Mediator Breda

Ben jij op zoek naar een expert voor mediation in Breda?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Breda verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Breda – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Breda gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Breda
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Breda, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bavel Ac, Ulvenhout Ac en Den Hout bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Breda

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Breda? Het kan moeilijk zijn om de geschikte mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Breda te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet of het slim is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te breien aan het conflict door met beide kanten samen te zitten. Daarnaast is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Breda. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Voor de grotere bedrijven is het ook verstandig om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Breda terecht voor:

  • Mediator scheiding Breda
  • Zakelijke mediation Breda
  • Familie mediation Breda
  • Mediation arbeidsconflict Breda
  • En meer

Alle mediators uit Breda

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Breda – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Breda. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Breda voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Breda.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Breda

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Breda voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Breda weet bijna alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het oplossen van geschillen is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Breda is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Breda gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe het werkt. Wij helpen je voorbereid op weg door je een paar tips te geven. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij aantrekken. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Breda.

Scheiden in Breda is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Breda die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Breda, via een betaalbare mediators

Scheiden Breda

Klik op de knop ‘Scheiden Breda‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Breda, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Breda

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Je wilt natuurlijk alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een ruzie.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Breda op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Breda.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Breda – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Breda die bij jouw geschil past. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Breda.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Breda voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Breda te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Breda.

Veelgestelde vragen over mediation in

Breda

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Breda jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Breda.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Breda. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Breda en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Breda die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Breda

Boven verwachting

24 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Nancy Jansen

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

25 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator hielp echt neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Angela de Jonge

Conflict met werknemer opgelost

22 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Ronald Prins

Professioneel en snel

22 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Kelly Groen

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

18 juli 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Cornelis Hendriks

Direct afgehandeld!

18 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Joyce de Groot

Moeilijke periode afgesloten

18 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Maurice Scholten

Na lang turbulent nu rust

21 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Paulus van den Broek

Vechtscheiding voorkomen!

14 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Lisette Kuijpers

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

12 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Annemarie Verbeek

Betrokken en sympathiek

15 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Eric van Dijk

Gelukkig nu van mijn baas af

16 juli 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Kelly Veenstra

Boven verwachting

13 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jelle de Graaf

Onenigheid met dochter opgelost

11 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Guido de Vries

Persoonlijk afgestemd advies

9 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Patricia Bosch

Gelukkig nu ruzie opgelost

7 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Bianca Kramer

Onenigheid met dochter opgelost

10 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Maartje de Groot

Pijnlijke tijd afgesloten

5 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Pieter Willems

Vechtscheiding voorkomen!

11 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sjoerd van de Pol

Gewoon prima

8 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Martijn Vink

Tarief viel mee!

2 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Antonius van Leeuwen

Geen kant gekozen

4 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- David Vink

Volledig neutraal

3 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Hendrik van Leeuwen

De familie is weer een familie

5 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Maartje Smit

Volledig neutraal

29 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Martinus Huisman

Niet prijzig

5 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Brenda de Vries

De mediator was verstandig!

2 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Monique Driessen

Ervaren mediator

28 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Marieke de Ruiter

Eindelijk onenigheid opgelost

26 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Maartje Smits

Pijnlijke tijd afgesloten

30 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Nicole Blom

Vechtscheiding voorkomen!

25 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Adrianus Boer

Lastige periode afgerond

21 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Eva de Bruin

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

20 juni 2020

Lieve hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Matthijs van den Broek

Tevreden

21 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Judith Maas

Het idee uit de mediation helpt enorm

25 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Martinus Vos

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

22 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Thomas Postma

Het idee was degelijk

18 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Adriana Kok

Geen kant gekozen

17 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Dennis Scholten

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

20 juni 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Maurice Boer

Vakkundig en vlug

15 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Roy de Wit

Ondanks afstand bekwaam geholpen

16 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Björn de Bruijn

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

16 juni 2020

Zeer gepaste ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Marco Timmermans

Niet alleen voor personeel

14 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Laura Meijer

Ervaren mediator

15 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Kim van de Ven

Eindelijk rustigere tijden

9 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Nicolaas Janssen

De mediator was verstandig!

10 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Danny de Koning

Niet alleen voor werknemers

10 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Rutger Vink

Niets meer te maken met mijn werk!

9 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sharon de Boer

Echtscheiding met zilveren randje

7 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Sabine Willemsen

Geen kant kiezen

5 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Alexander Kuipers

De mediator was verstandig!

11 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Alexander Verhoeven

Meelevend en welwillend

3 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Karin Willems

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

3 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Alexander van Beek

Direct opgelost!

6 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Dirk van de Pol

Goed gedaan De reden was overigens niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

6 juni 2020

- Marieke Kuijpers

Een schouderklopje krijgen

7 juni 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Lisette Veenstra

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

2 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Jacob Verbeek

Begeleiding bij (tiener)dochter

2 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Adriana Kuijpers

Arbeidsconflict behendig opgelost

4 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Jeroen Evers

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

2 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Martine Dekker

Eindelijk rustigere tijden

29 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Marianne Vermeulen

Ondanks afstand professioneel geholpen

27 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Johanna van de Veen

Ervaren mediator

31 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Suzanne van der Meulen

Het idee uit de mediation helpt enorm

30 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Sanne Kuipers

Tevreden

23 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Marinus van de Ven

Ervaren mediator

22 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Karin van den Broek

Dichter naar elkaar toegegroeid

26 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Antonius Mulder

Vlot in contact

25 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Cornelis van Doorn

Op maat afgestemd advies

20 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Cindy Koster

Niet duur

23 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Robin Kuiper

Snel afgehandeld!

19 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Johannes van Dijk

Direct afgehandeld!

20 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Roel van Leeuwen

Gevoelige kwestie fijn geregeld

20 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Angelique Sanders

Niet prijzig

17 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Erik Bakker

Nalatenschap eerlijk gedeeld

17 mei 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Remco Kramer

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

17 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Leonie van der Laan

Geoefend mediator

15 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Anna van Beek

De familie is opnieuw een familie

18 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Daniëlle de Haan

De familie is weer een familie

13 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Patrick Prins

Profi en snel geregeld

12 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Inge Kuijpers

Gelukkig nu onenigheid opgelost

15 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Ruud de Ruiter

Niks meer te maken met mijn werk!

11 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Remco de Bruin

Ervaren mediator

10 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Nicolaas Hofman

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

7 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Jacqueline Kramer

Gewoon goed

7 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Yvonne Smeets

Nalatenschap zo geregeld

10 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Ellen Hoekstra

Op maat afgestemd advies

8 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons beide.

- Joris Hermans

Niet alleen voor werknemers

4 mei 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Joris Schipper

Na lang onrustig nu ontspanning

2 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Raymond Janssen

Prijs viel mee!

5 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot geregeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Martin Willems

Vechtscheiding voorkomen!

5 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Hendrik Jonker

Menselijke benadering

30 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Kirsten de Boer

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

2 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Bas Peters

Erfenis netjes verdeeld

28 april 2020

Lieve hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Klaas Brouwer

Gewoon prima

29 april 2020

Content zoals verwacht.

- Femke de Haan

Volledig objectief

27 april 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Christian Verhoeven

Verwachtingen overtroffen

1 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Maria van de Velden

Geoefend mediator

25 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Jacqueline van der Horst

Van problemen vlot naar oplossingen

26 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Wouter van de Veen

Tarief viel mee!

30 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Joost van Leeuwen

Prima geregeld De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

23 april 2020

- Anna Scholten

Ook voor ons als bedrijf

23 april 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Petra Evers

Goed gedaan De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

21 april 2020

- Björn Blom

Snel in contact

24 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel gegaan zo.

- Hanneke de Vos

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

20 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Guido Veenstra

Uiteindelijk van mijn baas af

23 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Frank Dekker

Echtscheiding met zilveren randje

16 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Marieke van de Wal

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

20 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Maartje Verhoeven

Niet prijzig

17 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Nienke van der Meer

Tevreden

20 april 2020

Content zoals bedacht.

- Guido Kuiper

Snel in contact

15 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Marleen van de Ven

Uiteindelijk van mijn baas af

17 april 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Anna Willemsen

Niet enkel voor werknemers

14 april 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Raymond van der Meer

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

13 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Bas Hoekstra

Arbeidsconflict behendig aangepakt

16 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Guido Wolters

Het idee was aantrekkelijk

9 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Adriaan van Dijk

Boven verwachting

12 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Hanneke van den Heuvel

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

8 april 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Klaas Prins

Eindelijk onenigheid opgelost

9 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Danny van de Velden

Pijnlijke tijd afgesloten

11 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Alexander van de Velden

Meelevend en welwillend

4 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Ellen van Dongen

Het plan was fatsoenlijk

8 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Robin Kuipers

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

8 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Michel de Graaf

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

5 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Maurice Sanders

Moeilijke periode afgesloten

6 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Johan de Bruijn

Van problemen vlot naar oplossingen

6 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Inge Timmermans

Profi en handig geregeld

3 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Pieter Schipper

De familie is opnieuw een familie

5 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Christian van de Ven

Simpel en snel

2 april 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Joost Kuiper

Vechtscheiding voorkomen!

18 maart 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Catharina Gerritsen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

19 februari 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Petronella van Doorn

Profi en vlot geregeld

10 februari 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Nancy Bakker

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

12 januari 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Tim Vermeulen

Dichter naar elkaar gekomen

22 december 2019

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Vincent Hendriks

Perfecte website

1 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marloes Kramer

Google is je grootste vriend

29 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel Vink

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije de Ruiter

betaalbaar en professioneel

27 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke Bosch

Goede werking van de website

31 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Annemarie Jacobs

Snelle offerte

28 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Martijn de Leeuw

Zeer verrast

21 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marije Martens

snelle service

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marjolein van de Berg

Eindelijk een fijne site

21 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Eva van de Velden

Gevonden via forum

26 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Adrianus van de Velden

vlot en makkelijk

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Martin Peeters

Eindelijk een fijne site

24 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sjoerd van Beek

Werkt goed dit

22 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tom Jansen

Werkt goed dit

17 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Dennis Timmermans

snel geholpen

16 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Sander van der Heijden

Heel positief

15 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Tamara van Dijk

Vlugge offerte

12 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Maaike Peeters

zeer rap geholpen

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Bastiaan Timmermans

Ideale website

15 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Joris van Veen

Goed contact

11 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Annemieke Timmermans

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Judith Schouten

Mediatorkaart is top!

12 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Yvonne van der Linden

Mediatorkaart is top!

2 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Michael Smits

Lang leve google

24 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bart Jacobs

Ideale tip

13 februari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Simon de Bruin

Via linkedin niet hetzelfde

7 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- René de Vos

Forum bood hulp

1 februari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Maria Veenstra

Goed contact

24 januari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adriaan de Jong

Snelle offerte

17 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marco van der Horst

Ideale tip

14 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacobus Janssen

Mediatorkaart werkt erg fijn

3 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Elizabeth Mulder

Werkt lekker!

9 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Saskia Brouwer

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

3 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Adriaan van de Brink

erg snel

22 november 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Steven Kuipers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

19 november 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Paulus van Doorn

Mediatorkaart werkt erg fijn

10 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Esther Vink

Forum bood hulp

5 november 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Chantal Bos

Snelle offerte

31 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Nicole van de Brink

Duidelijke website

24 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Sjoerd Groen

Snelle offerte

24 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Arie Jansen

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

13 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Natasja Willems

Goed contact

3 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bastiaan de Vos

Fijne service

28 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Jasper Evers

Goed contact

22 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dave van Wijk

Werkt goed dit

14 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Edwin van Beek

Snelle offerte

8 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marije van de Berg

Gevonden via forum

29 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Cindy van de Velden

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

24 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Martin Bakker

Geen linkedin nodig

20 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs Jacobs

Ideale website

13 augustus 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jolanda Evers

Ideale website

1 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Rogier Smits

Prettige service

27 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Eric Jacobs

Dit werkt fijn

25 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Monique Huisman

Eindelijk een fijne site

16 juli 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Mark Veenstra

Erg tevreden

9 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Diana Groen

Fijne service

30 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Anita Schouten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger van den Broek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Charlotte de Jonge

Werkt goed dit

10 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marjolein van de Velde

Snelle offerte

2 juni 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Wouter Kok

Via Via maar dan beter

30 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marleen Smeets

Lang leve google

21 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle Vos

Fijne service

12 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ruud de Bruijn

Gevonden via forum

2 mei 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Cindy Janssen

Goed contact

30 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anouk Molenaar

Via forum hier terechtgekomen

21 april 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Robert Koster

betaalbaar en professioneel

16 maart 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom Bakker

Mediatorkaart werkt erg fijn

10 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Ronald Veenstra

Forum bood hulp

24 februari 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- René Schipper

Positieve ervaring

3 februari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Cornelis Kramer

Mediatorkaart is top!

17 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Maria de Leeuw

Ideale website

27 december 2018

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Joost de Koning

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nienke van Dongen

Uitgelichte mediators uit Breda

LenaertsVoorvaart Advocaten

Van Coothplein 18
4811 NE Breda
Nederland

076 524 4444
http://www.lenaertsvoorvaart.nl/

Hertoghs lawyers

Willemstraat 1-3
4811 AH Breda
Nederland

088 520 2266
http://www.hertoghsadvocaten.nl/

Kremers Advocaten

Ginnekenweg 96
4818 JJ Breda
Nederland

076 521 0725
http://www.kremersadvocaten.nl/