 januari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Hendrika Jacobs

Mediatorkaart is top!

13 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marc van de Pol

Geen linkedin nodig

5 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Koning

Forum bood hulp

5 december 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Annemarie Dekker

Fijn!

1 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simon Huisman

Goed contact

21 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Hendrik de Groot

Gevonden via forum

18 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Albert Mol

Positieve ervaring

8 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Catharina Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

1 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marc Prins

Eindelijk een goede site gevonden

28 oktober 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Arjan de Bruin

Voortreffelijke match

30 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Susanne van den Broek

Via linkedin niet hetzelfde

23 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ramona Hoekstra

aangename service

10 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Nathalie Verhoeven

Positieve ervaring

7 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Manon de Lange

Google is je grootste vriend

30 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn de Wit

Voortreffelijke match

21 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ronald Kok

Eindelijk een goede site gevonden

12 september 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Antonius Timmermans

snel geholpen

8 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Caroline Molenaar

Goed contact

31 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Gerardus de Graaf

Mediatorkaart werkt erg fijn

25 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jolanda de Koning

Erg tevreden

21 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Saskia Verbeek

Duidelijke website

15 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacoba van Beek

Dé tip

6 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Vincent Kuijpers

Voortreffelijke match

27 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Janneke de Koning

Ideale match

19 juli 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marinus Groen

Via Via maar dan beter

12 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jessica van de Velde

Goede werking van de website

5 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- David Sanders

Goede werking van de website

1 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nienke van Doorn

Snelle offerte

23 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ruud Verhoeven

betaalbaar en professioneel

20 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Dijkstra

Positieve ervaring

9 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ramona Smit

Vlugge offerte

4 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Anne Martens

snel geholpen

30 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Bas Mulder

betaalbaarder dan ik dacht

16 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy de Vries

Aangenaam verrast

13 mei 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Leonie Sanders

vlot en makkelijk

9 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Sabrina van de Ven

erg snel

25 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Franciscus van de Wal

Perfecte tip

22 april 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Petra Dekker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tim Dijkstra

Aangenaam verrast

15 februari 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ruben de Haan

Via Via maar dan beter

9 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jan de Jonge

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 februari 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Brenda Janssen

Zeer verrast

22 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Ilona Janssen

betaalbaar en professioneel

9 januari 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriaan Maas

Ideale website

28 december 2018

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Linda van Loon

Voortreffelijke match

21 december 2018

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dirk Maas

Uitgelichte mediators uit Zijdewind

Omnius Advocatennetwerk Noord-Scharwoude

Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude
Nederland

0226 760 130
https://www.omnius.nl/advocatenkantoor/noord-scharwoude/molenaar-en-hermes-advocaten-en-mediators/

Stichting Oprecht Scheiden (SOS)

Karekiet 2
1722 DB Zuid-Scharwoude
Nederland

0900 5888888
https://oprechtscheiden.nl/

De Scheidingsplanner Schagen e/o

Nieuwstraat 47
1741 BV Schagen
Nederland

072 511 3604
https://www.scheidingsplanner.nl/