Mediator Nieuwegein

Heb jij behoefte aan een topper voor mediation in Nieuwegein?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Nieuwegein verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Nieuwegein – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Nieuwegein gezocht?

Een mediator uit Nieuwegein vinden

Mediator Nieuwegein
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 149 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwegein, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vleuten, Everdingen en Ossenwaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Nieuwegein

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Nieuwegein? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Nieuwegein te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen gebruiken. Hij probeert om een einde te maken aan het conflict door met beide kanten samen te zitten. Daarnaast is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een overeenkomst laat maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Nieuwegein. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een hekwerk wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Nieuwegein terecht voor:

  • Mediator scheiding Nieuwegein
  • Zakelijke mediation Nieuwegein
  • Familie mediation Nieuwegein
  • Mediation arbeidsconflict Nieuwegein
  • En meer

Alle mediators uit Nieuwegein

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Nieuwegein – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier met name aan heftige ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Nieuwegein. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Nieuwegein voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Nieuwegein.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Nieuwegein

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, uithelpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Nieuwegein weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. Door de mediator uit Nieuwegein stopt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Nieuwegein gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe het werkt. Wij helpen je voorbereid op weg door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Nieuwegein.

Scheiden in Nieuwegein is natuurlijk niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Nieuwegein zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Nieuwegein die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Nieuwegein, via een betaalbare mediators

Scheiden Nieuwegein

Klik op de knop ‘Scheiden Nieuwegein‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Nieuwegein, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Nieuwegein

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Nieuwegein op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Nieuwegein.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Nieuwegein – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Nieuwegein die bij jouw conflict past. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Nieuwegein.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Nieuwegein voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Nieuwegein te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Nieuwegein.

Veelgestelde vragen over mediation in

Nieuwegein

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Nieuwegein jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Nieuwegein.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nieuwegein. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Nieuwegein en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Nieuwegein die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Nieuwegein

Lastige periode afgesloten

4 september 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Anita van Vliet

Echtscheiding met zilveren randje

6 september 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Patricia Smits

Gewoon fijn

1 september 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Suzanne van den Heuvel

Gewoon goed

26 augustus 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Annemieke van de Brink

Scheidingmet een lichtpuntje.

21 augustus 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Maria Kuiper

Vechtscheiding voorkomen!

22 augustus 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Björn Mulder

Nalatenschap netjes verdeeld

14 augustus 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Maria van de Brink

Pijnlijke periode afgerond

14 augustus 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Paul Visser

Professioneel en snel

9 augustus 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Cindy Meijer

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

10 augustus 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Linda van de Wal

Pijnlijke periode afgerond

4 augustus 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Robert Martens

Hulp bij scheiding

31 juli 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Melanie de Wit

Oprecht onpartijdig

28 juli 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Sjoerd de Bruijn

Geoefend mediator

23 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Evelien Willems

vlot afgehandeld

23 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Christian Evers

Tevreden

22 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Judith van Wijk

Prima gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

26 juli 2020

- Daniël van de Pol

Na lang turbulent nu ontspanning

26 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Marcel Kuijpers

vlot afgehandeld

22 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Hendrikus Bosch

Meer gekregen dan bedacht

17 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Robert van den Broek

Profi en vlot geregeld

21 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Renate Vink

Eindelijk rustigere tijden

22 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Nancy van Dijk

Niet enkel voor werknemers

19 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Michel Veenstra

Ondanks afstand bekwaam geholpen

16 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Anita Hermans

Tevreden

19 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Sander Verhoeven

Erfenis netjes gedeeld

13 juli 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Marije de Leeuw

Vechtscheiding voorkomen!

14 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marijke Veenstra

Simpel en vlug

13 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Kirsten Jonker

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

14 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Nancy de Graaf

Vlot afgehandeld!

11 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Chantal Dekker

Gewoon prima

15 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Martine Verhoeven

Profi en handig geregeld

10 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Ronald de Jong

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

10 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Elisabeth van Dongen

Tarief viel mee!

5 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jessica de Jonge

Vlot in contact

9 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel geregeld zo.

- Saskia van der Heijden

Hulp bij scheiding

9 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Wendy van der Heijden

Dikwijls bereikbaar

4 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Nicole van de Berg

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

4 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Jasper de Ruiter

Niets meer te doen met mijn werkgever!

4 juli 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Daniël van der Meer

Arbeidsconflict kundig opgelost

3 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Sharon Schipper

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

30 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Hendrik Willemsen

Begeleiding bij (tiener)dochter

3 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Robertus de Koning

Eindelijk conflict opgelost

4 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Johan Mol

Simpel en vlug

29 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Brenda Bosch

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

29 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Lisette Visser

Ondanks afstand bekwaam geholpen

25 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Ilona de Wit

Gelukkig nu onenigheid opgelost

25 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Joost Vermeulen

Lastige periode afgesloten

21 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Johannes de Jonge

Uit elkaar met een lichtpuntje.

23 juni 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Roel Schipper

Simpel en vlug

23 juni 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Marijke van Vliet

Begeleiding bij (tiener)dochter

24 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Marianne Evers

Fatsoenlijk geregeld

23 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Petrus van de Pol

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

23 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jessica van den Heuvel

Van problemen snel naar oplossingen

18 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Monique Verbeek

Gewoon prima

17 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Ingrid Smeets

Ook voor ons als bedrijf

16 juni 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Arjan de Bruijn

Volledig neutraal

16 juni 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Wilhelmina van der Horst

Na lang onrustig nu rust

12 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Annemarie van der Horst

Het idee was fatsoenlijk

14 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Matthijs de Vos

Ondanks afstand professioneel geholpen

12 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Erwin de Groot

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

13 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Sander Schipper

Meelevend en vriendelijk

9 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Ruud Bosman

Goed afgehandeld

8 juni 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Ruben van de Berg

Het idee uit de mediation helpt echt

6 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Björn Smit

Ondanks afstand professioneel geholpen

8 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Arie Janssen

Arbeidsconflict kundig opgelost

6 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Paulus Jacobs

Dichter naar elkaar gekomen

10 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Chantal de Ruiter

Het idee van de mediation helpt enorm

7 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Arie van de Pol

Het plan was goed

8 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Sharon Janssen

Meelevend en vriendelijk

4 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Suzanne de Jong

Verwachtingen overtroffen

4 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Hanneke de Haan

Boven verwachting

5 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Lisette van der Horst

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

2 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Margaretha de Haan

Dikwijls bereikbaar

4 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Erik de Leeuw

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

31 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Marije Gerritsen

Profi en handig geregeld

28 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Eveline Kuipers

Onenigheid met dochter opgelost

31 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Maarten van der Linden

Gelukkig nu rustigere tijden

2 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Deborah Bakker

Erfenis netjes verdeeld

31 mei 2020

Gepaste hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Nicolaas Willems

Meer ontvangen dan verwacht

25 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Bianca Willems

Het idee was goed

25 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Esther Molenaar

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

27 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Martijn van de Wal

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

21 mei 2020

Hele prettige ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Barbara van der Linden

Eindelijk rustigere tijden

28 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Vincent Gerritsen

Het plan was goed

20 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Mirjam Schipper

Een lintje krijgen

21 mei 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Cornelia Maas

Onzekere kwestie fijn geregeld

22 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Pascal Molenaar

Conflict met personeelslid opgelost

17 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Jeroen Koning

Oprecht chapeau

21 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marije Hermans

Moeilijke periode afgesloten

22 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Margaretha Dijkstra

Pijnlijke tijd afgesloten

20 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Koen Kok

Niks meer te doen met mijn werk!

18 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Wilhelmina Koning

Gewoon fijn

16 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Angela Hofman

Uit elkaar met een lichtpuntje.

12 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Jelle van Veen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

16 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Peter de Bruijn

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

11 mei 2020

- Alexander de Boer

Vakkundig en snel

13 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Patrick Driessen

Meelevend en vriendelijk

15 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Eva Kuipers

De familie is opnieuw een familie

12 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Inge de Ruiter

De familie is opnieuw een familie

14 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Kevin Post

De mediator was verstandig!

11 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Martine van Doorn

Niet alleen voor personeel

6 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Niels Post

Dichter naar elkaar gekomen

4 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Sander van der Meer

Het idee van de mediation helpt oprecht

10 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Willem de Koning

Conflict met werknemer opgelost

7 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Chantal van Doorn

Op maat afgestemd advies

2 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Simone de Haan

Gewoon prima

1 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Petra Hermans

Niet enkel voor personeel

2 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Marc van Dam

Simpel en vlot

1 mei 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Marijke de Graaf

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

4 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Jolanda van de Brink

Persoonlijk afgestemd advies

27 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Jasper Jacobs

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

26 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Karin Veenstra

Niet alleen voor personeel

28 april 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Raymond Koning

Erfenis netjes gedeeld

29 april 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Simon Evers

Snel afgehandeld

29 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Maarten Smit

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

29 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Nicolaas Martens

Tevreden

22 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Sjoerd Wolters

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

23 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Maarten van den Heuvel

Vechtscheiding voorkomen!

23 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Arie de Haan

Ervaren mediator

19 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Rutger Bos

Hulp bij scheiding

24 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Judith van Loon

Gewoon fijn

21 april 2020

Absoluut top! Dank!

- Johan Scholten

De mediator was goed!

18 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Laura Evers

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

22 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Rogier Smits

Vlug in contact

16 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Maartje Post

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

19 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Tom Bos

Verwachtingen overtroffen

17 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Maaike de Groot

Prijs viel mee!

15 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Arie van Veen

Ondanks de emoties netjes gedeeld

12 april 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Bianca de Graaf

Meer gekregen dan verwacht

14 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Marinus Veenstra

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

9 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Melanie Kok

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

16 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Angela Wolters

De familie is weer een familie

11 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Saskia van Leeuwen

Meer ontvangen dan bedacht

7 april 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Susanne Boer

Gelukkig nu conflict opgelost

11 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Thijs van de Velde

Pijnlijke tijd afgesloten

6 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Jolanda de Leeuw

Professioneel en snel

9 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Johan Bakker

Simpel en vlug

9 april 2020

Helemaal super! Dank!

- Christiaan Blom

Goed afgehandeld

3 april 2020

De reden was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Margaretha de Boer

Boven verwachting

7 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Sjoerd Molenaar

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

8 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Caroline Hendriks

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

31 maart 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Eric de Bruijn

Moeilijke tijd afgesloten

30 maart 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Nicole van Leeuwen

Gelukkig nu rustigere tijden

29 maart 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Cindy Mol

Verwachtingen overtroffen

31 maart 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Joyce Gerritsen

Professioneel en snel

12 maart 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Robertus Meijer

Hulp bij scheiding

22 februari 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Cornelis Prins

Profi en snel geregeld

8 februari 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Ivo Bosman

Prijs viel mee!

7 januari 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Antonius de Koning

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

24 december 2019

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Marije Smits

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sharon Jansen

Via linkedin niet hetzelfde

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Willems

Zeer verrast

2 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Yvonne Post

snel geholpen

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Rogier Prins

erg snel

24 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Sabine van der Horst

Perfecte website

23 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Mariska van de Berg

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Patrick Kramer

Via forum hier terechtgekomen

27 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Matthijs Hendriks

Mediatorkaart is top!

23 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Sander Brouwer

Forum bood hulp

21 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Wilhelmus van de Wal

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Laura Hermans

Via linkedin niet hetzelfde

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje van der Laan

Super service

23 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jeffrey Veenstra

betaalbaarder dan ik dacht

15 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin de Bruijn

Via linkedin niet hetzelfde

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha de Haan

Ideale tip

18 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Stefan Vos

Google is je grootste vriend

19 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline Kramer

Goede werking van de website

17 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joris Mulder

Zeer verrast

15 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Björn de Wit

betaalbaarder dan ik dacht

13 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas Smits

Lang leve google

10 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eva Smits

Goede werking van de website

9 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeffrey Prins

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

3 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jessica de Jong

Goede werking van de website

25 februari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Arjan Janssen

Perfecte website

18 februari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- David van Dam

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

6 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marjolein Willems

Via linkedin niet hetzelfde

31 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Margaretha Veenstra

Eindelijk een goede site gevonden

28 januari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marleen Hermans

Ideale tip

23 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Ivo van Dongen

Voortreffelijke match

16 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart van Veen

Dit werkt fijn

7 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marco Hermans

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

9 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Pieter Prins

Goed contact

2 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Johan Smit

aangename service

27 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Dirk Jansen

Werkt lekker!

19 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anne de Vos

Prettige service

11 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Cornelis Jacobs

Werkt goed dit

3 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Miranda Visser

vlot en makkelijk

28 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Bas Vos

betaalbaarder dan ik dacht

18 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mark Jacobs

Goed contact

17 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniël van Loon

Google is je grootste vriend

9 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bastiaan Willemsen

Perfecte tip

26 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Patricia Molenaar

Lang leve google

20 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda van der Heijden

vlot en makkelijk

18 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Claudia Post

Ideale tip

6 september 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrik Kuiper

Super service

30 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Remco Molenaar

Perfecte website

23 augustus 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Remco Hermans

Goed contact

16 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Michel Jonker

Prettige service

12 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Jacqueline van Beek

zeer rap geholpen

4 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Johanna Maas

betaalbaarder dan ik dacht

30 juli 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel de Bruin

erg snel

22 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Robin Wolters

De perfecte match

12 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jessica Peeters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriana Willems

Google is je grootste vriend

28 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Monique Bos

Prettige service

22 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Ellen Post

Mediatorkaart is top!

16 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Sylvia van der Laan

Fijn!

7 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Karin van de Velde

Werkt lekker!

2 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johan van den Broek

Dé tip

27 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wilhelmus Hermans

betaalbaarder dan ik dacht

19 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit Mol

Via Via maar dan beter

14 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke Janssen

Positieve ervaring

2 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sabine Boer

De perfecte match

29 april 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Deborah Brouwer

Google is je grootste vriend

18 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa van de Velden

Eindelijk een fijne site

10 maart 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Manon Prins

Eindelijk een goede site gevonden

26 februari 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ivo de Wit

Duidelijke website

2 februari 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Cornelis Schouten

Goede werking van de website

5 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bart Bosman

Eindelijk een goede site gevonden

11 januari 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Frank de Leeuw

Mediatorkaart is top!

22 december 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Michael Post

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

5 januari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Patricia de Ruiter

niet verwacht zo betaalbaar

24 december 2018

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke Smit

Uitgelichte mediators uit Nieuwegein

Onno F. Blom Advocaten

Appelvink 1
3435 RX Nieuwegein
Nederland

030 262 8052
http://www.ofblomadvocaten.nl/

Van As Advocaten Vianen

Jan Blankenweg 4
4131 ZA Vianen
Nederland

0347 745 070
https://www.vanasadvocaten.nl/

Verbeek Advocatuur en Belastingen

Julianaweg 26
3433 EB Nieuwegein
Nederland

030 601 9292
http://www.verbeekadvocatuur.nl/