Mediator Oostzaan

Zoek jij een topper voor mediation in Oostzaan?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Oostzaan verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Oostzaan – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Oostzaan gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Oostzaan
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oostzaan, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wormerveer, Zaandijk en Ilpendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Oostzaan

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Oostzaan? Het kan lastig zijn om de beste mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Oostzaan te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet of het verstandig is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen inzetten. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil te sussen. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Oostzaan. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een afdak wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Oostzaan terecht voor:

  • Mediator scheiding Oostzaan
  • Zakelijke mediation Oostzaan
  • Familie mediation Oostzaan
  • Mediation arbeidsconflict Oostzaan
  • En meer

Alle mediators uit Oostzaan

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Oostzaan – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier met name aan erge conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die zich bezighoud met het oplossen van een conflict. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Oostzaan. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Oostzaan voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Oostzaan.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Oostzaan

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Oostzaan voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Oostzaan weet vrijwel alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het oplossen van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Oostzaan is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Oostzaan gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij aantrekken. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Oostzaan.

Scheiden in Oostzaan is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Oostzaan die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Oostzaan, via een betaalbare mediators

Scheiden Oostzaan

Klik op de knop ‘Scheiden Oostzaan‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Oostzaan, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Oostzaan

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt vanzelfsprekend meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een ruzie.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Oostzaan op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Oostzaan.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Oostzaan – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Oostzaan vindt die bij jouw conflict past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Oostzaan.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Oostzaan voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Oostzaan te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Oostzaan.

Veelgestelde vragen over mediation in

Oostzaan

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Oostzaan jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Oostzaan.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Oostzaan. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Oostzaan en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Oostzaan die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Oostzaan

Prima geregeld De aanleiding was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

3 september 2020

- Diana van der Meulen

Scheiding met zilveren randje

7 september 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- David Jansen

Eindelijk ruzie opgelost

28 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Sandra van der Linden

Vechtscheiding voorkomen!

29 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Michiel Sanders

De familie is opnieuw een familie

24 augustus 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Marieke Smeets

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

24 augustus 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Ramona Janssen

Geen testament, wel netjes verdeeld

14 augustus 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Steven van den Heuvel

De mediator was fijn!

15 augustus 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Gerrit Vermeulen

Betrokken en sympathiek

11 augustus 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Eric Willemsen

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

9 augustus 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Margaretha Prins

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

3 augustus 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Kirsten van den Heuvel

Betrokken en aardig

30 juli 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Susanne Visser

Gewoon goed

30 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Anna van Dijk

Betrokken en aardig

30 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Johan de Bruin

Tevreden

28 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Tessa Janssen

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

22 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Kevin Smeets

Niet prijzig

22 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Mark van de Pol

vlot afgehandeld

20 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Robert van de Velde

Na lang onrustig nu ontspanning

20 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Jacobus Jonker

Ondanks afstand professioneel geholpen

23 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Patricia Jonker

Veelal bereikbaar

16 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel gegaan zo.

- Tim Bosch

Geoefend mediator

21 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Caroline van Leeuwen

vlot afgehandeld

22 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Kevin Dekker

Een lintje verdiend

14 juli 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Mirjam Dekker

Snel geregeld

19 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Marieke Kok

Een schouderklopje krijgen

18 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Ronald van der Meulen

Moeilijke tijd afgesloten

11 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Marjolein de Wit

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

11 juli 2020

- Nancy Veenstra

Direct opgelost!

9 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Erik Kuiper

Verwachtingen overtroffen

10 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Maaike de Jong

Nalatenschap zo afgehandeld

13 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Arie Post

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

7 juli 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Ivo Smeets

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

7 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Matthijs van der Meer

Nalatenschap zo afgehandeld

10 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Cornelis van der Laan

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

9 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Marloes Vos

Ondanks afstand professioneel geholpen

5 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Eric de Lange

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

7 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Sjoerd Kuipers

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

2 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Irene Bosch

Ruzie met medewerker opgelost

8 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Joost de Leeuw

Oprecht chapeau

6 juli 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Maartje de Koning

Het idee van de mediation helpt echt

1 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Iris van der Linden

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

1 juli 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Marco van der Horst

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

30 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Hendrikus Peters

Een lintje verdiend

2 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marleen Mulder

Oprecht chapeau

25 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Hendrikus de Bruijn

Prijs viel mee!

26 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Elisabeth van den Heuvel

Prijs viel mee!

26 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Roel van der Linden

Uiteindelijk van mijn baas af

25 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Michael Visser

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

20 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Wouter de Vries

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

20 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Alexander Smit

Ervaren mediator

24 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Lisette van Doorn

Moeilijke periode afgesloten

23 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Annemarie Post

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

20 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Ilse van der Meulen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

16 juni 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Nicole Dekker

Het plan was degelijk

20 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Joost van der Linden

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

16 juni 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Evelien Post

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

13 juni 2020

Hele prettige ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Joost Kuipers

Snel afgehandeld!

15 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Anna van Loon

Het idee van de mediation helpt enorm

13 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Martinus de Groot

Echtscheiding met zilveren randje

10 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Peter Gerritsen

Het idee van de mediation helpt echt

15 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Ingrid Smits

Lastige periode afgerond

13 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Thijs Visser

Oprecht rechtvaardig

7 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Robert Visser

Oprecht rechtvaardig

8 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Jacob Hendriks

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

12 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Adriana Hendriks

Gelukkig nu conflict opgelost

9 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Marianne Hofman

Vlot in contact

8 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Anita de Ruiter

Tevreden

4 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Manon Visser

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

4 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Angela Sanders

Meer ontvangen dan bedacht

8 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Patrick Jansen

Niet alleen voor werknemers

7 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Gerardus van Beek

Eindelijk rustigere tijden

4 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Ramona Verhoeven

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

4 juni 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Linda Kuipers

Geen kant gekozen

3 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Evelien Willems

Vaak bereikbaar

30 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Ilse de Jonge

Nalatenschap eerlijk gedeeld

3 juni 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Manon Koster

Simpel en snel

30 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Femke Brouwer

Arbeidsconflict behendig aangepakt

27 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Rogier Willemsen

vlot afgehandeld

27 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Gerardus Verbeek

Ervaren mediator

30 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Sabine de Bruijn

Hulp bij scheiding

30 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Richard Verhoeven

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

23 mei 2020

Hele gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Elisabeth Maas

Vechtscheiding voorkomen!

22 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Claudia Jansen

Eindelijk onenigheid opgelost

27 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Paul Post

Profi en handig geregeld

20 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Michael Postma

Het plan was fatsoenlijk

21 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Gerrit de Jonge

Pijnlijke periode afgesloten

19 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Ellen Boer

Menselijke benadering

19 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Patrick Veenstra

Het plan was fatsoenlijk

17 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Bianca van der Linden

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

21 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Lisette Jansen

Niets meer te maken met mijn werk!

16 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Miranda Wolters

Fatsoenlijk geregeld

16 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Inge Jacobs

Vakkundig en vlug

15 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Hendrika van de Pol

Ruzie met werknemer opgelost

14 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Robin van de Brink

Persoonlijke aanpak

18 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Rogier Scholten

Onzekere kwestie goed geregeld

16 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Cornelis Mulder

Verstandig geregeld

16 mei 2020

De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Monique Sanders

Begeleiding bij (tiener)dochter

10 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Sharon de Bruijn

Het idee van de mediation helpt echt

12 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Barbara Brouwer

De familie is weer een familie

13 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Charlotte Peeters

De mediator was verstandig!

11 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Mark Huisman

Pijnlijke periode afgerond

8 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Eveline van Dijk

Hulp bij uit elkaar gaan

6 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Franciscus van den Bosch

Gewoon goed

3 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Marinus de Graaf

Hulp bij scheiding

6 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Maarten van de Wal

Snel in contact

5 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Martijn Molenaar

Meer gekregen dan verwacht

2 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Melanie van Dam

Niet alleen voor personeel

7 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Wendy Kuiper

Vechtscheiding voorkomen!

4 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Daniëlle de Bruijn

Scheidingmet een lichtpuntje.

4 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Manon de Boer

Pijnlijke periode afgesloten

2 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Maurice Veenstra

Arbeidsconflict kundig opgelost

30 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Marloes Driessen

Veelal bereikbaar

2 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Vincent Post

Vlot afgehandeld!

28 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Roy Wolters

Verwachtingen overtroffen

26 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Christian Hendriks

Prijs viel mee!

24 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Wilhelmus de Ruiter

Volledig onpartijdig

29 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Alexander Maas

Het plan was degelijk

28 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Daniël Hendriks

Ook voor werkgevers

22 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Björn Martens

Persoonlijke benadering

22 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Natasja de Ruiter

Vechtscheiding voorkomen!

22 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maaike de Groot

Gewoon prima

23 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Ilona van Veen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

16 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Michiel Bakker

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

20 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sabrina Kuipers

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

18 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Vanessa van de Velde

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

20 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Simone Blom

Dikwijls bereikbaar

19 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Patrick Maas

Geen kant verkiezen

15 april 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Laura Smits

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

12 april 2020

Zeer fijne ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Paulus Smit

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

11 april 2020

Hele fijne ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Chantal Groen

Niet enkel voor personeel

11 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Esther de Jong

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

12 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Vanessa Peeters

Vlug in contact

10 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Wendy van de Berg

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

8 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Frank Timmermans

Niks meer te doen met mijn werkgever!

11 april 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Roy Veenstra

Ook voor ons als bedrijf

6 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Jacoba Timmermans

Na lang onrustig nu rust

7 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Michel Visser

Niet prijzig

9 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Simone de Vos

Prijs viel mee!

4 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jelle de Groot

Moeilijke tijd afgesloten

8 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Petra Vermeulen

Een lintje verdiend

1 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marloes Jansen

Een schouderklopje verdiend

31 maart 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Ramona van Doorn

Een schouderklopje verdiend

30 maart 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Inge Kuipers

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

1 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Janneke Verhoeven

Geoefend mediator

29 maart 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Bianca Veenstra

Tevreden

11 maart 2020

Content zoals bedacht.

- Nienke Hofman

Een schouderklopje verdiend

25 februari 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Ronald van Veen

Boven verwachting

9 februari 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Marieke de Vos

Eindelijk rustigere tijden

6 januari 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Jacqueline van der Meer

Ondanks afstand bekwaam geholpen

4 januari 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Petronella Bos

erg snel

28 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Cornelis de Ruiter

aangename service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Koen van Wijk

Mediatorkaart is top!

27 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Marieke van de Wal

Google is je grootste vriend

26 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Bakker

De perfecte match

28 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Joris Wolters

erg snel

29 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Sharon van den Bosch

Voortreffelijke match

23 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Pascal de Bruijn

Geen linkedin nodig

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke de Groot

Ideale website

22 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tamara de Jong

Perfecte website

24 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marije van der Horst

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Suzanne Boer

Via Via maar dan beter

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Maas

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hendrika de Bruijn

Ideale tip

16 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Cornelis Timmermans

Vlugge offerte

20 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Martijn van Loon

Eindelijk een goede site gevonden

16 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marleen Mulder

Geen linkedin nodig

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke Jacobs

Aangenaam verrast

14 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Paulus van Dam

snelle service

12 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Dennis van de Wal

Lang leve google

10 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick van der Laan

erg snel

13 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Bram Wolters

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

7 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Matthijs Wolters

Prettige service

27 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Melanie van Vliet

Fijne service

21 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Ellen Bos

Via forum hier terechtgekomen

13 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kirsten de Vries

Google is je grootste vriend

13 februari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Alexander de Vries

Goed contact

3 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kelly de Jong

Lang leve google

25 januari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Dennis van Vliet

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

17 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier van de Ven

Via forum hier terechtgekomen

11 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy de Bruin

Forum bood hulp

9 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vincent Jacobs

Eindelijk een fijne site

8 december 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Matthijs de Jong

Fijne service

29 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Dennis van Loon

Heel positief

24 november 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Robert van der Heijden

Dit werkt fijn

18 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Willem Brouwer

Fijn!

7 november 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Iris Vos

Voortreffelijke match

7 november 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Elizabeth Timmermans

Via forum hier terechtgekomen

27 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Tim de Bruijn

Werkt goed dit

24 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Gerrit Verhoeven

Heel positief

19 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Laura Hoekstra

Vlugge offerte

14 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sandra van Doorn

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

9 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kelly de Ruiter

Via Via maar dan beter

30 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christiaan Brouwer

Aangenaam verrast

24 september 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Cornelis Dijkstra

Gevonden via forum

15 september 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Willem van Veen

Goed contact

7 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bart Dekker

Fijn!

31 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Eric van Dam

Dé tip

26 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bart de Vos

vlot en makkelijk

18 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Klaas van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

13 augustus 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Petronella van de Velden

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 augustus 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Patricia van de Velde

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

1 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Martijn Timmermans

vlot en makkelijk

19 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Kevin Verhoeven

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 juli 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Guido Mol

Via linkedin niet hetzelfde

7 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simon Driessen

Zeer verrast

27 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Simon van Leeuwen

Zeer verrast

24 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Mariska Dijkstra

erg betaalbaar

17 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kim Jansen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

13 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Gerardus Hendriks

Super service

2 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Adriana Bosman

Google is je grootste vriend

29 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René Vos

Dit werkt fijn

22 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Chantal Molenaar

Geen linkedin nodig

9 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël Vink

Duidelijke website

6 mei 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Petrus Scholten

Aangenaam verrast

30 april 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Daniël Evers

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 april 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemarie Jansen

Dé tip

9 maart 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Natasja de Graaf

Mediatorkaart is top!

2 maart 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jeffrey Kok

Werkt goed dit

8 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Richard Willemsen

Dé tip

9 januari 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kim van de Pol

Snelle match via mediatorkaart.nl

16 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nicolaas Peeters

Aangenaam verrast

23 januari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sabrina Verhoeven

Werkt goed dit

31 december 2018

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kelly Bosch

Uitgelichte mediators uit Oostzaan

Hartjes Mediation

Hollandsch Diep 119
1509 XD Zaandam
Nederland

06 36582727
http://www.hartjesmediation.nl/

KokGespot

Zekeringstraat 43B
1014 BV Amsterdam
Nederland

020 261 7648
http://kokgespot.nl/

Mediation Scheidingen Amsterdam

Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam
Nederland

020 261 1842
https://www.mediation-scheidingen.nl/