Mediator Maasbree

Ben jij opzoek naar een professionele mediator in Maasbree die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Maasbree verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Maasbree – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Maasbree gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Maasbree
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maasbree, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit America, Evertsoord en Tegelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Maasbree

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Maasbree? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Maasbree te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt of het aan te raden is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen gebruiken. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict te sussen. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Maasbree. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Maasbree terecht voor:

  • Mediator scheiding Maasbree
  • Zakelijke mediation Maasbree
  • Familie mediation Maasbree
  • Mediation arbeidsconflict Maasbree
  • En meer

Alle mediators uit Maasbree

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Maasbree – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die zich bezighoud met het laten verdwijnen van een geschil. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Maasbree. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Maasbree voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Maasbree.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Maasbree

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Maasbree weet vrijwel alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. De mediator uit Maasbree is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Maasbree gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste partij te vinden. Door een aantal stappen te volgen zal je de geschikte persoon vinden. Het moet natuurlijk wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je geschil. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Koppels die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Maasbree.

Scheiden in Maasbree is natuurlijk vervelend, maar met een mediator scheiden uit Maasbree zal je jouw relatie pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Maasbree die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Maasbree, via een betaalbare mediators

Scheiden Maasbree

Klik op de knop ‘Scheiden Maasbree‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Maasbree, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Maasbree

Het is natuurlijk altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de know-how heeft om jouw conflict te beëindigen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de persoon die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Maasbree op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Maasbree.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Maasbree – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Maasbree die bij jouw conflict past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Maasbree.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Maasbree voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Maasbree te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Maasbree.

Veelgestelde vragen over mediation in

Maasbree

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Maasbree jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Maasbree.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Maasbree. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Maasbree en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Maasbree die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Maasbree

Na lang onrustig nu ontspanning

8 september 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Anne Kok

Snel in contact

3 september 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel geregeld zo.

- Marijke Peeters

Van problemen vlot naar oplossingen

2 september 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Joris Molenaar

Echt onpartijdig

30 augustus 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Anouk Veenstra

Vlot in contact

20 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Stefan Koning

Niet duur

26 augustus 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sjoerd Bakker

Ervaren mediator

18 augustus 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Vanessa de Graaf

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

12 augustus 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Raymond van Veen

Na lang turbulent nu ontspanning

10 augustus 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Edwin Jonker

De familie is opnieuw een familie

9 augustus 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Evelien Mulder

Vakkundig en snel

6 augustus 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Natascha van Vliet

Betrokken en sympathiek

1 augustus 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Joris van de Ven

Vaak bereikbaar

26 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Maria van de Berg

Eindelijk rustigere tijden

23 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Monique de Jong

Eindelijk rustigere tijden

23 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Tamara van Wijk

Vlug in contact

22 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Roy Vermeulen

Snel afgehandeld!

20 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Brenda Kramer

Persoonlijk afgestemd advies

26 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Koen Prins

Simpel en snel

24 juli 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Nathalie Sanders

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

17 juli 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Joris Kok

Geen kant kiezen

20 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Peter van de Wal

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

20 juli 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Nicole van Loon

De mediator was fijn!

19 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Rogier van de Wal

Pijnlijke tijd afgerond

16 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Karin Verhoeven

Op maat afgestemd advies

19 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Maarten de Leeuw

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

15 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Sabrina Brouwer

Meer ontvangen dan verwacht

18 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Roel Kramer

Tevreden

15 juli 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Natasja Jansen

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

14 juli 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Jelle Veenstra

Betrokken en sympathiek

15 juli 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Franciscus Schipper

Gewoon goed

14 juli 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Nienke van Wijk

Gelukkig nu rustigere tijden

7 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Sjoerd van de Wal

Profi en vlot geregeld

8 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Hendrikus Smit

Begeleiding bij (tiener)dochter

11 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Sabine de Lange

De familie is weer een familie

5 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Natasja van Beek

Snel afgehandeld

10 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Jacoba van der Heijden

Ruzie met dochter opgelost

3 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Ivo Boer

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

3 juli 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Karin van de Pol

Ervaren mediator

5 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Thomas de Vries

Niet prijzig

1 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sjoerd Dekker

Niets meer te doen met mijn werk!

30 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Judith de Vries

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

5 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Janneke Schipper

Simpel en vlot

1 juli 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Marije de Bruin

Na lang turbulent nu rust

30 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Richard Willems

Snel afgehandeld

29 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Marcel Schouten

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

29 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Michel van Dongen

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

29 juni 2020

Hele gepaste ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Astrid Vos

Content

23 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Suzanne Jonker

Het idee uit de mediation helpt oprecht

23 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Bram Hermans

Geen kant verkiezen

20 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Hendrik van Dongen

Persoonlijke benadering

22 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Marieke van Vliet

Echt neutraal

21 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Matthijs de Ruiter

Profi en snel geregeld

21 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Manon Post

Nalatenschap zo afgehandeld

20 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Sabrina van Vliet

Na lang turbulent nu ontspanning

22 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Eva Maas

Hulp bij (tiener)dochter

16 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Daniëlle van Wijk

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

14 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Jolanda van der Laan

Geen testament, wel netjes verdeeld

18 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Remco de Leeuw

Moeilijke tijd afgesloten

17 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Ruben Verhoeven

Tarief viel mee!

15 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marianne Smits

Simpel en vlug

12 juni 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Thijs Peters

Kwetsbare afwikkeling super besloten

11 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. De mediator handelde echt neutraal. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Adriaan van der Laan

Geen kant kiezen

14 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Guido Brouwer

Gelukkig nu rustigere tijden

13 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Janneke de Vos

Hulp bij scheiding

12 juni 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Richard Scholten

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

6 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Tessa Koster

Dikwijls bereikbaar

10 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Fijn hoe gauw dit ging.

- Tamara Groen

Content

10 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Kim van Vliet

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

6 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Kelly Timmermans

Een schouderklopje verdiend

1 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Bart Hendriks

Eindelijk onenigheid opgelost

8 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Patricia de Vries

Gelukkig nu ruzie opgelost

7 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Wouter Bos

Het idee was fatsoenlijk

6 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Ilse Koning

Op maat afgestemd advies

4 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Marijke van Beek

Vlug in contact

31 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Fijn hoe vlot dit ging.

- Bastiaan Kuiper

Onenigheid met dochter opgelost

4 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Annemieke van der Meulen

De mediator was verstandig!

3 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Karin Jonker

Vlot afgehandeld!

29 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Frank van der Heijden

Gelukkig nu rustigere tijden

30 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Albert Boer

Veelal bereikbaar

28 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Michiel Jonker

Ervaren mediator

27 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Ruben Jansen

Van problemen snel naar oplossingen

25 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Erik de Graaf

Erfenis zo afgehandeld

28 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Chantal Verhoeven

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

23 mei 2020

Hele gepaste ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Edwin de Leeuw

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

23 mei 2020

Zeer lieve ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Maartje Blom

Gelukkig nu ruzie opgelost

20 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Jeffrey Hoekstra

Vlot in contact

18 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Wilhelmus Mulder

Tarief viel mee!

24 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Ilona Visser

Goed gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

19 mei 2020

- Jeffrey de Vos

Gewoon goed

16 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Nathalie Peters

Na lang onrustig nu ontspanning

17 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Sanne van de Velde

Meer ontvangen dan bedacht

19 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jacqueline Hermans

Oprecht chapeau

13 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Tom Evers

Nalatenschap netjes gedeeld

16 mei 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Martinus Kuipers

Nalatenschap zo afgehandeld

12 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Danny Bakker

Geen kant gekozen

14 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Saskia Maas

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

11 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Ellen Prins

vlot afgehandeld

15 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Leonie Groen

Gelukkig nu rustigere tijden

12 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Maartje Blom

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

11 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Antonius Molenaar

Ook voor werkgevers

6 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Marijke Hermans

Van problemen vlot naar oplossingen

8 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Sanne de Ruiter

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

10 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Yvonne de Vos

De familie is opnieuw een familie

8 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Wilhelmus Mol

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

7 mei 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Patrick Smit

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

8 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Ronald van der Meulen

Fatsoenlijk geregeld

6 mei 2020

De reden was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Hendrikus van Leeuwen

vlot afgehandeld

4 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Angelique van de Wal

Betrokken en aardig

3 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Paul Smits

Profi en snel geregeld

28 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Koen Post

Meer ontvangen dan bedacht

30 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Sjoerd Post

Hulp bij (tiener)dochter

27 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Anita Kuiper

Erfenis zo geregeld

28 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Linda de Lange

Oprecht fijn

30 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Vincent Janssen

Volledig onpartijdig

30 april 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Ivo Postma

Het plan was goed

26 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Angela van der Horst

Betrokken en sympathiek

22 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Hendrika Sanders

Pijnlijke tijd afgerond

22 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Karin Maas

Eindelijk van mijn baas af

27 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sander Smeets

Profi en handig geregeld

23 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Joyce de Koning

Persoonlijk afgestemd advies

20 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Evelien Peters

Erfenis zo geregeld

24 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Nicolaas Blom

Ook voor werkgevers

21 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Astrid Bakker

Van problemen vlot naar oplossingen

20 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Barry Peters

Geen kant gekozen

22 april 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Sabrina van der Laan

De familie is weer een familie

15 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Nicole Vermeulen

Arbeidsconflict kundig aangepakt

16 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Anouk Veenstra

De familie is weer een familie

14 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Michiel de Vos

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

11 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Martin Boer

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

13 april 2020

Hele prettige ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Vincent van den Heuvel

Gelukkig nu conflict opgelost

13 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marleen Visser

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

11 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Gerardus de Bruijn

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

12 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Sjoerd Huisman

Scheiding met zilveren randje

12 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Manon van den Broek

Erfenis zo geregeld

8 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Kelly de Jonge

Niet prijzig

11 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Maaike Jonker

Begeleiding bij (tiener)dochter

6 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Bianca van der Horst

Niet duur

10 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Yvonne van de Velde

Betrokken en sympathiek

8 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Diana Jonker

Het plan was fatsoenlijk

4 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Sabrina Vermeulen

Een schouderklopje krijgen

4 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Ingrid van de Berg

Hulp bij uit elkaar gaan

2 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Paul de Leeuw

Hulp bij uit elkaar gaan

30 maart 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Vanessa van Dongen

Niet duur

1 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Patrick Timmermans

Scheidingmet een lichtpuntje.

30 maart 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Daniëlle van Dongen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

23 maart 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Annemarie Blom

Verwachtingen overtroffen

22 februari 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Petrus Prins

Ruzie met personeelslid opgelost

5 februari 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Eva Smeets

De familie is weer een familie

12 januari 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Guido Schouten

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

17 december 2019

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Catharina Hoekstra

Dé tip

1 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johanna Evers

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maarten van Wijk

Forum bood hulp

29 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Patricia van den Heuvel

Perfecte website

25 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jasper Koster

zeer rap geholpen

31 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Koen Blom

Forum bood hulp

28 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Femke Vos

Dé tip

28 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bas de Groot

Snelle match via mediatorkaart.nl

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Erwin Schipper

erg betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thijs van der Linden

Fijn!

26 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jan van den Broek

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

22 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Kirsten Willems

Duidelijke website

20 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Saskia van de Ven

Ideale tip

22 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Margaretha Vos

erg snel

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Erwin Janssen

Super service

16 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Antonius van der Meulen

Vlugge offerte

20 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Saskia de Ruiter

Dé tip

19 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Petra Brouwer

Via Via maar dan beter

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid Kok

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Femke Koning

Werkt lekker!

15 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marc van der Heijden

Vlugge offerte

14 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Klaas Mol

Via forum hier terechtgekomen

7 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Nicole Scholten

Via linkedin niet hetzelfde

1 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Wouter Kuipers

Snelle offerte

25 februari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Maurice van de Velden

Perfecte tip

20 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barry de Leeuw

Werkt lekker!

8 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Yvonne van Dijk

Dit werkt fijn

3 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simon Post

Aangenaam verrast

28 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marloes Veenstra

Goed contact

21 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ruben Kuiper

Perfecte tip

9 januari 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maaike de Jonge

betaalbaarder dan ik dacht

2 januari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Paulus van der Laan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

9 december 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marco de Vries

Snelle match via mediatorkaart.nl

28 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Erik van der Heijden

Aangenaam verrast

22 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Judith van der Linden

snel geholpen

16 november 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Rob van Dijk

Dit werkt fijn

12 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Dave Dekker

Lang leve google

1 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marinus Peters

Mediatorkaart is top!

25 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Manon Molenaar

erg snel

30 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Nicole de Bruijn

Perfecte tip

24 oktober 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joyce Hendriks

Eindelijk een fijne site

12 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- David van de Pol

betaalbaarder dan ik dacht

8 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom van der Heijden

erg snel

1 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Willem Peters

Voortreffelijke match

26 september 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Joyce van de Berg

De perfecte match

14 september 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maarten van der Laan

Ideale website

6 september 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Michiel de Graaf

Lang leve google

3 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marc Verhoeven

Snelle offerte

25 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maaike de Jonge

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

15 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marjolein van der Heijden

Mediatorkaart is top!

13 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sander Verbeek

Vlugge offerte

1 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Robertus Hofman

Goed contact

1 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Thijs Groen

snel geholpen

22 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Adrianus van de Ven

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

13 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nienke Sanders

Gevonden via forum

10 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Johanna de Boer

Forum bood hulp

1 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Eveline Mulder

Super service

25 juni 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Laura van de Ven

erg betaalbaar

15 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald van Loon

Voortreffelijke match

13 juni 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Paul Dekker

Forum bood hulp

31 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Steven Janssen

Via forum hier terechtgekomen

24 mei 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Frank Hoekstra

zeer rap geholpen

18 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Edwin Smeets

Ideale website

11 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Gerardus Bos

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 mei 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ilona de Leeuw

Snelle offerte

29 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Klaas Martens

Via linkedin niet hetzelfde

20 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martine Hoekstra

aangename service

16 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Martin van Leeuwen

Aangenaam verrast

27 februari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ruben Smeets

Dit werkt fijn

25 januari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Adrianus Willems

Lang leve google

29 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke Smeets

betaalbaarder dan ik dacht

5 januari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas Evers

Google is je grootste vriend

28 december 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper Martens

Vlugge offerte

20 januari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Wilhelmus de Boer

De perfecte match

29 december 2018

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Cornelia Hendriks

Uitgelichte mediators uit Maasbree

Lommerse Mediation

Heldens van de Mortellaan 9
5954 CM Beesel
Nederland

077 474 1845
http://lommersemediation.nl/

Advocatenkantoor Van der Pluijm

Kerkstraat 34
5981 CG Panningen
Nederland

077 472 4325
http://vdp-advocatuur.nl/

Draper Mediation

Offenbeker Bemden 50
5953 MX Reuver
Nederland

077 474 6055
http://www.drapermediation.nl/