Mediator Baarn

Wil jij een betaalbare mediator in Baarn die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Baarn verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Baarn – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Baarn gezocht?

Mediators uit Baarn vergelijken

Mediator Baarn
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Baarn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bosch en Duin, Eemdijk en Lage Vuursche bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Baarn

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Baarn? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Baarn te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten in gesprek te gaan. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een schutting wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Baarn terecht voor:

  • Mediator scheiding Baarn
  • Zakelijke mediation Baarn
  • Familie mediation Baarn
  • Mediation arbeidsconflict Baarn
  • En meer

Alle mediators uit Baarn

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Baarn – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier met name aan heftige conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die in het bijzonder gericht is op het laten verdwijnen van een geschil. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Baarn. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Baarn voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Baarn.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Baarn

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Baarn voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Baarn weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Baarn is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Baarn gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste partij te kiezen. Wij helpen je voorbereid op weg door je een paar tips te geven. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Baarn.

Scheiden in Baarn is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Baarn die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Baarn, via een betaalbare mediators

Scheiden Baarn

Klik op de knop ‘Scheiden Baarn‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Baarn, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Baarn

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw conflict te beëindigen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Baarn op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Baarn.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Baarn – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook makkelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Baarn. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Baarn.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Baarn voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Baarn te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Baarn.

Veelgestelde vragen over mediation in

Baarn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Baarn jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Baarn.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Baarn. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Baarn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Baarn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Baarn

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

3 september 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Daniël van der Heijden

Ondanks afstand professioneel geholpen

3 september 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Guido van de Pol

Meer ontvangen dan bedacht

29 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Ramona de Lange

Pijnlijke tijd afgerond

27 augustus 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Wouter Jansen

Niet enkel voor werknemers

25 augustus 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Wouter Kramer

Niet prijzig

22 augustus 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Judith Dijkstra

Erfenis zo afgehandeld

13 augustus 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Leonie Martens

vlot afgehandeld

14 augustus 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Wouter Peters

Ruzie met personeelslid opgelost

8 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Willem de Vries

Echtscheiding met zilveren randje

7 augustus 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Annemarie de Groot

Ondanks afstand professioneel geholpen

1 augustus 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Sylvia Meijer

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

4 augustus 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Christian de Jonge

Simpel en vlot

29 juli 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Jelle van de Ven

Niks meer te doen met mijn werk!

23 juli 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Bastiaan van de Brink

Lastige tijd afgesloten

28 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Jan van Dongen

Arbeidsconflict behendig aangepakt

22 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Ilona Bosman

Gelukkig nu rustigere tijden

20 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Diana Jacobs

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

23 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Bram Kuipers

Tarief viel mee!

22 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Hendrika Prins

Niet prijzig

21 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Simon de Ruiter

Verwachtingen overtroffen

21 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Franciscus de Vries

Ondanks de emoties netjes gedeeld

20 juli 2020

Prettige hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Iris Vermeulen

Gevoelige kwestie fijn geregeld

16 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Angela Vos

Eindelijk onenigheid opgelost

21 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Marloes de Vries

Van problemen vlot naar oplossingen

14 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Deborah Jansen

Scheidingmet een lichtpuntje.

18 juli 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Wendy van Leeuwen

Gelukkig nu van mijn baas af

12 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Johannes van der Horst

Niet alleen voor werknemers

15 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Vlot geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Johannes van de Ven

Gewoon prima

12 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Adriaan van den Heuvel

Dichter naar elkaar gekomen

13 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Marjolein Groen

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

14 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Martine Blom

Vechtscheiding voorkomen!

11 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Roel Willems

Arbeidsconflict kundig opgelost

7 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Anna de Groot

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

12 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Rogier van der Horst

vlot afgehandeld

9 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Roy van Loon

Pijnlijke tijd afgerond

9 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Melanie de Ruiter

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

5 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Chantal Mulder

Uit elkaar met een lichtpuntje.

4 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Nicolaas Koster

Simpel en snel

2 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Robert Peeters

Het plan was goed

4 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Pieter Hoekstra

Lastige periode afgesloten

6 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Rogier Visser

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

1 juli 2020

Zeer prettige ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Maurice Mol

Van problemen snel naar oplossingen

28 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Bram de Jonge

Tarief viel mee!

30 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Remco Kok

Oprecht chapeau

25 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Sander van de Velden

De familie is weer een familie

24 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Linda Kuiper

Ondanks afstand bekwaam geholpen

27 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Ingrid Peters

Eindelijk onenigheid opgelost

28 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Astrid van den Bosch

Gelukkig nu van mijn baas af

21 juni 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Eveline Willemsen

Persoonlijk afgestemd advies

24 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Natascha Mol

Oprecht goed

22 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Vanessa Visser

Snel geregeld

25 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Willem van der Horst

Gelukkig nu ruzie opgelost

21 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Wendy Huisman

Niet enkel voor personeel

17 juni 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Maurice Jansen

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

18 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Saskia van Vliet

Niet prijzig

14 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Ramona de Bruijn

Vechtscheiding voorkomen!

17 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Sanne van den Heuvel

Gewoon fijn

13 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Paulus Kramer

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

16 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Jacoba de Bruin

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

15 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Barry Janssen

Fijn afgehandeld

11 juni 2020

De reden was overigens niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Steven van de Velde

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

15 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Karin Driessen

Erfenis zo afgehandeld

10 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Jessica Hofman

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

12 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Jolanda Peters

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

10 juni 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Jessica Bosch

Ondanks afstand professioneel geholpen

6 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Mark Dekker

Ruzie met personeelslid opgelost

6 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Pieter Kok

Vechtscheiding voorkomen!

5 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Jasper Postma

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

6 juni 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Sabrina Mulder

Ervaren mediator

3 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Daniëlle Verhoeven

Ruzie met dochter opgelost

1 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Marleen Jansen

Gelukkig nu van mijn baas af

1 juni 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Hanneke van Loon

Profi en vlot geregeld

31 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Barbara van de Brink

Oprecht goed

30 mei 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Stefan van de Berg

Persoonlijke aanpak

2 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Nathalie Gerritsen

De familie is weer een familie

28 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Dirk Kramer

Ervaren mediator

28 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Anouk Jansen

Van problemen snel naar oplossingen

27 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Ruud Koning

Simpel en vlug

1 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Annemarie Martens

Het idee was aantrekkelijk

27 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Mirjam de Leeuw

Ondanks afstand professioneel geholpen

29 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Maaike de Bruin

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

29 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Ramona van de Berg

Gelukkig nu van mijn baas af

27 mei 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Astrid Peeters

Verwachtingen overtroffen

24 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Charlotte van de Wal

Prijs viel mee!

20 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Mark van den Broek

Meelevend en welwillend

19 mei 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Pieter Mulder

Kwetsbare afwikkeling top besloten

19 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Roy de Bruin

Arbeidsconflict behendig opgelost

17 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Bas van de Wal

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

22 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Jelle van der Linden

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

17 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Christiaan Mol

Dikwijls bereikbaar

20 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Prettig hoe vlot dit ging.

- Dennis Mol

Snel afgehandeld

18 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Nienke Willems

Hulp bij scheiding

13 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Tessa Evers

Tarief viel mee!

18 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot geregeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Suzanne Kuipers

Arbeidsconflict behendig opgelost

18 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Susanne van de Berg

Geen kant kiezen

13 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Adrianus Janssen

vlot afgehandeld

12 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Wilhelmina Bosch

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

14 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Nicolaas Veenstra

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

10 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Joris Veenstra

Ondanks de emoties netjes gedeeld

8 mei 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Michel van Wijk

Gewoon prima

7 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Cornelis Mol

Gewoon goed

6 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Hendrikus Hermans

Pijnlijke periode afgesloten

6 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Mariska de Boer

Vechtscheiding voorkomen!

9 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Gerardus Verbeek

Snel afgehandeld

9 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Angela Molenaar

Arbeidsconflict kundig aangepakt

4 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Angelique van de Velde

Echtscheiding met zilveren randje

7 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Jasper de Jong

Oprecht rechtvaardig

7 mei 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Lisette Vink

Geen testament, wel netjes verdeeld

6 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Franciscus de Ruiter

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

5 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Maarten Prins

Snel geregeld

29 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Inge Timmermans

Gewoon prima

30 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Eric van de Veen

Echtscheiding met zilveren randje

28 april 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Mirjam van de Veen

Uiteindelijk van mijn baas af

27 april 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Tom van Vliet

Ruzie met medewerker opgelost

25 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Thijs Evers

Na lang onrustig nu rust

23 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Ramona de Haan

Niet prijzig

25 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Nienke Meijer

Vakkundig en snel

23 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Michiel Boer

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

22 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Tim van der Linden

Van problemen vlot naar oplossingen

25 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Bas Kramer

Scheidingmet een lichtpuntje.

25 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Elizabeth Maas

Geen kant verkiezen

18 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Adriana Koning

Menselijke aanpak

23 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Rob de Jonge

Niet enkel voor personeel

22 april 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Diana de Bruin

Simpel en vlug

16 april 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Margaretha de Haan

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

20 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ilse van der Meulen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

17 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Gerrit van de Berg

Dichter naar elkaar gekomen

13 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Maria Peters

De mediator was goed!

13 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Koen van de Velde

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

16 april 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Maaike Bosman

Eindelijk van mijn baas af

13 april 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Antonius van Dongen

Het idee uit de mediation helpt oprecht

11 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Wilhelmus Wolters

Boven verwachting

11 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Vanessa Timmermans

Fijn geregeld

10 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Johanna van de Pol

De mediator was fijn!

9 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Janneke van der Laan

Gewoon fijn

5 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Kim van Veen

Snel geregeld

6 april 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Alexander van de Ven

Niet prijzig

9 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sjoerd van de Veen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

2 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Pascal Evers

Na lang turbulent nu ontspanning

5 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Nathalie van Loon

Oprecht neutraal

3 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Ingrid Hermans

vlot geregeld

2 april 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Remco Hofman

Het plan was degelijk

5 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Renate Vermeulen

Conflict met medewerker opgelost

31 maart 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Marco de Vries

Tarief viel mee!

28 maart 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de ervaren dame ons hielp.

- Linda van Dongen

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

8 maart 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Daniëlle van Leeuwen

Na lang onrustig nu rust

4 maart 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Sandra Hoekstra

Na lang onrustig nu ontspanning

6 februari 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Ramona van der Meulen

Snel opgelost!

17 januari 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Arjan Vermeulen

Geen kant kiezen

31 december 2019

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Stefan Kuipers

Duidelijke website

2 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Evelien Dijkstra

Ideale tip

30 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ilona Timmermans

Positieve ervaring

30 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Angela Maas

Super service

25 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marjolein de Leeuw

snel geholpen

27 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Sjoerd Vermeulen

Super service

26 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Danny de Koning

zeer rap geholpen

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Catharina Verhoeven

Perfecte tip

23 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Manon Bos

aangename service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Robin Vink

Ideale tip

19 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Elisabeth Smeets

Voortreffelijke match

18 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sabrina Kuipers

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ronald van den Broek

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Natascha van der Horst

Lang leve google

19 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris Smeets

vlot en makkelijk

18 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Kevin van der Meer

Goede werking van de website

14 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tessa Kok

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

13 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Guido Verbeek

Werkt goed dit

16 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Esther de Vries

Google is je grootste vriend

14 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit Visser

Snelle offerte

11 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Vincent Jonker

Ideale website

10 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Martinus Schouten

De perfecte match

8 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis Vermeulen

Snelle match via mediatorkaart.nl

29 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sanne de Haan

Via Via maar dan beter

27 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Pascal Visser

Goed contact

18 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anne Veenstra

Mediatorkaart werkt erg fijn

9 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Anita Kramer

Vlugge offerte

31 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Kevin van den Bosch

Eindelijk een goede site gevonden

26 januari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Renate de Jonge

Aangenaam verrast

16 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marcel Kok

Goed contact

14 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sjoerd Boer

Fijne service

4 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dave Smit

snel geholpen

5 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Michiel van Wijk

Fijne service

30 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Johanna Dekker

betaalbaar en professioneel

27 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald Bosman

niet verwacht zo betaalbaar

21 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Niels van Leeuwen

Ideale match

12 november 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Barbara van Beek

Ideale website

3 november 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Thijs van Vliet

betaalbaarder dan ik dacht

2 november 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kirsten Kok

Fijne service

28 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Catharina van de Veen

Goed contact

26 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ronald van Vliet

betaalbaarder dan ik dacht

18 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marijke van de Brink

snel geholpen

13 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Richard Kramer

Goed contact

7 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ellen Willemsen

Snelle match via mediatorkaart.nl

2 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nicole van der Heijden

Goed contact

24 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sebastiaan Huisman

Perfecte tip

13 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Leonie Maas

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 september 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Cindy Brouwer

Vlugge offerte

1 september 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacoba Peeters

Google is je grootste vriend

25 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda van der Horst

Lang leve google

19 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa van de Pol

aangename service

13 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Dennis Kuijpers

Vlugge offerte

8 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Paulus Vink

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

1 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sebastiaan van der Heijden

Fijn!

24 juli 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Arjan Peeters

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

13 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Gerardus Hendriks

Positieve ervaring

6 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Linda de Lange

Goede werking van de website

27 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Patricia de Boer

Duidelijke website

26 juni 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anna Bosch

Super service

14 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Arjan Post

Mediatorkaart werkt erg fijn

6 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Kirsten Kok

aangename service

1 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sebastiaan van Loon

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

25 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Martijn Scholten

Ideale tip

19 mei 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ilona de Jong

Super service

14 mei 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marianne Postma

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

7 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mark van de Velden

Fijne service

25 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Leonie Jonker

Goed contact

25 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sebastiaan Kuipers

Eindelijk een goede site gevonden

13 maart 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Stefan de Haan

Perfecte website

26 januari 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ilse van den Broek

Voortreffelijke match

4 maart 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elizabeth Bosch

Ideale tip

31 januari 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tamara van Beek

Zeer verrast

5 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Gerardus de Jong

Super service

19 december 2018

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Dirk de Groot

Fijne service

24 december 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Eva de Groot

Uitgelichte mediators uit Baarn

Allied Advocaten B.V.

Spoorstraat 2
3743 EG Baarn
Nederland

035 548 9000
http://www.alliedadvocaten.nl/

Digna de Bruin Advocatuur

Eemnesserweg 95
3743 AG Baarn
Nederland

035 543 5355
http://www.debruinadvocatuur.nl/

Bestinvest BV

Praamgracht 11
3743 AC Baarn
Nederland

06 29023333
http://best-invest.nl/