Mediator Oirschot

Heb jij behoefte aan een expert voor mediation in Oirschot?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Oirschot verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Oirschot – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Oirschot gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Oirschot
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 136 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oirschot, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Netersel, Vessem en Oost West Middelbeers bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Oirschot

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Oirschot? Het kan moeilijk zijn om de beste mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Oirschot te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten samen te zitten. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Oirschot. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een hekwerk wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Oirschot terecht voor:

  • Mediator scheiding Oirschot
  • Zakelijke mediation Oirschot
  • Familie mediation Oirschot
  • Mediation arbeidsconflict Oirschot
  • En meer

Alle mediators uit Oirschot

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Oirschot – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan oplossen. Denk hier met name aan heftige geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Oirschot. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Oirschot voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Oirschot.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Oirschot

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Oirschot voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Oirschot weet uit ervaring hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Het wegwerken van geschillen kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Oirschot eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Oirschot gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe het werkt. Wij helpen je alvast op weg door je een aantal tips te geven. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Oirschot.

Scheiden in Oirschot is vaak pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Oirschot zal je jouw relatie pijnloos kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Oirschot die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Oirschot, via een betaalbare mediators

Scheiden Oirschot

Klik op de knop ‘Scheiden Oirschot‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Oirschot, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Oirschot

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het van belang dat je helder bent in wat je zoekt. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw conflict te beëindigen.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Oirschot op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Oirschot.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Oirschot – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Oirschot vindt die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Oirschot.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Oirschot voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Oirschot te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Oirschot.

Veelgestelde vragen over mediation in

Oirschot

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Oirschot jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Oirschot.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Oirschot. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Oirschot en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Oirschot die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Oirschot

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

7 september 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Catharina van Wijk

Vlug in contact

3 september 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Suzanne de Jonge

Direct opgelost!

31 augustus 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Lisette van den Heuvel

Niks meer te maken met mijn werkgever!

1 september 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Jessica Jacobs

vlot afgehandeld

20 augustus 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Edwin Koster

Gewoon goed

20 augustus 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Sandra de Bruin

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

20 augustus 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Peter van Dongen

Geen kant gekozen

15 augustus 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Angela de Bruijn

Tevreden

6 augustus 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Sander Smit

Meelevend en welwillend

12 augustus 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Adriaan Kramer

Pijnlijke periode afgesloten

4 augustus 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Marco de Leeuw

Profi en snel geregeld

30 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Petra Sanders

Het plan was fatsoenlijk

28 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Wendy Vink

De mediator was goed!

23 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Hanneke Molenaar

Niet enkel voor werknemers

26 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Richard Timmermans

Gewoon goed

27 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Thijs Hermans

Geoefend mediator

27 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Miranda Kok

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

20 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Jeffrey Vink

Tarief viel mee!

24 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Iris de Graaf

Niet alleen voor werknemers

19 juli 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Marieke van de Veen

Profi en handig geregeld

19 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Anne de Vries

Ondanks afstand bekwaam geholpen

23 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Matthijs Hoekstra

Na lang onrustig nu rust

20 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Arie Kuijpers

Persoonlijke benadering

19 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Miranda van den Broek

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

13 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Inge Hofman

Ondanks afstand bekwaam geholpen

12 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Anne van der Linden

Erfenis netjes gedeeld

11 juli 2020

Lieve hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Manon Meijer

Oprecht chapeau

16 juli 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Bastiaan Willemsen

Persoonlijke aanpak

14 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Michael Meijer

Het idee was degelijk

12 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Petra van Doorn

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

13 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Jacobus Mol

Simpel en vlug

10 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Sander Smeets

Kwetsbare afwikkeling top besloten

10 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Anne van der Horst

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

7 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Barry van Loon

Oprecht goed

9 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Nicole van Vliet

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

10 juli 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jessica Willemsen

Gelukkig nu onenigheid opgelost

8 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marcel van der Meer

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

7 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Michael Wolters

Arbeidsconflict behendig aangepakt

7 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Sjoerd de Koning

Pijnlijke periode afgesloten

5 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Wilhelmina van de Berg

Profi en snel geregeld

6 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Sharon van de Ven

Betrokken en sympathiek

3 juli 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Natasja van Dongen

Meelevend en welwillend

4 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Deborah de Bruin

Begeleiding bij (tiener)dochter

30 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Martinus Hermans

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

24 juni 2020

Zeer gepaste ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Adriana Janssen

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

27 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Joris Brouwer

Nalatenschap zo afgehandeld

28 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Marijke Mol

Vechtscheiding voorkomen!

26 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Annemieke Schipper

Dichter naar elkaar gekomen

27 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Adriana van de Pol

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

23 juni 2020

Hele fijne ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Marjolein Willems

Snel in contact

18 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Prettig hoe gauw dit ging.

- Nancy Jansen

Niet duur

22 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Jacoba van de Brink

Niets meer te maken met mijn werk!

18 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Hendrika Schipper

Geen kant kiezen

16 juni 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Steven van de Velden

Niet enkel voor werknemers

16 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Snel geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Renate van de Brink

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

15 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Johanna Willems

Gevoelige kwestie fijn geregeld

15 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp volledig neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Roel van Dam

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

15 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Jeroen van Doorn

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

15 juni 2020

Zeer fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Femke Hoekstra

Hulp bij uit elkaar gaan

16 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Miranda Jacobs

Oprecht objectief

10 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Natasja van der Horst

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

11 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Guido Meijer

Ondanks afstand professioneel geholpen

14 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Nathalie de Leeuw

Vechtscheiding voorkomen!

6 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Paulus Verhoeven

Gewoon goed

11 juni 2020

Absoluut top! Dank!

- Jasper Postma

Persoonlijk afgestemd advies

8 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Sabrina Koning

Persoonlijke benadering

4 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Jasper Smits

Een lintje krijgen

9 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Jacqueline van Dijk

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

3 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Daniël Molenaar

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

2 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Petronella de Graaf

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

7 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Eva Timmermans

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

4 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Monique Jonker

Niks meer te maken met mijn werkgever!

1 juni 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Dirk Vos

Uitstekend gedaan De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

4 juni 2020

- Laura Smit

Tevreden

2 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Marleen Vink

Pijnlijke tijd afgesloten

29 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Marinus Hoekstra

Professioneel en snel

29 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Sabine van der Heijden

Direct opgelost!

30 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Barbara Koster

Oprecht chapeau

26 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jasper van Wijk

Fatsoenlijk geregeld

29 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Frank van Leeuwen

Tarief viel mee!

26 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Jacqueline van der Laan

Oprecht goed

29 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Suzanne de Bruijn

Vlot in contact

21 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Prettig hoe gauw dit ging.

- Thomas Smeets

Ervaren mediator

26 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Iris Postma

Oprecht chapeau

24 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Dave Post

Gewoon prima

25 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Diana Bosman

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

19 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Susanne de Bruijn

Geen kant kiezen

23 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Simone Meijer

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

18 mei 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Nicole Bosman

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

17 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator hielp echt neutraal. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Roy Vermeulen

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

19 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Jacob van de Pol

Gewoon goed

19 mei 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Michel van Dijk

Ook voor werkgevers

17 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Niels Huisman

Gewoon goed

15 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Leonie van den Bosch

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

17 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Ingrid Timmermans

Dichter naar elkaar gekomen

11 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Annemieke Wolters

Ondanks afstand bekwaam geholpen

11 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Rutger Hofman

Het idee was aantrekkelijk

14 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Maaike Bosch

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

12 mei 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Nicole Sanders

Echt chapeau

12 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marc Jonker

Echt chapeau

12 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Melanie Bos

De familie is opnieuw een familie

5 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Antonius Verhoeven

Fatsoenlijk afgehandeld

9 mei 2020

De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Jacobus van de Brink

Meelevend en welwillend

5 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Nicole Koster

Begeleiding bij (tiener)dochter

9 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Laura van de Velde

Gewoon goed

4 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Melanie van Loon

Het idee was goed

2 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Adrianus de Wit

De mediator was fijn!

30 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Marieke Koning

Ruzie met werknemer opgelost

4 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Tessa van der Meulen

Niet alleen voor personeel

1 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Chantal Martens

Tarief viel mee!

2 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Petrus Huisman

Gewoon goed

30 april 2020

Absoluut top! Dank!

- Nicole Verhoeven

Geen kant verkiezen

29 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Hendrika Visser

Scheidingmet een lichtpuntje.

30 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Marije Bosch

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

25 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Raymond Hermans

Prima geregeld De reden was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

30 april 2020

- Adriana Janssen

Prima geregeld De oorzaak was overigens niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

29 april 2020

- Arjan van den Bosch

Prijs viel mee!

24 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Anne de Vos

De mediator was verstandig!

26 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Roel Scholten

Oprecht goed

21 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Rogier van der Heijden

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

22 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Maurice Boer

Meer gekregen dan bedacht

21 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Ilona van de Pol

Oprecht fijn

18 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Jasper van de Velde

Het idee was goed

22 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Monique Hoekstra

Niet prijzig

22 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marleen Peters

Meer gekregen dan bedacht

14 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Adrianus Vermeulen

Vakkundig en snel

18 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Marijke Koster

Gevoelige kwestie fijn geregeld

13 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Wilhelmus Meijer

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

16 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Pieter van de Velde

Eindelijk conflict opgelost

15 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Steven Wolters

Van problemen vlot naar oplossingen

12 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Jan Smit

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

11 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Annemarie de Haan

Gelukkig nu van mijn baas af

14 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Monique Hermans

vlot afgehandeld

12 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Evelien Bosch

Gewoon goed

11 april 2020

Helemaal top! Dank!

- Angelique Peeters

Kwetsbare afhandeling super besloten

11 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde echt neutraal. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Marinus Hofman

Gewoon goed

8 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Daniël Schouten

Menselijke aanpak

5 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Sebastiaan Bakker

Het idee uit de mediation helpt oprecht

3 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Tessa Smits

Eindelijk conflict opgelost

6 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Ronald Mulder

Gewoon goed

5 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Wendy de Koning

Oprecht rechtvaardig

31 maart 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Guido Scholten

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

5 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Jasper van den Bosch

De mediator was goed!

30 maart 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Natascha van den Broek

Meer ontvangen dan verwacht

4 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Johannes van der Horst

Niet enkel voor werknemers

18 maart 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Petrus Kok

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

19 februari 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Eva van de Ven

Simpel en vlug

5 februari 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Melanie Jansen

Vlot afgehandeld!

9 januari 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Nienke Kuiper

De familie is weer een familie

31 december 2019

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Jacobus Hoekstra

Gevonden via forum

2 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Stefan Mol

Positieve ervaring

2 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Danny Prins

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

28 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jacob van Dam

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Arjan Scholten

Ideale match

28 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Miranda van de Berg

Voortreffelijke match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marije de Lange

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marieke Hermans

betaalbaarder dan ik dacht

27 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie de Koning

Aangenaam verrast

24 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Michael Molenaar

betaalbaarder dan ik dacht

20 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrikus Hofman

Zeer verrast

18 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Rutger de Vries

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Saskia Post

erg betaalbaar

19 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal Boer

Goede werking van de website

21 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simone van der Laan

Prettige service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Catharina van den Broek

snelle service

15 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Mariska de Wit

Dé tip

15 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruben van de Veen

Lang leve google

16 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Miranda Veenstra

Eindelijk een fijne site

12 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrikus Timmermans

Goed contact

11 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Linda van Dam

niet verwacht zo betaalbaar

12 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent Smeets

Perfecte tip

12 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Paulus Koning

Goed contact

3 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Rutger de Koning

Duidelijke website

27 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Steven van der Linden

Via linkedin niet hetzelfde

15 februari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Eveline Bosman

Geen linkedin nodig

13 februari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maarten Peters

niet verwacht zo betaalbaar

31 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Eric Kok

Eindelijk een goede site gevonden

27 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Nienke de Jong

Vlugge offerte

16 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacoba Bos

Google is je grootste vriend

13 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Laura de Lange

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

5 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ingrid Bakker

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

7 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maarten Scholten

Perfecte website

5 december 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrik van de Wal

De perfecte match

22 november 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ramona Bosch

Google is je grootste vriend

21 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan van Loon

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 november 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marije Maas

snel geholpen

1 november 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Michiel de Bruin

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

31 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie Kok

Ideale website

17 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eveline de Bruijn

aangename service

17 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Sharon Huisman

Zeer verrast

4 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marije van Doorn

Werkt lekker!

1 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Natasja van Doorn

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

20 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Rob de Haan

Perfecte tip

13 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Caroline Smit

Vlugge offerte

5 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Chantal Bos

Ideale tip

5 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Petronella van Loon

Mediatorkaart is top!

23 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Guido Evers

De perfecte match

15 augustus 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrik Molenaar

Google is je grootste vriend

14 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny Koster

Via forum hier terechtgekomen

5 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Jolanda Jansen

Ideale website

29 juli 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Martin Jonker

Voortreffelijke match

18 juli 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maria Bosch

Duidelijke website

13 juli 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tessa van de Pol

Perfecte tip

9 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martinus de Wit

Erg tevreden

3 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Tamara van den Heuvel

Goed contact

24 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kevin Kok

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

20 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Arjan Veenstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabrina de Boer

Zeer verrast

3 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Annemieke Visser

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

29 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Petronella Dekker

Gevonden via forum

20 mei 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Sandra van Vliet

Snelle offerte

12 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Michiel de Jonge

Eindelijk een fijne site

6 mei 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Björn van Wijk

erg betaalbaar

29 april 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anne de Wit

Mediatorkaart is top!

24 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Maria de Wit

Forum bood hulp

7 maart 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Sandra Post

Geen linkedin nodig

19 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam Post

Goed contact

26 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johanna Smits

Prettige service

30 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Gerrit van Beek

betaalbaarder dan ik dacht

10 januari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ingrid Driessen

betaalbaarder dan ik dacht

31 december 2018

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia Jansen

Fijn!

11 januari 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nicolaas de Ruiter

Voortreffelijke match

28 december 2018

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Evelien van Beek

Uitgelichte mediators uit Oirschot

SIBBE Familierecht

Clarissenstraat 22
5281 AZ Boxtel
Nederland

06 20220860
http://www.sibbe-familierecht.nl/

Roche Scheidingsdeskundigen

De Loop 38
5688 EW Oirschot
Nederland

0499 219 011
https://www.rochescheidingsdeskundigen.nl/

Kantel Mediation

Sint Antoniusweg 10
5684 LX Best
Nederland

06 83531949
http://kantelmediation.nl/