Mediator Oud Beijerland

Wil jij een top mediator in Oud Beijerland die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Oud Beijerland verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Oud Beijerland – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Oud Beijerland gezocht?

Een mediator uit Oud Beijerland vinden

Mediator Oud Beijerland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oud Beijerland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Westmaas, Rhoon en Klaaswaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Oud Beijerland

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Oud Beijerland? Het kan lastig zijn om de beste mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Oud Beijerland te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet op welk moment het wijs is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te breien aan de ruzie door met beide kanten samen te zitten. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld onenigheid hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Oud Beijerland. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een boom wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Oud Beijerland terecht voor:

  • Mediator scheiding Oud Beijerland
  • Zakelijke mediation Oud Beijerland
  • Familie mediation Oud Beijerland
  • Mediation arbeidsconflict Oud Beijerland
  • En meer

Alle mediators uit Oud Beijerland

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Oud Beijerland – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier met name aan heftige conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Oud Beijerland. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Oud Beijerland voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Oud Beijerland.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Oud Beijerland

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Oud Beijerland weet uit ervaring hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt uiteraard niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. De mediator uit Oud Beijerland is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Oud Beijerland gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Wij denken met je mee door je een paar tips te geven. Het moet immers wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je conflict. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Mensen die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Oud Beijerland.

Scheiden in Oud Beijerland is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Oud Beijerland die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Oud Beijerland, via een betaalbare mediators

Scheiden Oud Beijerland

Klik op de knop ‘Scheiden Oud Beijerland‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Oud Beijerland, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Oud Beijerland

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt immers meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een conflict.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Oud Beijerland op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Oud Beijerland.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Oud Beijerland – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Oud Beijerland vindt die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Oud Beijerland.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Oud Beijerland voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Oud Beijerland te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Oud Beijerland.

Veelgestelde vragen over mediation in

Oud Beijerland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Oud Beijerland jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Oud Beijerland.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Oud Beijerland. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Oud Beijerland en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Oud Beijerland die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Oud Beijerland

Een schouderklopje verdiend

26 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jacob Smits

Gelukkig nu rustigere tijden

21 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Ruben de Bruin

Verstandig geregeld

21 juli 2020

De oorzaak was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Stefan van Loon

Eindelijk van mijn leidinggevende af

20 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Anna van de Ven

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

20 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Kevin Hofman

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

23 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Michel Post

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

18 juli 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Rogier van de Veen

Volledig rechtvaardig

14 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Sebastiaan Gerritsen

Arbeidsconflict kundig aangepakt

13 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Patricia Willems

Eindelijk ruzie opgelost

16 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Ronald van Doorn

Het plan was fatsoenlijk

18 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Inge Molenaar

Eindelijk rustigere tijden

14 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Johanna Scholten

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

13 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Marjolein Peeters

Gelukkig nu rustigere tijden

13 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Wilhelmina de Wit

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

14 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Marcel van den Bosch

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

7 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Evelien Peeters

Gelukkig nu onenigheid opgelost

9 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Marcel Postma

Oprecht chapeau

8 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Eveline Schouten

Gewoon prima

9 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Jan de Bruijn

Vechtscheiding voorkomen!

7 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Jelle Martens

Niets meer te maken met mijn werkgever!

4 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Roy Jonker

Nalatenschap zo geregeld

4 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Sjoerd Kok

Lastige periode afgerond

4 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Christian Kuiper

Geen kant kiezen

2 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Margaretha Verbeek

Persoonlijk afgestemd advies

6 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Barbara Smit

Het idee was goed

4 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Angelique Dekker

Niet prijzig

28 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Deborah Wolters

Moeilijke periode afgerond

30 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Saskia Dekker

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

27 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Ramona Groen

De mediator was fijn!

26 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Ilona Gerritsen

Scheidingmet een lichtpuntje.

23 juni 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Sjoerd van de Berg

Een lintje krijgen

25 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Jacoba Hermans

Profi en snel geregeld

23 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Roel Kuijpers

Geen kant verkiezen

22 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Kevin van der Heijden

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

23 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Martinus Prins

Simpel en snel

23 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Sharon Peters

Vlot afgehandeld!

17 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Gerrit Gerritsen

Direct afgehandeld!

19 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Annemieke Prins

Fijn afgehandeld

19 juni 2020

De reden was logischerwijs niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Pieter Peters

Gelukkig nu rustigere tijden

18 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Raymond van den Bosch

Lastige periode afgesloten

13 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Dennis van den Bosch

Lastige periode afgerond

14 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Adriaan Verbeek

Dichter naar elkaar toegegroeid

11 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Anne Groen

Van problemen snel naar oplossingen

14 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Kevin Hoekstra

Dichter naar elkaar toegegroeid

15 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Maurice Mol

Oprecht rechtvaardig

14 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Albert Hoekstra

Van problemen vlot naar oplossingen

13 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Iris van der Heijden

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

7 juni 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Jacob de Ruiter

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

10 juni 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Catharina Sanders

Menselijke benadering

4 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Tessa Peters

Direct afgehandeld!

5 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marleen Bos

Scheiding met zilveren randje

9 juni 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Cornelia Timmermans

Niks meer te maken met mijn werk!

4 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Maaike Vink

Het idee van de mediation helpt enorm

4 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Danny van de Berg

Geen kant gekozen

7 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Linda van de Berg

Veelal bereikbaar

4 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Franciscus Veenstra

Prima gedaan De reden was overigens niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

6 juni 2020

- Marleen Peters

Een schouderklopje krijgen

3 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Johanna Peters

Lastige tijd afgerond

30 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Tom Verbeek

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

31 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Simone van de Berg

Niets meer te maken met mijn werk!

29 mei 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Eveline de Bruijn

Een lintje verdiend

30 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Frank de Lange

Uiteindelijk van mijn baas af

25 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Klaas Visser

Goed afgehandeld

31 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Joyce Schipper

Niet duur

25 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Christian Verhoeven

Arbeidsconflict kundig opgelost

24 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Jelle Smit

Gelukkig nu ruzie opgelost

28 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Brenda Schouten

Profi en handig geregeld

25 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Cornelia Dekker

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

25 mei 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Michael Verhoeven

Na lang onrustig nu ontspanning

23 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Jacobus Vos

Van problemen vlot naar oplossingen

19 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Maartje Visser

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

21 mei 2020

- Guido Janssen

Tarief viel mee!

17 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sebastiaan Jonker

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

22 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Hanneke Hoekstra

vlot geregeld

15 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Jan van de Velde

Echt chapeau

21 mei 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Frank de Boer

Scheidingmet een lichtpuntje.

16 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Ruud Verbeek

Nalatenschap eerlijk gedeeld

14 mei 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Sander van Wijk

Niets meer te maken met mijn werkgever!

12 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Ilona van der Linden

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

14 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Natascha Bosman

Dikwijls bereikbaar

13 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel gegaan zo.

- Ilona de Graaf

Gewoon goed

10 mei 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Cornelis van de Berg

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

11 mei 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Roy van Wijk

Snel geregeld

11 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Adrianus Sanders

Het idee was aantrekkelijk

8 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Eveline de Graaf

Conflict met medewerker opgelost

12 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Ronald Dijkstra

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

5 mei 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Nicole Bakker

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

3 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Tessa van de Ven

Eindelijk conflict opgelost

9 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Rogier Smit

Veelal bereikbaar

1 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- René van de Velden

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

1 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Albert Mol

Profi en handig geregeld

30 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Janneke Prins

De familie is opnieuw een familie

4 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Remco van Beek

Oprecht chapeau

5 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Antonius van Dam

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

1 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp oprecht neutraal. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Tom van Dam

Veelal bereikbaar

27 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Cornelia Bos

Conflict met medewerker opgelost

26 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Peter de Jong

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

29 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Bas Vink

Niet enkel voor personeel

24 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Alexander Koning

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

26 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Catharina Hofman

Geen testament, wel netjes verdeeld

22 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Deborah van de Ven

Hulp bij scheiding

25 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Bas Brouwer

Gelukkig nu rustigere tijden

26 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Joyce Bosman

Erfenis eerlijk gedeeld

21 april 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Joyce Janssen

De mediator was goed!

19 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Sylvia Jansen

Goed afgehandeld

20 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Kelly Vink

Meer gekregen dan bedacht

22 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Jeffrey Jansen

Vaak bereikbaar

22 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Prettig hoe gauw dit ging.

- Petra de Koning

Niets meer te maken met mijn werkgever!

22 april 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Gerrit de Jonge

Meer ontvangen dan bedacht

18 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Margaretha van de Velde

Conflict met werknemer opgelost

15 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Stefan van de Veen

Meer ontvangen dan bedacht

13 april 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Kirsten de Bruijn

Echt chapeau

12 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Martin Evers

De familie is opnieuw een familie

14 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Daniëlle Huisman

Ook voor ons als bedrijf

12 april 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Joyce van de Veen

Eindelijk onenigheid opgelost

15 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Danny van de Ven

Gewoon prima

8 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Nienke Scholten

Snel afgehandeld

14 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Sjoerd Schipper

Geoefend mediator

10 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Peter Groen

Gewoon goed

9 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Melanie Vermeulen

Gewoon goed

6 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Martin van Dam

Niet enkel voor werknemers

4 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Caroline de Vries

Moeilijke tijd afgerond

3 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Klaas Meijer

Geoefend mediator

7 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Bastiaan de Vries

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

2 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Roel Peeters

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

2 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Martin van Beek

Persoonlijke benadering

4 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Caroline van Doorn

Van problemen snel naar oplossingen

3 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Ivo van de Brink

Simpel en snel

4 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Annemieke Schipper

De mediator was verstandig!

11 maart 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Barry van de Veen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

24 februari 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Deborah Hoekstra

Vakkundig en vlug

10 februari 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Margaretha Groen

Prima geregeld De reden was simpelweg niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

17 januari 2020

- Marjolein van Vliet

Scheiding met zilveren randje

28 december 2019

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Manon van der Meulen

betaalbaarder dan ik dacht

29 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn Bakker

Ideale match

26 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martin de Graaf

Mediatorkaart is top!

27 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Dirk Bosch

zeer rap geholpen

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Iris Kuipers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerrit Bakker

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Deborah de Bruijn

Eindelijk een goede site gevonden

28 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bart Jansen

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maarten Mol

Prettige service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Ruben Scholten

Google is je grootste vriend

20 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric de Koning

Google is je grootste vriend

22 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Smeets

Lang leve google

17 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris van Leeuwen

Snelle offerte

19 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Deborah de Groot

Ideale match

18 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Femke Hofman

Perfecte website

20 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Judith Maas

Ideale tip

16 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sandra van Vliet

Gevonden via forum

12 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Niels de Lange

Perfecte tip

16 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nancy van der Linden

snel geholpen

16 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Rutger de Koning

Lang leve google

12 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther Dijkstra

erg betaalbaar

15 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther Peters

Goed contact

8 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmus Mulder

Eindelijk een fijne site

3 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Natascha Dijkstra

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

21 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Arie Hermans

Snelle offerte

16 februari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Miranda Hofman

vlot en makkelijk

7 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Roel van de Brink

Vlugge offerte

2 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Charlotte de Koning

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

27 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kelly van Doorn

Vlugge offerte

20 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Johannes Hofman

Via forum hier terechtgekomen

13 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Diana Bos

Fijne service

8 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerrit Mulder

Dé tip

10 december 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bart de Haan

Werkt lekker!

30 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Albert van Veen

Ideale website

28 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Martijn van de Pol

Lang leve google

19 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ivo van den Broek

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Adrianus de Groot

Eindelijk een fijne site

5 november 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Paul de Koning

Fijne service

27 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Franciscus Hofman

vlot en makkelijk

29 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Sabrina Kuiper

Goed contact

19 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martine Postma

Google is je grootste vriend

17 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine de Leeuw

Goede werking van de website

5 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marloes Kuijpers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge Scholten

Gevonden via forum

25 september 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marieke de Jonge

Perfecte website

19 september 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marjolein Jacobs

Erg tevreden

8 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jessica Huisman

Eindelijk een fijne site

3 september 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Caroline de Boer

Mediatorkaart is top!

27 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Johan Visser

Ideale tip

22 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hanneke van Wijk

Vlugge offerte

11 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- René Jonker

Aangenaam verrast

8 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Johan Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

26 juli 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Patrick Wolters

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 juli 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Melanie Meijer

Aangenaam verrast

13 juli 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Martine Hendriks

Dit werkt fijn

7 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maurice van der Linden

Ideale website

28 juni 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ivo Brouwer

Eindelijk een fijne site

22 juni 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sylvia de Groot

snelle service

19 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Renate de Bruijn

Zeer verrast

9 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Steven Bosman

Forum bood hulp

31 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Nathalie Boer

Werkt lekker!

29 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Saskia van Loon

Fijne service

19 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Richard Hofman

Voortreffelijke match

12 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Monique Martens

Goed contact

7 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Adrianus van den Bosch

Forum bood hulp

26 april 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Vanessa de Koning

Dit werkt fijn

23 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrikus Willems

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

20 maart 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Maartje de Ruiter

Goed contact

1 maart 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Erwin Smit

betaalbaar en professioneel

8 februari 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maria Willems

snelle service

12 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Jessica de Bruijn

Vlugge offerte

27 december 2018

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jasper de Jong

Eindelijk een fijne site

18 januari 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sylvia Willemsen

Fijn!

28 december 2018

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Adriana Hofman

Uitgelichte mediators uit Oud Beijerland

Advocatenkantoor El Joghrafi

Nieuwe Langeweg 149
3194 DC Hoogvliet Rotterdam
Nederland

010 302 0840
http://www.advocatenkantoor-ej.nl/

Jonker Blaauw Advocaten

Westersingel 94
3015 LC Rotterdam
Nederland

010 412 0600
http://www.blaauwadvocaten.nl/nederlands

Weski, Lawyers B.V.

Westersingel 43
3014 GT Rotterdam
Nederland

010 503 3088
https://www.weski.nl/