Mediator Maarssen

Wil jij een top mediator uit Maarssen die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Maarssen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Maarssen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Maarssen gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Maarssen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maarssen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vleuten, Nieuwersluis en Harmelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Maarssen

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Maarssen? Het kan moeilijk zijn om de beste mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Maarssen te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet wanneer het slim is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten gebruiken. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een arbeidsconflict. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Maarssen. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere ondernemingen is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Maarssen terecht voor:

  • Mediator scheiding Maarssen
  • Zakelijke mediation Maarssen
  • Familie mediation Maarssen
  • Mediation arbeidsconflict Maarssen
  • En meer

Alle mediators uit Maarssen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Maarssen – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Maarssen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Maarssen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Maarssen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Maarssen

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Maarssen voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Maarssen weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Het beëindigen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Maarssen is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Maarssen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste partij te vinden. Door een aantal stappen te doorlopen zal je de geschikte persoon vinden. Het moet immers wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je geschil. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Maarssen.

Scheiden in Maarssen is vaak vervelend, maar met een mediator scheiden uit Maarssen zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Maarssen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Maarssen, via een betaalbare mediators

Scheiden Maarssen

Klik op de knop ‘Scheiden Maarssen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Maarssen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Maarssen

Het is natuurlijk altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Je wilt vanzelfsprekend direct uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een ruzie.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Maarssen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Maarssen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Maarssen – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Maarssen die bij jouw conflict past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Maarssen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Maarssen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Maarssen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Maarssen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Maarssen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Maarssen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Maarssen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Maarssen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Maarssen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Maarssen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Maarssen

De mediator was goed!

6 september 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Evelien de Ruiter

Profi en vlot geregeld

8 september 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Deborah Willems

Pijnlijke tijd afgerond

27 augustus 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Simon van de Berg

Goed gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

1 september 2020

- Marianne Verhoeven

Direct opgelost!

24 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Angelique van der Heijden

Onenigheid met dochter opgelost

24 augustus 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Marinus de Wit

Tevreden

13 augustus 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Melanie de Leeuw

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

13 augustus 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Simone Peeters

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

7 augustus 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Simone Hofman

Niks meer te maken met mijn werk!

5 augustus 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Ramona van Loon

Ruzie met dochter opgelost

2 augustus 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Adrianus van de Pol

De familie is opnieuw een familie

3 augustus 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Sjoerd Peters

Persoonlijk afgestemd advies

29 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Natascha Driessen

Uiteindelijk van mijn baas af

24 juli 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Adriaan Groen

Snel geregeld

27 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Bram Smits

Na lang turbulent nu rust

26 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Manon Bosch

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

24 juli 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Marco Sanders

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

26 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Catharina Mol

Profi en vlot geregeld

24 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Caroline Driessen

Het plan was goed

17 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Christian Jacobs

Hulp bij (tiener)dochter

17 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Joost de Bruin

Onzekere kwestie goed geregeld

20 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Joyce de Vos

Gelukkig nu rustigere tijden

20 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Erik Timmermans

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

19 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Roy de Vries

Meer ontvangen dan bedacht

14 juli 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Michiel Driessen

De mediator was verstandig!

14 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Ramona Hermans

Ervaren mediator

12 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Frank van der Laan

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

12 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Roy Dekker

Begeleiding bij (tiener)dochter

9 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Bram Willems

Ondanks afstand professioneel geholpen

15 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Kevin van der Horst

Het idee van de mediation helpt echt

12 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Bastiaan Martens

Nalatenschap eerlijk gedeeld

7 juli 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Ramona Peeters

Ondanks afstand professioneel geholpen

7 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Marcel van der Linden

Betrokken en sympathiek

11 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Ronald Post

Simpel en vlot

4 juli 2020

Helemaal super! Dank!

- Christiaan Kramer

Gelukkig nu rustigere tijden

10 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Mariska Jansen

Ondanks afstand professioneel geholpen

2 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Patrick van Doorn

Prijs viel mee!

7 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Evelien Verbeek

Uit elkaar met een lichtpuntje.

6 juli 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Michael Jacobs

Lastige tijd afgesloten

1 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Jessica Hoekstra

Arbeidsconflict behendig opgelost

5 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Roel de Boer

Op maat afgestemd advies

2 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons allebei.

- Karin Peeters

Pijnlijke periode afgesloten

2 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Rob Janssen

De mediator was goed!

3 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Martinus van de Ven

Niet prijzig

24 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Bianca van Wijk

Het idee van de mediation helpt echt

28 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Ivo van de Veen

Pijnlijke periode afgerond

25 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Nicolaas Post

Meelevend en vriendelijk

22 juni 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Wouter Brouwer

Het idee van de mediation helpt enorm

21 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Margaretha Kuijpers

Vakkundig en vlug

26 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Rogier Bosman

Gelukkig nu rustigere tijden

22 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Paulus Prins

Erfenis zo geregeld

24 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Laura Hoekstra

vlot geregeld

22 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Annemarie Martens

Het idee uit de mediation helpt enorm

17 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Patrick Koster

Een schouderklopje verdiend

19 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Wilhelmina Sanders

Scheidingmet een lichtpuntje.

14 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Adriaan Kok

Van problemen snel naar oplossingen

16 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Marcel Janssen

Nalatenschap zo geregeld

18 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Jeroen Peeters

Geoefend mediator

17 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Astrid Bakker

Gelukkig nu conflict opgelost

15 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Arie Veenstra

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

14 juni 2020

Lieve hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Marco Post

Fatsoenlijk afgehandeld

9 juni 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Brenda Dijkstra

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

9 juni 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Bart van de Velde

Lastige tijd afgerond

11 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Irene Boer

Gewoon fijn

11 juni 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Ellen Willemsen

Niets meer te doen met mijn werkgever!

9 juni 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Marijke Hendriks

Prima geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

10 juni 2020

- Raymond de Wit

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

8 juni 2020

- Michael van der Laan

Gewoon fijn

6 juni 2020

Helemaal top! Dank!

- Raymond Martens

Tevreden

1 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Patrick van de Brink

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

8 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Miranda van Leeuwen

Ondanks afstand professioneel geholpen

1 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Deborah Boer

Niet enkel voor werknemers

1 juni 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Wilhelmina Schipper

Boven verwachting

4 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Remco de Ruiter

Na lang turbulent nu rust

28 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- David Schipper

Niet alleen voor werknemers

28 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Dirk van der Linden

Professioneel en snel

31 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Marinus Mol

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

1 juni 2020

- Annemarie van Doorn

Professioneel en vlug

30 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Tessa de Haan

Eindelijk onenigheid opgelost

31 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Klaas de Bruin

Prijs viel mee!

23 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Dave van Loon

Gewoon prima

22 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Michel Koster

Ook voor werkgevers

25 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Marloes van den Heuvel

Niet duur

25 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot geregeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Christian de Graaf

Vlot in contact

23 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Simon Smits

Gewoon prima

20 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Niels van Leeuwen

Erfenis zo geregeld

23 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Pascal Groen

Eindelijk conflict opgelost

24 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Johannes de Haan

Echt objectief

16 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Martijn van der Linden

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

21 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Matthijs Boer

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

17 mei 2020

Zeer prettige ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Wendy de Haan

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

20 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Ruben van Wijk

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

20 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Jessica van de Wal

Profi en handig geregeld

18 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Angelique de Jong

Het idee was degelijk

15 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Petronella Koning

Vlug in contact

13 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Marcel Mol

Vechtscheiding voorkomen!

13 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Roy van de Pol

Hulp bij uit elkaar gaan

15 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Tom Hoekstra

Gewoon goed

14 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Petra Bosman

Moeilijke periode afgesloten

14 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Ingrid van Veen

Niet alleen voor werknemers

11 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Pascal Peters

Uiteindelijk van mijn baas af

7 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Ramona van der Linden

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

7 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Roy van Dijk

Boven verwachting

7 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Hendrika Maas

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

5 mei 2020

Zeer fijne ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Bart Smeets

Eindelijk rustigere tijden

3 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Jelle Hoekstra

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

7 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Martine Gerritsen

Tarief viel mee!

6 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Remco Schouten

Simpel en vlug

2 mei 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Anouk van de Wal

Uitstekend geregeld De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

2 mei 2020

- Robert Koster

Onenigheid met dochter opgelost

2 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Albert de Wit

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

29 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Martine van Leeuwen

Goed geregeld De reden was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

1 mei 2020

- Sabrina Martens

Ondanks afstand professioneel geholpen

29 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Marleen Evers

Persoonlijk afgestemd advies

30 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Sabrina Hofman

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

26 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- René van Leeuwen

Ruzie met personeelslid opgelost

28 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Pascal Bos

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

27 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Richard Hofman

Snel geregeld

23 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Danny Bos

Vaak bereikbaar

25 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Ellen Sanders

Niet duur

21 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Christiaan Jansen

Snel geregeld

21 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Antonius van de Velde

Niet enkel voor werknemers

21 april 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Erik Verhoeven

Profi en handig geregeld

20 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Richard van der Laan

Snel afgehandeld

21 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Kim Mulder

Het idee van de mediation helpt enorm

19 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Rutger Schipper

De mediator was fijn!

18 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Sharon Molenaar

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

18 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Michiel de Haan

Vaak bereikbaar

16 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Ingrid de Koning

Fatsoenlijk geregeld

17 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Michel van de Berg

Eindelijk onenigheid opgelost

12 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Matthijs Vos

Snel afgehandeld!

9 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Michiel van Beek

Dikwijls bereikbaar

15 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Petra Jonker

Meelevend en welwillend

9 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Barry Jonker

Geoefend mediator

12 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Femke Jonker

Geen kant kiezen

9 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Dirk de Boer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

11 april 2020

Hele prettige ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Christian van de Berg

Oprecht objectief

8 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Johannes de Koning

Scheidingmet een lichtpuntje.

9 april 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Angelique Schouten

Niks meer te maken met mijn werk!

9 april 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Deborah Hofman

De mediator was goed!

2 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Jacqueline de Jonge

Simpel en vlot

6 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Caroline van den Broek

Na lang turbulent nu rust

4 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Linda Hoekstra

Geoefend mediator

4 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jeffrey de Groot

Hulp bij (tiener)dochter

4 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Rob van de Pol

Prijs viel mee!

7 maart 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Inge van Loon

Simpel en vlot

24 februari 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Klaas Post

Professioneel en snel

5 februari 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Jeffrey Mol

Boven verwachting

17 januari 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Annemarie Martens

Geen kant kiezen

24 december 2019

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Femke de Jong

Ideale tip

31 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Evelien Vink

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

29 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Eva Visser

vlot en makkelijk

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Adrianus Hoekstra

vlot en makkelijk

28 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Wilhelmina Timmermans

Mediatorkaart werkt erg fijn

25 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Dennis van den Broek

Zeer verrast

25 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Vanessa van de Veen

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eveline de Leeuw

vlot en makkelijk

24 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Nicole van de Veen

Gevonden via forum

25 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Martijn van de Wal

Dit werkt fijn

23 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Claudia Bos

Via forum hier terechtgekomen

23 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Hendrika van de Brink

niet verwacht zo betaalbaar

24 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Alexander Bakker

betaalbaarder dan ik dacht

22 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent Bosch

Perfecte website

19 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marleen Wolters

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Lisette van der Horst

Fijn!

20 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Wendy van Dongen

Lang leve google

19 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simon Koster

Vlugge offerte

18 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Maurice van de Velden

Via forum hier terechtgekomen

12 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Johanna Evers

Duidelijke website

11 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Pascal van der Meulen

Snelle match via mediatorkaart.nl

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jasper van de Velde

niet verwacht zo betaalbaar

5 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Antonius Janssen

aangename service

27 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Tamara Huisman

Snelle match via mediatorkaart.nl

27 februari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Alexander van Doorn

Vlugge offerte

18 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Barbara Koning

Ideale match

13 februari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anne van der Heijden

Goed contact

3 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Erik Kuiper

Mediatorkaart werkt erg fijn

25 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Rogier Jonker

Duidelijke website

23 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marco de Vries

Snelle offerte

14 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Pascal van de Ven

Werkt lekker!

7 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Willem Peters

Google is je grootste vriend

11 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark Prins

Ideale match

28 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris Verhoeven

Geen linkedin nodig

21 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nancy van der Linden

snelle service

16 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Natasja Jonker

Mediatorkaart is top!

12 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Wilhelmus Smit

Goed contact

3 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sabrina van de Brink

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

26 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Deborah de Jonge

Erg tevreden

26 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Klaas de Wit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martine van de Berg

Positieve ervaring

14 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Dirk Schouten

Mediatorkaart werkt erg fijn

7 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Michiel de Groot

Perfecte tip

30 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sanne van Wijk

vlot en makkelijk

26 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Ivo Janssen

Ideale match

18 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Franciscus Veenstra

Via forum hier terechtgekomen

9 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Angelique de Bruin

De perfecte match

4 september 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sander van der Linden

Perfecte tip

23 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adriaan Meijer

Forum bood hulp

17 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Ellen Vos

Goede werking van de website

15 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Suzanne Verbeek

Fijn!

7 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Stefan Evers

Super service

1 augustus 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ilse Bosman

Mediatorkaart werkt erg fijn

18 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Richard van der Horst

Erg tevreden

13 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jacoba Willems

Aangenaam verrast

8 juli 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ruben Dekker

niet verwacht zo betaalbaar

2 juli 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michiel Schipper

Eindelijk een fijne site

23 juni 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maarten Mulder

snelle service

16 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Karin Bosch

Vlugge offerte

12 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Nancy Willemsen

Goed contact

3 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Patrick de Graaf

snel geholpen

25 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Sylvia de Haan

Snelle offerte

17 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Mirjam de Leeuw

Snelle match via mediatorkaart.nl

9 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Cindy Kok

Perfecte tip

9 mei 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Frank van Dam

Werkt goed dit

2 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Guido Molenaar

Goede werking van de website

18 april 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Daniël Smits

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

6 maart 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Evelien Molenaar

snelle service

20 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marcel Wolters

Fijne service

7 februari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Wilhelmus Peters

Goed contact

30 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Margaretha van Doorn

Perfecte tip

13 januari 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jeffrey de Vries

Fijne service

15 december 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Adrianus van de Velde

Goede werking van de website

14 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Evelien van de Brink

Via linkedin niet hetzelfde

16 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ellen de Bruin

Uitgelichte mediators uit Maarssen

Divorce Company – Virginie Lapidaire

Raadhuisstraat 31
3603 AV Maarssen
Nederland

030 207 7703
http://www.divorce-company.nl/

Dingemans Advocaten

Raadhuisstraat 31
3603 AV Maarssen
Nederland

0346 284 944
http://www.dingemansadvocaten.nl/

TIEN A&M

Nicolaas Basterthof 2
3603 EP Maarssen
Nederland

06 31779862
http://tienarbeidsrecht.nl/