Mediator Grave

Heb jij behoefte aan een expert voor mediation in Grave?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Grave verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Grave – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Grave gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Grave
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Grave, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Linden, Mill en Sint Hubert bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Grave

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Grave? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Grave te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld onenigheid hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Grave terecht voor:

  • Mediator scheiding Grave
  • Zakelijke mediation Grave
  • Familie mediation Grave
  • Mediation arbeidsconflict Grave
  • En meer

Alle mediators uit Grave

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Grave – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het geschil moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op het oplossen van een geschil. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Grave. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Grave voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Grave.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Grave

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, uithelpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Grave weet vrijwel alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Ook zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het beëindigen van geschillen is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Grave eindigt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Grave gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Door een aantal stappen te volgen zal je de geschikte persoon vinden. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je ruzie. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Mensen die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Grave.

Scheiden in Grave is vaak niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Grave zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Grave die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Grave, via een betaalbare mediators

Scheiden Grave

Klik op de knop ‘Scheiden Grave‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Grave, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Grave

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een ruzie.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Grave op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Grave.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Grave – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Grave vindt die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Grave.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Grave voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Grave te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Grave.

Veelgestelde vragen over mediation in

Grave

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Grave jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Grave.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Grave. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Grave en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Grave die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Grave

Ondanks de emoties netjes gedeeld

21 juli 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Miranda Kok

Menselijke benadering

23 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Linda van der Meer

Eindelijk van mijn baas af

19 juli 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Gerrit Vink

Echt chapeau

19 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Kim van der Horst

Nalatenschap eerlijk verdeeld

18 juli 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Remco Janssen

Oprecht goed

20 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Maartje van Vliet

Verwachtingen overtroffen

17 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Eva van de Berg

Meer ontvangen dan bedacht

13 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Charlotte Jonker

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

16 juli 2020

Hele fijne ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Jacoba de Haan

Dichter naar elkaar toegegroeid

11 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Margaretha van de Ven

Ook voor werkgevers

17 juli 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Natascha Groen

Eindelijk ruzie opgelost

9 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Angela Willemsen

Ruzie met dochter opgelost

15 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Mirjam de Jong

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

15 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Elisabeth de Lange

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

11 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Anita de Jong

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

9 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Martinus Willemsen

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

11 juli 2020

Hele prettige ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Sabrina van der Horst

Verwachtingen overtroffen

8 juli 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Sjoerd Mulder

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

5 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Sabrina Jacobs

Geoefend mediator

2 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Sharon Koning

Verwachtingen overtroffen

5 juli 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Christiaan van Loon

Op maat afgestemd advies

4 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Susanne de Leeuw

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

5 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Eva van Vliet

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

30 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Jolanda de Ruiter

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

28 juni 2020

- Patricia Smeets

Eindelijk onenigheid opgelost

3 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Dirk van Wijk

Niet alleen voor werknemers

3 juli 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Mark van de Wal

Het idee uit de mediation helpt oprecht

30 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Petra Prins

Ruzie met dochter opgelost

26 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Michiel Huisman

Vaak bereikbaar

29 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel besloten zo.

- Jacoba Hoekstra

Fatsoenlijk geregeld

27 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Steven Martens

Van problemen vlot naar oplossingen

26 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Maurice de Graaf

Vakkundig en vlug

24 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Christiaan Smit

Vechtscheiding voorkomen!

24 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Michael van Veen

Menselijke aanpak

23 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Karin van der Meulen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

22 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Björn Willemsen

Hulp bij scheiding

21 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Sabrina van Leeuwen

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

19 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Erwin Peeters

Tarief viel mee!

15 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Steven Boer

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

18 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Manon van der Meulen

Professioneel en vlug

15 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Brenda van der Meer

Ondanks afstand professioneel geholpen

17 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Kirsten Dijkstra

Meelevend en vriendelijk

10 juni 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Renate Schipper

Onenigheid met dochter opgelost

12 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Adriaan van den Bosch

Scheiding met zilveren randje

8 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Robertus Sanders

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

11 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Marjolein Maas

Scheiding met zilveren randje

10 juni 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Ronald Kok

Uit elkaar met een lichtpuntje.

8 juni 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Marieke van Leeuwen

Na lang onrustig nu rust

9 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Eric van der Meer

Ook voor ons als bedrijf

9 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Kim de Vries

Nalatenschap eerlijk verdeeld

7 juni 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Marijke de Bruijn

Na lang onrustig nu rust

6 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Irene de Haan

Ook voor werkgevers

6 juni 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Sabine Blom

Content

1 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Johanna Sanders

De familie is opnieuw een familie

3 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Tim van den Bosch

Ook voor werkgevers

3 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Simone van den Bosch

Dikwijls bereikbaar

4 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Vincent Gerritsen

Van problemen snel naar oplossingen

30 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Barry Huisman

Na lang onrustig nu ontspanning

29 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Jessica de Groot

Het idee van de mediation helpt oprecht

27 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Robertus de Graaf

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

29 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Rogier de Lange

Het idee uit de mediation helpt echt

26 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Joost de Vos

Fatsoenlijk geregeld

30 mei 2020

De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De prijzen vielen ook alles mee.

- Gerardus van Vliet

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

29 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Mirjam van Beek

Goed gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Verder was het betaalbaar gelukkig.

24 mei 2020

- Linda Vermeulen

De familie is weer een familie

23 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Marcel de Haan

De familie is opnieuw een familie

27 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Christiaan de Groot

Eindelijk rustigere tijden

27 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Martijn van de Wal

Geen testament, wel netjes verdeeld

20 mei 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ruben Kuijpers

Profi en handig geregeld

24 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Miranda van de Berg

Conflict met medewerker opgelost

21 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Robertus Kuipers

Gewoon goed

16 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Peter de Koning

Een lintje krijgen

15 mei 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Antonius van de Velden

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

18 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Elizabeth Smit

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

18 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Thijs Vink

Ervaren mediator

14 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Cindy Hoekstra

Vechtscheiding voorkomen!

13 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Kevin Dekker

Arbeidsconflict behendig aangepakt

11 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Esther Peeters

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

16 mei 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Robert Gerritsen

Geen kant verkiezen

16 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Angela Verbeek

Van problemen snel naar oplossingen

12 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Melanie de Bruin

Moeilijke tijd afgesloten

12 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Maartje Kuipers

Na lang onrustig nu rust

13 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Jacob Koning

Eindelijk onenigheid opgelost

8 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Marleen van de Velden

Vlug in contact

7 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel geregeld zo.

- Jasper van de Ven

Moeilijke tijd afgerond

9 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Karin Janssen

Scheidingmet een lichtpuntje.

8 mei 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Ruud van Vliet

Scheiding met zilveren randje

9 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Pascal Kuijpers

Nalatenschap zo geregeld

8 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Danny de Bruin

Betrokken en aardig

5 mei 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Rob Vos

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

3 mei 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Robin Smeets

Ervaren mediator

6 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Marinus Post

Niks meer te doen met mijn werkgever!

5 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Richard Veenstra

Ondanks afstand professioneel geholpen

30 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Tom de Boer

Vlot in contact

28 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Jacobus van de Brink

Oprecht fijn

27 april 2020

Absoluut super! Dank!

- Adrianus van Beek

Oprecht goed

1 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Thomas Schouten

Het plan was degelijk

27 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Eric Willems

Lastige tijd afgerond

28 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Kirsten Mol

Hulp bij (tiener)dochter

29 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Vincent van de Pol

Tarief viel mee!

25 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Paulus Kok

Fatsoenlijk afgehandeld

23 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Rogier van Dongen

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

22 april 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Anne Sanders

Erfenis zo geregeld

20 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Nicole de Jonge

Erfenis netjes gedeeld

24 april 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Robin van den Heuvel

Vlot in contact

18 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Richard de Haan

Uitstekend geregeld De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

18 april 2020

- Jacobus Gerritsen

Prijs viel mee!

17 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Rob Scholten

Ervaren mediator

20 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Kirsten Mulder

Nalatenschap zo afgehandeld

18 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Hendrika Prins

Gelukkig nu rustigere tijden

18 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Roel Boer

Meelevend en welwillend

17 april 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Marieke de Graaf

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

14 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Ivo Kuipers

De mediator was fijn!

13 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Barbara van den Heuvel

Moeilijke periode afgerond

14 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Charlotte Veenstra

Ondanks afstand professioneel geholpen

15 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Erwin Bos

Het plan was goed

14 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Vanessa de Koning

Op maat afgestemd advies

9 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Melanie Brouwer

Ervaren mediator

6 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Robin Groen

Vechtscheiding voorkomen!

11 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Michiel Hoekstra

Simpel en vlot

4 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Michel Mol

Na lang turbulent nu rust

2 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Björn Hendriks

Meelevend en vriendelijk

6 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Diana van der Linden

Scheidingmet een lichtpuntje.

1 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Christian de Lange

De mediator was fijn!

5 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Robin Post

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

30 maart 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Sabrina Verhoeven

Na lang onrustig nu ontspanning

1 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Ramona Peeters

Oprecht onpartijdig

1 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Bram van der Meer

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

7 maart 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Thomas Jacobs

Snel afgehandeld!

24 februari 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- David de Bruijn

Het idee uit de mediation helpt oprecht

30 januari 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Dennis Jacobs

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

21 januari 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Nathalie de Vos

Dichter naar elkaar toegegroeid

28 december 2019

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Koen Driessen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerrit Boer

snel geholpen

28 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Rogier van Dongen

erg betaalbaar

30 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier Scholten

Aangenaam verrast

30 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Adrianus Jacobs

Zeer verrast

26 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Pieter van der Horst

Ideale match

25 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelis van Dongen

Perfecte website

28 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Simon Brouwer

Perfecte tip

21 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robertus van de Velde

Goede werking van de website

25 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Joris van de Brink

Duidelijke website

26 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Rutger van de Pol

Voortreffelijke match

18 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Roel Molenaar

Positieve ervaring

21 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Kim Scholten

Zeer verrast

19 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Kirsten van der Heijden

Werkt lekker!

17 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jan van de Velden

Goede werking van de website

16 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marjolein van Dongen

Perfecte website

17 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Christiaan Huisman

Duidelijke website

16 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Angelique de Ruiter

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jacoba van de Berg

vlot en makkelijk

11 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Bas Vos

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

17 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Sharon van den Heuvel

Ideale tip

15 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jelle Smits

Forum bood hulp

7 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marieke Wolters

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

2 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Alexander van der Meulen

Lang leve google

20 februari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacobus van de Brink

Via forum hier terechtgekomen

14 februari 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Anna Koster

Goed contact

10 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Brenda Verbeek

Gevonden via forum

3 februari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Angelique Peters

Erg tevreden

25 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Tamara van de Veen

Geen linkedin nodig

23 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacoba Brouwer

Dé tip

11 januari 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacob van Dam

Goed contact

11 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Simone van den Heuvel

Ideale website

8 januari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nienke van Doorn

Vlugge offerte

5 december 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Karin de Vos

Mediatorkaart werkt erg fijn

1 december 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Eveline Brouwer

Perfecte tip

28 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Rob Kok

Snelle match via mediatorkaart.nl

20 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin Jansen

Dit werkt fijn

11 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Simon de Leeuw

Dit werkt fijn

3 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Suzanne Bosch

Via Via maar dan beter

27 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Chantal Kramer

aangename service

21 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Hendrikus van der Heijden

Fijne service

12 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Barbara Bos

Lang leve google

10 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Miranda Peeters

Goed contact

26 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Erwin de Graaf

De perfecte match

24 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacoba van de Brink

Ideale match

13 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nathalie van Leeuwen

Snelle offerte

6 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Patrick van der Linden

Via forum hier terechtgekomen

2 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ilona Vink

Perfecte tip

23 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrikus Janssen

Mediatorkaart werkt erg fijn

19 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Björn van der Laan

Eindelijk een fijne site

8 augustus 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelia Peters

Voortreffelijke match

7 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wilhelmina van de Pol

Positieve ervaring

31 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jasper Bos

Dit werkt fijn

25 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacqueline van Vliet

Vlugge offerte

15 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marco Dekker

Aangenaam verrast

6 juli 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Dave de Bruin

Erg tevreden

29 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Bas Postma

De perfecte match

20 juni 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dirk van Wijk

erg snel

13 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Nicole Willems

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

11 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Albert de Boer

Werkt lekker!

3 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cornelis Timmermans

Heel positief

30 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Joyce Koning

Forum bood hulp

16 mei 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Rogier Veenstra

Goed contact

14 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Melanie van Wijk

Via forum hier terechtgekomen

3 mei 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Mark Dekker

Fijn!

28 april 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Christian van Dam

Ideale tip

18 april 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marco Schipper

aangename service

18 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Simon Kuipers

Snelle match via mediatorkaart.nl

2 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Klaas Schouten

Snelle offerte

25 januari 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Gerardus Wolters

Aangenaam verrast

10 februari 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Hanneke van Wijk

Snelle offerte

23 januari 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Bas Peters

Google is je grootste vriend

20 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anita Veenstra

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

25 december 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Marieke van Dongen

Uitgelichte mediators uit Grave

Janzing Brink Schipperus advocaten | mediation

Kasteellaan 28
6602 DE Wijchen
Nederland

024 641 1555
http://www.jbs-advocaten.nl/

Wassink Advocatuur

14
Zomertaling 131
6601 DW Wijchen

024 333 3004
http://www.wassinkadvocatuur.nl/

Mr. J.a.j. Dappers B.V.

Walstraat 3-5
5371 AL Ravenstein
Nederland

0486 414 070
http://www.d-hadvocaten.nl/