Mediator Oudewater

Ben jij opzoek naar een ijzersterke mediator in Oudewater die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Oudewater verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Oudewater – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Oudewater gezocht?

Mediators uit Oudewater vergelijken

Mediator Oudewater
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oudewater, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hekendorp, Polsbroek en Harmelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Oudewater

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Oudewater? Het kan lastig zijn om de beste mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Oudewater te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten in gesprek te gaan. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal verlofuren.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere ondernemingen is het ook slim om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Oudewater terecht voor:

  • Mediator scheiding Oudewater
  • Zakelijke mediation Oudewater
  • Familie mediation Oudewater
  • Mediation arbeidsconflict Oudewater
  • En meer

Alle mediators uit Oudewater

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Oudewater – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over de zaak moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Meestal kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Oudewater. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Oudewater voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Oudewater.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Oudewater

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, uithelpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Oudewater weet vrijwel alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het beëindigen van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Oudewater is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Oudewater gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Door enkele stappen te doorlopen zal ook jij de juiste partij vinden. Het moet immers wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je conflict. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Koppels die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Oudewater.

Scheiden in Oudewater is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Oudewater die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Oudewater, via een betaalbare mediators

Scheiden Oudewater

Klik op de knop ‘Scheiden Oudewater‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Oudewater, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Oudewater

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. In de aanvraag is het cruciaal dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt natuurlijk direct uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een ruzie.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Oudewater op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Oudewater.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Oudewater – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Oudewater te vinden. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Oudewater.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Oudewater voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Oudewater te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Oudewater.

Veelgestelde vragen over mediation in

Oudewater

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Oudewater jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Oudewater.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Oudewater. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Oudewater en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Oudewater die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Oudewater

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

21 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Christian Mol

Echt onpartijdig

26 juli 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Thijs Sanders

Vaak bereikbaar

19 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Deborah Hofman

Boven verwachting

18 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Albert de Vries

Content

23 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Adriaan de Koning

Snel afgehandeld!

22 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Anita Visser

Snel opgelost!

16 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maartje Smeets

Gelukkig nu onenigheid opgelost

18 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- René Huisman

De mediator was fijn!

13 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Johanna de Graaf

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

15 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Simon van der Meer

Vlot in contact

18 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Fijn hoe gauw dit ging.

- Sharon van Loon

Ook voor ons als bedrijf

10 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Mariska Vos

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

10 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Rogier de Jong

De familie is weer een familie

13 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Marcel Smit

Snel in contact

9 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel geregeld zo.

- Adriaan Koster

Het plan was aantrekkelijk

14 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Marieke Huisman

Arbeidsconflict kundig aangepakt

13 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Deborah van der Meer

Ondanks afstand professioneel geholpen

11 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Sjoerd van der Meulen

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

4 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Petrus Huisman

Nalatenschap zo geregeld

4 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Manon van de Brink

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

9 juli 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Annemarie Jonker

Uit elkaar met een lichtpuntje.

6 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Nancy Janssen

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

4 juli 2020

Zeer prettige ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Tamara Mol

Niet duur

30 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Paulus van Dijk

Vechtscheiding voorkomen!

4 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marc van der Linden

Niet prijzig

5 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Patricia Kuipers

Menselijke aanpak

30 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Jacqueline Vink

Conflict met werknemer opgelost

29 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Danny van de Velden

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

30 juni 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Koen de Koning

Eindelijk van mijn baas af

23 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Nicole Evers

Content

28 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Jacobus Dekker

Gewoon goed

22 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Matthijs Vos

Kwetsbare afwikkeling top besloten

25 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Pascal van Dijk

Menselijke benadering

26 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Renate Blom

Boven verwachting

19 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Wilhelmus de Leeuw

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

24 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Femke de Boer

De familie is opnieuw een familie

22 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Maaike Bakker

Content

23 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Robertus Kuijpers

Ondanks afstand bekwaam geholpen

18 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Johanna van Beek

Persoonlijke benadering

19 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Cindy de Haan

Het idee was fatsoenlijk

20 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Angela van der Meulen

Dichter naar elkaar toegegroeid

17 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Gerrit Bakker

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

16 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Nancy Huisman

Meer gekregen dan verwacht

17 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Marianne Vink

Nalatenschap zo afgehandeld

10 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Erik de Bruijn

Echt chapeau

15 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Michael Visser

Snel geregeld

11 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Janneke Huisman

Dichter naar elkaar toegegroeid

10 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Simon Gerritsen

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

9 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Tim Bosch

Niks meer te maken met mijn werkgever!

10 juni 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Erik Mulder

Snel in contact

9 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel besloten zo.

- Jan de Leeuw

Fatsoenlijk geregeld

4 juni 2020

De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Hanneke Wolters

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

7 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Raymond Bos

Ook voor ons als bedrijf

5 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Snel geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Barry Vink

Ervaren mediator

4 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Diana Gerritsen

Simpel en snel

6 juni 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Mirjam van den Broek

Fatsoenlijk geregeld

2 juni 2020

De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Richard van Vliet

Echt rechtvaardig

5 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Maurice de Bruijn

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

28 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Roel Gerritsen

Het idee van de mediation helpt oprecht

31 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Jacob Schouten

Van problemen snel naar oplossingen

2 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Sabine Prins

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

1 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Hendrika Schouten

Echt chapeau

29 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- René van Leeuwen

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

31 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Willem Kuijpers

Het plan was degelijk

30 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Petronella van den Broek

Meer ontvangen dan verwacht

22 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Arie Hofman

Na lang onrustig nu ontspanning

25 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Maurice van de Pol

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

24 mei 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Yvonne Mulder

Profi en handig geregeld

27 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Robertus Kuipers

Betrokken en aardig

23 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Gerardus van de Wal

Eindelijk rustigere tijden

20 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Remco Maas

Profi en handig geregeld

20 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Nancy Vos

Gewoon prima

23 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Eveline Hendriks

Erfenis eerlijk gedeeld

19 mei 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Ingrid Driessen

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

17 mei 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Sylvia Jonker

Uit elkaar met een lichtpuntje.

21 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Patrick Bosman

Geen kant gekozen

15 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Joyce Boer

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

15 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Peter Willems

De mediator was verstandig!

13 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Judith Postma

Verwachtingen overtroffen

14 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Marc van Dijk

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

16 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Petra de Lange

Fijn geregeld

15 mei 2020

De oorzaak was overigens niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Brenda van Dijk

Erfenis eerlijk gedeeld

10 mei 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Hendrikus van Doorn

Meelevend en vriendelijk

9 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Angelique Timmermans

Hulp bij uit elkaar gaan

13 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Wilhelmus Koster

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

8 mei 2020

Hele fijne ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Pascal Blom

Simpel en vlot

6 mei 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Wilhelmus van den Broek

Een schouderklopje verdiend

7 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Hanneke Mol

Geoefend mediator

8 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Nicolaas de Boer

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

6 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Robin van de Berg

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

5 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Frank Bos

Uit elkaar met een lichtpuntje.

6 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Melanie van der Laan

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

29 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Dirk Vermeulen

Na lang turbulent nu rust

2 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Jacob Prins

Gelukkig nu rustigere tijden

28 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Frank Peeters

Arbeidsconflict kundig opgelost

30 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Nicolaas van de Brink

Simpel en snel

1 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Angela van Loon

Tarief viel mee!

1 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot geregeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Mark van der Laan

Menselijke aanpak

28 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Ingrid Vermeulen

Nalatenschap zo afgehandeld

23 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Martinus Kok

De familie is weer een familie

27 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Simon van der Meer

Prima gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

26 april 2020

- Manon Vos

Niet prijzig

21 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Paul Peters

Niet duur

22 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Edwin Hoekstra

Verwachtingen overtroffen

21 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Maarten Scholten

Dikwijls bereikbaar

24 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Joris de Jong

Eindelijk rustigere tijden

18 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Saskia Boer

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

20 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Christiaan Vink

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

16 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Dave van Dam

Gevoelige kwestie goed geregeld

17 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Arie Koster

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

19 april 2020

Hele fijne ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Saskia Vink

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

12 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Frank van Veen

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

13 april 2020

- Robin Jacobs

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

13 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Maurice de Koning

Begeleiding bij (tiener)dochter

10 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Ronald Smits

Betrokken en sympathiek

14 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Angelique Scholten

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

8 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Annemieke Jonker

Echt chapeau

10 april 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Robertus Kramer

Een schouderklopje krijgen

11 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Astrid Boer

Betrokken en aardig

7 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Nicolaas Postma

Gewoon prima

5 april 2020

Content zoals bedacht.

- Sanne van der Linden

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

3 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Bart Hermans

Ruzie met werknemer opgelost

8 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Björn Janssen

Nalatenschap zo afgehandeld

3 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Arjan Schouten

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

7 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Annemarie Post

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

3 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Eveline Hofman

Geen kant verkiezen

1 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Patrick Maas

Oprecht neutraal

31 maart 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Roy Molenaar

Snel opgelost!

29 maart 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Kirsten Jacobs

Gevoelige kwestie fijn geregeld

18 maart 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Deborah van der Horst

Niet duur

17 februari 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Ruud Vermeulen

Ruzie met medewerker opgelost

31 januari 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Paulus van de Brink

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

7 januari 2020

- Annemarie Schouten

Vakkundig en snel

29 december 2019

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Marianne van de Wal

Ideale tip

2 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrikus van de Velde

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

31 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Anouk Meijer

Vlugge offerte

28 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Johan Bakker

zeer rap geholpen

28 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Alexander van de Berg

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Erwin Kuipers

Super service

23 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Maurice Prins

Ideale match

24 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Annemarie Willems

Snelle match via mediatorkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Wouter Hendriks

Perfecte tip

25 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anne Koning

aangename service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Joost Prins

Mediatorkaart werkt erg fijn

24 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Michiel van Doorn

Ideale tip

24 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marije Smit

Werkt goed dit

17 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ilse Wolters

Ideale tip

15 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Alexander Dijkstra

Google is je grootste vriend

19 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa de Vries

erg betaalbaar

19 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus Kok

Snelle offerte

15 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Johannes de Bruin

Via forum hier terechtgekomen

14 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Kelly Martens

betaalbaarder dan ik dacht

15 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard Dekker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein de Graaf

Ideale tip

10 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Annemieke Vink

Goed contact

10 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Robert Smits

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

4 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Klaas van den Heuvel

Ideale website

25 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wouter van de Pol

Eindelijk een fijne site

13 februari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marieke Bakker

Positieve ervaring

8 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sabine Vink

Aangenaam verrast

4 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Manon Mulder

Vlugge offerte

24 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Kevin Kuiper

De perfecte match

23 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joyce Willemsen

Goed contact

13 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Deborah Vink

snelle service

4 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Johannes Bosman

Voortreffelijke match

9 december 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Lisette van Wijk

Snelle offerte

2 december 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cornelis Bosch

Gevonden via forum

26 november 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Natascha de Koning

vlot en makkelijk

19 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Kevin de Ruiter

Duidelijke website

12 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara Mulder

Forum bood hulp

3 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Mark Kok

Duidelijke website

31 oktober 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- René van Leeuwen

Voortreffelijke match

25 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Cindy Kuipers

Mediatorkaart is top!

23 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Petronella van der Linden

Snelle offerte

14 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Suzanne van Vliet

Ideale match

6 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mirjam Smits

Dé tip

29 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Frank Mol

Fijn!

24 september 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Pieter van der Meer

De perfecte match

17 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Judith Groen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia de Bruin

aangename service

31 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Linda Mol

snelle service

26 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Niels van der Meulen

Werkt goed dit

20 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mirjam Koning

Perfecte tip

10 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Peter van Leeuwen

zeer rap geholpen

4 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Martinus Dekker

Aangenaam verrast

30 juli 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Michiel de Haan

Ideale website

20 juli 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Barry Meijer

Voortreffelijke match

16 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Annemieke Vos

Forum bood hulp

8 juli 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Dirk van der Meulen

Goed contact

29 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniëlle van Loon

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

13 juni 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Cornelis Scholten

Ideale tip

12 juni 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Annemieke Verbeek

Goed contact

5 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martijn Wolters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Charlotte van der Horst

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

22 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Klaas Evers

Ideale tip

12 mei 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ilona Post

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmus de Vos

Eindelijk een goede site gevonden

2 mei 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Inge van de Velde

Google is je grootste vriend

20 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita Hendriks

Lang leve google

20 maart 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse Smit

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

18 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martin Dekker

Ideale website

27 januari 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Johanna Kuipers

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 januari 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Adriaan van de Brink

snel geholpen

14 december 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Simon Sanders

Vlugge offerte

15 januari 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Guido Boer

Snelle offerte

18 december 2018

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maurice de Boer

Uitgelichte mediators uit Oudewater

Noomen Advocatuur & Scheidingsmediation

Pleinstraat 21B
2861 XE Bergambacht
Nederland

0182 354 503
http://www.noomenadvocatuur.nl/

Spoorlaan Advocaten

Spoorlaan 17
3445 AE Woerden
Nederland

0348 407 020
https://www.spoorlaanadvocaten.nl/

Tuls Advocatuur & Mediation

Beneluxlaan 59
2871 HE Schoonhoven
Nederland

0182 768 081
http://www.tulsadvocatuur.nl/