Mediator Rheden

Heb jij behoefte aan een expert voor mediation in Rheden?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Rheden verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Rheden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Rheden gezocht?

Mediators uit Rheden vergelijken

Mediator Rheden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 145 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rheden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Babberich, Lathum en Angeren bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Rheden

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Rheden? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt natuurlijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Rheden te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten gebruiken. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil te sussen. Daarnaast is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Rheden. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een hekwerk wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Rheden terecht voor:

  • Mediator scheiding Rheden
  • Zakelijke mediation Rheden
  • Familie mediation Rheden
  • Mediation arbeidsconflict Rheden
  • En meer

Alle mediators uit Rheden

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Rheden – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan oplossen. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Rheden. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Rheden voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Rheden.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Rheden

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Rheden weet bijna alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Ook kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. Door de mediator uit Rheden eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Rheden gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Door een aantal stappen te volgen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je conflict. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Rheden.

Scheiden in Rheden is altijd niet fijn, maar met een mediator scheiden uit Rheden zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Rheden die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Rheden, via een betaalbare mediators

Scheiden Rheden

Klik op de knop ‘Scheiden Rheden‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Rheden, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Rheden

Het is natuurlijk altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt natuurlijk alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een geschil.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Rheden op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Rheden.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Rheden – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Rheden vindt die bij jouw conflict past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Rheden.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Rheden voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Rheden te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Rheden.

Veelgestelde vragen over mediation in

Rheden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Rheden jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Rheden.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Rheden. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Rheden en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Rheden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Rheden

Het idee was goed

5 september 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Susanne Post

Niet enkel voor werknemers

4 september 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Charlotte van den Broek

Betrokken en sympathiek

31 augustus 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Klaas Schipper

Het plan was fatsoenlijk

26 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jolanda de Leeuw

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

26 augustus 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Cornelis Meijer

Conflict met werknemer opgelost

23 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Diana Kok

Vlug in contact

20 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Jacob van den Bosch

Oprecht neutraal

13 augustus 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Suzanne Bosman

Snel geregeld

13 augustus 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Steven de Graaf

Het idee van de mediation helpt echt

10 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Dave Timmermans

Meelevend en welwillend

3 augustus 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Michael Jacobs

Erfenis zo afgehandeld

3 augustus 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Vanessa Driessen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

24 juli 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Raymond Molenaar

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

25 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Joost van der Linden

Gelukkig nu rustigere tijden

26 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Rogier Boer

Vechtscheiding voorkomen!

21 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Arie van den Bosch

Een lintje verdiend

24 juli 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Daniël Smit

Niet enkel voor werknemers

20 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Janneke van den Broek

Niet alleen voor werknemers

22 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Marco Koster

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

22 juli 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Remco Willems

Vechtscheiding voorkomen!

21 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Pascal Kok

Van problemen vlot naar oplossingen

22 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Jacqueline Smits

De familie is weer een familie

19 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Adriaan van de Berg

Meelevend en vriendelijk

16 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Klaas van de Brink

Meelevend en welwillend

19 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Ronald de Jonge

Ruzie met werknemer opgelost

12 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Iris van Vliet

Nalatenschap zo geregeld

11 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Johanna Groen

Menselijke aanpak

11 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Natasja van Veen

Niet alleen voor personeel

14 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Joyce Prins

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

16 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Klaas de Bruin

Niet prijzig

8 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Ronald Kuipers

Snel geregeld

12 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Judith van Dijk

Dichter naar elkaar gekomen

6 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Jelle van de Veen

Persoonlijk afgestemd advies

9 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Eva Dekker

Ondanks afstand bekwaam geholpen

6 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Esther van Dam

Betrokken en aardig

3 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Albert Driessen

Meer ontvangen dan bedacht

6 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Daniël Verbeek

Gewoon goed

4 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Pascal van de Ven

Ook voor ons als bedrijf

3 juli 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Ramona de Bruin

Menselijke benadering

7 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Martin van Dongen

Begeleiding bij (tiener)dochter

5 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Thijs Jacobs

Nalatenschap zo afgehandeld

5 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Edwin Hendriks

Scheiding met zilveren randje

3 juli 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Ellen Verhoeven

Vechtscheiding voorkomen!

2 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Angela Kuijpers

Niet duur

1 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sander van de Veen

Vlot opgelost!

30 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Cornelis van Wijk

Niet alleen voor personeel

22 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Snel geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Natasja Huisman

Simpel en vlot

28 juni 2020

Helemaal top! Dank!

- Wilhelmus van Doorn

Geoefend mediator

22 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Björn Gerritsen

Niet prijzig

24 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Maartje Kramer

Hulp bij (tiener)dochter

18 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Inge Schipper

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

18 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Matthijs de Groot

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

18 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Marijke Jonker

Onzekere kwestie goed geregeld

19 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Brenda Huisman

Niet alleen voor werknemers

18 juni 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Marjolein Visser

Echt onpartijdig

20 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Christiaan de Boer

Het idee uit de mediation helpt oprecht

13 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Peter de Bruin

Het idee van de mediation helpt oprecht

17 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Nicolaas Smeets

Het idee was aantrekkelijk

13 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Chantal de Jong

Gevoelige kwestie fijn geregeld

10 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Elizabeth van Dijk

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

14 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Anouk de Jonge

Eindelijk rustigere tijden

11 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Robert van de Velden

Simpel en snel

8 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Diana Kramer

Niet alleen voor werknemers

7 juni 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Suzanne Vos

Vechtscheiding voorkomen!

9 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Dave van Veen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

8 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Frank van de Berg

Pijnlijke tijd afgesloten

6 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Patricia van der Meer

Menselijke benadering

7 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Sharon Vermeulen

Uitstekend geregeld De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

5 juni 2020

- Roel Smeets

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

5 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Sjoerd van de Ven

Vlot afgehandeld!

4 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sabrina van Doorn

vlot geregeld

4 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Annemieke Bosch

Geen testament, wel netjes verdeeld

1 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Jacob de Wit

Tevreden

1 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Jacoba Prins

Echt chapeau

4 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Robert Jonker

Geen kant kiezen

3 juni 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Roel Molenaar

Snel geregeld

3 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Edwin Bosch

Arbeidsconflict kundig aangepakt

26 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Hendrikus Bosman

Ook voor ons als bedrijf

31 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Ruud Kuijpers

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

31 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Brenda Molenaar

Niet duur

28 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Martijn de Vries

Hulp bij (tiener)dochter

28 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Barry van der Meer

Dé tip

29 april 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- René de Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha van Beek

Lang leve google

11 maart 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natascha Gerritsen

Ideale tip

28 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sebastiaan de Boer

Zeer verrast

8 februari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Linda Kuipers

Dé tip

5 januari 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrika Peters

Mediatorkaart werkt erg fijn

1 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Jacoba Koning

snelle service

14 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Maaike Groen

Via Via maar dan beter

25 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemarie Kok

Uitgelichte mediators uit Rheden

Advocatenkantoor Clarenbeek

Burgemeester Dijckmeesterweg 6
7201 AL Zutphen
Nederland

0575 543 448
http://www.clarenbeek.nl/

Bolwerk Advocaten

Burgemeester Dijckmeesterweg 5
7201 AH Zutphen
Nederland

0575 594 233
http://www.bolwerkadvocaten.nl/

Bruna Mediation Zutphen

Stokebrand 46
7206 EG Zutphen
Nederland

0575 528 989
http://brunamediation.nl/