Mediator Babberich

Wil jij een top mediator uit Babberich die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Babberich verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Babberich – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Babberich gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Babberich
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 152 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Babberich, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lobith, Herwen en Aerdt bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Babberich

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Babberich? Het kan lastig zijn om de perfectie mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Babberich te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inschakelen. Hij zal proberen om een einde te maken aan de ruzie door met beide kanten in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Babberich terecht voor:

  • Mediator scheiding Babberich
  • Zakelijke mediation Babberich
  • Familie mediation Babberich
  • Mediation arbeidsconflict Babberich
  • En meer

Alle mediators uit Babberich

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Babberich – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier met name aan erge geschillen die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die zich bezighoud met het oplossen van een geschil. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Babberich. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Babberich voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Babberich.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Babberich

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Babberich voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Babberich weet uit ervaring hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt uiteraard niet onnodig veel tijd steken in een conflict. De mediator uit Babberich is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Babberich gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet altijd even makkelijk om de juiste partij te vinden. Door een aantal stappen te volgen zal ook jij de geschikte persoon vinden. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Koppels die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Babberich.

Scheiden in Babberich is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Babberich die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Babberich, via een betaalbare mediators

Scheiden Babberich

Klik op de knop ‘Scheiden Babberich‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Babberich, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Babberich

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de expertise heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Babberich op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Babberich.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Babberich – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Babberich die bij jouw conflict past. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Babberich.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Babberich voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Babberich te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Babberich.

Veelgestelde vragen over mediation in

Babberich

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Babberich jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Babberich.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Babberich. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Babberich en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Babberich die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Babberich

Geen kant kiezen

10 september 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Geweldig.

- Sabrina van den Heuvel

Meer gekregen dan bedacht

6 september 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Jan Groen

Een lintje krijgen

31 augustus 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Anouk van de Pol

De mediator was verstandig!

30 augustus 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Sabrina Kuipers

De mediator was fijn!

26 augustus 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Marinus van Leeuwen

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

21 augustus 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Erwin van de Veen

Fijn geregeld

18 augustus 2020

De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Maaike Hofman

Vechtscheiding voorkomen!

13 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Robert Maas

Gewoon goed

13 augustus 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Robin van der Heijden

Persoonlijke aanpak

7 augustus 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was volledig een geruststelling voor ons beide.

- Sabine Brouwer

Erfenis zo geregeld

4 augustus 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Michel Jonker

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

4 augustus 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Judith van de Ven

Snel afgehandeld!

24 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Marije Mol

De mediator was verstandig!

25 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Peter van Wijk

Een lintje krijgen

27 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Maurice van Loon

Dichter naar elkaar toegegroeid

28 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sander van de Wal

Een schouderklopje verdiend

21 juli 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Linda Kramer

De familie is opnieuw een familie

19 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Jasper Hendriks

Ondanks afstand bekwaam geholpen

20 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Leonie Brouwer

Dichter naar elkaar toegegroeid

23 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Kirsten van der Laan

Arbeidsconflict kundig aangepakt

22 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Patricia Hermans

Eindelijk rustigere tijden

20 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Marloes de Bruin

Een schouderklopje verdiend

20 juli 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Hanneke de Bruijn

Een lintje verdiend

14 juli 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Mirjam Jacobs

Simpel en vlot

13 juli 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Marieke Kuiper

Arbeidsconflict behendig opgelost

16 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Marije Mulder

Scheidingmet een lichtpuntje.

11 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Bas van de Velde

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

14 juli 2020

Lieve hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Hendrikus van Veen

Ervaren mediator

12 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Jan van Dongen

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

14 juli 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Sharon Jonker

De familie is opnieuw een familie

11 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Franciscus Blom

Arbeidsconflict kundig opgelost

14 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Antonius Blom

Oprecht fijn

10 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Sander Driessen

Ervaren mediator

12 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Marianne van Vliet

Na lang onrustig nu ontspanning

5 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Ronald Jacobs

Niet alleen voor personeel

5 juli 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Claudia Vink

Geoefend mediator

7 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Marcel Sanders

Het idee was aantrekkelijk

3 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- David Hofman

Niets meer te doen met mijn werk!

5 juli 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marco van de Brink

Eindelijk rustigere tijden

3 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Tessa de Vos

Hulp bij scheiding

1 juli 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Steven Vos

Niet alleen voor werknemers

30 juni 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Melanie Peters

Uitstekend gedaan De reden was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

3 juli 2020

- Manon Hoekstra

Conflict met personeelslid opgelost

2 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Hendrikus Jacobs

Boven verwachting

26 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Nathalie van der Horst

Meelevend en vriendelijk

26 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Charlotte van der Heijden

Onzekere kwestie goed afgehandeld

27 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Miranda van de Velde

Echt chapeau

23 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jacqueline Kuijpers

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

20 juni 2020

- Mariska Vink

Pijnlijke periode afgesloten

20 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Jelle Bos

Niets meer te maken met mijn werk!

20 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Remco Maas

Oprecht goed

24 juni 2020

Helemaal super! Dank!

- Frank Dijkstra

Veelal bereikbaar

18 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel gegaan zo.

- Sanne Mol

Vakkundig en vlug

21 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Cornelia Hendriks

Echt chapeau

20 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Elizabeth van Dam

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

16 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Ingrid Prins

De familie is weer een familie

15 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Dirk van den Heuvel

Vlot in contact

18 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Daniël de Vries

Geen kant gekozen

16 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Eveline Veenstra

Ondanks de emoties netjes gedeeld

10 juni 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Erwin Jonker

Goed geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

10 juni 2020

- Janneke Vermeulen

Het idee was goed

11 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Tessa de Ruiter

Tarief viel mee!

10 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Gerardus van der Meer

Gewoon goed

12 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Petrus de Graaf

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

5 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Janneke Meijer

Goed gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

10 juni 2020

- Maartje Maas

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

4 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Kevin de Vos

Dichter naar elkaar gekomen

9 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Raymond de Bruijn

Begeleiding bij (tiener)dochter

3 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Elisabeth Peeters

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

8 juni 2020

- Matthijs Hendriks

Professioneel en snel

8 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Cornelia Sanders

vlot geregeld

6 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- David van der Meulen

Niet alleen voor personeel

6 juni 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Elizabeth Blom

Betrokken en sympathiek

3 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Gerardus Vermeulen

Geen testament, wel netjes verdeeld

28 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Mark Prins

Erfenis eerlijk gedeeld

31 mei 2020

Prettige begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Claudia de Lange

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

29 mei 2020

Zeer gepaste ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Gerardus Meijer

Eindelijk van mijn leidinggevende af

31 mei 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Ruben Vermeulen

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

1 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Antonius Mol

Vechtscheiding voorkomen!

27 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Alexander van den Heuvel

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

28 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Ruben Huisman

Verwachtingen overtroffen

26 mei 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Hendrikus de Jong

Dikwijls bereikbaar

27 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Martijn van de Velden

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

28 mei 2020

Gepaste hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Rutger Koning

Het plan was degelijk

24 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Nancy Jansen

vlot geregeld

23 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Marc de Koning

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

21 mei 2020

Lieve ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Edwin Kramer

Eindelijk van mijn baas af

24 mei 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Adriaan Gerritsen

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

20 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Brenda Hofman

De familie is weer een familie

22 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Marieke Hoekstra

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

20 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Susanne Vermeulen

Fatsoenlijk afgehandeld

20 mei 2020

De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Martin van den Heuvel

Fijn geregeld

16 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Kevin Mulder

De familie is weer een familie

17 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Margaretha Vink

Moeilijke tijd afgesloten

14 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Petronella Hofman

Meelevend en welwillend

10 mei 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Jeffrey de Boer

Onenigheid met dochter opgelost

9 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Jessica van den Broek

Pijnlijke periode afgesloten

14 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Sharon van de Pol

Tevreden

7 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Wendy de Vos

Een lintje verdiend

14 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jacobus Mol

Niet alleen voor werknemers

13 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Tim Peters

Geen kant gekozen

12 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Nicolaas Smeets

Op maat afgestemd advies

9 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Hendrika de Bruijn

Hulp bij (tiener)dochter

7 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Sander Postma

Conflict met personeelslid opgelost

6 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Marinus van der Laan

Lastige tijd afgerond

7 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Nicole de Graaf

vlot afgehandeld

5 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Sabine Bosch

Betrokken en sympathiek

7 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Hendrik Martens

Profi en vlot geregeld

29 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Arie Kramer

Een schouderklopje krijgen

30 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Mariska Prins

Het plan was aantrekkelijk

27 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Michel Kuijpers

Betrokken en aardig

30 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Paul Scholten

De familie is weer een familie

26 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Sebastiaan van den Broek

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

25 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Wouter Koster

Ook voor ons als bedrijf

25 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Nathalie van de Brink

Betrokken en sympathiek

26 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Thijs van Vliet

Oprecht fijn

26 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Michiel van der Meulen

Gewoon goed

23 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Adriaan Timmermans

Nalatenschap eerlijk verdeeld

20 april 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Marc Hofman

De mediator was goed!

25 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Richard de Bruijn

Prijs viel mee!

21 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Ramona Scholten

Hulp bij (tiener)dochter

19 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Yvonne de Jonge

Niet alleen voor personeel

22 april 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Robertus Maas

Een lintje verdiend

18 april 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Kirsten Jonker

Na lang onrustig nu ontspanning

20 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Leonie Willemsen

Uiteindelijk van mijn baas af

14 april 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Bastiaan de Groot

De mediator was verstandig!

16 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Ramona Jonker

Het idee van de mediation helpt enorm

17 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- David de Lange

Betrokken en aardig

12 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Dave Janssen

Meelevend en vriendelijk

10 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Chantal Kok

Conflict met medewerker opgelost

11 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Dennis de Leeuw

Meer gekregen dan verwacht

12 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Kirsten Veenstra

Eindelijk rustigere tijden

15 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Jacob van de Brink

vlot afgehandeld

13 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Barbara Bos

Verwachtingen overtroffen

12 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Manon de Boer

Het idee van de mediation helpt echt

10 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Sabrina Prins

Hulp bij (tiener)dochter

6 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Caroline Peters

Geoefend mediator

8 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Kelly van de Veen

Na lang turbulent nu rust

2 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Irene van der Meer

Professioneel en snel

8 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Alexander van Veen

Persoonlijke aanpak

2 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Nicolaas de Koning

Vechtscheiding voorkomen!

4 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Peter Prins

Niet prijzig

6 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- René Meijer

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

2 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Vincent van der Laan

Ruzie met medewerker opgelost

29 maart 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Deborah Dekker

Kwetsbare afwikkeling super besloten

17 maart 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Franciscus van der Heijden

Ruzie met dochter opgelost

27 februari 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Lisette de Wit

Niets meer te doen met mijn werkgever!

11 februari 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Maurice Hofman

Geen kant kiezen

10 januari 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Pascal van Dam

Pijnlijke periode afgesloten

29 december 2019

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Marianne van der Linden

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Robert Postma

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Antonius de Leeuw

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sandra Driessen

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard de Vos

Ideale tip

27 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marloes Postma

Werkt goed dit

27 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacoba Groen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael van Beek

niet verwacht zo betaalbaar

22 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roel van der Linden

Gevonden via forum

25 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Evelien van Beek

betaalbaarder dan ik dacht

19 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Iris Hoekstra

Snelle match via mediatorkaart.nl

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Kelly Bosman

Snelle match via mediatorkaart.nl

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Edwin Vink

Google is je grootste vriend

22 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven Vink

Super service

22 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Mirjam Timmermans

Duidelijke website

16 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Irene Boer

betaalbaar en professioneel

14 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Franciscus de Boer

Werkt lekker!

19 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maartje Hoekstra

Via linkedin niet hetzelfde

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Evelien de Wit

betaalbaarder dan ik dacht

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Danny Smit

Via forum hier terechtgekomen

17 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Anna van de Brink

Voortreffelijke match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Margaretha Vink

aangename service

6 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Elisabeth de Vos

betaalbaar en professioneel

27 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anne de Bruijn

Fijne service

23 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marijke van de Veen

Goed contact

17 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke de Groot

Heel positief

7 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Dennis van de Berg

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

6 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Paulus Bos

Lang leve google

25 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin Smits

Snelle offerte

22 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Koen Hendriks

Snelle offerte

11 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ronald de Vries

Ideale website

4 januari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Robin Jansen

Ideale website

10 december 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Diana van Beek

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

30 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Peter van de Wal

Mediatorkaart is top!

21 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Patrick Kuipers

Werkt goed dit

15 november 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Adriaan de Vries

Vlugge offerte

8 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Suzanne Bos

Vlugge offerte

3 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ingrid van den Broek

Aangenaam verrast

1 november 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Kevin de Leeuw

Dit werkt fijn

25 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ronald Smeets

Mediatorkaart is top!

27 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Maurice Dekker

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Edwin van de Brink

Aangenaam verrast

14 oktober 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Brenda van de Brink

Eindelijk een goede site gevonden

9 oktober 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Martinus van de Veen

Lang leve google

29 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sjoerd van Doorn

Eindelijk een goede site gevonden

25 september 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Anouk Bos

Via linkedin niet hetzelfde

14 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- David Jacobs

vlot en makkelijk

12 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Inge Dijkstra

Google is je grootste vriend

2 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs de Wit

Via forum hier terechtgekomen

25 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Nicolaas de Vries

Werkt lekker!

20 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Diana van Doorn

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

10 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Caroline van der Horst

Via Via maar dan beter

7 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sander Post

Fijn!

31 juli 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Manon Hofman

Eindelijk een goede site gevonden

20 juli 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Antonius van der Meulen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Wilhelmus Huisman

Aangenaam verrast

7 juli 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Caroline Timmermans

Ideale website

4 juli 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Melanie van den Bosch

Vlugge offerte

21 juni 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Antonius van der Linden

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

20 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Diana Visser

Via Via maar dan beter

12 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana Wolters

Google is je grootste vriend

30 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrikus van Veen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

27 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Adriaan Veenstra

Via Via maar dan beter

16 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna Dekker

Super service

12 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marije Kramer

Ideale website

5 mei 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Deborah de Lange

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

30 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Wendy Visser

De perfecte match

19 april 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Roy Kok

Eindelijk een goede site gevonden

10 maart 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Simone Bakker

Super service

1 februari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Hendrikus de Ruiter

Dé tip

24 februari 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Daniël van Beek

Heel positief

1 februari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sabine van de Velde

Fijne service

6 januari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Nancy Hoekstra

Google is je grootste vriend

8 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus Schipper

snelle service

1 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Maarten van Loon

Uitgelichte mediators uit Babberich

Geurink & Partners Advocaten

Varsseveldseweg 79
7002 LJ Doetinchem
Nederland

0314 328 040
http://www.geurinkenpartners.nl/

ElfrinkBemiddeling

Schermhorst 7
7009 LK Doetinchem
Nederland

06 33091117
https://www.elfrinkbemiddeling.nl/

k ee s

Steenbakkersweg 9
6991 EK Rheden
Nederland

06 29527039
http://www.k-ee-s.nl/