Mediator Ossenwaard

Ben jij op zoek naar een expert voor mediation in Ossenwaard?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Ossenwaard verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Ossenwaard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Ossenwaard gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Ossenwaard
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ossenwaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Everdingen, Hagestein en Tull en t Waal bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Ossenwaard

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Ossenwaard? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt natuurlijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Ossenwaard te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt of het wijs is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te breien aan de ruzie door met beide kanten in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Ossenwaard. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Ossenwaard terecht voor:

  • Mediator scheiding Ossenwaard
  • Zakelijke mediation Ossenwaard
  • Familie mediation Ossenwaard
  • Mediation arbeidsconflict Ossenwaard
  • En meer

Alle mediators uit Ossenwaard

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Ossenwaard – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de zaak moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die zich bezighoud met het oplossen van een geschil. Vaak kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Ossenwaard. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Ossenwaard voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Ossenwaard.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Ossenwaard

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Ossenwaard voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Ossenwaard weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. De mediator uit Ossenwaard is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Ossenwaard gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet makkelijk om de juiste partij te kiezen. Wij denken met je mee door je een paar tips te geven. Het moet immers wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je geschil. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Mensen die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Ossenwaard.

Scheiden in Ossenwaard is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Ossenwaard die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Ossenwaard, via een betaalbare mediators

Scheiden Ossenwaard

Klik op de knop ‘Scheiden Ossenwaard‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Ossenwaard, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Ossenwaard

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Probeer de context zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Hierna hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk intensief contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Ossenwaard op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Ossenwaard.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Ossenwaard – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Ossenwaard die bij jouw geschil past. Wij bieden je dan ook de kans om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Ossenwaard.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Ossenwaard voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Ossenwaard te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Ossenwaard.

Veelgestelde vragen over mediation in

Ossenwaard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Ossenwaard jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Ossenwaard.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Ossenwaard. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Ossenwaard en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Ossenwaard die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Ossenwaard

De mediator was fijn!

24 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Hendrika Vermeulen

Persoonlijke aanpak

27 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Natasja van der Horst

Een schouderklopje verdiend

25 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Ivo Groen

Geen kant gekozen

21 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Laura Martens

Gelukkig nu conflict opgelost

20 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Esther Maas

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

26 juni 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Mark Kok

Moeilijke periode afgerond

19 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Karin de Vries

Niet duur

18 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sjoerd de Koning

Uit elkaar met een lichtpuntje.

20 juni 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Klaas van Dijk

Gelukkig nu rustigere tijden

16 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Koen Bosman

Gelukkig nu rustigere tijden

22 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Gerardus Postma

Niks meer te doen met mijn werkgever!

17 juni 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jacqueline van Veen

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

18 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Ramona Hofman

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

15 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Laura van de Berg

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

14 juni 2020

Prettige hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Jan Meijer

Niet prijzig

11 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Edwin Hoekstra

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

12 juni 2020

Hele prettige ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Ivo van der Linden

Betrokken en sympathiek

12 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Pascal Boer

Simpel en vlug

9 juni 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Bas Molenaar

Vlug in contact

9 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Alexander van der Heijden

Geen kant gekozen

8 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Marije de Jonge

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

6 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Mariska Mulder

Oprecht fijn

6 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Simone van der Laan

Verstandig afgehandeld

5 juni 2020

De reden was simpelweg niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

- Maaike Verbeek

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

4 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Laura van de Ven

Hulp bij scheiding

4 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Arie de Bruijn

Ook voor werkgevers

6 juni 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Esther van de Brink

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

4 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Hendrik Mol

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

3 juni 2020

Gepaste ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Maarten van de Ven

Gelukkig nu van mijn baas af

29 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Wouter Post

Fatsoenlijk afgehandeld

1 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Franciscus Verhoeven

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

30 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Brenda Kok

Nalatenschap zo afgehandeld

28 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Eveline van Doorn

Scheiding met zilveren randje

27 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Roel Evers

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

25 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Annemarie Dijkstra

Het idee was fatsoenlijk

26 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Roel Jansen

Een lintje verdiend

29 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jolanda de Ruiter

Pijnlijke periode afgerond

22 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Gerrit de Wit

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

23 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Monique Vos

Ervaren mediator

24 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Anita Koster

Geen kant kiezen

23 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Dennis van den Broek

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

20 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Robert van der Horst

Dikwijls bereikbaar

20 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Paulus Gerritsen

Onzekere kwestie goed geregeld

20 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp echt onpartijdig. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Annemarie Verhoeven

Content

18 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Edwin van de Velde

Dichter naar elkaar gekomen

21 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Marinus Blom

Fatsoenlijk geregeld

15 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Caroline de Jong

Goed gedaan De reden was simpelweg niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

21 mei 2020

- Hanneke van Leeuwen

Niet prijzig

19 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Anne Smit

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

16 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Angelique de Vos

Niets meer te doen met mijn werk!

15 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Jeroen Maas

Simpel en vlug

12 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Bas Gerritsen

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

15 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Joyce van Dijk

Het idee was aantrekkelijk

10 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Martin de Graaf

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

13 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Hendrika Jacobs

Betrokken en aardig

12 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Natasja van den Broek

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

13 mei 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Natasja van de Velden

Ook voor ons als bedrijf

11 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Johan van der Meer

Geoefend mediator

10 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Marloes de Wit

Oprecht rechtvaardig

3 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Klaas de Haan

Ook voor werkgevers

4 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Snel geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Joris Smeets

Niet enkel voor personeel

7 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Sebastiaan de Groot

Eindelijk rustigere tijden

30 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Renate van der Meulen

Echtscheiding met zilveren randje

2 mei 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Hendrikus van Dijk

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

30 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Nienke van Doorn

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

1 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Wilhelmina van der Linden

Dikwijls bereikbaar

29 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Chantal van Beek

Hulp bij (tiener)dochter

26 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Wilhelmus Martens

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

29 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Gerardus van Veen

Menselijke benadering

27 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Patrick van Dam

Geen kant kiezen

28 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Sabine de Haan

De familie is weer een familie

24 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Kirsten de Jonge

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

25 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Michiel Timmermans

Niet duur

24 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Lisette van den Heuvel

Dichter naar elkaar toegegroeid

22 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Bas van der Meer

Niet enkel voor personeel

20 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Thijs Vink

Fijn geregeld

23 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Adriaan Kuiper

De familie is opnieuw een familie

24 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Mark Boer

Na lang turbulent nu rust

16 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Simone van Dongen

De familie is weer een familie

18 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Adriaan van de Ven

Nalatenschap netjes gedeeld

15 april 2020

Lieve hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Jan Wolters

Profi en handig geregeld

16 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Hanneke Gerritsen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

16 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Maaike van der Laan

Meelevend en vriendelijk

15 april 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Catharina Kramer

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

17 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Jacob van den Heuvel

Oprecht rechtvaardig

11 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Thijs van den Bosch

Ervaren mediator

15 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Petrus van de Brink

Ook voor werkgevers

10 april 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Michel van de Veen

Vaak bereikbaar

9 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Prettig hoe vlot dit ging.

- Joris Evers

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

10 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Martine van der Linden

Het idee van de mediation helpt enorm

10 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Elisabeth de Bruijn

Niet enkel voor werknemers

8 april 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Dave van den Heuvel

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

8 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Joost van de Brink

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

9 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Catharina Kramer

Goed geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

5 april 2020

- Johan Huisman

Oprecht chapeau

7 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Klaas van der Horst

Scheiding met zilveren randje

4 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Anna van de Ven

Erfenis zo geregeld

1 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Nicolaas Scholten

Oprecht fijn

5 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Daniëlle van den Bosch

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

30 maart 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marianne van den Bosch

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

3 april 2020

- Hanneke van Doorn

Ruzie met medewerker opgelost

13 maart 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Nathalie van de Berg

Geoefend mediator

19 februari 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Marcel Huisman

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

13 februari 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Remco Hoekstra

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

12 januari 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Yvonne van de Brink

Ook voor werkgevers

26 december 2019

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een werknemer. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Ruud de Koning

Fijn!

29 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marloes van den Broek

Mediatorkaart is top!

31 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Joyce Peeters

Super service

27 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Thijs Smit

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Annemieke Gerritsen

Ideale website

25 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Kevin Peeters

Eindelijk een goede site gevonden

26 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jeroen Dijkstra

Via forum hier terechtgekomen

28 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Karin van der Meulen

Snelle match via mediatorkaart.nl

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jeroen van Doorn

niet verwacht zo betaalbaar

23 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Linda Smit

Perfecte website

21 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hendrik Mol

Lang leve google

22 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin Vermeulen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

21 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Nicolaas Martens

Fijn!

17 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jacobus Visser

Dé tip

20 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Irene van de Brink

niet verwacht zo betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna de Koning

Dé tip

14 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rob Mulder

Dé tip

17 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Paul Evers

Super service

12 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sander van der Meulen

Google is je grootste vriend

14 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Lisette Hofman

Positieve ervaring

13 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Martijn van Veen

Lang leve google

12 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bianca van der Linden

Via forum hier terechtgekomen

11 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Marleen Kuiper

Goed contact

1 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Saskia Mol

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Bastiaan van Beek

Dé tip

17 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Cindy van de Wal

Gevonden via forum

11 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sanne Kuijpers

Google is je grootste vriend

30 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wendy Gerritsen

Fijne service

25 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Anita de Haan

snelle service

19 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Ivo Huisman

Goed contact

10 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Edwin Boer

zeer rap geholpen

3 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Deborah Peeters

betaalbaar en professioneel

8 december 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sabine Meijer

Duidelijke website

30 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Miranda van der Horst

Gevonden via forum

24 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wilhelmus Veenstra

Mediatorkaart is top!

20 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Tim Vink

Goed contact

11 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Natasja de Haan

Perfecte tip

4 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Jessica Vos

vlot en makkelijk

30 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Patricia Schouten

Goed contact

26 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmina de Jong

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

21 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Paulus Prins

Lang leve google

14 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marloes Verbeek

snel geholpen

9 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Sebastiaan Postma

erg snel

30 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jacoba van Veen

niet verwacht zo betaalbaar

25 september 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan Smit

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

14 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Frank de Jong

Goed contact

11 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Frank Prins

Positieve ervaring

5 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Wouter van den Heuvel

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke van Dongen

Forum bood hulp

18 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Marleen Dekker

Mediatorkaart is top!

12 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Frank de Leeuw

Duidelijke website

7 augustus 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Kim Visser

Fijn!

28 juli 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Johanna Dekker

Gevonden via forum

24 juli 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Esther de Groot

Prettige service

14 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Richard van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

10 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sharon Willemsen

Mediatorkaart werkt erg fijn

2 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Hendrikus van Dijk

Via forum hier terechtgekomen

26 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Caroline van Wijk

betaalbaarder dan ik dacht

15 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ellen van der Laan

De perfecte match

10 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Simon Jacobs

Eindelijk een fijne site

5 juni 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Manon Meijer

De perfecte match

26 mei 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Eveline de Koning

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Rogier Brouwer

Heel positief

9 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Hendrikus van Dongen

Ideale tip

6 mei 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- David de Ruiter

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

27 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Gerrit Smeets

Duidelijke website

19 april 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sandra Smeets

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 maart 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Monique Verbeek

vlot en makkelijk

19 februari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Thijs Bosch

Erg tevreden

30 januari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sanne de Graaf

erg betaalbaar

6 januari 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Brenda Gerritsen

Eindelijk een goede site gevonden

19 december 2018

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacob van de Berg

Goede werking van de website

23 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sabine Hendriks

Snelle match via mediatorkaart.nl

31 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Richard Evers

Uitgelichte mediators uit Ossenwaard

De Landelijke Alimentatiedesk Houten

Papiermolen 38
3994 DK Houten
Nederland

030 760 1157
http://www.alimentatiedesk.nl/alimentatie-advocaat-houten

SBM Advocaten

Het Spoor 64
3994 AL Houten
Nederland

030 635 3432
http://www.sbmadvocaten.nl/

Van As Advocaten Vianen

Jan Blankenweg 4
4131 ZA Vianen
Nederland

0347 745 070
https://www.vanasadvocaten.nl/