Mediator Beesel

Zoek jij een topper voor mediation in Beesel?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Beesel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Beesel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Beesel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Beesel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Beesel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Tegelen, Horn en Panningen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Beesel

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Beesel? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Beesel te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt of het verstandig is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten gebruiken. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een afdak wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Beesel terecht voor:

  • Mediator scheiding Beesel
  • Zakelijke mediation Beesel
  • Familie mediation Beesel
  • Mediation arbeidsconflict Beesel
  • En meer

Alle mediators uit Beesel

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Beesel – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier met name aan erge conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het optreden van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Beesel. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Beesel voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Beesel.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Beesel

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Beesel voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Beesel weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt uiteraard niet onnodig veel tijd steken in een conflict. De mediator uit Beesel is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Beesel gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je in je zoektocht door je een paar tips te geven. Het moet natuurlijk wel een professional zijn jou gaat helpen met je conflict. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Beesel.

Scheiden in Beesel is altijd niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Beesel zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Beesel die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Beesel, via een betaalbare mediators

Scheiden Beesel

Klik op de knop ‘Scheiden Beesel‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Beesel, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Beesel

Het is natuurlijk altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te schetsen. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw conflict op te lossen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon tegenover je. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Beesel op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Beesel.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Beesel – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om een geschikte mediator uit Beesel te vinden. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Beesel.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Beesel voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Beesel te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Beesel.

Veelgestelde vragen over mediation in

Beesel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Beesel jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Beesel.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Beesel. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Beesel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Beesel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Beesel

Ondanks afstand professioneel geholpen

6 augustus 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Anna van Leeuwen

Ook voor ons als bedrijf

4 augustus 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Margaretha Hoekstra

Ervaren mediator

30 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Bart Dekker

Niet prijzig

24 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Remco Kuipers

De familie is weer een familie

22 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Rogier Smit

Tevreden

24 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Mariska de Groot

Gevoelige kwestie goed geregeld

25 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Gerrit Schouten

Eindelijk onenigheid opgelost

24 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Raymond de Bruin

Een lintje verdiend

18 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Robin van der Linden

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

23 juli 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Martine van Dam

Hulp bij uit elkaar gaan

19 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Annemarie de Bruijn

Meelevend en vriendelijk

20 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Rob Jansen

Niet prijzig

20 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Thomas van de Brink

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

14 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Christiaan van der Meulen

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

14 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Rutger Scholten

De mediator was fijn!

19 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Bram van der Meer

Goed geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Ook was het betaalbaar gelukkig.

17 juli 2020

- Brenda van Loon

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

11 juli 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Simone Willems

Na lang onrustig nu rust

15 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Chantal de Wit

Erfenis netjes verdeeld

13 juli 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Johanna Peters

Prima gedaan De oorzaak was overigens niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

9 juli 2020

- Suzanne de Boer

Simpel en vlot

8 juli 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Adriana Huisman

Geoefend mediator

13 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jeffrey van den Bosch

Meelevend en vriendelijk

7 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Barry van Wijk

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

7 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Barbara Kuipers

Geen kant verkiezen

8 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Gerrit van Loon

Hulp bij uit elkaar gaan

4 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Martin van Dam

Hulp bij uit elkaar gaan

7 juli 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Sylvia Schouten

Scheidingmet een lichtpuntje.

2 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Inge Hermans

Vakkundig en vlug

7 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Roel Jonker

De familie is weer een familie

3 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Antonius van de Berg

Prijs viel mee!

1 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Kirsten van de Velden

Eindelijk rustigere tijden

29 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Inge Timmermans

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

1 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ramona van den Broek

Oprecht objectief

25 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Peter Hoekstra

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

24 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Nicolaas Prins

Niet duur

25 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Pascal Smeets

Op maat afgestemd advies

21 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was volledig een opluchting voor ons allebei.

- Marianne van Wijk

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

26 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Kirsten van Beek

Ruzie met personeelslid opgelost

22 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Patricia Hoekstra

Niets meer te maken met mijn werk!

20 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Catharina Martens

Kwetsbare afhandeling super geregeld

19 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Manon de Jong

Geen kant kiezen

17 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Richard van de Berg

Persoonlijk afgestemd advies

20 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Marcel Evers

Vlot opgelost!

15 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sylvia van de Velden

Pijnlijke periode afgesloten

14 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Ingrid Hoekstra

Betrokken en sympathiek

17 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Bastiaan Wolters

Ook voor werkgevers

12 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een werknemer. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Evelien Blom

Erfenis zo afgehandeld

11 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Marc Willemsen

Erfenis zo afgehandeld

16 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Jeroen Willems

vlot afgehandeld

14 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Jelle Timmermans

Arbeidsconflict kundig aangepakt

10 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Adriaan Martens

Niet prijzig

13 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Raymond Brouwer

Betrokken en aardig

10 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Annemarie van den Heuvel

Vlot afgehandeld!

8 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Michiel Bosman

Op maat afgestemd advies

6 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Cindy van Vliet

Echtscheiding met zilveren randje

9 juni 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Eric Jansen

Ervaren mediator

9 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Esther Hermans

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

4 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Evelien van den Bosch

Gelukkig nu ruzie opgelost

6 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Erik Vos

Het idee uit de mediation helpt oprecht

4 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Charlotte van den Heuvel

Gewoon prima

3 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Michel van der Heijden

Het idee van de mediation helpt echt

3 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Ruben Kuipers

Begeleiding bij (tiener)dochter

3 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Leonie Mulder

Vakkundig en vlug

2 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Edwin van de Veen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

2 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Jacoba Smit

Echt onpartijdig

2 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Monique van der Horst

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

28 mei 2020

Hele prettige ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Roy van de Pol

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

26 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Michiel Peters

Meer ontvangen dan verwacht

29 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Maaike van der Heijden

Pijnlijke tijd afgerond

24 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Barry Mol

Nalatenschap zo geregeld

27 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Erik Peters

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

24 mei 2020

Hele prettige ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Natasja Postma

Tevreden

28 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Remco Martens

Vlot in contact

23 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel gegaan zo.

- Mirjam van de Ven

Content

25 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Barbara van Beek

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

22 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig onpartijdig. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Tim Mulder

Het idee uit de mediation helpt oprecht

21 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Michel van der Meer

Eindelijk van mijn baas af

18 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Ilse Verbeek

Gewoon fijn

22 mei 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Willem Veenstra

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

17 mei 2020

Hele fijne ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Petronella van der Laan

Het idee van de mediation helpt oprecht

15 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Ellen Vink

Meer ontvangen dan bedacht

13 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Anna de Bruin

Content

15 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Ilona Bosman

Meer gekregen dan verwacht

15 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Miranda Jonker

Prima gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

16 mei 2020

- Suzanne de Jong

Niet enkel voor personeel

13 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een personeelslid. Snel geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Vanessa Scholten

Meer ontvangen dan bedacht

11 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Anna Mulder

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

9 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Mirjam Schipper

Scheiding met zilveren randje

14 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Tim Mulder

Eindelijk conflict opgelost

9 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Danny Vos

Persoonlijk afgestemd advies

8 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Danny Martens

Meelevend en welwillend

6 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Marjolein Willemsen

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

9 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Patrick Dijkstra

Meer gekregen dan verwacht

2 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Claudia Scholten

Oprecht chapeau

5 mei 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Paulus Vermeulen

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

3 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Jasper de Vos

Het idee uit de mediation helpt enorm

2 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Rogier Molenaar

Nalatenschap eerlijk gedeeld

30 april 2020

Prettige hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Hendrikus de Ruiter

Ruzie met medewerker opgelost

5 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Jeffrey Kok

Direct afgehandeld!

4 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Petrus de Koning

Op maat afgestemd advies

3 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Sharon van Veen

Verwachtingen overtroffen

30 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Petra van Leeuwen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

26 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Marijke van Vliet

Het idee was fatsoenlijk

30 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Tamara Bakker

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

28 april 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Annemieke Brouwer

Menselijke benadering

27 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Marinus Verbeek

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

21 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Rob Groen

Tarief viel mee!

23 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Kelly van der Horst

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

20 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Simon Sanders

Dichter naar elkaar gekomen

23 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Daniël Wolters

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

23 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Christiaan van de Pol

Het plan was goed

19 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Marianne Dekker

Boven verwachting

20 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Maurice Smit

Vakkundig en vlug

17 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Marieke de Vos

Niets meer te doen met mijn werkgever!

21 april 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Dave Bosman

Ook voor werkgevers

14 april 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Bart Smeets

Lastige periode afgerond

18 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Brenda Veenstra

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

16 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Maaike de Jong

Ruzie met medewerker opgelost

12 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Joost van de Velden

Ondanks afstand professioneel geholpen

10 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Barry Brouwer

Onzekere kwestie fijn geregeld

15 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Antonius van den Bosch

Snel afgehandeld

15 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Ingrid Hoekstra

Een lintje verdiend

11 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Joost de Bruin

Simpel en snel

13 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Deborah Mulder

Ook voor ons als bedrijf

5 april 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Maria Molenaar

Oprecht onpartijdig

9 april 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Vincent Hofman

Na lang turbulent nu rust

5 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Jasper van den Heuvel

vlot geregeld

2 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Robertus Willemsen

Moeilijke periode afgesloten

6 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Peter Meijer

Gelukkig nu ruzie opgelost

5 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Anouk Hoekstra

Kwetsbare afwikkeling super besloten

1 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Judith Kramer

Niet prijzig

30 maart 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Daniël Evers

Op maat afgestemd advies

4 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Sabrina de Graaf

Niet duur

3 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Gerrit van de Berg

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

24 maart 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Ingrid van de Pol

Menselijke aanpak

27 februari 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Gerrit Kuipers

Lastige tijd afgerond

12 februari 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Pieter Blom

Tevreden

22 januari 2020

Content zoals verwacht.

- Martine Bos

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

3 januari 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Eric van der Laan

Via Via maar dan beter

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne van Loon

Positieve ervaring

28 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Angela van de Ven

Google is je grootste vriend

27 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johannes Kuipers

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kelly van den Broek

Prettige service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Kim de Lange

erg snel

30 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Ingrid Prins

Snelle match via mediatorkaart.nl

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Manon van Wijk

Mediatorkaart werkt erg fijn

21 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Suzanne Dijkstra

vlot en makkelijk

20 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Jeffrey Verbeek

Lang leve google

20 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sandra Jacobs

Gevonden via forum

23 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Adriana Mulder

Ideale tip

22 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maaike Bosch

Google is je grootste vriend

18 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniëlle de Lange

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jacqueline Bosch

Snelle offerte

15 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Anita Vos

Dé tip

18 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wilhelmina Verbeek

Ideale match

12 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Esther de Groot

Aangenaam verrast

12 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kevin Brouwer

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

16 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Guido Gerritsen

Forum bood hulp

16 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Edwin de Wit

Lang leve google

16 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sandra Timmermans

Gevonden via forum

10 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Willem de Wit

Snelle offerte

28 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacoba de Koning

erg betaalbaar

27 februari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jessica van de Berg

Via Via maar dan beter

16 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rogier Koster

Fijne service

8 februari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Koen van Beek

Aangenaam verrast

2 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wilhelmina de Groot

Dé tip

23 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha Gerritsen

Perfecte tip

18 januari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Barry Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy Dijkstra

Aangenaam verrast

3 januari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marloes Willems

Gevonden via forum

12 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Stefan Gerritsen

Vlugge offerte

4 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruud van der Horst

Prettige service

23 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sharon Martens

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Tamara Dekker

Via forum hier terechtgekomen

9 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Martine van de Berg

Ideale tip

5 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Laura van de Ven

erg betaalbaar

7 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia de Vos

aangename service

27 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Eveline de Wit

Lang leve google

24 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa Wolters

Via Via maar dan beter

19 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben Boer

Via Via maar dan beter

17 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michiel Bosch

Dit werkt fijn

8 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeroen Janssen

Ideale website

2 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bart Koster

Gevonden via forum

26 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Elizabeth Blom

Aangenaam verrast

12 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Anouk de Lange

Ideale match

8 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Renate Kuipers

Via forum hier terechtgekomen

4 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Wilhelmina Bosman

Werkt lekker!

27 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Vanessa van Vliet

Snelle offerte

20 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Bart van de Berg

Gevonden via forum

8 augustus 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Pascal Smeets

Eindelijk een fijne site

3 augustus 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jeffrey Gerritsen

Dé tip

30 juli 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Christian Schipper

Erg tevreden

18 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Bastiaan Koning

Goed contact

11 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dirk Willems

Eindelijk een goede site gevonden

4 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ellen de Boer

Ideale website

29 juni 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ellen Janssen

Ideale match

23 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Matthijs de Lange

aangename service

20 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Rutger Janssen

Fijne service

9 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Tim van der Meer

Fijne service

31 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ivo Kuipers

vlot en makkelijk

24 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Koen van den Broek

Vlugge offerte

18 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmus van der Horst

Snelle offerte

13 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Daniëlle van der Linden

De perfecte match

5 mei 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bastiaan van Leeuwen

Via forum hier terechtgekomen

27 april 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Maria Jacobs

Goed contact

22 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nienke Prins

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

15 maart 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Margaretha de Lange

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

9 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Tessa Smeets

Forum bood hulp

19 februari 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Evelien van der Linden

aangename service

10 februari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Anita Maas

Goed contact

9 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marieke Kuiper

Snelle offerte

3 januari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marianne Kuipers

Via linkedin niet hetzelfde

26 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan de Graaf

Uitgelichte mediators uit Beesel

Lommerse Mediation

Heldens van de Mortellaan 9
5954 CM Beesel
Nederland

077 474 1845
http://lommersemediation.nl/

Advocatenkantoor Van der Pluijm

Kerkstraat 34
5981 CG Panningen
Nederland

077 472 4325
http://vdp-advocatuur.nl/

Pisters mediation coching & hypnotherapie

Jagerstraat 10
6042 KA Roermond
Nederland

0475 580 768
http://www.pisters.nl/