Mediator Cuijk

Wil jij een top mediator in Cuijk die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Cuijk verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Cuijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Cuijk gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Cuijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Cuijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Haps, Linden en Vianen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Cuijk

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Cuijk? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Cuijk te zoeken

Je wilt graag weten voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict oplossen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld onenigheid hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Cuijk terecht voor:

  • Mediator scheiding Cuijk
  • Zakelijke mediation Cuijk
  • Familie mediation Cuijk
  • Mediation arbeidsconflict Cuijk
  • En meer

Alle mediators uit Cuijk

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Cuijk – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Cuijk. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Cuijk voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Cuijk.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Cuijk

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, helpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Cuijk weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het wegwerken van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Cuijk is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Cuijk gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Wij helpen je in je zoektocht door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Cuijk.

Scheiden in Cuijk is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Cuijk die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Cuijk, via een betaalbare mediators

Scheiden Cuijk

Klik op de knop ‘Scheiden Cuijk‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Cuijk, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Cuijk

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het cruciaal dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw geschil te beëindigen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij aan de andere kant van de tafel. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Cuijk op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Cuijk.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Cuijk – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Cuijk die bij jouw geschil past. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Cuijk.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Cuijk voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Cuijk te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Cuijk.

Veelgestelde vragen over mediation in

Cuijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Cuijk jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Cuijk.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Cuijk. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Cuijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Cuijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Cuijk

Vlug in contact

8 september 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Annemieke Smeets

Nalatenschap eerlijk gedeeld

5 september 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Ramona de Vos

Echt chapeau

28 augustus 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Niels Kramer

Pijnlijke tijd afgesloten

29 augustus 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Stefan van der Meulen

Verwachtingen overtroffen

20 augustus 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Martin Kok

Erfenis zo geregeld

21 augustus 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Guido van de Ven

Geen testament, wel netjes verdeeld

17 augustus 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Sabrina Jansen

Vaak bereikbaar

16 augustus 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Robin Bakker

Op maat afgestemd advies

12 augustus 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Christian Koning

Ervaren mediator

5 augustus 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Marijke Schipper

Pijnlijke periode afgerond

3 augustus 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Sander van de Wal

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

30 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Maria de Leeuw

Op maat afgestemd advies

30 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Linda Driessen

Conflict met medewerker opgelost

24 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Tom Jansen

Vlot in contact

28 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel besloten zo.

- Niels Gerritsen

Fatsoenlijk geregeld

24 juli 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Robertus Schouten

Gewoon goed

24 juli 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Peter Blom

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

26 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Pieter de Boer

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

25 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Cindy Jonker

Betrokken en aardig

17 juli 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Sander Kuijpers

Meer ontvangen dan bedacht

21 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Marcel Scholten

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

22 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Richard Evers

Niet enkel voor personeel

20 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Ilona Molenaar

Tevreden

16 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Eveline van de Velden

Hulp bij scheiding

17 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Judith Vermeulen

Niks meer te doen met mijn werkgever!

15 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Maria de Boer

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

12 juli 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Karin Jacobs

Fatsoenlijk afgehandeld

10 juli 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Sabine Kok

De mediator was fijn!

16 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Claudia Molenaar

Prijs viel mee!

13 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Simon Post

Meer gekregen dan verwacht

8 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Tom van de Ven

Betrokken en aardig

14 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Sjoerd Prins

Tarief viel mee!

9 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Björn Bosch

Eindelijk conflict opgelost

11 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Kim Peters

Het idee uit de mediation helpt oprecht

10 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Deborah de Jonge

Eindelijk rustigere tijden

4 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Nicolaas Timmermans

Scheidingmet een lichtpuntje.

5 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Ivo Mulder

Nalatenschap netjes verdeeld

2 juli 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Femke Martens

Moeilijke tijd afgesloten

7 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Danny van Vliet

Na lang turbulent nu ontspanning

1 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Antonius Kok

Gelukkig nu ruzie opgelost

6 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Martinus Mulder

Vechtscheiding voorkomen!

1 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Tessa Peeters

Snel geregeld

30 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Ilona Bosman

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

28 juni 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Robin van de Velde

Niks meer te doen met mijn werkgever!

28 juni 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Leonie Verhoeven

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

26 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp volledig neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Susanne van der Meer

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

22 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Annemarie van der Laan

Persoonlijke aanpak

26 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Nicolaas van Leeuwen

Profi en snel geregeld

22 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- René van de Velden

Hulp bij scheiding

20 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Vanessa van de Ven

Lastige tijd afgesloten

23 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Bas Willemsen

Het idee van de mediation helpt enorm

23 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Michiel van de Ven

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

24 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Jacoba Dekker

Gewoon goed

23 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Tim Hendriks

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

20 juni 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Maurice de Ruiter

Verwachtingen overtroffen

14 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Edwin Peeters

Op maat afgestemd advies

17 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Hendrikus Peeters

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

18 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Tom van der Laan

Fijn geregeld

18 juni 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

- Elizabeth van de Velden

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

13 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Eric de Koning

Betrokken en aardig

14 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Edwin Smit

Oprecht fijn

15 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Hendrika Bosman

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

13 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- David van den Bosch

Dikwijls bereikbaar

13 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Renate Groen

Veelal bereikbaar

10 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Marjolein Peters

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

11 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Nancy de Haan

Eindelijk conflict opgelost

9 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Mariska Vos

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

5 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Kelly Kramer

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

2 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Anne Bosch

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

8 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Petronella Mol

Oprecht chapeau

7 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Wouter van Veen

De mediator was goed!

7 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Kelly van de Veen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

31 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Tom Meijer

Van problemen snel naar oplossingen

31 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Annemieke Scholten

vlot afgehandeld

31 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Ingrid Janssen

Na lang turbulent nu ontspanning

1 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Elizabeth van de Velde

Meer ontvangen dan bedacht

2 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Wilhelmina Bakker

Dichter naar elkaar toegegroeid

2 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Martijn van der Meer

Oprecht goed

28 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Christian de Ruiter

Echt chapeau

26 mei 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Eveline Bosman

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

24 mei 2020

- Marianne Dijkstra

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

24 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- David Huisman

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

22 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Bram Sanders

Niet prijzig

24 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Anita Dijkstra

Vaak bereikbaar

26 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Marco van den Broek

Na lang onrustig nu rust

23 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Ingrid de Vos

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

22 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Jacqueline de Vos

De familie is weer een familie

21 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Tamara Timmermans

Ondanks afstand bekwaam geholpen

22 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Inge Gerritsen

Gelukkig nu rustigere tijden

17 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Jelle de Koning

Professioneel en vlug

21 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Jacobus Veenstra

Tevreden

17 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Daniëlle Kramer

Vlot in contact

17 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Prettig hoe vlot dit ging.

- Guido van de Velde

Meer gekregen dan bedacht

13 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Maria Timmermans

Ondanks afstand professioneel geholpen

15 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Maurice Prins

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

15 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Erwin van der Horst

Erfenis zo afgehandeld

11 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Marcel Kramer

Ruzie met dochter opgelost

12 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Anita Willems

Vechtscheiding voorkomen!

8 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Matthijs de Bruijn

Ondanks afstand bekwaam geholpen

8 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Richard Prins

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

11 mei 2020

Gepaste hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Wendy van der Heijden

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

11 mei 2020

Hele fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Hendrika Peters

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

7 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Martine Brouwer

Pijnlijke periode afgerond

8 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Gerardus Koster

Het plan was goed

5 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- René Janssen

Na lang turbulent nu ontspanning

1 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Marianne Gerritsen

Begeleiding bij (tiener)dochter

5 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Caroline van Dam

Dikwijls bereikbaar

2 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel gegaan zo.

- Paul Vermeulen

Meelevend en welwillend

2 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Nathalie van der Horst

Uit elkaar met een lichtpuntje.

4 mei 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Natascha Bosch

Geoefend mediator

30 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Leonie Verbeek

Tarief viel mee!

28 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Kim van Vliet

De familie is opnieuw een familie

27 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Wilhelmina Kuiper

Meer gekregen dan bedacht

29 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Sanne Bos

Na lang onrustig nu rust

29 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Roy van der Meulen

Vlot in contact

26 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel gegaan zo.

- Nienke van den Heuvel

Niet alleen voor personeel

26 april 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Anita van de Ven

Na lang onrustig nu ontspanning

25 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Elisabeth Bakker

Niks meer te doen met mijn werk!

22 april 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Steven de Boer

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

25 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp echt onpartijdig. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Kirsten Smit

Persoonlijke benadering

22 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Pascal Jansen

Van problemen snel naar oplossingen

22 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Sandra Janssen

Ruzie met dochter opgelost

21 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jasper Postma

Ook voor werkgevers

17 april 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Niels de Vos

Niet alleen voor werknemers

22 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een werknemer. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Arie Boer

Nalatenschap netjes verdeeld

18 april 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Deborah van der Laan

Profi en snel geregeld

14 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Wilhelmus Kok

Vlot in contact

15 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Monique Hendriks

Gewoon prima

14 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Deborah van de Wal

Snel in contact

16 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Cindy Kok

Vechtscheiding voorkomen!

15 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sandra Jansen

Vechtscheiding voorkomen!

14 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Michel van de Velde

Gelukkig nu ruzie opgelost

9 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Iris van Wijk

Persoonlijke aanpak

11 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons allebei.

- Sabine de Haan

Meelevend en vriendelijk

6 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Angela van de Berg

Nalatenschap eerlijk gedeeld

7 april 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Kelly van de Velden

Menselijke aanpak

4 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Joost de Jong

Na lang turbulent nu rust

7 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Paul Kuiper

Meelevend en vriendelijk

7 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Pascal van Doorn

Eindelijk rustigere tijden

4 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Gerardus van Vliet

Persoonlijk afgestemd advies

5 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Wilhelmina van de Brink

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

6 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Cornelis Smits

Eindelijk rustigere tijden

5 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Roy van de Veen

Niets meer te maken met mijn werkgever!

4 april 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sylvia van Leeuwen

Pijnlijke periode afgesloten

4 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Ruben Prins

Arbeidsconflict kundig opgelost

19 maart 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Jeffrey Koning

Tarief viel mee!

23 februari 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sabrina Bosman

Na lang turbulent nu rust

4 februari 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Marijke Kuipers

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

17 januari 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Simon Verbeek

Vechtscheiding voorkomen!

1 januari 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Johannes Gerritsen

zeer rap geholpen

27 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Michael Dekker

Fijn!

29 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Hendrikus de Leeuw

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tim Martens

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

31 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Wilhelmina Prins

Snelle match via mediatorkaart.nl

29 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Adriana van de Veen

Snelle match via mediatorkaart.nl

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jan Smeets

Heel positief

24 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Astrid Koster

Google is je grootste vriend

21 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Sanders

Heel positief

21 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marijke van der Horst

De perfecte match

25 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Laura van Vliet

Via Via maar dan beter

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Verbeek

Fijn!

20 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bart Schipper

Mediatorkaart werkt erg fijn

18 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Elizabeth Vermeulen

vlot en makkelijk

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Marijke de Jong

Eindelijk een goede site gevonden

17 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Janneke Peters

Forum bood hulp

16 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marc Blom

Voortreffelijke match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Barry van de Pol

Fijn!

15 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Gerrit Schipper

Fijne service

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Gerardus Veenstra

Vlugge offerte

15 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Bart van Wijk

aangename service

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Martin van Doorn

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

5 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique Peters

Perfecte website

3 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Bart van Veen

Via linkedin niet hetzelfde

23 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice van der Linden

Erg tevreden

20 februari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sabrina Post

Vlugge offerte

11 februari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Kevin Dekker

Ideale website

3 februari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Elizabeth Smits

Positieve ervaring

30 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Martine Bakker

Werkt goed dit

20 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrika Jonker

Aangenaam verrast

15 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Raymond van den Broek

Vlugge offerte

7 januari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Robert Prins

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmina de Koning

Lang leve google

5 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs van Leeuwen

Vlugge offerte

23 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Frank van Doorn

Vlugge offerte

16 november 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Roy van Vliet

Mediatorkaart is top!

8 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David Timmermans

Forum bood hulp

4 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Chantal Smit

Vlugge offerte

6 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Eric de Boer

Goed contact

24 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ruben Maas

Mediatorkaart is top!

23 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jolanda van der Linden

Goed contact

15 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Paulus Gerritsen

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 oktober 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Simone Scholten

Fijne service

30 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sabrina Peeters

Ideale website

22 september 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Johanna Bakker

Perfecte tip

18 september 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jacobus van den Broek

Positieve ervaring

10 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Hendrik Prins

snel geholpen

4 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Rob Verbeek

aangename service

23 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ruben Bosch

Forum bood hulp

18 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Anita van de Veen

aangename service

13 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ramona de Groot

Eindelijk een goede site gevonden

2 augustus 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Vincent Prins

Dé tip

27 juli 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barry van den Broek

Gevonden via forum

22 juli 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Sandra Meijer

Werkt goed dit

15 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petrus de Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 juli 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sylvia van den Broek

Zeer verrast

3 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Anouk Hofman

Goed contact

25 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Annemieke de Boer

Erg tevreden

18 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Yvonne Meijer

Perfecte tip

10 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kelly de Leeuw

Goed contact

5 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Simone Bakker

Duidelijke website

24 mei 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eveline Smeets

Gevonden via forum

18 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jacob de Bruijn

Goed contact

10 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johan Scholten

Mediatorkaart is top!

4 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Nienke de Jong

vlot en makkelijk

29 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Ruben de Bruijn

niet verwacht zo betaalbaar

24 april 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruben Brouwer

Prettige service

20 maart 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Vanessa Vos

Goed contact

25 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Annemarie van de Velden

Google is je grootste vriend

18 februari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike Kramer

betaalbaarder dan ik dacht

2 februari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rob Hendriks

Werkt lekker!

18 januari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sabine van der Laan

aangename service

17 december 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Maartje van Veen

Lang leve google

14 december 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline van Doorn

Uitgelichte mediators uit Cuijk

Lap & Hofmans Advocaten

Groesbeekseweg 4
6581 BH Malden
Nederland

024 820 0780
https://www.lapenhofmans.nl/

Heijltjes Advocaten

Nijmeegsebaan 140
6564 CM Heilig Landstichting
Nederland

024 322 2255
https://www.heijltjes.nl/

2BW Advocaten

Nijmeegsebaan 140
6564 CM Heilig Landstichting
Nederland

024 684 4886
https://www.2bwadvocaten.nl/