Mediator Boskoop

Zoek jij een professional voor mediation in Boskoop?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Boskoop verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Boskoop – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Boskoop gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Boskoop
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Boskoop, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Aarlanderveen, Woubrugge en Moerkapelle bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Boskoop

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Boskoop? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Boskoop te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet wanneer het slim is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten inschakelen. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil te sussen. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld onenigheid hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Boskoop. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Voor de grotere organisaties is het ook slim om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Boskoop terecht voor:

  • Mediator scheiding Boskoop
  • Zakelijke mediation Boskoop
  • Familie mediation Boskoop
  • Mediation arbeidsconflict Boskoop
  • En meer

Alle mediators uit Boskoop

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Boskoop – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan oplossen. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die energie put uit het oplossen van een geschil. Na het optreden van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Boskoop. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Boskoop voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Boskoop.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Boskoop

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Boskoop voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Boskoop weet vrijwel alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Ook zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het beëindigen van conflicten kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Boskoop is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Boskoop gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Door enkele stappen te doorlopen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Boskoop.

Scheiden in Boskoop is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Boskoop die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Boskoop, via een betaalbare mediators

Scheiden Boskoop

Klik op de knop ‘Scheiden Boskoop‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Boskoop, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Boskoop

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het cruciaal dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de expertise heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Het is wel belangrijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Boskoop op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Boskoop.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Boskoop – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Boskoop. Via ons formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Boskoop.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Boskoop voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Boskoop te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Boskoop.

Veelgestelde vragen over mediation in

Boskoop

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Boskoop jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Boskoop.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Boskoop. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Boskoop en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Boskoop die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Boskoop

Een lintje krijgen

6 september 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Stefan van den Bosch

Lastige periode afgesloten

7 september 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Martinus de Vos

Snel afgehandeld!

3 september 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Sandra van Vliet

Snel geregeld

28 augustus 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Saskia de Lange

Vechtscheiding voorkomen!

23 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- David Dekker

Nalatenschap netjes gedeeld

21 augustus 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Edwin de Jonge

Oprecht chapeau

16 augustus 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Peter de Vries

Scheiding met zilveren randje

17 augustus 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Sandra Hoekstra

Ondanks afstand professioneel geholpen

7 augustus 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Charlotte Vink

Fatsoenlijk geregeld

12 augustus 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Angelique van de Wal

Betrokken en aardig

4 augustus 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Tom de Vos

Veelal bereikbaar

31 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Fijn hoe vlot dit ging.

- Rutger van Vliet

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

29 juli 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Marcel van de Velde

Snel afgehandeld!

29 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Elisabeth Meijer

Begeleiding bij (tiener)dochter

26 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Jacoba van de Ven

Content

26 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Marije Vink

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

25 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Sjoerd de Lange

Vechtscheiding voorkomen!

19 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Chantal van de Wal

Gelukkig nu conflict opgelost

19 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Jeffrey de Graaf

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

23 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Kirsten Vermeulen

Nalatenschap eerlijk verdeeld

19 juli 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Wouter van de Brink

Geoefend mediator

18 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Wilhelmina Huisman

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

18 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Nathalie van de Velden

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

19 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Iris Hendriks

Dichter naar elkaar toegegroeid

14 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Christian Smits

Niks meer te maken met mijn werkgever!

19 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Elizabeth de Wit

Snel geregeld

16 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Bas Koning

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

11 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Marco de Ruiter

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

16 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Wendy de Groot

Goed geregeld

13 juli 2020

De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Tessa van Loon

Prijs viel mee!

10 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Erwin Veenstra

Profi en snel geregeld

8 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Antonius van Dijk

Hulp bij (tiener)dochter

6 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Jacoba van Dam

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

10 juli 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Natasja Scholten

Arbeidsconflict behendig opgelost

7 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Marcel de Vos

Profi en snel geregeld

9 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Willem van de Velde

De mediator was fijn!

5 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Wendy van de Berg

Na lang onrustig nu rust

7 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Erik Dekker

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

1 juli 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Irene Meijer

Geen testament, wel netjes verdeeld

4 juli 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Esther van de Brink

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

2 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Kevin van Dongen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

4 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Thijs Smits

Begeleiding bij (tiener)dochter

27 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Bart de Bruin

De mediator was goed!

28 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Saskia de Bruin

Vechtscheiding voorkomen!

25 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Janneke Bos

Simpel en vlug

24 juni 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Alexander Boer

Profi en handig geregeld

29 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Ellen Kok

Ondanks afstand professioneel geholpen

25 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Marieke Smit

Snel in contact

22 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Albert Bosch

De familie is weer een familie

21 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Lisette van Vliet

Direct opgelost!

23 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Daniël Molenaar

Oprecht chapeau

25 juni 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jacqueline Groen

Een lintje verdiend

22 juni 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Willem Mol

Profi en vlot geregeld

19 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Sander Hermans

Ondanks afstand bekwaam geholpen

16 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Robin van Leeuwen

Van problemen vlot naar oplossingen

19 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Gerardus Visser

Eindelijk van mijn baas af

14 juni 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Wouter van Vliet

Persoonlijk afgestemd advies

18 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Catharina van de Veen

Simpel en vlug

11 juni 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Sylvia Vos

Geoefend mediator

14 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Ruud de Jong

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

13 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Claudia van de Wal

Echt chapeau

11 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Niels Bos

Menselijke aanpak

8 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Richard Vos

De mediator was verstandig!

6 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Hendrika van der Laan

Snel geregeld

8 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Elisabeth Kok

Veelal bereikbaar

10 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- René Prins

Vakkundig en vlug

5 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Erik van der Heijden

Profi en vlot geregeld

4 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Mark van den Bosch

Het plan was fatsoenlijk

3 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Patricia Boer

Niet duur

1 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Robin Post

Erfenis zo geregeld

1 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Kim van der Meulen

Goed gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

5 juni 2020

- Barbara Martens

Meelevend en vriendelijk

2 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Jasper Scholten

Betrokken en sympathiek

3 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Hanneke de Jonge

Gewoon fijn

3 juni 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Jacob van Veen

Arbeidsconflict kundig aangepakt

30 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Angelique van der Heijden

Snel afgehandeld!

31 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Tim Scholten

Ook voor ons als bedrijf

2 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Annemieke Bos

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

25 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Annemieke Hermans

Betrokken en aardig

25 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Petrus Visser

Arbeidsconflict behendig opgelost

29 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Melanie van Vliet

Profi en snel geregeld

29 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Dennis van der Laan

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

25 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Kim Kuipers

Ook voor ons als bedrijf

28 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Cornelis Jonker

Oprecht neutraal

22 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Peter Mol

De mediator was verstandig!

20 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Daniël de Ruiter

Verwachtingen overtroffen

18 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Jacoba van Vliet

Gewoon goed

23 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Danny Hendriks

De mediator was goed!

21 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Marije van de Pol

Niet duur

17 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Pieter van den Bosch

Gelukkig nu rustigere tijden

14 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Kevin Jansen

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

17 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Bart van der Heijden

Gelukkig nu rustigere tijden

18 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Sandra de Lange

Echt rechtvaardig

15 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Leonie van de Velde

Meelevend en vriendelijk

15 mei 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Barry Smits

Fatsoenlijk geregeld

13 mei 2020

De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Ruben van der Linden

Meer ontvangen dan verwacht

11 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Thomas Bosman

Scheidingmet een lichtpuntje.

11 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Paul van de Brink

Scheidingmet een lichtpuntje.

9 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Cornelis van Vliet

Vechtscheiding voorkomen!

8 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- René Smits

Niks meer te maken met mijn werkgever!

11 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Nancy van Wijk

Hulp bij (tiener)dochter

12 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Ronald Vermeulen

Ervaren mediator

4 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Nancy Dijkstra

Nalatenschap zo geregeld

8 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Bianca Schouten

Meelevend en vriendelijk

8 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Brenda Jonker

Gewoon prima

5 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Maaike Dijkstra

Fatsoenlijk afgehandeld

30 april 2020

De reden was overigens niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Arie Maas

Een lintje verdiend

6 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Maria de Jonge

Volledig rechtvaardig

6 mei 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Franciscus Kramer

Meelevend en welwillend

2 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Björn Willems

Niet prijzig

1 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Wilhelmus de Bruin

Prijs viel mee!

3 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Simon Prins

Ondanks afstand professioneel geholpen

26 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Jacob Postma

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

25 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Wendy de Groot

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

28 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Cindy Kuipers

Persoonlijke aanpak

24 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Joris van den Broek

Het plan was degelijk

27 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Melanie de Ruiter

Scheidingmet een lichtpuntje.

25 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Maartje Timmermans

De mediator was fijn!

21 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Richard Bos

Echt neutraal

26 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Hendrika Visser

Niet enkel voor personeel

24 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Chantal van de Ven

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

21 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Angelique Martens

Gevoelige kwestie goed geregeld

20 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Dirk de Leeuw

Ook voor ons als bedrijf

20 april 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Femke Bakker

Uitstekend gedaan De reden was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

16 april 2020

- Vanessa Kuipers

Niet alleen voor personeel

21 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Susanne van de Wal

Vechtscheiding voorkomen!

20 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Dennis Mulder

Niet duur

12 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Matthijs de Leeuw

Niet duur

15 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Simone Smeets

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

14 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Remco van de Berg

Eindelijk onenigheid opgelost

16 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Nicole Kuiper

Veelal bereikbaar

15 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Lisette van der Meulen

Begeleiding bij (tiener)dochter

15 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Hendrikus Smits

Nalatenschap netjes verdeeld

14 april 2020

Lieve ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Jasper de Jong

Niks meer te maken met mijn werk!

6 april 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Angela de Bruin

Niet enkel voor werknemers

5 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Robertus Schouten

Na lang onrustig nu rust

10 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Simone Brouwer

Hulp bij (tiener)dochter

6 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Cornelis Timmermans

Het idee uit de mediation helpt echt

6 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Ellen Meijer

Gelukkig nu ruzie opgelost

8 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Sabrina de Vos

Ondanks afstand professioneel geholpen

5 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Martinus van der Meer

Direct opgelost!

1 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Catharina Bakker

Prijs viel mee!

4 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Sabine van Wijk

Onenigheid met dochter opgelost

2 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Diana Jonker

Dikwijls bereikbaar

1 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Jeffrey Prins

Vlot opgelost!

16 maart 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Daniël de Ruiter

Erfenis zo afgehandeld

29 februari 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Marco van de Ven

Erfenis zo afgehandeld

26 januari 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Femke Driessen

Vlug in contact

8 januari 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe gauw dit ging.

- Johanna Blom

Niet alleen voor werknemers

25 december 2019

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Paul Maas

Zeer verrast

28 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Michael Koning

Snelle offerte

1 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Susanne Visser

Ideale tip

29 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Franciscus van der Meulen

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bart van Dongen

Duidelijke website

31 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eva van de Velden

Lang leve google

25 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita de Lange

Google is je grootste vriend

27 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Caroline Huisman

Geen linkedin nodig

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Evelien Kuipers

niet verwacht zo betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard Blom

Werkt lekker!

21 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Elizabeth Timmermans

snel geholpen

24 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Kim van de Pol

aangename service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Johannes Visser

Mediatorkaart is top!

19 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Roy Peeters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jelle Scholten

snelle service

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Sabine de Leeuw

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ivo Hermans

Goed contact

13 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruud Smeets

betaalbaarder dan ik dacht

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jolanda de Ruiter

Eindelijk een goede site gevonden

15 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Barry Vink

zeer rap geholpen

10 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Mark van den Heuvel

Ideale website

12 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Annemarie van Dongen

Snelle offerte

11 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Koen de Bruin

Ideale match

5 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hendrika de Ruiter

erg snel

23 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Ellen de Bruin

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

18 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Manon van Wijk

Ideale match

9 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Matthijs de Boer

Perfecte website

5 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Simon Koning

Voortreffelijke match

23 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joyce Kuipers

Snelle match via mediatorkaart.nl

20 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Dennis van der Meer

Erg tevreden

12 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Franciscus Koning

Gevonden via forum

9 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacqueline van den Broek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

8 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Astrid Dekker

Mediatorkaart is top!

3 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Johannes Kramer

Eindelijk een goede site gevonden

22 november 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maarten Kuipers

Goed contact

16 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- David Janssen

Via forum hier terechtgekomen

13 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Evelien Kramer

snelle service

1 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Petrus Verbeek

Goed contact

5 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Brenda Hermans

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

27 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Richard Boer

Eindelijk een fijne site

20 oktober 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Cindy van der Meulen

erg snel

11 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Leonie van Leeuwen

Werkt lekker!

8 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cornelia Verbeek

Dit werkt fijn

2 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Raymond van Loon

Super service

22 september 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Claudia Bosch

Perfecte tip

14 september 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Daniël van der Linden

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

8 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Ingrid Driessen

Lang leve google

29 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia Verbeek

Positieve ervaring

24 augustus 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Wouter Boer

niet verwacht zo betaalbaar

17 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper Bos

snel geholpen

13 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Hendrik Vink

Ideale website

3 augustus 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Danny Willems

Mediatorkaart is top!

25 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Tessa Hendriks

Snelle match via mediatorkaart.nl

23 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jolanda van de Berg

zeer rap geholpen

11 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Thomas Kok

Ideale website

11 juli 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sebastiaan van de Velde

Dit werkt fijn

1 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Elizabeth van de Velde

Werkt lekker!

26 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anita Prins

Heel positief

15 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Nicolaas Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 juni 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Martijn Koning

Eindelijk een fijne site

6 juni 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Rutger Dekker

aangename service

23 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Natasja Willemsen

Forum bood hulp

22 mei 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Simon de Jonge

Prettige service

10 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Simon de Graaf

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

7 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Michael Meijer

aangename service

27 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Peter Jacobs

Werkt lekker!

22 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ruben Huisman

Geen linkedin nodig

24 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas van der Linden

Forum bood hulp

12 februari 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Johannes van den Broek

Perfecte tip

20 februari 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martijn Willemsen

Mediatorkaart werkt erg fijn

2 februari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Barbara Timmermans

Ideale tip

11 januari 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johan Molenaar

Eindelijk een fijne site

1 januari 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Wendy de Graaf

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

15 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ellen Jonker

Uitgelichte mediators uit Boskoop

Van Delft Advocaten N.V.

48-50
Mozartlaan
2742 BN Waddinxveen

0182 303 111
http://www.vandelftadvocaten.nl/

In ’t Veen Advocaten

Baronie 38
2404 XG Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 475 677
http://www.intveenadvocaten.nl/

Glas en Van den Heuvel advocaten

Naaierstraat 6
2801 NE Gouda
Nederland

0182 511 211
http://www.glasenvandenheuvel.nl/