Mediator Boxmeer

Wil jij een professionele mediator in Boxmeer die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Boxmeer verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Boxmeer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Boxmeer gezocht?

Mediators uit Boxmeer vergelijken

Mediator Boxmeer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 152 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Boxmeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sambeek, Stevensbeek en Oeffelt bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Boxmeer

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Boxmeer? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Boxmeer te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het aan te raden is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Daarnaast is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Boxmeer. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Boxmeer terecht voor:

  • Mediator scheiding Boxmeer
  • Zakelijke mediation Boxmeer
  • Familie mediation Boxmeer
  • Mediation arbeidsconflict Boxmeer
  • En meer

Alle mediators uit Boxmeer

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Boxmeer – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan oplossen. Meestal komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het geschil moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die energie put uit het oplossen van een conflict. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Boxmeer. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Boxmeer voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Boxmeer.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Boxmeer

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Boxmeer weet alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt uiteraard niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. De mediator uit Boxmeer is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Boxmeer gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Door een paar stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn die zich bezig gaat houden met je conflict. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Boxmeer.

Scheiden in Boxmeer is natuurlijk vervelend, maar door een mediator scheiden uit Boxmeer zal je jouw relatie pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Boxmeer die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Boxmeer, via een betaalbare mediators

Scheiden Boxmeer

Klik op de knop ‘Scheiden Boxmeer‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Boxmeer, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Boxmeer

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Je wilt immers direct uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een geschil.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Boxmeer op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Boxmeer.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Boxmeer – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Boxmeer te vinden. Wij bieden je dan ook de kans om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Boxmeer.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Boxmeer voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Boxmeer te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Boxmeer.

Veelgestelde vragen over mediation in

Boxmeer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Boxmeer jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Boxmeer.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Boxmeer. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Boxmeer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Boxmeer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Boxmeer

Eindelijk rustigere tijden

3 september 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Ilse Jacobs

Uit elkaar met een lichtpuntje.

3 september 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Martinus van de Velden

Betrokken en sympathiek

3 september 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Martijn Schipper

Geen testament, wel netjes verdeeld

28 augustus 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Maaike van Loon

De familie is opnieuw een familie

26 augustus 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Lisette van Vliet

Oprecht chapeau

26 augustus 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Ronald de Vos

Verwachtingen overtroffen

13 augustus 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Susanne de Leeuw

Professioneel en snel

14 augustus 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Adriaan de Lange

Eindelijk conflict opgelost

12 augustus 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Iris Koning

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

12 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Manon Meijer

Conflict met medewerker opgelost

31 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Vanessa van Vliet

Dikwijls bereikbaar

1 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- David Kuipers

Nalatenschap netjes verdeeld

28 juli 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Sebastiaan Martens

Gewoon prima

23 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Pascal Schipper

Oprecht chapeau

25 juli 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Barbara de Bruin

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

23 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Jasper de Groot

Nalatenschap eerlijk gedeeld

23 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Pieter Kok

Niks meer te doen met mijn werkgever!

26 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Anouk van Leeuwen

Tevreden

18 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Steven de Graaf

Betrokken en aardig

22 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Chantal Meijer

Op maat afgestemd advies

17 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Lisette Janssen

Vakkundig en vlug

23 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Marieke Koning

Oprecht goed

17 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Jeroen Blom

Simpel en vlot

21 juli 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Maaike van Wijk

Gewoon goed

19 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Martin van den Heuvel

Uiteindelijk van mijn baas af

15 juli 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Wouter Vink

Gewoon goed

16 juli 2020

Helemaal top! Dank!

- Laura Postma

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

15 juli 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Christian Vermeulen

Van problemen vlot naar oplossingen

9 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Jasper Jonker

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

11 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Guido Smits

De familie is weer een familie

9 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Pieter Vermeulen

Echt chapeau

14 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Dennis Dijkstra

Simpel en vlug

9 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Guido de Jonge

Het idee uit de mediation helpt oprecht

5 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Johannes van der Horst

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

9 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Mirjam Dekker

Snel in contact

5 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Prettig hoe vlot dit ging.

- Nancy Verbeek

Gewoon goed

9 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Maartje van de Berg

Scheiding met zilveren randje

9 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Marjolein de Jonge

Een lintje verdiend

6 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Anita de Groot

Niks meer te doen met mijn werkgever!

3 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Margaretha Groen

Persoonlijke benadering

1 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Deborah Jansen

Betrokken en aardig

4 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Matthijs Huisman

Persoonlijke aanpak

28 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Joris Hofman

Gelukkig nu rustigere tijden

30 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Janneke de Boer

Menselijke aanpak

24 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Martine van den Bosch

Boven verwachting

23 juni 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Marjolein Groen

Menselijke benadering

25 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Maaike de Vos

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

24 juni 2020

- Maria Prins

Eindelijk rustigere tijden

20 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Rutger van der Heijden

Professioneel en snel

22 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Adrianus de Vries

Volledig onpartijdig

23 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Marjolein Dijkstra

Ruzie met dochter opgelost

22 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Patricia Blom

Het idee was goed

20 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Ivo de Graaf

Nalatenschap eerlijk gedeeld

20 juni 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Adriaan van Dongen

Ruzie met medewerker opgelost

18 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Raymond Kuipers

Persoonlijke benadering

14 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Maarten Hermans

Nalatenschap netjes verdeeld

14 juni 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Wouter Kramer

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

14 juni 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Rogier Kok

Persoonlijk afgestemd advies

11 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons allebei.

- Tom van de Veen

Op maat afgestemd advies

17 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Natasja Kuipers

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

12 juni 2020

Hele prettige ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Adriana de Koning

Echt chapeau

12 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Raymond de Haan

Meelevend en welwillend

8 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Lisette Willemsen

Echtscheiding met zilveren randje

6 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Christiaan van den Broek

Prijs viel mee!

11 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Natascha Scholten

Ondanks afstand professioneel geholpen

11 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Marloes Peeters

Tarief viel mee!

9 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Manon Schipper

Oprecht fijn

9 juni 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Marieke van der Horst

Erfenis zo afgehandeld

8 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Nathalie Verhoeven

De familie is opnieuw een familie

5 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Albert Mulder

Eindelijk rustigere tijden

7 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Adrianus Schouten

Meer ontvangen dan bedacht

5 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Paul de Graaf

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

31 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Dennis Bosman

Meelevend en vriendelijk

4 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Wilhelmus van Dongen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

1 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Ingrid Hofman

Ook voor ons als bedrijf

31 mei 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Eveline Hendriks

Eindelijk van mijn baas af

3 juni 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Gerrit de Ruiter

Verwachtingen overtroffen

1 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Annemarie Bosman

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

31 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Simon Kuiper

Menselijke benadering

29 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Suzanne van der Heijden

Vlot in contact

23 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Adriaan Brouwer

Gewoon goed

25 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Daniël van der Horst

Op maat afgestemd advies

21 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Klaas van den Broek

Prima gedaan De reden was natuurlijk niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De prijzen vielen ook alles mee.

21 mei 2020

- Ellen de Boer

Gewoon goed

24 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Ivo Jonker

Nalatenschap eerlijk verdeeld

22 mei 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Judith van Vliet

Goed geregeld De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

19 mei 2020

- Adriana van Dongen

Gelukkig nu conflict opgelost

22 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Pieter Mol

Het idee was aantrekkelijk

22 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Thijs Hermans

Ook voor ons als bedrijf

20 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Marjolein Molenaar

Snel geregeld

17 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Steven Meijer

Arbeidsconflict behendig aangepakt

19 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Petra van de Berg

Van problemen vlot naar oplossingen

15 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Ilona van der Horst

Betrokken en aardig

13 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Wendy van der Meer

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

12 mei 2020

- Johannes de Ruiter

Gevoelige kwestie fijn geregeld

15 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Ruud Vink

Profi en snel geregeld

9 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Marcel van de Velden

Ondanks de emoties netjes gedeeld

15 mei 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Cornelia Groen

Ook voor ons als bedrijf

12 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Christiaan van der Linden

Oprecht chapeau

9 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Maartje van den Bosch

Het idee uit de mediation helpt echt

12 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Adriaan Wolters

Oprecht goed

9 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Karin Bosman

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

5 mei 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Gerrit van de Velde

Gelukkig nu rustigere tijden

7 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Jacoba Dekker

Dikwijls bereikbaar

4 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel besloten zo.

- Jacob Kok

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

4 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Johan van Dongen

Oprecht goed

7 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Antonius Veenstra

Gelukkig nu rustigere tijden

5 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Mariska Koning

Ruzie met dochter opgelost

30 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Arjan de Boer

Een schouderklopje verdiend

4 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Martine de Groot

Scheidingmet een lichtpuntje.

2 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Patricia Smeets

Niet prijzig

3 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Wendy Bakker

Tarief viel mee!

26 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Arjan van den Broek

Arbeidsconflict kundig opgelost

26 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Jan de Ruiter

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

25 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Wouter Groen

Simpel en snel

24 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Jolanda van Vliet

Op maat afgestemd advies

26 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Danny de Boer

Meer ontvangen dan bedacht

27 april 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Suzanne Peters

Niets meer te maken met mijn werk!

21 april 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Iris de Jong

Een schouderklopje verdiend

24 april 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jeffrey van Veen

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

18 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Martijn de Koning

Ervaren mediator

20 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Astrid de Graaf

Niets meer te maken met mijn werkgever!

23 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Joris Schouten

Hulp bij uit elkaar gaan

22 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Peter van der Meer

Lastige periode afgerond

18 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Anouk Janssen

Vlot opgelost!

15 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Roy Hoekstra

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

16 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Claudia van de Pol

Gelukkig nu rustigere tijden

16 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Hendrik Hermans

Niet duur

11 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marjolein Bosch

Lastige periode afgesloten

13 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Erik Wolters

De mediator was verstandig!

9 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Diana Dekker

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

9 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Wilhelmina de Jong

Gelukkig nu rustigere tijden

12 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Jessica Koning

Niet prijzig

7 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Yvonne van der Horst

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

10 april 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Wilhelmina Dekker

Geoefend mediator

10 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Rutger Bosman

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

8 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Dennis Koning

De familie is opnieuw een familie

7 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Stefan Blom

Niets meer te maken met mijn werkgever!

3 april 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Dennis van de Brink

Kwetsbare afwikkeling top besloten

9 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Jacqueline van Wijk

De familie is weer een familie

3 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Claudia de Graaf

Niet duur

7 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Cornelis Kok

Gelukkig nu ruzie opgelost

3 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Rob Martens

De familie is opnieuw een familie

5 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Tessa van Loon

Dikwijls bereikbaar

29 maart 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Daniëlle de Bruin

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

21 maart 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Simone van Leeuwen

De familie is opnieuw een familie

15 februari 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Paulus Verhoeven

Pijnlijke periode afgesloten

4 februari 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Jacqueline van de Velde

Geen kant gekozen

13 januari 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Rutger van Wijk

Betrokken en sympathiek

17 december 2019

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Maartje Boer

Goed contact

3 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nienke Kuiper

Zeer verrast

30 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Hendrik Koning

Vlugge offerte

29 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sharon Driessen

Werkt goed dit

1 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerrit Janssen

betaalbaar en professioneel

29 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia de Vries

Prettige service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Martine Veenstra

snel geholpen

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Irene van de Wal

Via forum hier terechtgekomen

21 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Miranda Vink

De perfecte match

25 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johanna Willemsen

Dé tip

26 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Stefan Timmermans

Perfecte tip

22 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marjolein van Beek

Geen linkedin nodig

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier van den Bosch

Snelle offerte

19 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicolaas Koning

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

16 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ronald Smits

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Adrianus Janssen

Lang leve google

14 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marinus Vink

Ideale match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Thomas Visser

Geen linkedin nodig

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Willem van de Velden

Via Via maar dan beter

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barry van Veen

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marloes Bos

Snelle match via mediatorkaart.nl

9 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nathalie van de Berg

erg snel

7 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Patrick de Boer

Goed contact

1 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Evelien de Haan

betaalbaar en professioneel

26 februari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Patricia de Haan

snelle service

15 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Paul van der Linden

Snelle offerte

12 februari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacob Groen

Goed contact

1 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- David Jonker

Vlugge offerte

29 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Joyce Mol

aangename service

19 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marijke Smits

Werkt lekker!

10 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Peter van de Pol

Erg tevreden

6 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Leonie de Jonge

Vlugge offerte

6 december 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Nienke Maas

Dé tip

1 december 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Leonie van Dam

Werkt lekker!

22 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Iris van Loon

Duidelijke website

18 november 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Kelly Hendriks

Goed contact

13 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Janneke Jacobs

Dé tip

2 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Elisabeth de Bruijn

Aangenaam verrast

7 november 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Chantal Postma

Ideale website

28 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Johan Koster

Fijne service

23 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Monique Koning

Forum bood hulp

11 oktober 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Petronella de Bruijn

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

8 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Pascal Mulder

erg betaalbaar

3 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Iris de Ruiter

Forum bood hulp

19 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Pascal van der Heijden

Aangenaam verrast

17 september 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michiel Brouwer

Fijne service

5 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Sandra Smits

niet verwacht zo betaalbaar

4 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sharon Vermeulen

erg snel

28 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Esther van Doorn

Super service

22 augustus 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Rob van de Ven

Snelle match via mediatorkaart.nl

15 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Arjan van Beek

niet verwacht zo betaalbaar

8 augustus 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 juli 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Dennis van de Pol

Gevonden via forum

20 juli 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Vanessa Kuijpers

Dit werkt fijn

16 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Barry Dijkstra

Voortreffelijke match

11 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Inge Kuiper

Snelle match via mediatorkaart.nl

4 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Susanne Bosch

Werkt lekker!

26 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Monique Groen

aangename service

18 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Gerrit Hendriks

erg snel

8 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Esther van Loon

Super service

5 juni 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Esther van Loon

Zeer verrast

25 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Matthijs de Graaf

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Nienke de Graaf

Positieve ervaring

9 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marinus Smeets

Dé tip

6 mei 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Renate Verbeek

Goed contact

1 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wendy van der Linden

Zeer verrast

24 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Esther van de Pol

Ideale website

15 maart 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Natascha van de Ven

Snelle offerte

8 februari 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Christiaan Hofman

Lang leve google

18 februari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bram Jonker

erg snel

31 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Cindy Dijkstra

Via forum hier terechtgekomen

14 januari 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ramona van Loon

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rob Hendriks

Vlugge offerte

18 december 2018

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marloes Koning

Uitgelichte mediators uit Boxmeer

Lap & Hofmans Advocaten

Groesbeekseweg 4
6581 BH Malden
Nederland

024 820 0780
https://www.lapenhofmans.nl/

Omnius Advocaten Nijmegen

Sint Annastraat 187
6524 EW Nijmegen
Nederland

024 204 2001
https://www.omnius.nl/advocaten-en-kantoren/

Grip Advocaten

Oranjesingel 2
6511 NS Nijmegen
Nederland

024 220 0101
http://www.gripadvocaten.nl/