Mediator Lelystad

Wil jij een betaalbare mediator uit Lelystad die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Lelystad verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Lelystad – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Lelystad gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Lelystad
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lelystad, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nagele, Rutten en Swifterbant bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Lelystad

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Lelystad? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Lelystad te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict te sussen. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan ruzie over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Voor de grotere ondernemingen is het ook een goed idee om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Lelystad terecht voor:

  • Mediator scheiding Lelystad
  • Zakelijke mediation Lelystad
  • Familie mediation Lelystad
  • Mediation arbeidsconflict Lelystad
  • En meer

Alle mediators uit Lelystad

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Lelystad – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een conflict. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Lelystad. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Lelystad voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Lelystad.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Lelystad

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, helpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Lelystad weet alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het oplossen van geschillen is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Lelystad is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Lelystad gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet makkelijk om de juiste persoon te kiezen. Wij helpen je voorbereid op weg door je een aantal tips te geven. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn jou gaat helpen met je conflict. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Lelystad.

Scheiden in Lelystad is natuurlijk pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Lelystad zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Lelystad die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Lelystad, via een betaalbare mediators

Scheiden Lelystad

Klik op de knop ‘Scheiden Lelystad‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Lelystad, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Lelystad

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je op moet letten. In de aanvraag is het cruciaal dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de ervaring heeft om jouw conflict te beëindigen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Lelystad op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Lelystad.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Lelystad – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Lelystad die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Lelystad.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Lelystad voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Lelystad te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Lelystad.

Veelgestelde vragen over mediation in

Lelystad

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Lelystad jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Lelystad.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Lelystad. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Lelystad en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Lelystad die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Lelystad

Vaak bereikbaar

7 september 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Fijn hoe gauw dit ging.

- Marcel Boer

Prijs viel mee!

5 september 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Kelly Smeets

Dichter naar elkaar gekomen

30 augustus 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Judith Verbeek

Tarief viel mee!

1 september 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Wilhelmina van der Linden

Persoonlijke aanpak

26 augustus 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Christiaan van de Wal

Simpel en vlug

21 augustus 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Robertus Schouten

Uit elkaar met een lichtpuntje.

18 augustus 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Albert de Groot

Meer gekregen dan bedacht

13 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Nicole Schouten

Echtscheiding met zilveren randje

11 augustus 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Remco Evers

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

6 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Sander de Graaf

Geoefend mediator

6 augustus 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Ramona van de Ven

Onenigheid met dochter opgelost

2 augustus 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Elisabeth Peeters

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

30 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Robertus de Jonge

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

30 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Roel van den Broek

Fatsoenlijk afgehandeld

23 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Hendrik Bakker

Content

23 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Nathalie Willems

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

25 juli 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Albert Kramer

Profi en handig geregeld

22 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Klaas Hoekstra

Arbeidsconflict kundig opgelost

23 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Wendy de Vos

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

17 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Hendrikus van Beek

Eindelijk onenigheid opgelost

22 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Saskia Sanders

Moeilijke tijd afgesloten

16 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Albert Dijkstra

Echt objectief

21 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Michiel Wolters

Een schouderklopje krijgen

21 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Richard Kok

De mediator was goed!

16 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Sanne van den Heuvel

Menselijke aanpak

12 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons beide.

- Danny Jonker

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

14 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Astrid Verhoeven

Ook voor werkgevers

13 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Wouter Jansen

Meelevend en vriendelijk

13 juli 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Angela van Vliet

Echt neutraal

16 juli 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Wendy Vink

Na lang turbulent nu ontspanning

8 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Richard Prins

Veelal bereikbaar

9 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Prettig hoe vlot dit ging.

- Anna Kok

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

8 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Leonie Brouwer

Kwetsbare afhandeling top besloten

8 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Richard van den Bosch

Conflict met medewerker opgelost

7 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Evelien de Haan

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

6 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Patricia Scholten

Menselijke aanpak

5 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Hendrik Blom

Meer gekregen dan verwacht

9 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Alexander Schouten

Gewoon goed

8 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Joost de Vries

Moeilijke periode afgerond

5 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Maria Jacobs

Erfenis zo geregeld

30 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Jelle Evers

Ervaren mediator

2 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Joyce van Dongen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

30 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Jolanda de Lange

Erfenis eerlijk gedeeld

27 juni 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Marloes van de Veen

Vechtscheiding voorkomen!

24 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Ruud Bosch

Snel afgehandeld!

27 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Nicolaas van de Wal

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

28 juni 2020

Zeer fijne ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Michael de Boer

Ondanks afstand bekwaam geholpen

24 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Franciscus Hermans

Gevoelige kwestie goed geregeld

26 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Laura Martens

Erfenis zo geregeld

23 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Edwin van der Linden

Geen kant kiezen

18 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Sabine Schipper

Conflict met werknemer opgelost

21 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Sabrina van Dijk

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

19 juni 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Manon Kramer

Begeleiding bij (tiener)dochter

17 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Marieke Bakker

Het plan was degelijk

21 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Guido Martens

Niet enkel voor personeel

21 juni 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Martine van Wijk

Vechtscheiding voorkomen!

14 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Maria van Dam

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

13 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Sandra Brouwer

De mediator was fijn!

17 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Tom de Bruijn

Simpel en vlug

12 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Eva Hoekstra

Echt chapeau

11 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Michael Koning

Fatsoenlijk afgehandeld

8 juni 2020

De aanleiding was overigens niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Ruud Kuipers

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

14 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Jacob van den Broek

De mediator was fijn!

8 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Deborah Janssen

Echt chapeau

12 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marc van Vliet

Een lintje krijgen

4 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Susanne Boer

Na lang onrustig nu ontspanning

5 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Marianne van den Heuvel

Het idee van de mediation helpt echt

3 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Deborah van Veen

Geen testament, wel netjes verdeeld

2 juni 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Robertus van der Horst

Op maat afgestemd advies

7 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Charlotte van de Berg

Pijnlijke tijd afgesloten

5 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Eric Bos

Het plan was aantrekkelijk

31 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Jacoba Jonker

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

30 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Jeffrey Schouten

Een lintje verdiend

30 mei 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Elizabeth van Leeuwen

Het idee was degelijk

29 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Nathalie van den Heuvel

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

30 mei 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Barry Hoekstra

Meelevend en welwillend

30 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Cornelis van der Horst

Ondanks afstand professioneel geholpen

29 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Iris van der Meulen

Meer ontvangen dan verwacht

26 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Chantal Willems

Niet alleen voor werknemers

28 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Thijs van Wijk

Vechtscheiding voorkomen!

30 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Edwin van de Pol

Eindelijk van mijn baas af

26 mei 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marjolein Schouten

Oprecht rechtvaardig

24 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Remco van der Laan

Vlot afgehandeld!

25 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Niels de Bruijn

Meer ontvangen dan verwacht

25 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Steven de Leeuw

Meelevend en welwillend

23 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Johan Hermans

Echt chapeau

18 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Frank Kuiper

Dichter naar elkaar toegegroeid

22 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Alexander Timmermans

Gewoon prima

21 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Marc van der Meer

Meer gekregen dan verwacht

21 mei 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Elizabeth Vermeulen

Vakkundig en snel

20 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Ramona van de Wal

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

16 mei 2020

Hele prettige ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Matthijs van Loon

Simpel en vlot

19 mei 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Michel van de Pol

Dichter naar elkaar gekomen

13 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Cornelis de Jonge

Pijnlijke tijd afgerond

17 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Charlotte van Dongen

Snel geregeld

15 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Martine de Jonge

Niet enkel voor werknemers

14 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Franciscus de Bruijn

Gewoon fijn

14 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Rob Schipper

Vechtscheiding voorkomen!

13 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Ronald de Koning

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

13 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Tim Hermans

Pijnlijke periode afgesloten

13 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Mariska de Koning

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

9 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Arie van de Wal

Simpel en vlot

5 mei 2020

Absoluut super! Dank!

- Ruud de Leeuw

Ervaren mediator

6 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jelle Bos

Lastige tijd afgerond

7 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Eva Molenaar

Prijs viel mee!

2 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Jasper Kok

Profi en handig geregeld

5 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Ramona van de Wal

Persoonlijk afgestemd advies

2 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Björn de Graaf

Boven verwachting

4 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Miranda Scholten

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

29 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Kirsten Molenaar

Persoonlijke benadering

28 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Michel Veenstra

Het idee van de mediation helpt enorm

28 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Wouter Koning

Na lang turbulent nu ontspanning

2 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Daniël de Ruiter

Eindelijk conflict opgelost

26 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Barry Martens

Pijnlijke tijd afgesloten

25 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Niels van Dam

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

25 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Barbara Vermeulen

Dichter naar elkaar gekomen

23 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sjoerd van de Brink

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

25 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Sjoerd Verbeek

Echtscheiding met zilveren randje

24 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Petra Hofman

Tevreden

22 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Simone de Bruin

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

23 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Marjolein van Dijk

Niets meer te maken met mijn werkgever!

24 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Jolanda Brouwer

Meelevend en vriendelijk

21 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Hendrik Jacobs

Gelukkig nu ruzie opgelost

18 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Ramona Driessen

De mediator was goed!

19 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Ilona de Jong

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

15 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Sharon Scholten

Oprecht objectief

15 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Geweldig.

- Susanne Koning

Betrokken en aardig

17 april 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Jacoba Willemsen

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

18 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Elizabeth Prins

Ondanks afstand bekwaam geholpen

13 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Martinus Smit

Niet alleen voor werknemers

9 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Hendrik Martens

Professioneel en snel

11 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Alexander Huisman

Vlot in contact

15 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel besloten zo.

- Eva van de Berg

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

7 april 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Barry Driessen

Gelukkig nu conflict opgelost

12 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Johanna Huisman

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

12 april 2020

Zeer prettige ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Antonius Jansen

Het idee uit de mediation helpt enorm

7 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Daniël Schouten

Dichter naar elkaar toegegroeid

6 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Suzanne Huisman

Simpel en snel

5 april 2020

Absoluut top! Dank!

- Kirsten van de Berg

vlot afgehandeld

6 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Guido van de Wal

Meer ontvangen dan verwacht

3 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Richard Smits

Goed geregeld

7 april 2020

De reden was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Ronald Koster

Echt chapeau

2 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Sjoerd Jacobs

Arbeidsconflict behendig opgelost

29 maart 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Bastiaan van de Veen

Moeilijke tijd afgerond

2 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Mirjam Kuijpers

Betrokken en aardig

13 maart 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Renate Janssen

Na lang turbulent nu rust

25 februari 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Marloes Boer

Niets meer te doen met mijn werkgever!

28 januari 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Bas Bosman

Hulp bij uit elkaar gaan

16 januari 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Daniëlle Blom

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

21 december 2019

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Manon Kok

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

27 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Wouter van der Laan

Fijn!

28 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Adriaan Brouwer

Perfecte tip

29 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jacoba Verhoeven

Voortreffelijke match

1 april 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jelle Koster

Aangenaam verrast

24 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Hanneke de Ruiter

Via linkedin niet hetzelfde

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Laura Bosman

Ideale tip

22 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Adriana van den Bosch

Werkt goed dit

27 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Danny van de Ven

Geen linkedin nodig

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole Schipper

Geen linkedin nodig

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd van Vliet

Ideale match

20 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ilona de Bruin

Google is je grootste vriend

21 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom Dekker

Lang leve google

23 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René Koning

Mediatorkaart werkt erg fijn

18 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Inge van der Horst

Vlugge offerte

19 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Elisabeth Willems

betaalbaar en professioneel

14 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rutger de Leeuw

Mediatorkaart werkt erg fijn

17 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Catharina van Vliet

Via forum hier terechtgekomen

15 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Hendrikus de Groot

Prettige service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Petra de Leeuw

Eindelijk een goede site gevonden

16 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Pieter Kok

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Eva Jacobs

De perfecte match

6 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cindy van der Linden

Ideale tip

4 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maartje van de Brink

Via linkedin niet hetzelfde

27 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Thomas van de Brink

Via Via maar dan beter

15 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus van der Heijden

Google is je grootste vriend

10 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Niels Koning

Via Via maar dan beter

1 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier van Dongen

Mediatorkaart werkt erg fijn

25 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Danny van de Ven

Positieve ervaring

30 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Franciscus Dekker

Voortreffelijke match

23 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tamara Boer

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

9 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jelle van de Veen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriana Schipper

Via forum hier terechtgekomen

9 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Ronald de Boer

Aangenaam verrast

7 december 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marinus van de Pol

Ideale match

5 december 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Remco van der Laan

Duidelijke website

26 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bastiaan Vink

Erg tevreden

16 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Nancy de Graaf

Voortreffelijke match

12 november 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wouter Driessen

Ideale match

6 november 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Simone Vermeulen

Werkt goed dit

31 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marieke Schipper

betaalbaar en professioneel

28 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Linda Maas

betaalbaarder dan ik dacht

23 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Niels Groen

Zeer verrast

10 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Irene Schipper

Werkt goed dit

5 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Alexander Molenaar

Dé tip

28 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Christiaan van Dongen

Forum bood hulp

20 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Michiel Hermans

Super service

16 september 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marcel de Jonge

Snelle match via mediatorkaart.nl

5 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ivo Vos

Prettige service

1 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Wouter Schouten

Ideale match

23 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maurice Maas

vlot en makkelijk

16 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Anita Boer

Mediatorkaart is top!

8 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Nicolaas Hoekstra

Snelle offerte

1 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Patrick van Dijk

Goed contact

1 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anne Scholten

Dit werkt fijn

24 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Antonius Bosman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

18 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jasper Kok

Voortreffelijke match

7 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ellen Postma

Lang leve google

4 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Femke Hofman

Voortreffelijke match

24 juni 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Yvonne de Koning

niet verwacht zo betaalbaar

18 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus de Vos

Eindelijk een fijne site

12 juni 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Adriana de Ruiter

Eindelijk een goede site gevonden

2 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ramona de Wit

betaalbaarder dan ik dacht

24 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith Kuipers

Eindelijk een goede site gevonden

23 mei 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Lisette Visser

Lang leve google

9 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Guido Bosman

Ideale match

6 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Willem van de Velden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petra van de Berg

betaalbaar en professioneel

21 april 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc Hendriks

niet verwacht zo betaalbaar

17 maart 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin de Leeuw

Ideale match

23 februari 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Roy Visser

Dé tip

7 februari 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Margaretha Peters

Perfecte website

1 februari 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Remco de Vos

zeer rap geholpen

6 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Margaretha Dekker

erg betaalbaar

20 december 2018

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thijs de Jonge

Voortreffelijke match

11 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sebastiaan Driessen

Werkt lekker!

29 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marco van der Laan

Uitgelichte mediators uit Lelystad

Maya Toneva

Tonnenbergerhout 23
3845 HH Harderwijk
Nederland

06 21587887
http://mayamediation.nl/

Offermanns Advocaten & Mediators

Gildenveld 26-A
3892 DH Zeewolde
Nederland

036 522 4907
http://www.offermannsadvocaten.nl/

Tekke Advies | mediation | juridisch advies bij ontslag

Dennenlaan 30
3843 BX Harderwijk
Nederland

06 23738609
http://tekke-advies.nl/